Eurooppa Maahanmuutto

Unkarilaiset ovat päättäneet olla ottamatta laittomia siirtolaisia maahansa

Unkarin pääministeri Viktor Orbán. Kuva MTI/Máthé Zoltán
Ennätysmäärä unkarilaisia otti osaa siirtolaisten vastaanottamista koskevaan kansalliseen konsultaatioon ja pääministeri Orbán sanoo tämä tarkoittavan sitä, että ”koko kansakunta etsii mahdollisuuksia estääkseen toisiin kulttuureihin ja sivilisaatioihin kuuluvia ihmisiä saapumasta maahan”.

Unkarilaiset ovat tehneet päätöksensä eivätkä tahdo nähdä laittomia siirtolaisia Unkarissa, Unkarin pääministeri Viktor Orbán sanoi Kossuth radion haastattelussa perjantaina.

”Kukaan ei voi pakottaa Unkaria” muuttamaan sen suhtautumista maahanmuuttoon,” hän painotti, ja lisäsi: ”hallituksen voi ajaa nurkkaan tai antaa sille iskun vyön alle, mutta kokonaiselle kansakunnalle sitä ei voi tehdä”.

Orbán sanoi, että ennätysmäärä unkarilaisia otti osaa siirtolaisten vastaanottamista koskevaan kansalliseen konsultaatioon ja hänen mukaansa tämä tarkoittavaa sitä, että ”koko kansakunta etsii mahdollisuuksia estääkseen toisiin kulttuureihin ja sivilisaatioihin kuuluvia ihmisiä saapumasta maahan”.

Pääministeri otti myös kantaa maan siirtolaispolitiikkaan kohdistuvaan kritiikkiin ja kehotti saksalaisia poliitikkoja ”jättämään meidät rauhaan sen sijaan, että sotkevat meidät mukaan vaalikampanjaansa.” Unkari on aina kunnioittanut saksalaisia, ja ”odotamme, että he kunnioittavat myös meitä,” hän sanoi.

”Me tahdomme unkarilaisen Unkarin ja eurooppalaisen Euroopan, emmekä tule ottamaan osaa Unkarin tai Euroopan muuttamista koskeviin kokeiluihin, joissa Euroopan kulttuuriperinteet pyyhkäistään syrjään ja korvataan muiden kulttuurien sekoituksella, uskonnoilla ja maailmankatsomuksilla, sekä annetaan ihmismassojen saapua ilman mitään kontrollia,” pääministeri Orbán sanoi.

Unkarin hallitus

Tilaa
Ilmoita
guest
0 Kommenttia
Palautteet
Näytä kaikki kommentit

Kansalaisen verkkokauppa