Eurooppa Maahanmuutto

Unkarilainen valtiosihteeri Afganistanin tilanteesta: ”Länsi ei ole oppinut mitään Libyasta, Irakista ja Syyriasta”

NATO-langan tuotantoa vuonna 2015 Márianosztrassa Unkarissa. Kuva Unkarin hallitus.

Valtiosihteeri Levente Magyar sanoi, että Unkari kieltäytyy ottamasta vastaan Afganistanista liikkeelle lähtevää ​​siirtolaisaaltoa.

Valtiosihteeri Levente Magyar sanoi Afganistanin nykytilanteen osoittavan, että länsi ”ei ole oppinut mitään” Libyasta, Irakista ja Syyriasta. Jälleen kerran se jättää jälkeensä tuhon, satoja tuhansia uhreja sekä poliittisen kaaoksen.

Unkarin hallitus ei kuitenkaan anna unkarilaisten pakottaa maksamaan hintaa suurvaltojen harrasteluista. Unkari kieltäytyy ottamasta vastaan ​​siirtolaisaaltoa, joka lähtee liikkeelle Afganistanin kaaoksen vuoksi.

Magyar muistutti, että Turkki rakentaa 300 kilometrin muurin Iranin rajalle, ”koska se tietää, että pian sen läpi kulkee valtava siirtolaisaalto matkalla Eurooppaan”.

Tämä uhka koskee myös Unkaria, Magyar sanoi.

Tilaa
Ilmoita
guest
56 Kommenttia
Uusin
Vanhin Äänestetyin
Palautteet
Näytä kaikki kommentit
Sirpa

Hyvinhan nuo sodat ovat menneet, goyimeja kuolee ja herrakansa hurraa…onpahan vahemman rokotettavia

Peter Kreisler

Tuohon artikkelin otsikkoon voisi lisätä Vietnamin sodan ja Krimin niemimaan valloitusyrityksen. Länsi, eli U.S.A ja sen liittolaiset eivät vain jostain syystä ota mistään opikseen.

Ilkka Mänttäri

Pois kaikista kriisipesäkkeistä. Täytyisi jo lopultakin ymmärtää että valtiolla on vastuu ensiasiassa ihmisistä jotka ovat valtion luoneet ja ylläpitävät sitä. Ei oikein mielikuvitukseni riitä noihin tiedustelupalvelujen ym. rönsyihin joissa tavallinen kansalainen ei ole keskipiste, on kai jokin kummallinen peli. Jos tuo kummallinen peli lopetettaisiin ja laitettaisiin rahat kaikkeen tutkimukseen ja muuhun sellaiseen niin väitänpä että että meillä olisi tekniikkaa jonka takia joku Afganistan ei olisi kovin suurissa otsikoissa. Saattaa toki olla mutta kannattaa ryöstää niin kauan kuin kansa sen sallii.

John Quiman

Ongelma on siinä, että pelataan poliittisesta vallasta ja rahan vallasta. Sitä tekevät kaikki maat, kukin rahkeidensa mukaan.

Ilkka Forsten

Kolme suurvaltaa on sössinyt kaikki maailman asiat. USA. Venäjä ja Suomi.

Kata

😀 omg

Ei ole opittu

Ei mikään ihme meillä on johdossa Sanna Marin, tässä huonoin pääministeri kilpailussa. Toinen syys on vihreä siirtymä ja osaamaton hallitus, eli lopputulos ei ole yllätys.

Kata

Juu ei olekaan mutta ”suurvallat” 😀 Suomi mainittu!

Ei ole opittu

Eikö tämä Sanna Marin joskus möläyttänyt, että Suomi on vauras maa ja kokoaan suurempi. Tosin ei ollut ensimmäinen sammakko SDP pääministeriltä.

Ilkka Mänttäri

Tuli se totuus sieltä.

Kaino-Vieno Huttunen

Tyhmintä minusta on ottaa pakolaisia näistä maista. Pakolaisia on tasan neljää tyyppiä, ja nämä tyypit menevät osittain päällekäin: 1) Niitä, joille raunioitettu kotimaa on kotimaa ja jotka haluavat kostaa sen tuhoamisen, 2) Niitä, joille turvapaikka länsimaista merkitsee kohonnutta elintasoa, 3) Niitä, joille pako länsimaihin merkitsee paitsi kostoa myös mahdollisuutta hiipiä vihollisen selustaan toteuttamaan Allahin tahtoa kaikkien käännyttämisestä oikeaan uskoon ja 4) Niitä, joille pääsy Eurooppaan merkitsee mahdollisuutta länsimaiseen elämäntapaan.

Ryhmä 4 on valitettavasti pienin ja sille on muitakin reittejä vapaaseen maailmaan. Pelkään pahoin, että 4. Rooma tulee kaatumaan ryhmien 1 – 3 naiivin haalimisen vuoksi.

Anonyymi

Joo, mutta mikään näistä ryhmistä ei täytä Geneven pakolaissopimuksen kriteereitä. Olisi jo kiire päivittää se koskemaan nykyaikaa, koska ei sen tekoaikana osattu kuvitellakaan, millainen maailma on 2000-luvulla. Ilmeisesti halua siihen ei YK:llakaan ole, koska sen maahanmuuttoasioiden johtaja kannattaa nykyisenlaista kehitysmaiden ihmisten pääsyä lännen lihapatojen ääreen. Dublinin sopimukseen ei vedota missään, koska sekään ei ole koskaan toiminut. Kansainväliset sopimukset ovat meidänkin ministereiden lyömäase nro 1, jonka mukaan maahantuloa ei voida rajoittaa, mutta kukaan ei ole koskaan kertonut, mitä ovat ne, joita noudatetaan. Tuntuu todella vaaralliselta, että itsenäinen (?) maa ei voi valita, ketä rajojensa sisälle päästää.

Ilkka Mänttäri

YK on yksi organisaatio joka on jäänyt ajastaan jälkeen. Olisi ehkä aika erota siitä. Suomi on aina niin innoissaan liittymään kaikkiin organisaatioihin mutta sen eroamisen kanssa on vähän niin ja näin, vai onko olemassa organisaatioita jotka vain kehittyvät hyvään suuntaan.

John Quiman

YK on nykyisin globalistien työkalu maailman kurjistamisessa.

Ilkka Forsten

Eräs Amerikkalainen sanoi hyvin YK:sta. ” Järjestölle kelpaa kyllä kaikki rahat mitkä voi meiltä pyytää, mutta jos haluat apua niin kukaan ei kuuntele mitä sanot.”

John Quiman

Ei kai, kun kunkin omat huolet, siis lisää rahaa omille tavoitteille, on ensiarvoisen tärkeää.

Ilkka Forsten

Ihan samalla tavalla käsityskykyä mitataan sillä että meillä on yhdistymisvapaus, mutta se tuntuu aina unohtuvan että on olemassa myöskin vapaus olla yhdistymättä.

Viimeksi muokattu 11 kuukautta sitten by Ilkka Forsten
John Quiman

Joihinkin kerhoihin kyllä pyritään väkisinyhdistämään. Onko se kansan raiskaamista?

John Quiman

Kyllä Orpo kertoi jälkeen päin valehdelleensa, että ei voi 2015 invaasiota pysäyttää, kun kertoi, että olisi voinut estää tulemasta.

Suvakki valehtelee kansalle päin naamaa ja on vieläpä ylpeä petoksestaan.

Ilkka Forsten

Suomen seksikkäin mies..Kuulemma. Sokeainliitto vahvistaa gallupin paikkansa pitävyyden pistekirjoitusta näpelöimällä.

Ei ole opittu

Voisi myös todeta ettei äänestäjät Suomessakaan ole oppinut yhtään mitään, koska äänestetään vieläkin kovasti SDP, Vasemmistoliitto, Vihreät, Keskusta ja Kokoomus. Onhan näiden aikaansaannokset nähty jo niin monesti, että miksi näitä kukaan äänestää.

Ilkka Forsten

Demareita ja vassareita yleensäkin äänestää se ikäryhmä joka yhä kuvittelee että kyseiset puolueet ovat jotenkin työväen asialla. Keskustaa äänestää maajussit jotka luulee vieläkin että suomi on maatalousvaltainen maa, ja zetori voidaan saada maksuksi katokorvauksista. Vihreät nyt ovat laitospotilaita joiden karkausprosentti on suuri, ja kokoomusta äänestää ne, joiden mielikuvissa siintää ajatus että yhä on olemassa joku ihmeellinen hissipojasta miljardööriksi mahdollisuus. Samalla kuvitellaan että hissipojaksi päästyään on omistavaa luokkaa kun saadaan velaksi ostettu bemari.

Ei ole opittu

Tässä legendaarissa vappusatasessa nämä ikäryhmän äänestäjät tulivat ilmi. Ihmettelen kyllä maanviljelijöiden logiikkaa tässä Keskustan äänestämisessä, koska sehän on nykyään täysin punavihreä puolue, ja ajaa samaa agendaa mitä SDP ja Vihreät.
Kunnallisvaaleissa tämä maanviljelijöiden usko Keskustaan huomattiin taas.
SDP myös ajaa vain porvareiden ja globalistien asiaa, sekä ovat ”työväenpuolueeksi itseään kutsuva”.
Eikö hölmö kansa muista enää SDP ja Jutta Uprilaisen kreikkatakauksia, sekä Kokoomuksen Jyrkiä. SDP on myös eniten myynyt valtionomaisuuksia Lipposen johdolle ja sitten tämä eläkeindeksi.
En ikinä äänestä näitä puolueita mistään hinnasta.

Ilkka Forsten

Kaikella on toki hintansa, mutta me emme pääse määrittelemään sitä. Aikoinaan eräs työkaverini sanoi mielestäni viisaat sanat.
Puheen aiheena oli tiettyjen virkamiesten mahdollisuudet kiertää verotusta vaikka se menikin ihan rimaa hipoen,jolloin työkaverini sanoi. ” Jos nyt ollaan rehellisiä, niin sitä mekin tehtäisiin mutta kun siihen ei ole mahdollisuutta on vaan nillitettävä toisten tekemisistä.”

Se oli kyllä oivaltavasti sanottu. Meistä jokainen yrittää jossakin tilanteessa saada jotain hyötyä itsellemme, silloinkin kun se on moraalisesti siinä ja siinä pitäisikö asia hyväksyä vai kieltää. Ihmisluonto nyt vaan on sellainen, ja siksi en pidä siitä että poliitikot moraalisaarnaa kansalle hyvistä käytöstavoista ja yhteiseen hiileen puhaltamisesta. He itse ei koskaan noudata omia pelisääntöjään joten miksi sitä vaaditaan kaiken aikaa toisilta.

Pasi Vello

Juuri kristillisen moraalin katoamisen johdosta onkin länsimaat mädäntyneet romahdukseen valmiiksi. USA taitaa kaatua vuosikymmenen sisällä. Kristillinen moraali kesti sata vuotta naisten ja epämeriittistä äänioikeutta. Nyt se on loppu. Oppia tilanteen korjaamiseen voi hakea Venäjältä. Globaalin ryöstöbonanzan jälkeen alkoivat ”putinistiset” nationalistiset piirit jälleenrakentaa Venäjää juuri nostamalla kirkon merkitystä ja näin rakentamalla uutta moraalia.

Ilkka Forsten

Venäläiset eivät ole koskaan oikeasti menettäneet uskoaan kirkkoon. Vaikka kommunistinen hallinto yritti kaikin tavoin esittää ateismin oikeaksi vaihtoehdoksi, ei Tatjanat ja Olegit siitä vanhemmasta kaartista koskaan luopuneet uskostaan.

Siitä oli jossakin mielessä helppo nostaa arvomaailma takaisin, mutta länsimaissa SETA:n ja muiden tuottama lällätys on tuhonnut jo seuraavatkin sukupolvet. Nyt pidetään normaalina sitä että liittyy ”keloapina” köörin jäseneksi, vaatii utopistisia päämääriä saavutettavaksi ja luottaa vihreään sanomaan uutena uskontona.

John Quiman

On kirkkokin muuttunut poliittiseksi toimijaksi, äärivasemmalle. Vassut miehittivät kirkon pikkuhiljaa. Olipa jo 60-luvulla vasemman tahtia kulkenut Terho Pursiainen pappina kirkossa. Hän oli vasemman laidan Uusin testamentti -kirjan rustaaja.

Ilkka Mänttäri

Oikeassa olet. Poliittinen muisti on yhtä pitkä kuin aterian ja seuraavan WC-käynnin välinen aika, valitettavasti. Siis jos suoli toimii. Waltari sanoi aikoinaan että mies on aikuinen vasta sitten kun häntä kiinnostaa suolen toiminta enemmän kuin naiset.

Viimeksi muokattu 1 vuosi sitten by Galina Manttari
Ei ole opittu

Mutta jos jotain kiinnostaa hallituksen naiset, niin ihmettelen. Ei tarvitse kuin ruokakauppaan mennä niin löytyy kauniimpia naisia. Samoin moni nuori lähihoitajakin paremman näköinen, kuin nuo hallituksen ministerit.

Ilkka Mänttäri

👍

John Quiman

Ja varmaan mukavampia sekä fiksumpia. Ei noiden hallituksen naisten kanssa jaksaisi olla samassa huoneessa muutamaa minuuttia kauemmin.

Ilkka Forsten

Olisi ihmisoikeusloukkaus joutua Ohisalon kanssa samaan huusholliin. Siitä olisi lähdettävä pakolaiseksi Afganistaniin.

Ilkka Forsten

Puhut muuten ihan totta. Se marketti jossa käyn päivittäin, tai lähes päivittäin ruokaostoksilla, palkkasi kassalle niin upean ilmestyksen että vielä tässäkin iässä polvet notkahti kun näin tulokkaan. Voi taivas kuinka voi nainen olla niin kaunis.

Hallituksessa ei istu yhtään vertailukelpoista tekelettä. Ikävä sanoa mutta näillä mennään. Moni kuolaa marinin perään, mutta jos vertailu sallitaan niin kassaneidin ja marinin mainitseminen samana päivänä olisi loukkaus kassaneitiä kohtaan. Marin on kuin perunakuokka säihkysilmäisen enkelin rinnalla.

Huoh…. Ja minä olen jo vanha. Missä olin kun sen näköisiä naisia alettiin tuomaan ihmisten ilmoille ? Tässä iskee nyt kyllä ikäkriisi, joten pitää ostaa Corvette. Se on tunnetusti ikäkriisiauton maineessa, anteeksi vaan kaikki corvettekuskit.

John Quiman

En ole missään vaiheessa ymmärtänyt, miksi jotkut ovat pitäneet Sanna Marinia kauniina. Mielestäni se näytti poliittiselta zombilta alusta asti lasittuneine silmineen, eivätkä kehon muodotkaan ole kaksiset. Viherfasismiin uskovien silmissä hän vaikuttanee vallan enkeliltä, mutta tuskin monen vähemmän sekavan.

Sinänsä sama, vaikka näyttäisi ladon ovelta. Olennaista on se mitä tekee, mitä osaa, mitä ymmärtää ja kuinka vastuullinen on moraalisesti.

Ei ole opittu

Kyllä yksi paikallinen nuori lähihoitajakin, voittaisi Marinin kauneudessa ihan heittämällä. Pitkät mustat hiukset ja hieman muodokas, Marinilla ole niitäkään siis muotojakaan. Hän tosin ajaa BMW autolla, mutta silti onhan hän nätti kuitenkin. Voisi noita muitakin luetelle pitkän listankin, noista kauniimmista naisista. Joku voisi kyllä tosiaan kertoa, miten tämä Sanna Marin on kaunis, en ymmärrä.

Ilkka Forsten

Minä olen kuullut miehestä jolla oli aina v mielessä..Yhden ainoan kerran se ei ollut, ja tämä tapahtui hetkellä kun hän putosi avantoon. Mutta heti kun kynnet kaapaisivat avannon reunaa olikin v taas mielessä. Elämä voittaa vastoinkäymiset.

UKK muuten sanoi omana aikanaan että vanhan miehen on joka kerta kun mahdollista, käytävä kus****a ja nukuttava.

John Quiman

Käydä lorottamassa vedensulkemaan, vai ruiskaisemassa kostuneeseen nahkakukkaroon?

Anonyymi

Muistan hyvin yhden presidentinvaalin ovensuukyselyssä eräs eläkeikäinen naishenkilö vastasi, että kyllä minä sitä Halosta äänestin, että se meidän köyhien asioita ajaisi. Kun perustavaa laatua olevat asia ovat hukassa, ei ole ihme, että vaaleissa käy niin kuin käy.

Kata

No tämä on sama kun keväällä 2020 kiellettiin ”vanhuksia ”menemästä apteekkiin tai kauppaan ja joku mummo kirjoitti että hän on kiitollinen että ”valtio” suojelee mutta kun kysyin miltä se valtio siinä ovella näyttää niin ei vastannut.Kummallista…Ja tuokin homma oli vastoin Perustuslakia!
Mutta näin kerta kaikkiaan rajoittunutta on monen ajattelu.

Ilkka Forsten

Mummo varmaan tiesi, että pian saavutetaan ” laumasuoja ” joka toimii rokotusten kautta niin hyvin, että kaikki rokotetut saa takuuvarmasti koronan kävi apteekissa tai ei.

Ja eilen viimeksi oli liikennevaloissa rinnalla auto, jossa istui yksi ( 1 ) henkilö kasvoillaan naamari. Hänkin luo laumasuojaa sillä niin vahvaa pöpöä ei olekaan mikä hyökkää kasvomaskin ja tuulilasin läpi viereisiin autoihin. Ei voi kuin hymyillä näille tontuille ja Jouluunkin on vielä aikaa.

Tästä kansasta on tehty niin lammaskatras, että jos Marin ilmoittaa hallituksen päättäneen kansalaisten osalta pakollisesta peltihaarniskasta, johon pitää liittää kaasunaamari, niin täydestä menee. Sitä sitten ajetaan kauppaan pellit kolisten, ja hinkuminen on kuin Darth Vaderilla konsanaan mutta onnea pukkaa ja laumasuoja on savutettu. Haarniskan saranakohtiin hallitus vaatii käytettäväksi biohajoavaa öljyä, sillä kitinää ei saa kuulua koska se häiritsee pikkulintujen pesintää joka onkin tavallista lokakuussa.

Kaksoishaarniskan aika tulee sitten keväällä, sillä emmehän halua että ravintolat suljetaan ja mellakkaöljyn, ( mellan öl ) kitaaminen katkeaa tykkänään. Demarit ja vihreät voivat kyllä pitää puolueen ulkoilmatapahtumat ilman kyseistä varustusta, sillä laumalla on suoja joka saavutettiin olemalla ilmastohätätilan etujoukkona konkurssikypsässä valtiossa. Pääpuhujana on imaami Abdullah Omar Muhamed al Muhamed Afganistanista. Hän saapui pakolaisaallon matkassa, sillä taleban päästi hänet jostain syystä poistumaan synyinsijoiltaan. Ja ymmärtäähän sen, täällä maleksivilla ” ammattimiehillä ” pitää olla uskonnollinen johtaja ettei vaan astuta vääräuskoisten maailmaan jossa voidaan oppia mitä tarkoittaa sivistys.

Aloitin jo ennakoivasti haarniskoiden valmistuksen ja hain apurahaa hankkeelleni, mutta nyt joudun toteamaan että kuuluin väärään heimoon, ja loputkin rahat otettiin pois yleishyödyllisten hankkeiden rahottamiseksi. Tällöin puhumme suurmoskeijasta joka on ehdottomasti se välttämättömin tekele keskellä Helsinkiä minkä Somalit on rakentaneet.

John Quiman

Mummot vielä uskovat valtioon. Kauan sitten manan maille muuttanut isoisäni ei niinkään, sillä hän sanoi, että valtioon ei tule luottaa. Hänen elämänsä olikin ollut melkoinen seikkailu, joten ei enää joka kuvaa kumartanut.

Ilkka Forsten

” Meidän köyhien” asioita ei aja kukaan, mutta Senegalin köyhien asialle on palkattu Afrikkakomissaari Jutta Urpilainen, joka sivumennen sanottuna oli myöskin Kreikan ” köyhille ” Äiti Teresa Kataisen rinnalla.

Ilkka Mänttäri

Tuo kaikki on laittanut minut ajattelemaan koko vaalijärjestelmän rehellisyyttä. Se mitä tapahtui Yhdysvalloissa, ei tosin juurikaan uutisoitu suomessa, voi olla totta myös täällä. SDP: alle puolen prosentin voitto eduskuntavaaleissa pistää kyllä marginaalit siihen että pienikin puliveivaus saattaa muuttaa suomen politiikan täysin toiseksi. No eihän meillä suomessa sanoo ainakin vihervasemmisto.Tosin kalliiksi on tullut tuo ajatus. Toiseksi se tosiasia että edes neuvoa antavaa kansanäänestystä ei haluta toteuttaa edes suurissa asioissa, kuten euroopan tukipaketti. Meillä on joku Tuppurainen joka sanoo että meillä on edustuksellinen demokratia ja pulinat pois. Edustuksellinen demokratia ei tietääkseni anna valtakirjaa fasistiselle diktatuurille jota hän ajaa.

John Quiman

Puhuvat demokratiasta, mutta ajavat täysillä Uutta maailmanjärjestystä, josta ei ole kerrottu kansalle mitään, eikä se ole ollut puheena ennen vaaleja, eikä siitä ole aikomustakaan järjestää kansanäänestystä.

Se on monin verroin merkittävämpi asia kuin vaikkapa EU-jäsenyys, mutta kansalle ei kerrota, eikä kansalta kysytä. Vielä kehtaavatkin puhua demokratiasta ja uskotella kansalle edustavansa kansaa. Koko touhu on salaista ja petollista.

Ilkka Mänttäri

Olet taas asian ytimessä.

Ilkka Forsten

Eivät vaan ressukat taida muistaa että voima synnyttää AINA vastavoiman.

Pasi Vello

Meriittinen äänioikeus on ainut rauhanomainen tie ulos nykyisestä dystopiasta.

John Quiman

Tarkoittanet ansioiden perusteella myönnettyä äänioikeutta. Voisi kuulostaa tiettyjen mielestä hyvältä, mutta siinä on sellainen heikkous, että miten ne ansiot mitataan. Lisäksi voiko joltakulta oppimattomalta viedä oikeuden vaikuttaa omaan elämäänsä?

Pidän nykyistä parempana, koska siinä on vähemmän riskejä vääryyksille ja väärinkäytöksille. Joku alkaisi kuitenkin korjailemaan ansioiden laatua siten, että se suosisi hänen aatettaan, kuten vihreät jo tekevätkin tavallaan vaientaessaan mahdollisimman tarkoin kaikki ”väärät” ajatukset.

Voisi kyllä olla äänestämisvalmennusta sellaisella tavalla, että ihmiset oppisivat vähän paremmin keskittymään tosiasioihin ja olisivat vähemmän huijattavissa. Tämä viimeinen ei nykypoliitikoille kävisi, koska eiväthän he sellaisen valmentautumisen jälkeen saisi enää yhtään ääniä.

juu

Ei varmaan ole oppimisesta kyse.
EU:han haluaa massiivisia siirtolaisjoukkoja, samoin kun vasemmistopuolueet ympäri euroopan. Ovat jo varmaan innoissaan saapuvista miljoonista siiirtolaisista.
Samoin tietysti ”hyväntekeväisyysjärjestöt” SPR, amnestyt jne..

Ilkka Mänttäri

Kukaan ei kysy miksi. Kyseessä on vain se että vihervasemmisto on joutumassa poliittisesti alakynteen ja tämä on ainoa tapa jolla ne pystyvät puolustautumaan. Eläinkin käyttäytyy joskus aika pahoin vaikka sitä yritetään auttaa, se tuntee olonsa uhatuksi.Ei sitten ole tullut mieleen että juuri tämä yhteiskunta on antanut heille ilmaisen koulutuksen ja terveydenhoidon ja he koko ajan toimivat omaa yhteiskuntaansa vastaan. Menkää kokeilemaan noita oikeuksianne itänaapuriin joka sentään on mielestäni aika lähellä oikeusvaltiota, On ollut joskus asuntokin siellä ja asiat kyllä hoituvat. no asiat vaihtelevat. Irak tai Iran ovat sitten toinen ääripää. Itänaapuri on kuitenkin ollut tuossa aika hyvä puskuri, siitä syystä aika positiivisia lausuntoja minulta tulee kun olen tuota katsellut jo viitesenkymmentä vuotta.Muutama vuosi meni ihmetellessä mutta kun täytin kahdeksantoista niin maailma kyllä aukesi. Ajokortillakin on väliä, ei vainXerox kopiolla..

Viimeksi muokattu 1 vuosi sitten by Galina Manttari
Ilkka Forsten

Meinaat että vähemmän tarkkarajainen Syyrian tai Irakin leimalla varustettu läpyskä ei sitten kelpaakaan. Ai ai, ihmisiä ei saa eriarvoistaa, kyllä on itänaapuri pahasti vinoutunut, se suosii demokratiaa mielivallan ja islamin sijaan.

Ilkka Mänttäri

Jos Unkari tekee kuin jokaisen itsenäisen valtion tulisi tehdä.Miten sitten somen tulisi tehdä. Ei Ohisalo tai Pekka Haavisto voi sanoa miten tässä edetään. Haavisto on jo kuollut, samoin Ohisalo. Kaikki jää lapsillemme jotka ajattelevat että miten meidän isämme olivat noin tyhmiä vaikka tuollasesta (dream.)käytäksetä on jo paljon dokumentteja. No valtamedia teke mitä haluaa, toistaiseksi.

Viimeksi muokattu 1 vuosi sitten by Galina Manttari
John Quiman

Että miinakenttä ja siihen kilpi, jossa lukee ”paratiisin portti” ja alla huomautus ”ei parasiitin portti”?

Ilkka Forsten

” Ken tästä käy saa kaiken toivon heittää.”

John Quiman

Runsaasti korkeaa aitaa ja piikkilankaa. Siihen lisäksi sotilaita kaikenlaisten kyynelkaasujen ja vesitykkien kanssa eturintamaan. Väkisin yli pyrkiviä voikin jo vähän lyijyttää, jotta ymmärtäisivät, että ei ole suvakit punaisen maton kanssa vastassa.

Ilkka Forsten

Asylum..Lipasta..Refugees..Lataa..Siirtolainen..Tähtää…. No huva on mina menä takaksi Afgaan, mina ei tulla soumi…Lepo.