Eurooppa Maahanmuutto

Unkarilainen puoluejohtaja: Maahan päässeiltä laittomilta siirtolaisilta on takavarikoitava rahat

László Toroczkai. Kuvakaappas Youtube.

Unkarin parlamenttiin kuulumaton nationalistinen Mi Hazánk -puolue on ehdottanut, että Unkarin viranomaisilla olisi oltava mahdollisuus takavarikoida maahan laittomasti saapuvien siirtolaisten rahat. Ehdotuksesta kertoi puolueen johtaja László Toroczkai keskiviikkona.

Lähellä Unkarin ja Serbian rajaa sijaitsevan Ásotthalomin entinen pormestari László Toroczkai sanoi, että Unkariin päässeet ja siellä pidätetyt siirtolaiset ovat ”melkein kaikki nuoria, vahvoja miehiä, suuret summat taskussa”. Hän jatkoi, että ”siirtolaiset maksavat salakuljettajille tuhansia euroja auttaakseen heitä Itävaltaan” ja ”ihmisten salakuljetuksesta on tullut yksi kannattavimmista liiketoimista”.

Toroczkai muistutti myös, että ”siirtolaiset ovat Unkarin valtiolle paljon velkaa”, koska ”unkarilaiset veronmaksajat ovat käyttäneet paljon rahaa maan eteläisten rajojen suojaamiseen”.

Hän väitti, että jos Unkarin viranomaiset voisivat takavarikoida rahat, laittomat siirtolaiset ”todennäköisesti valitsevat muita reittejä tai eivät tule lainkaan”.

Puoluejohtaja kehotti hallitusta myös ”seuraamaan Tanskan esimerkkiä” ja ”karkottamaan kaikki turvapaikanhakijat maasta ”. Toroczkai sanoi, että pakolaisasema olisi myönnettävä vain yksittäisissä tapauksissa, koska ”naapurimaissa ei ole sotaa” ja muista maista tulevat maahanmuuttajat ”ovat jo ohittaneet turvallisen maan”.

Lähde Daily News Hungary.

Tilaa
Ilmoita
guest
0 Kommenttia
Palautteet
Näytä kaikki kommentit

Uusimmat uutiset

Kansalaisen verkkokauppa