Kotimaa Rikos

Useista seksuaalirikoksista epäilty mies vangittu Jyväskylässä – uhreina myös lapsia

Kuva Petri Saarela.

Jyväskylän poliisi otti sunnuntaina 13.12.2020 kiinni nuorehkon ulkomaalaismiehen, jota epäillään useista Jyväskylässä tapahtuneista seksuaalirikoksista.

Mies vangittiin Keski-Suomen käräjäoikeudessa keskiviikkona 16.12.2020 todennäköisin syin epäiltynä kolmesta lapsen seksuaalisesta hyväksikäytöstä, seksuaaliseen tekoon pakottamisesta ja virkamiehen väkivaltaisesta vastustamisesta.

Facebook-sivunsa mukaan epäilty puhuu myös arabiaa. Ulkomaalaismiehen tekemiksi epäillyt seksuaalirikokset ovat kohdistuneet päiväsaikaan Jyväskylässä julkisilla paikoilla yksin liikkuviin naisiin ja tyttöihin. Osassa teoista miehen epäillään seuranneen rikosten asianomistajia pitkänkin matkaa jalan ja linja-autossa.

Poliisi toivoo yhteydenottoja muilta mahdollisilta seksuaalisen ahdistelun, aggressiivisen käsiksi käymisen tai vastaavan kohteeksi Jyväskylässä joutuneilta. Tarkoituksena on selvittää, onko mies syyllistynyt muihin vastaaviin tekoihin, jotka eivät vielä ole poliisin tiedossa. Tieto mahdollisista muista teoista on tärkeää myös jo esitutkinnassa olevien tapausten selvittämiseksi.

Yhteydenottoja pyydetään sähköpostitse osoitteeseen vihjeet.keski-suomi@poliisi.fi.

Ulkoasua muokattu 19.12 klo 12:04

Tilaa
Ilmoita
guest
1 Kommentti
Uusin
Vanhin Äänestetyin
Palautteet
Näytä kaikki kommentit

Liity kannattajajäseneksi

Uusimmat uutiset

Kansalaisen verkkokauppa