Eurooppa Politiikka

Unkarin parlamentin puhemies vertaa Euroopan unionia Kolmannen valtakunnan perikatoon: ”Globalistijohto istuu Brysselin bunkkerissa uskonsa menettäneenä”

László Kövér. Kuva Ferenc Almássy.

Unkarin vasemmistoliberaali oppositio kuuluu globalistiverkostoon, joka toimii Unkaria vastaan. Näin sanoo Unkarin parlamentin puhemies László Kövér.

Fidesz-puolueeseen kuuluvan puhemiehen mukaan Unkarin koronapandemian vuoksi käyttöön ottamaa hätätilalainsäädäntöä kritisoivat ulkomaiset tahot ovat samaa kastia kuin maan vasemmistoliberaali oppositio, joka ”ei ole osa Unkarin kansakuntaa vaan maailman eliitin palvelijoita”.

Hungary Today -lehden mukaan Kövér vertaa Unkariin kohdistuvaa kansainvälistä painetta Adolf Hitlerin Kolmannen valtakunnan viimeisiin vuosiin.

– Kaikki tiesivät sen hävinneen sodan, mutta he eivät silti kyenneet pysäyttämään mielettömyyttä. Aivan kuin globalistijohto istumassa Brysselin bunkkerissa toivonsa menettäneenä.

Puhemiehen mukaan kansainvälinen liberaalimedia on leimannut Unkarin viholliseksi siirtääkseen huomion toisaalle siitä tosiasiasta, että maan isänmaallinen politiikka saattaisi olla liian houkutteleva esimerkki muiden maiden kansalaisille.

Koronapandemian jälkeistä maailmaa puhemies ei näe kovin erilaisena kuin sitä edeltänyt aika. Koronapandemian aikana ”ylimielinen itsevarmuus” saattaa puhemiehen mukaan kadota, mutta vain väliaikaisesti.

– En löisi kovin paljon vetoa, että maailma muuttuisi parempaan suuntaan. Kiinnostus säilyttää nykyiset tavat toimia on maailmalla liian suuri, puhemies Kövér toteaa.

Tilaa
Ilmoita
guest
0 Kommenttia
Palautteet
Näytä kaikki kommentit