Eurooppa Politiikka

Unkarin Orbán antaa kansan äänestää pedofilian vastaisesta laista

Viktor Orbán. Kuva European Council Audiovisual Services.

Unkarin pääministeri Viktor Orbán on ilmoittanut järjestävänsä kansanäänestyksen pedofilian vastaisesta laista.

Kansanäänestyksessä unkarilaiset tulevat vastaamaan kysymyksiin, jotka koskevat vastikään voimaan tullutta pedofilian vastaista lakia, joka on järkyttänyt suuresti EU-poliitikkoja.

1. Oletteko samaa mieltä siitä, että valtion oppilaitoksille olisi annettava mahdollisuus näyttää alaikäisille lapsille seksuaalista suuntautumista koskevaa sisältöä ilman vanhempien suostumusta?

2. Kannatatteko alaikäisten lasten sukupuolenvaihdosten edistämistä?

3. Oletteko samaa mieltä vaatimuksesta, että tällaisten peruuttamattomien hoitojen tulisi olla myös alaikäisten lasten saatavilla?

4. Oletteko samaa mieltä siitä, että alaikäisten lasten tulisi saada käyttää täysimääräisesti sisältöä, joka voi vaikuttaa heidän seksuaaliseen kehitykseensä?

5. Oletteko samaa mieltä siitä, että alaikäisillä lapsilla olisi oltava pääsy mediasisältöön, joka käsittelee sukupuolenvaihdoksia?

Euroopan unioni on toistuvasti hyökännyt Unkaria vastaan lain vuoksi viime viikkoina, koska toisin kuin liberaali Länsi, Unkari ei siedä seksuaalista propagandaa päiväkodeissaan, kouluissaan, televisio-ohjelmissaan ja mainoksissaan.

– Länsi-Euroopassa LGBTQ-aktivistit vierailevat päiväkodeissa ja kouluissa ja pitävät seksuaalikasvatustunteja. He haluavat tehdä tämän myös Unkarissa, minkä vuoksi Brysselin byrokraatit uhkaavat meitä ja aloittavat rikkomusmenettelyt – toisin sanoen väärinkäyttävät valtaansa, pääministeri Orbán sanoi.

EU vastustaa pedofilian vastaista lakia

Paine Unkaria kohtaan on suuri, mutta kansa voi puolustaa maan etuja yhtenäisenä. Siksi pääministeri kehottaa kaikkia kansalaisia ​​osoittamaan sitoutumistaan.

Pedofilian vastainen laki hyväksyttiin kesäkuussa. EU-komission puheenjohtaja, saksalainen ”konservatiivi” Ursula von der Leyen kutsui lakia ”häpeäksi”. EU aloittikin sitten rikkomusmenettelyn Unkaria vastaan.

Myös EU-parlamentin varapuheenjohtaja Katarina Barley (SPD) vaati tiistaina, että EU-varoja ei pitäisi antaa Unkarille toistaiseksi, koska maassa on suuria puutteita demokratian suhteen. Esimerkkinä hän mainitsi edellä mainitun pedofilian vastaisen lain, jonka väitetään syrjivän seksuaalivähemmistöjä.

Lähteet Junge FreiheitAbout Hungary.

Tilaa
Ilmoita
guest
28 Kommenttia
Uusin
Vanhin Äänestetyin
Palautteet
Näytä kaikki kommentit
juha II

”Unkarin pääministeri Viktor Orbán on ilmoittanut järjestävänsä kansanäänestyksen pedofilian vastaisesta laista.”
Tuo merkitsee EU-byrokraateille samaa kuin päivänvalo vampyyrille!

Meri Kreikan

Miten helvetissä tähän on tultu? Onko tää edes totta? Eu: n johto on menettänyt porukalla järkensä. Jos sitä edes on ollu. Pedofilia ei ole seksualinen suuntautuminen vaan mielisairaus.

Ilkka Forsten

Tällä tasa-arvoon liitetyllä vouhkaamisella ei pyritä mihinkään tasa-arvoiseen elämään tai kohteluun, vaan siihen että mikä tahansa perverssio olisi hyväksyttävä sen varjolla.

Lasten raiskaaminen ei ole hyväksyttävää, eikä sitä pidä suvaita. Jos aikuinen ihminen ei saa muusta kiihotusta kuin penskojen käpälöimisestä, hän on kokonaan epäkurantti yhteiskuntaan kuuluvaksi. Ja jos poliitikot vaativat näille oikeuksia tehdä mitä huvittaa, sitä ei tarvitse katsoa sivusta. Korpilaki on yhä olemassa, ja tässä mennään kohti sitä että sen momentit otetaan käyttöön ilman erillistä puolustuksen näkemystä.

EU on mielisairas tekele jossa ei mistään äänestetä vaikka sitä kutsutaan demokratiaksi, ja sitä johtaa mielisairaat yksilöt joilla ei ole oikeutta elämään. Sitä oikeutta ei pidä olla kaikilla, tämä on minun kantani. Jos hulluus ei katoa puhumalla, se on hävitettävä keinoilla mitkä vaatii vähän muutosta kurssiin, ja sitten voidaan taas palata siihen kuuluisaan demokratiaan.

Pedot johtaa meitä

EU taitaa olla Pedofile Inc.

Ilmari

Helppoja kysymyksiä. Kaikkiin vastaan EI

Kaino-Vieno Huttunen

Lapselle paras tutustuminen sukupuolirooleihin leikin kautta. Voi leikkiä poikien leikkejä, tyttöjen leikkejä tai molemmille sopivia leikkejä. Leikkiminen on turvallinen tapa tutustua omiin kiinnostuksen kohteisiin, taipumuksiin ja rooleihin ilman, että keholle tai psyykelle tapahtuu pysyvää vahinkoa.

John Quiman

Poikien tulee antaa olla poikia ja tyttöjen tulee antaa olla tyttöjä ihan omalla tavallaan ja leikkiä mitä haluavat. Saatava leikkiä leikkejä, jotka kiinnostavat, siinä kaikki. Oma uteliaisuus on paras ohjenuora. Aikuisen rooli on lähinnä tarjota mahdollisuuksia ja opastusta asioissa, ei pyrkiä kasvattamaan jonkin ideologian tai uskomusten mukaiseksi.

Seksuaalisen selittelyistä suvakkien tapaan ei ole kuin vahinkoa. Kyllä se luonto ajaa tikanpojan puuhun kuten koko historian ajan on tehnyt. On haitallista, jos vaikkapa aikuiset alkavat sekoittamaan luonnollista kehitystä vouhkaamalla kaikenlaisista sukupuolista ja seksuaalisista taipumuksista. Se vain hämmentää ja sotkee luonnonmukaisen kehityksen.

Kun saavat kasva ilman manipulointia, kyllä kukin löytää oman paikkansa elämässä ja elämäntapansa. Silloin tulos vastaa sitä, mikä on mahdollisimman hyvä, kun se on syntynyt lapsesta itsestään, eikä lasta joka suuntaan vääntelevistä aikuisista.

Viimeksi muokattu 1 vuosi sitten by John Quiman
Ilkka Mänttäri

Leikkiminen on ihmisille ominainen piirre, niin se on myös eläimille,kasveista en tiedä vaikka suurin osa eduskunnasta ja hallituksesta onkin vihanneksia. Leikkiminen on myös oppimista. Kaiken muun leikkimisen melkein voin hyväksyä mutta en leikkimistä poliitikkojen kanssa ja heidän ehdoillaan. Hallitus haluaa leikkiä tavallisten ihmisten rahoilla (lue=toimeentulolla) se ei ole hyväksyttävää. Manipulointi on heidän ammattinsa. Vaikka aihe poikkeaa niin tässä yksi hyvä linkki kriittiseltä normikansalaiselta https://www.youtube.com/watch?v=F0EO79FOvtE

John Quiman

Ihan hyvä video – kannattaa katsoa. Saattaa joku pelastaa itsensä ongelmilta.

Raku

Tämä jos jokin on mielettömän hyvä uutinen. Hyvä unkari. Meillä ei kansa saa äännestää mistään juurikaan. Ja ne mistä saa, vaikuttaa media helposti manipuloitavaan kansaan kuin myrkky. Lisäksi täällä on jo nuoriso aivan pilalla suurilta osin. Unkari alkaa vaikuttaa maalta jonne muutan kun täällä pelit pelattu.

John Quiman

Väittävät demokratian vastaiseksi tuota mainittua lakia. Kun kansanäänestyksessä ilmenee, että 90 % kansasta pitää lakia oikeana, on paha enää syytellä demokratian puutteesta.

Vaalitarkkailija

Kansanäänestyksen jälkeen saadaan sitten paremmalta väeltä vaalivilppiväitteitä.

John Quiman

Varmaan. On kysytty väärin. Jo pelkkä kysyminen vääristää. Ei ole kerrottu oikeaa tietoa, jotta osaisivat äänestää oikein.

Viimeksi muokattu 1 vuosi sitten by John Quiman
Eka Kettunen

Unkari tekee kaiken oikein.

juu

Tässä siis Bidenin terveysministeri 🙂
https://fi.wikipedia.org/wiki/Rachel_Levine

John Quiman

Terveysministeri ihmisestä, jolla ei ole terveys ihan kohdillaan. Olisi edes jokin muu ministeri, muta terveysministeri. Mitä hoitoa hän suosittelee itselleen, jotta vapautuisi sukupuolisista harhoistaan?

Kata

Kaikille rokotusta ovelta ovelle…suosittelee hän.

John Quiman

Nykyään teloituskomppaniat eivät ole muodissa.

Kata

Juu Pennsylvanian ”tyttöjä…”eiku siis juu tai poikia mutta ihan anything goes… 😀 Joen piti näyttää kuinka suvaitseva hän onkaan…

juu

Jenkkilässähän Chicago ja parit muutkin osavaltiot alkaa jakamaan koulussa kortsuja 10-vuotiaille ja sitä vanhemmille lapsille, se kun on niin ihanan liberaalia bidenin pedomaassa.

John Quiman

Varmaan tilaavat tehtailta lasten kokoja. Sellaisia kun ei ole ennen ollut. Eikä ole ollut tarvettakaan.

Tavoite ilmeisesti saada ihmiset kiedotuksi seksin lumoihin, jolloin vain fyysinen nautinto on jotain. Henkisesti ollaan sitten kuolleita ja helposti hallittavia zombeja.

Kata

Helposti hallittavia ihmisiä koska jo lapsena viedään tilaisuus kehittyä.Addikteja toisensa perään jo ala-asteella kuten piirretty ”opetusmateriaali” miten masturboidaan ja kuinka kivalta se tuntuu.Tämähän tapahtui vasta kalliissa yksityiskoulussa Nykin osavaltiossa.
Ei ikinä osannut kuvitella tällaista sikailua ,lasten elämien tuhoamista.Tunteita ei tosiaan tarvita vain fyysinen nautinto.
”The party that believes men can get pregnant wants to control ”misinformation”on the internet”,Kayleigh McEnany…eli kaikki on tillin tallin ja mullin mallin maailmassa.
Tarttis tehä jottain lasten pelastukseksi.Ja meidän normaali-ihmisten.

Ilkka Mänttäri

Meidän suomessa pitäisi ottaa politiikkan aivan toinen oletus. Kaikki poliitikot valehtelevat. Jos joku ei valehtele hänen täytyy todistaa se. On kai oikein ottaa oletukseksi se minkä jo kaikki tietävät todeksi.

John Quiman

Jos löytää poliitikon, joka puhuu vain ja ainoastaan totta, saattaa olla, että on kadottanut todellisuustajunsa.

On kuitenkin joitain poikkeuksia, siis poliitikoita, jotka ainakin yrittävät puhua kokolailla totta, mutta niiden laskemiseen ei tarvita edes yhden käden kaikkia sormia.

Viimeksi muokattu 1 vuosi sitten by John Quiman
Kata

Meillä taas ei äänestetä tästä eikä elvytyksistä…mutta tiktatuuri on kuulemma Unkarissa.
Pallo on monella maalla hukassa.

John Quiman

Suvakkilan tahdon vastainen demokratia on suvakeille diktaturiaa, eikä sellainen maa ole myöskään oikeusvaltio. Suvakkilan käsitys oikeusvaltiosta on, että noudatetaan ideologian kirjainta, joka on kaikkien lakien yläpuolella.

Jos jossain maassa ei näin toimita, ei se maa ole demokratia, vaan oman maansa lakeihin nojaava diktaturia, jossa kansan ääntä kuunnellaan vaaleissa ja kansa saa valita johtajansa.

Viimeksi muokattu 1 vuosi sitten by John Quiman
pää määrää

Myös lait muodostuvat ideologioiden mukaisesti kuten politiikkakin. Ideologioissa voi olla monia elämän tapaan vaikuttavia käsityksiä, negatiivisia tai positiivisia tai neutraaleja.

pää määrää

Juuri osoittaakseen demokratian toimivan, Unkarissa joudutaan äänestetämään asiasta, joka liittyy terveeseen luonnolliseen elämäntapaan.