Eurooppa Maahanmuutto

Unkari on estänyt yli 54 000 ihmistä ylittämästä rajaa laittomasti vuonna 2021

György Bakondi. Kuva Gergely Botár / Unkarin hallitus

György Bakondi sanoi, että Unkari on tähän mennessä estänyt jo yli 54 000 ihmistä ylittämästä rajaa laittomasti tänä vuonna. Syytteeseen on asetettu yli 500 ihmissalakuljettajaa.

Pääministeri Viktor Orbánin turvallisuusneuvonantaja György Bakondi sanoi, että Unkari on tähän mennessä torjunut yli 54 000 laitonta rajanylitystä tänä vuonna ja nostanut syytteet yli 500 henkilöä vastaan ihmissalakuljetuksesta.

Bakondi kertoi, että torjuttujen siirtolaisten määrä on paljon suurempi viime vuoden vastaavaan ajanjaksoon verrattuna, jolloin poliisi sai kiinni 17 000 laitonta siirtolaista, ja 200 salakuljettajaa saatiin asetettua syytteeseen.

– Ihmissalakuljetus on menestyvä liiketoimi, hän sanoi.

Bakondi viittasi myös Valko-Venäjän ja Liettuan välisen rajan tilanteeseen ja huomautti, että EU-sisäasioiden komissaari Ylva Johansson vieraili äskettäin Liettuassa ja Brysselin ”tavanomaisesta kannasta poiketen” kannusti maata vartioimaan rajojaan kunnolla.

Lähde About Hungary.

Tilaa
Ilmoita
guest
24 Kommenttia
Uusin
Vanhin Äänestetyin
Palautteet
Näytä kaikki kommentit
juha II

Unkarille voi myöntää Vuoden Eila Kännö palkinnon!

John Quiman
marjatta

Tekisipä Suomessa päättäjät samoin. Mutta tänne annetaan tulla sosiaaliapujen piiriin ja oman maamme kansalta tiukennetaan jatkuvasti elämisen olosuhteita.Saa nähdä kauanko kansamme katsoo tätä epäoikeudenmukaisuutta. Nuoria”pakolaismiehiä”annetaa tulla, joiden pitäis olla puolustamassa perheitään sodanruntelemassa kotimaassaan. Nämä kulttuurit ei koskaan tule sopeutumaan länsimaiseen, vaan vaativat itselleen oikeuksia, lisää ja lisää, Suomikin niin sinisilmäinen.Kuin koko Eu. Unkari ainut fiksumpi maa koko Euroopassa.

John Quiman

Mutta EU-maiden tulee olla oikeusvaltioita. Suvakille oikeusvaltio on sellainen, joka ei katsele yhteisiä sopimuksia sellaisena kuin ne ovat, koska niitä pitää tarkastella viherfasistisin silmin ja tulkita ne siten kuin viherfasistiselle pyrkimykselle sopii.

Jouni karlsten

Unkarissa pidetään sentään huoli omasta kansasta toisin ku suomessa!!!!!!

Eka Kettunen

Unkarissa vallan kahvassa olevat pitävät hyvää huolta kansalaisistaan.

Kaino-Vieno Huttunen

No, ehkä tässä mielessä saamme vastinetta EU-maksuille sieltä.

Kata

Nimenomaan näin.Meillä on jo esimerkkejä joita ei rahalla voi korvata joten Unkari tekee oikein!
Kun taas Välimeren maihin oikein lapetaan rahaa ja siellä sitä meritaksia riittää!Ja saamme onnesta osamme!Niin vitautas.

Kaitsu

Täällä sitten vihervassarit vinkuu, että Unkari loukkaa matuparkojen ylivertaisia ihmisoikeuksia. Jotenkin tuntuu siltä, että vihervassarit pelkällä olemassaolollaan loukkaa jokaista omilla aivoillaan ajattelevaa ja tähän matupaskaan kriittisesti suhtautuvaa ihmistä.

Viimeksi muokattu 1 vuosi sitten by Kaitsu
Arvi A.

Hyvä Unkari. Kertakaikkisen upeaa, oma-aloitteista ja tehokasta toimintaa. Todellista Euroopan suojelemista.

marjatta

Unkarissa on Isänmaalliset johtajat. Taidan hakeutua sinne pakolaiseksi, kun omassa synnyinmaassamme olen jo pakolainen! Unohdettu eläkeläinen! Täällä hyysätään vain ”elintasopakolaisia”.

John Quiman

Puolaan ja Unkariin ovat jo monet saksalaiset muuttaneet, koska kokevat, että ei ole turvallista omassa maassa. Muuttoliike jatkuu edelleen.

Hätätila tai väärinymmärrys

Ruotsiin on viimeisen 10 vuoden aikana muuttanut noi 800 000 maahanmuuttajaa eli noin 80 000 vuodessa.
Minkä Unkari torjuu, niin sen Ruotsi imasee.

Neurokomissaari

Jos Unkari ei olisi tehnyt sitä matuaitaa rajalle, niin maa olisi nyt pahemmassa tilassa kuin mitä se oli v.1956 kansannousun tukahduttamisen melskeissä.

murre riepunen

Toisin toimii tuppurainen, huuliaan punatessa syyttävä sormi viuhuu Unkarin suuntaan syyttävästi, uhoaa tulella ja tulikivellä jota sataa Unkarilaisten niskaan, eikä tässä kaikki, seta juhlinnasta toipuva haavisto aikoo esittää unkaria kohtaan uhkauksia, ihmisoikeuksiin, tasa-arvoon vedoten ja löpö löpö.

Kata

Ja nampulakutri huutaa oikeusvaltioperiaatteesta ja sarva vain muuten kyräilee…Unkariin päin.

Markku Nieminen

Unkaria syytetään, mutta ””EU-sisäasioiden komissaari Ylva Johansson vieraili äskettäin Liettuassa ja Brysselin ”tavanomaisesta kannasta poiketen” kannusti maata vartioimaan rajojaan kunnolla.”

John Quiman

Tässä kohden ”ihmisoikeudet” väistyvät, koska kyse on Valko-Venäjän toimien vastustamisesta. Turkki lähetti Kreikkaan suuria määriä laittomia lampsijoita, mutta silloin lähetettiin Frontex paikalle huolehtimaan ”ihmisoikeuksista”.

John Quiman

Typpyräisen mielestä Unkari toimii epädemokraattisesti, kun se noudattaa kansan tahtoa, eikä tee kuten EU:n äärisuvakit sanovat.

Kata

Oho mistä nyt tuulee ko ylväkin kannustaa vartioimaan rajojaan kunnolla!!!Vai onko niinkuin meilläkin että itärajaa vartioidaan kun länsiraja vuotaa…melkoinen kummallisuus…

Hyvä Unkari! <3

U. Kamutapsa

Todellakin, hyvä Unkari. Ja kysyä sopii, onko ylvä saanut älykkyyskohtauksen…

Koira haudattuna

Vai olisiko niin, että unkari harkitsee lähtöä eurostoliitosta. Ylvan pitää nuoleskella. Kaksinaamaisesti. Aiheuttaisiko unkarin lähtö ns ketjureaktion?

John Quiman

Jos Unkari lähtee, saattavat jotkut muutkin tyytymättömät innostua.

John Quiman

Ylva ei voi saada älykkyyskohtausta, aivan kuten ei tyhjästä hunajapurkistakaan saa hunajaa.

Se toimii ohjattuna ja puhuu mitä kuuluu puhua. Nyt on kyse Valko-Venäjän vastustamisesta, koska Valko-Venäjä uhoaa EU:lle. Saavat ”ihmisoikeudet” kerrankin väistyä.