Eurooppa Maahanmuutto

Unkari rahoittaa rajavalvontaa yli 163 miljoonalla eurolla

Unkarin ja Slovenian vastaista rajaa vuonna 2015. Kuva Unkarin hallitus.

Unkarin hallitus myöntää yli 163 miljoonaa euroa maan rajojen suojaamiseen vuoden 2017 loppuun saakka.

Unkarin pääministerin kabinettipäällikkö János Lázár kertoi hallituksen lehdistötilaisuudessa torstaina, että sisäministeriölle ja puolustusministeriölle myönnettävällä 163 miljoonan euron (51 miljardia HUF) suuruisella rahoituksella maan hallitus haluaa varmistaa, että Unkari säilyy yhtenä Euroopan ja koko maailman turvallisimmista maista.

János Lázár oikealla. Kuva Unkarin hallitus.

Lázár sanoi, että hallitus kunnioittaa niitä Länsi-Euroopan suuria maita, jotka ovat valinneet olevansa maahanmuuttomaita. Unkari ei kuitenkaan hyväksy sitä, että nämä maat haluavat muuttaa myös Keski-Euroopan maat maahanmuuttomaiksi.

Hänen mukaansa EU-komissio valmistelee asioita pimennossa: Euroopan komissio puhuu pakollisista pakolaiskiintiöistä ja uudelleensijoituksesta vain ideana, mutta etenee suunnitelmissaan kuitenkin vaihe vaiheelta.

Hän sanoi myös, että EU:n taholta neuvotteluja on käynnissä laittomien siirtolaisten tuomisesta EU:n ulkopuolelta ja uudelleensijoittamisesta EU-jäsenmaihin.

Lázár kommentoi myös Saksan korkeimman oikeuden päätöstä ottaa käyttöön kolmas sukupuoli. Hän sanoi sen sopivan hyvin sellaisten maiden trendiin, jotka näyttävät luopuvan kristillisestä ja perhekeskeisestä elämäntavasta .

– Me haluamme Euroopan, joka varjelee kristillisiä juuriaan, kabinettipäällikkö János Lázár painotti.

Unkarin hallitus

  • 563
    Shares