Kotimaa Rikos

Uutta tietoa Otanmäen taposta

Otanmäkeläisen miehen kuolemaan johtanutta tapausta tutkitaan nyt tappona, törkeänä ryöstönä ja maksuvälinepetoksena


Kajaanin Otanmäen tapahtumien esitutkinta on edennyt ja asiaan on saatu lisäselvitystä. Asian rikosnimikkeet ovat osin muuttuneet. Otanmäkeläisen miehen kuolemaan johtanutta tapausta tutkitaan nyt tappona, törkeänä ryöstönä ja maksuvälinepetoksena. Tapausta, jossa toiselta otanmäkeläiseltä mieheltä anastettiin omaisuutta, tutkitaan edelleen ryöstönä. Molempien epäiltyjen epäillään syyllistyneen kaikkiin em. rikoksiin.

Epäillyt ovat kuulusteluissa kertoneet tapahtumista. Ensimmäisessä tapauksessa (tappo ym.) otanmäkeläistä miestä lyötiin nyrkillä ja veitsellä sekä potkittiin. Mieheltä anastettiin matkapuhelin ja pankkikortteja. Jälkimmäisessä tapauksessa (ryöstö) otanmäkeläistä miestä kuristettiin ja hänet kaadettiin maahan. Mieheltä anastettiin matkapuhelin ja vähäinen määrä rahaa. Uhrit valikoituivat rikosten kohteiksi sattumalta. Epäillyt eivät tunteneet uhreja entuudestaan. Epäillyillä on ollut ennen tekoja riitaa paikallisten kanssa paikallisen ravintolan tuntumassa.

Ensimmäisen tapauksen uhrin epäillään kuolleen tilanteessa saamiinsa vammoihin. Jälkimmäisen tapauksen uhrin vammat eivät ole vakavia.

Tutkinta jatkuu epäiltyjen kuulusteluilla ja teknisellä rikostutkinnalla. Kuolinsyy varmistuu oikeuslääketieteellisen kuolemansyyn selvittämisen valmistuttua.

Tilaa
Ilmoita
guest
0 Kommenttia
Palautteet
Näytä kaikki kommentit

Kansalaisen verkkokauppa