Eurooppa Maahanmuutto

Unkarin oikeusministeri: Muuttoliikettä ei pidä edistää, se pitää lopettaa

Judit Varga. Kuva Unkarin hallituksen kansainvälisen viestinnän luvalla. Photo Government of Hungary.

Vasemmistopuolueet ovat jälleen asettaneet muuttoliikkeen edistämisen asialistalleen.

Unkarin oikeusministeri Judit Varga sanoi, että hallituksen kanta muuttoliikkeeseen on edelleen muuttumaton ja selkeä: muuttoliikettä ei pidä tukea ja kannustaa vaan se tulee lopettaa.

Ministeri Varga sanoi englanninkielisessä Facebook-viestissä, että ”vaikka koko maailma on kiireinen taistelussa koronavirusta vastaan, Brysselissä vasemmistopuolueet ovat jälleen asettaneet muuttoliikkeen edistämisen asialistalle”.

– Brysselin eliitti, joka edistää mielellään monikulttuurisuutta, on keskustellut uudesta maahanmuuttoraportista, joka ei edes sisällä ehdotuksia rajaturvallisuuden vahvistamiseksi tai laittoman muuttoliikkeen lopettamiseksi, hän korosti.

– Toisaalta se [Brysselin eliitti] vaatii siirtolaisten uudelleensijoittamista Eurooppaan viittaamalla ihmisoikeuksiin, ministeri Varga sanoi ja lisäsi, että tämä osoittaa, kuinka kaukana Bryssel on ihmisten todellisista ongelmista.

Ministeri Varga sanoi, että ”vasemmisto, joka piiloutuu solidaarisuuden mukavan iskulauseen taakse, yrittää pyyhkäistä ongelmat syrjään niiden ratkaisemisen sijaan”.

– Jos haluamme todella auttaa vaikeuksissa olevia tovereitamme, meidän on käsiteltävä muuttoliikettä paikallisesti poistamalla sen perimmäiset syyt, ministeri sanoi.

Ministeri muistutti, että Unkari jatkaa määrätietoisia toimia varmistaakseen, että jokainen voi elää rauhassa omassa maassaan.

Lähde About Hungary.

Tilaa
Ilmoita
guest
0 Kommenttia
Palautteet
Näytä kaikki kommentit