Eurooppa Politiikka

Unkarilainen valtiosihteeri: ”Jos uusi hallitus avaa maan siirtolaisille, edes sata vuotta ei riitä vaurioiden korjaamiseen”

Bence Tuzson. Kuva Károly Árvai / Unkarin hallitus
Unkarissa ensi kevään parlamenttivaalien tärkein kysymys on, pystyykö Unkari säilyttämään hallituksen, joka suojaa maata siirtolaistulvalta.

Unkarin hallituksen viestinnän valtiosihteeri Bence Tuzson sanoo, että ensi kevään parlamenttivaaleissa panoksena on maahanmuutto – onko maalla vaalien jälkeen hallitusta, joka pystyy suojaamaan maata siirtolaistulvalta.

Unkarissa järjestettiin toukokuussa kansallinen konsultaatio muun muassa maahanmuuttokysymyksestä. Vaikka 99% vastaajista tuki hallituksen poliittista linjaa, Tuzsonin mukaan ”taistelu ei ole vielä ohi”. Hänen mukaansa maahanmuuttomyönteiset voimat ovat edelleen enemmistönä Euroopan poliittisella kentällä, mutta ”muutos on alkanut Euroopan yhteisöissä”.

Tuzsonin mukaan Brysselin byrokraatit sekoittavat tarkoituksellisesti politiikan ja lain päästäkseen tavoitteeseensa. Hän totesi, että Unkarin hallituksen tavoitteena on muodostaa maahanmuuttokriittisten EU-maiden liittoutuma.

Valtiosihteeri alleviivasi, että jos hallitus omaksuu vääränlaisen politiikan, maa ei kykene ratkaisemaan maahanmuuttokysymystä edes pitkällä aikavälillä.

Jos uusi hallitus avaa maan siirtolaisille, edes sata vuotta ei riitä vaurioiden korjaamiseen.

Magyar Hírlap

Tilaa
Ilmoita
guest
0 Kommenttia
Palautteet
Näytä kaikki kommentit

Kansalaisen verkkokauppa