Eurooppa

Unkarilaisministeri lapsia suojelevaa lakia arvostelleelle F1-kuskille: ”Suutari pysyköön lestissään”

Judit Varga. Kuva Unkarin hallituksen kansainvälisen viestinnän luvalla. Photo Government of Hungary.

Formula 1 -maailmanmestari Lewis Hamilton kritisoi Unkarin lapsia suojelevaa lakia. ”Pidän valitettavana sitä, että tänään myös Lewis Hamilton liittyi lastensuojelulakia vastaan hyökkäävien kansainvälisten valeuutisten tuottajien leiriin” kirjoitti Unkarin oikeusministeri Judit Varga Facebookissa vastaukseksi Hamiltonille.

Lewis Hamilton kritisoi raskaasti Instagramissa Unkarin lastensuojelulakia ja ilmaisi tukensa Unkarin LGBTQ+ yhteisölle.

– On sopimatonta, pelkurimaista ja harhaanjohtavaa, että valtaapitävät laativat tuollaisen lain. Jokaisella on oikeus olla vapaasti oma itsensä riippumatta siitä ketä rakastaa ja miten itse identifioituu, kirjoitti F1-kuski.

Judit Varga (Fidesz) vastasi hänelle, että on valitettavaa, että Hamilton liittyi ”kansainväliseen fakenewsien tuottajien leiriin”.

– Unkarin lasten suojeleminen on heidän vanhempiensa asia. Se ei kuulu ulkomaalaisille kilpa-ajajille. Itse valmistauduin tieliikennesääntöjä koskevaan kokeeseen lukemalla nuo säännöt kirjasta, en median palstoilta, korosti Unkarin oikeusministeri.

– Neuvon myös Lewis Hamiltonia lukemaan Unkarin lastensuojelulain ennen kuin alkaa puhua typeryyksiä, totesi ministeri ja jatkoi, että ”suutari pysyköön lestissään ja F1-kuski kisoissaan”.

Lopuksi hän toivotti Hamiltonille ”paljon menestystä Hungaroringilla”, jolla ajetaan viikonloppuna Unkarin F1 Grand Prix -ajot.

Lähde TVP.

Tilaa
Ilmoita
guest
68 Kommenttia
Uusin
Vanhin Äänestetyin
Palautteet
Näytä kaikki kommentit
trackback

i need help with my dissertation https://dissertations-writing.org/

trackback

how long is a dissertation defense https://mydissertationwritinghelp.com/

trackback

how long is a phd dissertation https://help-with-dissertations.com/

trackback

how long is a dissertation defense https://dissertationwriting-service.com/

trackback

free slots triple diamond https://slotmachinegameinfo.com/

trackback
trackback

free online slots games https://download-slot-machines.com/

trackback

casino slots with bonus https://beat-slot-machines.com/

trackback
trackback

eso quick slots youtube https://slotmachinesworld.com/

trackback
trackback
trackback

wow character slots https://freeonlneslotmachine.com/

trackback

online slots real money https://2-free-slots.com/

trackback

3skeptical

Peter Kreisler

Ja taas sekoitettiin kaksi toisiinsa kuulumatonta asiaa keskenään, lasten oikeus turvallisuuteen ja koskemattomuuteen on yksi asia, joka ei liity mitenkään vähemmistöjen oikeuksiin. Vai tarkoittaako Hamilton, että vähemmistöjen edustajat ahdistelevat lapsia, sen käsityksen hänen lausunnostaan saa. On tietysti mahdollista, että Hamiltonilla on asiassa omia ”intressejä”.

Ocean

Tulee tuosta Vargasta aina mieleen unkarilainen Dora Varga, lieneeköhän sukulaisia.

John Quiman

Ollut yleisesti hyväksytty tapa, että urheiluun ei sekoiteta politiikkaa. Suvakkilan rakentajien mielestä pitää käyttää kaikki propagandamahdollisuudet.

John Quiman

Joku voisi kysyä Hamiltonilta, että mitä hänen arvostelemassaan laissa lukee? Veikkaan, että ei osaisi vastata, ainakaan oikein.

Daniel

Raha, raha, raha.

unto

mahtaako osata lukea ylipäätään?

Ilmari

Eikä ymmärtäisi sen sisältöä millään kielellä.

Jussiboy

Oletko sinä lukenut koko lain ja ymmärtänyt sen sisällön? Ja osaatko vastata oikein, mitä se käsittelee? Epäillä sopii.

Daniel

Olen lukenut ja osan vastata mitä se käsittelee. Ilmeisesti Hamilton ei ole lukenut eikä hän tideä mitä siinä lukee. Hänellä on varmaan oma syy siihen miksi polvistuu ja valehtelee.

chikirin

Hamilton on paras pitää kaukana lapsista.

Tuumailija

Unkari voisi vastata tällaiseen loukkaukseen julistamalla Hamilton ei toivotuksi henkilöksi ja näin ollen ei ajaisi Unkarin osakilpailussa.
Pikkuhilja murenee se urheilun yhdistävyys ja neutraalius, kun tällaisia kulttuurimarxistisia agendoja sallitaan urheilijoiden ulostuloissa.

Lieväasteinen

Itse ihmettelen, miksi ”progressiiviset” eivät ole vielä keksineet julistaa koko kisaurheilua pannaan. Siinähän kilpaillaan (epätasa-arvoa!) ja käytetään kansallislippuja (nationalismia!). Vastaus lienee se, että kisoissa isot sedät tekevät isoa globaalia bisnestä. Eihän sylikoira (uusvasemmisto) omaa isäntäänsä (globalisti-kapitalisteja) hauku.

paula

Hamilton ulos kisoista!

Pelle

Taitaa olla koko Lewis Hamilton pelkkä pelle. Taitanee tukea kanssa jotain BLM kanssa kovasti. Tosin tämä Instagram on kanssa lähinnä nuorten naisten ”kynsikuville”, joissa näkyy vahingossa tissivako monesti. Sekä monilla puhelin kädessä ja sama ilme naamassa peilin edessä. Itse en kuulu yhteenkään someen, ei kiinnosta. Olen sitä mieltä, että ne ovat ajanhukkaa.

eetee

Jokaisella on siis oikeus vapaasti koskea lapsia kun siltä tuntuu ja allaahu akbaar??

Viimeksi muokattu 1 vuosi sitten by eetee
Ilkka Forsten

Syö sinäkin ” lastenkoskija ” sulatejuustoa.

U. Kamutapsa

Aika pahan pistit 😀

Jussiboy

Aika typerän pistit ja nauroit tikahtumiseen saakka itsellesi.

Tomppa

Hamilton on malliesimerkki ihmisestä, joka on hukannut aivonsa omaan analiinsa niin syvälle, että suusta ei tule mitään muuta kuin pelkkiä aivopieruja.

Jussiboy

Sama vika sinulla.

Kaino-Vieno Huttunen

Ymmärtääkseni Unkarin laki kieltää LGBT-propagandan levittämisen alaikäiselle. Tuo itsen identifioimisen ja rakastamisen kieltäminen on kyllä aika kaukaa haettua. Lapsilla tulee kyllä olla mahdollisuus saada tarvitsemaansa tietoa, mutta tämän ei saa manipuloida kehitystä mihinkään suuntaan. Lasten tapa rakastaa on yleensä puhdas ja tälle pitää antaa tilaa, seksuaaliset halut alkavat herätä yleensä murrosiässä, mutta niiden toteuttamiseen voivat psyyken eri osa-alueet olla vielä kypsymättömiä. Eli kasvurauha pitää suoda, kuten ennen suotiinkin.

No huh huh

No, mikäs se mulatilta kerralla onnistuisi?

juha II

Pitäkööt elitistiset mustat kommunistit mädätyksen kokonaan itsellään. ”Jäämies” Kimi Räikkönen pudonnut polvilleen epäjumalan edessä, vaan seisoi suoralla selällä ja näki sattuneesta syystä pitkälle!

Lieväasteinen

Vai ei pudonnut polvilleen? Onko suurinkvisiittorille jo ilmoitettu?

Ilkka Forsten

BLM aktiivi Hamilton luulee jo että hänen valtansa ulotttuu Unkarin hallitukseen. Alkakaa protestoida F1 lähetyksiä ja antakaa palautetta, siihen on aihetta. Kuukeri luulee nyt liikoja itsestään. Ja apropoo. Oulussa tapahtui se mikä on tapahtunut Ruotsissa aikapäiviä sitten. Nyt aletaan kiihottamaan väkijoukkoja poliisin kimppuun ja vastustetaan pidätystä… Niinpä niin, ja asialla ei ole äärioikeisto vaikka uutiset sen siihen kaavaan taas tulee vääntämään.

Kukas se nyt olikaan joka kertoi kaiken tämän jo liki kaksikymmentä vuotta sitten..Hmmmm hmmm Jussi Halla-aho, just niin..

Kata

Hitsi mitä Oulussa on tapahtunut?Hemmetti pitää tutkia!
Hamilton voi sukeltaa hanuriinsa!Ei taida lapsia olla tai jos on niin voi luoja!😬☻

John Quiman

Siinä, kun jotkut kutsuvat sirkuspellen viihdyttämään lapsen 5-vuotis synttäreille, kutsuuko Hamilton aikanaan, kun lapsia on, joukon transupellejä synttärien tähdiksi?

Kata

No tätähän tapahtuu jo suuressa maailmassa.Lasten juhlilla erikoisia tätejä ja setiä elehtien kummallisesti ja eräällä jopa tekokikkeli roikkui apina-asusta…siinäpä lapsille sopeutumista ja integroitumista että kaikki KÄY!Happy birthday baby!
Vanhemmat kikattaa vieressä….

John Quiman

Eivätkä tajua miten ovat sairaita ja sairastuttavat lapsetkin.

Kata

Sehän se surettaakin…

Kata

Jaahas oikein Portland-tyyliä Oulussa.Joka komu kirjoitti että turhautuneita uusnatseja johon joku vastasi että arabit alkaneet siis nötseiksi…On se jännä ettei ne aukaise silmiään…vaikka MITÄ TAPAHTUISI.
Oulu on kulttuuripääkaupunki 2026 ou jees.🤔😫

Ilkka Forsten

Koska uskalletaan sanoa ääneen se että tämä kaikki on hyvin tarkkaan ennalta suunniteltua, ja että suunnitelmaa aletaan nyt levittää joka paikkaan ? ei voi olla sattuma että läpi euroopan muslimit kerta toisensa jälkeen hakee kontaktia virkavallan kanssa, ja tekee sen äärimmäisen provosoivasti. Alkakaa nyt hankkimaan niitä kädenjatkeita, tämä on menossa suuntaan jossa niiden käyttö tulee esille.

En sano tätä leikillläni enkä väkivaltaa ihaillakseni. Se mitä nyt tapahtuu on enne siitä että kokopäiväiset ongelmat lisääntyy. Näin se on joka paikassa alkanut. Asylum olemme sotaa pakenevia vainottuja, yhy hyyy, antakaa meille kansalaisuus, ja sitten tuleekin jo hyökkäykset eri asteisina muuttuen joka kerralla röyhkeämmäksi. Ei ruotsikaan muuttunut yhdessä yössä kalifaatiksi, joten tajutkaa nyt mitä on tapahtumassa, ja tapahtuu ellei kantaväestö tee omaa siirtoaa ja aseistaudu.

Ei ole rikos puolustaa itseään eikä omaisiaan. Suomi kuuluu meille, ei mustille tai hiekkaprinsseille joilla on vain jihad ja kalifaatti tähtäimessä. Minä EN ANNA yhdenkään hyppiä silmille, jos sitä syntyy lööppejä niin syntyköön. En kumarra profeettaa enkä ylistä allahia. Katsotaan mistä kana pissii, minä sen jo tiedän mutta joillekin se pitää näköjään opettaa. Se tulee sattumaan, ja kovaa, sen uskallan luvata koska tiedän mitä olen tekemässä.

Eikö ole ihmellistä että suomessakin alkoi yks kaks täysin ruotsin mallin mukainen meno, ja että samaan aikaan EU yrittää luoda lakeja joilla kielletään jopa vitsien puhuminen.. Haistakaa pitkä v, vihaan islamia. Siihen minulla on oikeus, älkää yrittäkö väittää muuta.

Kata

Läntinen maailma halutaan dystopiaan.Great Reset,2030 kaikilla on samanlaista…paitsi eliitillä.☻

agentti 86

YK:n Agenda 2030 lupaa mm vähentää eriarvoisuutta.Varmimmin se onnistuu vähentämällä hyväosaisten (paitsi eliitin !) määrää sotkemalla vauraat maat kehitysmaalaisilla.

U. Kamutapsa

Ja pottunokkien pitäisi tajuta se, että kaikilla ei ole varaa asua månikyldyyrisessä onnelassa aidatuilla ja vartioiduilla asuinalueilla.

John Quiman

Lupaavat, että sitten et omista mitään, mutta olet onnellisempi kuin koskaan.

Historiaan katsoen, totuus on, että et omista mitään, etkä voi tehdä mitään, mitä ei politrukki hyväksy tai käske, eikä onnellisuudesta ole tietoakaan. Sanovat vain sitten, että onnen puuttuminen on ihan oma vikasi, katso meitä eliitissä, olemme onnellisia ja vauraita.

Jos ei omista mitään, on toisten ehdoilla, vailla itsenäisyyttä, siis orja.

Kata

Nimenomaan orja ja sitä juuri haetaan vaikka verhotaankin ”onnelaan” ja moni uskoo!

John Quiman

Juu. Sitten politrukit kertovat mitä saa tehdä. Veskissä varmaan saa käydä edes suunnilleen, kun haluaa, mutta kaikki muu on sitten luvanvaraista. Jos olet uskollinen ideologialle ja systeemille, saat niitä sosiaalisia pisteitä, joilla saa vähän vapauttakin. Jos olet eri mieltä, et saa mitään. Jos olet ääneen eri mieltä, et saa sitäkään.

U. Kamutapsa

Jos olet ääneen eri mieltä, et saa sitäkään.”
Tai pääset ”leireilemmään” ja ”itersektioanaalisoitavaksi”.

Lieväasteinen

”Jos ei omista mitään, on toisten ehdoilla, vailla itsenäisyyttä, siis orja.”

Jos ei omista mitään, ei ole mitään menetettävää, ja jos ei ole mitään menetettävää… niin sanoisin korrektisti, että kynnys on matalampi.

John Quiman

Paholainen ilmestyi Hamiltonille ja sanoi, että katso kahdeksan mestaruutta annan sinulle, kun ajat minun asiaani…

John Quiman

Eikä suvakki ymmärrä, että jotain on pielessä, kun lemmikkien tekosia pitää piilotella. Heidän mielestään ne ovat yhteiskuntaa rikastavia ja parantavia ja sitä koettavat esitellä lehtien palstoilla, vaikka vähän valehdellen. Jonkin ajan päästä heidän mallimatunsa ovat sitten tuomiolla.

Lieväasteinen

Kyllä suvakki useimmiten ymmärtää, mihin se johtaa, mutta suvakkien mukaan ”emme voi jätä heitä tuonne, pitää ottaa vastuu, emme voi elää täällä hyvinvoinnissa ja yltäkylläisyydessä apartheid-muurin takana jne bla-bla-bla”. Sanoisin, että suvakki kehitysmaalaistaa maataan ihan tietoisesti ja on valmis itsekin menettämään. Muistui mieleen esimerkki, kun Stalin 1930-luvulla oli ”puhdistamassa” puoluettaan ja teloitutti NL:ssä ”harhaoppisia” kommareita, ne oli kovin ihmeissään, miksi kävi juuri niin. Teloitustilaisuudessa ne huusi: ”Eläköön Stalin! Eläköön kommunismi!” Niin suvakkikin, jos ja kun kokee lemmikiltään väkivaltaa, huutaa ikävällä hetkellä ihan varmasti: ”En ole rasisti! En ole natsi! Eläköön monikulttuurisuus!”

Viimeksi muokattu 1 vuosi sitten by Lieväasteinen
heikot signaalit kertoo

Suomikin on YK:n kabineteissa sitoutunut jakamaan ilmastonmuutoksesta seuraavaa inhimillisen kurjuuden taakkaa, .Valtio yrittää systemaattisesti pimittää humanitaarisen maahanmuuton haittoja jotta kantakansalaiset eivät löisi kapuloita taakanjaon rattaisiin.

John Quiman

Ei liity ilmastonmuutokseen, koska ilmasto ei ole sellainen niiden asuinsijoilla, etteikö siellä sen puolesta pärjäisi jopa paremmin.

Tupauuno

Siis uutta Unkarin lastensuojelulakia ei saisi toimeenpanna ”pedo…” Hamiltonin mielestä. Tollaiset miesoletetut olisi ennen vanhaan vedetty niistä itsestään hirteen, mutta nykyään suuntaus taitaa olla ihan (sairas) toinen.

Eka Kettunen

Unkarin oikeusministeri tekee kaiken oikein.

Daniel

Siksi arvostellaan jatkuvasti Suomelaisessa valtamediassa.

Liikaa bensahöyryjä

Oli tämäkin ratinpyörittäjä hyvesignaloimassa ja moraaliposeeraamassa jonkun rikollisen ja nistin puolesta, kun valkoisen poliisin käsittelyssä delasi. Ikäänkuin multimiljonääriä kiinnostaisi vähääkään joku huumehörhö. Unkarin ministeriltä hyvä palautus maanpinnalle koskien ylimielistä autokuskia.

Ilkka Forsten

Brittien Husu Hussein, ajaa taksia palkkansa eteen, mutta luulee että voi sanella muille mitä haluaa. Ai niin, ja mersujahan EI maalattu mustaksi hamiltonin pyynnöstä, eikä kukaan polvistunut siksi että kuukeri halusi sitä.. Mitäs jos sattuu pieni onnettomuus kohtapuoliin ihan siviilissä, sille voisi olla jo tilaus olemassa.

juu

Hamiltonihan se vaatii muita urheilijoita polvistelemaan mustaihoisille.
Ja sekin on nähty mihin se nöyryyttäminen johtaa, Ruotsissa naispoliisit itkien polvisteli riehuvalle BLM mellakoitijajoukolle, jotka sitten kuvasi ja naureskeli..

p.grandell

mutta kun on narsisti, uskoo olevansa parempi kuin muut, noh meitä on moneen junaan, mutta kyllä odottaisi hamiltonin ”vähän” funzaavan ennenkuin kirjoittaa moista soopaa. mutta kyllä ministerillä oli sanat hallussa, kiitos siitä, olisi moisesta meidänkin mädäntyneillä globalisteilla opittavaa käytös tavoista…

Rullattu

Ei ole ensimmäinen kerta kun terroristi f1 kuski on vauhdissa, miksi on edes vapaana, sitä tässä täytyy kysyä.
Ei ole ikuisuutta, muuta vuosi sitten kun euroopassa islamisti terroristit murhasi ihmisiä, samaan aikaan ko f1 terroristi twitterissä kehui islamisteja ja tuolla oli videossa konekivääri kädessä, että semmoinen kusi.
Oikessa elämässä tuo olisi istumassa elinkautista.