Kotimaa Kulttuuri

Valtamedia kirjakaupan kimpussa – Kielletyillä Kirjoilla itseään toteuttava nimi

Kuva: Kiellettyjen Kirjojen arkisto.

Ainakin Yle ja HS osallistuivat torstaina äärivasemmiston aloittamaan lokakampanjaan viime vuonna perustettua kirjakauppa ja – kustantamo Kiellettyjä Kirjoja vastaan. Syynä lokakampanjalle on kustantamon julkaisemien kirjojen päätyminen suurempien kirjakauppojen hyllylle. Kielletyt Kirjat myy laajassa valikoimassaan sekä harvinaisempaa ja poliittisempaa kirjallisuutta että arkisempaa materiaalia.

Äärivasemmisto ryhtyi keskiviikkona maalittamaan Suomalaista kirjakauppaa, joka oli ottanut valikoimiinsa Kiellettyjen Kirjojen julkaisemat kolme kirjaa: Kai Murroksen Vallankumous ja sen toteuttaminen modernissa yhteiskunnassa, Elias Simojoen Palava Pensas sekä Adolf Hitlerin Taisteluni-kirjat. Etenkin Taisteluni on näistä maailmanlaajuisesti tunnettu teos, jota monet ostavat hyllyyn jo pelkästään sen tunnettavuuden ja historiallisen arvon vuoksi. Kyse on siis bisneksen kannalta hyvästä myyntiartikkelista.

Pian selvisi, että myös ainakin Prisma, Booky.fi sekä Akateeminen kirjakauppa olivat ottaneet kirjoja valikoimaansa. Tämä oli tietenkin väärin: äärivasemmiston someaktivistien mukaan tulisi olla kiellettyä jälleenmyydä Kiellettyjen Kirjojen kirjoja. Isot ketjut alistuivatkin sosiaalisen median huomiolle ja poistivat kirjat valikoimistaan. Kielletyt Kirjat-kustantamon nimi todistikin olevansa itseään toteuttava ennuste.

Torstaina myös suuret mediat heräsivät.

Yle sekä HS kirjoittivat molemmat aiheesta. Yle uutisoi aiheesta myös TV-uutisissa. Itse uutinen oli myös hetken aikaa Ylen nettisivujen ensimmäisenä uutisena.

Kumpikaan media ei ollut huolissaan kirjakustantajan kohtaamasta kirjaroviosta. Sen sijaan ne toistivat äärivasemmiston mantraa jälleenmyyjien tekemästä virheestä ottaa kirjoja myyntiin. Itse kustantajan ei oltu otettu yhteyttä, vaikka sitä käsiteltiin uutisoinnissa.

Kansalainen sai kuitenkin kauppiaan kiinni kommenttia varten.

Hei! Kauppasi on ollut viimeiset pari päivää lokakampanjan kohteena. Miten se vaikuttaa kaupan toimintaan?

Positiivisina myyntilukuina. Mitään muuta käytännön vaikutusta ei ole, sillä ei tule harrastettua anteeksi pyyntelyä tahoilta, jotka eivät ole kaupan kohdeyleisöä muutenkaan. Torstaina taisin tehdä koko kaupan historian parhaan yksittäisen päivän myyntituloksen.

Olet julkaissut ja myyt yhtä maailman paheksutuimmista kirjoista. Miksi?

Mikäli viittaat tällä Taisteluni-kirjaan, niin sitä myydään sen historiallisen arvon vuoksi. On totta, että kyseessä on populäärikulttuurissa paheksuttu kirja, mutta toisaalta uskon, että ihmisten tulisi saada tehdä itse omat johtopäätöksensä teoksesta lukemalla se ja tuomitsemalla sitten. Jo peruskoulun kirjat osaavat arvostella kirjan yksittäisen hullun kirjoittamana juutalaisvastaisena sekavna paatoksena, mutta kuinka moni on todella lukenut sen? Julkaisin sen ilman mitään ylimääräisiä julkaisijan höpinöitä, sillä on järjetöntä myydä merkittävää historiallista kirjaa ”kriittisenä versiona.” Millä muulla poliittisella teoksella on muka vastaava painos tehtynä?

Muuten: kirjaa saa kaupastamme tämän viikonlopun ajan puoleen hintaan kohun kunniaksi.

Miksi Kielletyt Kirjat on perustettu? Suomihan on täynnä kirjakauppoja.

Moni nykyinen asiakkaamme on aikaisemmin harmitellut, kun on niin paljon kirjoja, joiden hankkiminen on työlästä, kun pitäisi merten yli tilailla. Tämä oli yksi syistä. Lisäksi on kirjoja, joita haluaisin nähdä painettavan fyysiseen muotoon. Harvoin sitä kukaan muu tekee, joten oli tartuttava tuumasta toimeen ja sekä ryhtyä maahantuomaan kirjoja että painamaan suomenkielisiä. Tällä on positiivinen kulttuurillinen vaikutus ympäristöön, kun tarjotaan kansalaisille yleissivistävää luettavaa. Kirjojen myynti on myös vastalause modernille kulttuurille, jossa kaikki pitäisi olla sähköisessä muodossa ja teksti tiivistettynä muutamaan riviin.

Mistä nimi Kielletyt Kirjat tulee?

Ainahan sitä on kirjarovioita ollut. Se on vain aikansa kuva, mitkä kirjat päätyvät kiellettyjen teosten listalle. Koska tämän päivän kulttuuri on mitä on, niin valikoimamme parhaiten myyvät tuotteet ovat näiden enemmän tai vähemmän kiellettyjen listalla. Suurten jälleenmyyjien reaktiot muutamaan sosiaalisen median valittajaan todistavat tämän.

Olet saanut lisää sosiaalisen median seuraajia ja kertomasi mukaan valtavan myyntipiikin. Mikä siis on kauppaasi kohdistuvan boikotin tarkoitus?

En osaa sanoa. Varmaan 8d shakki ja markkinointi boikotin keinoin? Tavaratalokauppias Kärkkäinen on käytännön esimerkki vasemmiston boikoteista.

Noin periaatetasolla en boikottia ymmärrä. Kauppa toki myy tuotteita, jotka saattavat pahoittaa herkimpien mieltä, mutta valikoimamme ei rajoitu mitenkään yhteen suuntaukseen tai kategoriaan. Myymme laajalla skaalalla kaikenlaista kirjallisuutta, ja vaikka tiedostammekin ensisijaisen kohdeyleisömme tarpeet ja palvelemme myös niitä, löytyy valikoimasta laajemmallekin yleisölle luettavaa.

Voit tukea kirjakauppaa ja tutustua sen valikoimaan osoitteessa kielletytkirjat.com

44 Kommenttia
Uusin
Vanhin Äänestetyin
Palautteet
Näytä kaikki kommentit
Vanhempi setä

Erikoista sinänsä, että äärivasemmistoa edustavan Kai Murroksen julkaisema Vallankumous-kirjakin on nyt näiden äärivasemmistolaisten paheksunnan kohteena!

Mielenkiintoista on myös huomata, että kun kyseinen teos alkujaan ilmestyi vuonna 2001, ei asiasta noussut minkäänlaista meteliä. Kyseessä oli vain yksi kirja monien muiden kirjojen joukossa, ja siinä kaikki.

Pari vuotta myöhemmin tuota kirjaa sitten näkyi kirjakauppojen ale-laareissa keltaisilla hintalapuilla varustettuna. Siis edelleenkin aivan normaali käytäntö, kun kustantajat ja isot kirjakauppaketjut haluavat tyhjentää varastojaan ja pyrkivät hankkiutumaan eroon tavarasta, jonka suhteen yleisön suurin mielenkiinto on jo laantunut.

Mutta nyt sitten 20 vuotta myöhemmin tämän kirjan julkaiseminen onkin olevinaan aivan sopimatonta!

Jotain on yhteiskunnassamme muuttunut näiden 20 vuoden aikana. Eikä kyse ole mistään pienestä muutoksesta – eikä tämän muutoksen suunta ole lainkaan hyvä.

Tuumailija

Tässä on hyvinkin positiivinen artikkeli ”äärioikeiston” sivulta kyseisestä kirjasta: https://www.partisaani.com/news/culture/2021/06/16/kirja-arvio-kai-murros-vallankumous-ja-sen-toteuttaminen-modernissa-yhteiskunnassa/
Yleensäkin näissä ääri sitä ja ääri tätä asioissa unohdetaan hevosenkenkäefekti, eli kun mennään tarpeeksi pitkälle fundamentalismissa, tullaan sitä vastakkaista ääripäätä vastaan, oikaa ja vasen kohtaavat toisensa eivätkä näe eroa toisissaan enää.

Suomeksi, tehdään pompannapilla niin tiukka kässärikäännös että voi nähdä omat perävalot.

Vanhempi setä

Jep. Yksi mielenkiintoisimmista seikoista tuossa uudessa kirja-arvostelussa olikin toteamus:

”Tästä huomaamme sen mielenkiintoisen seikan, että 20 vuodessa vasemmiston agenda on vaihtunut globalismin vastustamisesta sen kannattamiseen.”

Tämä on historiallisesti ja yhteiskuntatieteellisesti todella merkittävä muutos! Ja vastaa osaltaan myös tuohon edellisen kommenttini lopussa esiin ottamaani havaintoon siitä, kuinka suomalainen yhteiskunta on muuttunut todella paljon viimeisten 20 vuoden aikana.

Tuumailija

Kyllä, juuri näin. Siksi ex neuvostoliiton ”vaakunassa” oli maapallo sirpin ja vasaran takana, nyt he ovat päässeet tavoitteeseensa. Marxilainen ajatusmaailma on tuotu käytäntöön ja sen nimi on globalismi.
Tosi, kaikki toimiva on käännetty päälaelleen ja ”investoinnit” kääritään viherpunaiseen lahjapaperiin kuuroille sekä sokeille annettavaksi, kun se rapisee niin mukavasti.

Ilkka Forsten

Mutta viherkommunistien agendassa globaali ilmastonmuutos on yhä ylläpidettävä vakava teema, vaikka muuten ollaankin globaalin maailman puolestapuhujia ja siitä on löytyvinään kaikki hyvä. Kiinan hiilivoimaloista tupruavat saastepilvet on häviävän pieni haitta, kun sitä verrataan suomen autoilevan kansanosan tuottamaan globaaliin hätätilaan.

Tietenkin äärioikeiston kasvava uhka, jota ei ole, eikä tulisi, ellei punavihreä agitaattorilauma toisi ongelmia globaaliuteen vetoamalla, on ylläpidettävä, sillä olen ollut huomaavinani että nykyistä maailmankuvaa pitää aina pönkittää jollain hysterian asteelle ulottuvalla teemalla.

Viimeksi tänään paikallisen sanomalehden sivuilla puhuttiin kuin sivumennen venäjän uhasta, ja kehotettiin talouksia ajattelemaan ” hypoteellista ” tilannetta, jossa kaikki sähköt katkeavat, vedenjakelu estyy ja ruokahuolto kokee pysähdyksiä. Samaan hengenvetoon työnnettiin uusi uutinen mikä julistaa Niinistön arvovaltaan nojaten, että Putinin toimet Ukrainassa ovat hyvin vakavalla asteella, ja koska ostimme F-35 monitoimihävittäjiä, meidät tullaan kokemaan uhaksi venäjän vakaudelle. Ihan samaa joikua kuultiin yhdensänkymmenluvun alussa kun Hornetit korvasivat MiG:t.

Tätä taustaa vasten niinistökin kehottaa nyt paneutuman NATO-option käyttöön täysimääräisenä, eli miettimään liittymistä ” Bideen ” lastenhaistelukomppaniaan. Huomaateko mikä tässä on pointti ? Se että enää ei osata hallita mitään ilman hysterian ja pelon luomista. Venäjä uhkaa meitä, ilmastohätätila on vakava asia, työvoimapula on hirvittävä, lisää toppahuulia suomeen, koronapandemia ei ota laantuakseen, rokotteiden määrää on kasvatettava vaikka mitään näyttöä ei olisi että lisärokotteet auttaisivat asiaan jne jne.. Tämä on uusi keino alistaa kansakunnat feodaaliruhtinaiden aikakauteen. Poliittinen ” kerettiläisyys ” johtaa syytteisiin, viraltapanoon ja vankeuteen. Sakkoihin ainakin. Ruhtinaiden ( EU:n ) arvostelu on sama kuin valtiopetoksen valmistelu, ja jos haluaa muutoksen asiaan, on punavihreä kaarti jo hakemassa halkoja rovion tarpeiksi, että äärioikeiston kerettiläiset voidaan polttaa. Arkkipiispat siunaavat kaiken, aivan kuten keski-ajallakin, ja muistuttavat että Jeesuskin oli pakolainen. Jos ette ole vielä huomanneet kaikkea tätä, avatkaa silmänne.

Kata

Niin totta niin totta!
Mietityttää vain mikä on se ero meissä että jotkut vaipuvat hysteriaan…eikä se näytä laantuvan.Körönäpässi uhataan lopettaa koska se ei ole voimassa ilman kolmatta jabbia(sitten neljättä jne)…miettikää ihmiset…se vain jatkuu jos sen annetaan jatkua!
Kokkariverkkolehti väitti joulukuussa koronaan kuolleen yli 200 ihmistä.Jaa..on se vaan jännää kun kaikkiaan siis 1540,kahden vuoden aikana ja tilastot ei osoita todeksi tuota väittämää…pelkoa ja kauhua läs fänländissä.

Hh1488

Vai oisko niin et vasemmistolaiset on luisunu kommunismiin, kommunismi kun on kansainvälistä sosialismia

Jaakko Palvi

Moten George Orwellin kirjat ovat joutuneet tuolle listalle?
Onko niiden kuvaama dystopia jo liian lähellä nykyistä EU:n avittamaa isoveli valvoo systeemiä.

Jussi Hämäläinen

Fundamentalistiset ääriaatteet aina kertovat itsestään kirjarovioitten savulla.

juha II

YLE ja siinonistien sanomille ei kuulu tasan tarkkaan yhtään mitään.

Kyseisten medioitten ”pylly agenda” ei todellakaan kiinnostaa suurta enemmistöä. Vain marginaaliryhmiä, jotka eivät ole vastuullisia missään suhteessa tämän maan menestyksen kannalta.

Ilkka Forsten

Äläs nyt, olihan rintamalla homojakin.. Ja Somaleita käytettiin yöpartioina etenkin kuuttomina öinä. Sitä ennen he ( somalit ) rakensivat Helsingin, joten kyllä tässä on aihetta ilmentää kunnioitusta vähemmistöille, ja antaa huutia uusnatseille jotka haluaa lukea muuta kuin Pravdaa.

Yhdessäkään ” sivistysvaltiossa ” ei voida ajatella, etteikö transsujen tuottama tarinatuokio pilttien keskuudessa ole terveempää aateilmaston muokkaamista, kuin Itävaltalaisen taidemaalarin teoksen lukeminen, sillä eihän nykyihminen osaa itse päätellä mitään, eikä sovittaa kirjan tapahtumia oikeaan kontekstiin.

Uusin sota-aikaan liittyvä tulkintahan on, että hevosmies Hagert pelasti sivistyksemme suurilta tuhoilta trokatessaan pöytäviinaa Tampereella, muiden ollessa ihmisarvon vastaisessa ja inhottavassa toimessa siellä jossakin. Ajattele miten vähän neuvostoliiton kansalaisia olisi kuollut jos kaikki olivat olleet niin kaukokatseisia kuin hagert ? Ei näillä asioilla saa leikkiä, on uskottava dosenttien selityksiin kommunistisen naapurin hyvistä aikeista, ja oltava häpeissään siitä että mentiin ihan päätä pahkaa suursuomea tekemään muiden äärioikeistolaisten kanssa.

Hyi sinua, aasinhattu päähän ja nurkkaan häpeämään mars mars…

Prozac

Olisipa minulla paita, jossa lukisi ” olen lukenut taisteluni”. Tai olen lukenut mein kampfin.

ike

Kyllä. Se on oikein. Sananvapaus pitäisi olla. Suunta on aika paha.Annetaan ihmisten kulkea mikä tahansa paita päällä, kyllä se siitä. Jos aletaan sensuroimaan niin siitähän se suuri rauhanaika alkaa.😂

Vanhempi setä

Netistähän löytyy firmoja, joista voi tilata t-paidan haluamallaan kuvalla varustettuna.

Ilmoitat vain paidan koon ja värin sekä laitat haluamasi kuvan liitteenä mukaan, ja klikkaat tilauksen menemään.

Ilkka Forsten

Tulipahan tilattua kolme kirjaa, joissa on sisällöllistä mielenkiintoa toisin kuin YLE:n uutisissa.

ike

Yhteiskunnan suunta on ollut selvä jo kauan. Koskahan alkaa noitaroviot, ne fyysiset ja oikeat sellaiset. Muistakaa nyt että ei siitä kovin paljon aikaa ole. Ehkä löytyy uusi variantti jonka nojalla voidaan alkaa ihmisiä vaikka vapaasti ampumaan, yleisen edun nimissä. Tilanne ei monessa maassa ole enää kaukana. Aina valtaapitävät ovat halunneet ihmisiä kontrolloida ja mikään keino ei jää käyttämättä, katsokaa ympärillenne ja siihen soopaan mitä valtamedian uutisina kertoo.

Ilkka Forsten

Ulkoa kuuluvista äänistä päätellen ampumiset on jo alkaneet.

ike

😊 Eiköhän tuokin kohta kielletä.

Viimeksi muokattu 1 vuosi sitten by Galina Manttari
Ilkka Forsten

On siitä ainakin käyty kovaa polemiikkia jo nyt. Perusteena on ilmastohätätila, ja se miten voimme vaikuttaa globaalisti asioihin kun pommeja ei paukutella. ME PILAAMME TULEVAISUUDEN, ei kukaan muu ! Ja muistutan että Saksakin ajaa alas ydinvoimaansa, mutta polttaa sitäkin enemmän ruskohiiltä. Siitä ei tietenkään kannata puhua mitään, muutaman töllin savuista, sillä germania on niin pieni maa ettei sen tuottamat päästöt ole mainittavia ” suursuomen ” rinnalla. Muistat toki että meillä on jo luvattu Emma Karin sanoin täysin hiilineutraalia valtiota vuoteen 2030 mennessä. Tämä erittäin älykkäältä kuulostava, ja epäilemättä kunnianhimoinen tavoite myöskin saavutetaan, kun samaan aikaan niksmannit ajaa autobaanoja V10 Audeilla noin 300 km/h välittämättä minkään vertaa päästöistä. Pitäähän heillä olla vapaus, varsinkin kun niksmannien suurin väestöosuus alkaa kohta olemaan tummahkoa, ja huonosti saksaa osaavaa mutta toki työteliästä DNA:ta.

Taannoin oli tutkimus jossa kysyttiin suomalaisilta autoilijoilta miten suurella ” kunnianhimolla ” he ovat halukkaita vaihtamaan autonsa täyssähköiseen kotteroon, ja tulos oli luokkaa 23% Mutta kuten hyvin tiedämme, se tarkoittaa ” suurta enemmistöä ” helmitaululla laskettuna Maon punainen kirja toisessa kädessä. Niin ikään ne joilla kyseinen himmeli on hankittuna, ovat suurimmalta osin sitä meltä että se oli sitten viimeinen sitä lajia, polttomoottori alle ja vi****t ilmastosta.
Keloapinat ei nähtävästi ole huomanneet että kaukoidässä vuosi on jo vaihtunut ja muun muassa Sydneyssä oli varmaan maan historian suurin ilotulitus. Sehän EI tuhoa ilmastoa eihän, vaikka Australia on ollut niin sanotun ilmastokriisin suuria kärsijöitä toistuvine maastopaloineen jne. Heillä ei ole huolta mahtavista ja vaarallisista hiukkaspäästöistä edes suurkaupungin yllä, mutta meillä jossain ryttyvaaran kupeessa koetaan ahdistusta parista nallista ja äänestetään vihreitä.

Sitten kun ryttyvaaran väki pakotetaan ostamaan sähköauto, valtion antaessa vaikkapa parin vuoden ikäisestä menopelistä ” subventiona ” jopa 100 euroa, niin kyllä kuullaan parkumista ja kitinää miten kommunismi jyllää ja vihreät tulisi uudelleensijoittaa, mieluiten horsmaa kasvamaan. Nyt sitä ei voi sanoa ääneen, eikä toimia millään tavalla asiaa vastustaakseen, sillä ryttyvaaran eliitti koostuu vihreistä ja kokoomuslaisista perunanviljelijöistä. ( Kaikki entisiä kepulaisia, mutta takki on kääntynyt kuten heillä on tapana. )

Minä EN osta täyssähköistä himmeliä, koska A) sillä ei pelastu yhtään mikään, ja B) koska Amma Kari ei ole minulle jumalhahmo. Apropoo, voisiko emma nyt lopettaa körssin vetämisen, sillä hän tuottaa ympärillään oleville epäsuoran tupakka-altistuksen, joka on takuuvarmasti elämää lyhentävä toisin kuin ilmastonmuutos jota on tapahtunut läpi maapallon historian.

Itse osallistun uudenvuoden juhlintaan suurella hartaudella. Katselen pornoa netistä, ammun ikkunasta pari vyöllistä kokovaippoja pitkin ja poikin tanhuaa, ja jätän auton käymään tyhjäkäyntiä koko yöksi. Huudan joka ilmansuuntaan, väli-ilmansuunnatkin huomioiden, että suksikaa kommunistit helv****iin ja jos ette nyt lähde niin tulette kyllä katumaan. Minä tarjoan halukkaille informaatiota, josta selviää onko olemassa kuolemanjälkeistä elämää, ja onhan sitä, sillä minä jään kyllä eloon mutta niistä muista en menisi takuuseen.

Hyvää alkavaa vuotta itse kullekin säädylle, ja sama Ruotsiksi.
Med borjare, ve sitta på här pers****kä, korostan sanaa kiusallinen, tack so mycke alli huuppa, olkipukki und TIK-TOK das Ruåtsinmaa på Åland harasoo, njet bomimaj just nyt. Äittis ola huorra äbläwäblää wäblää äblää…

Pirjo-Antero

Olet selvästikin tehnyt laadun tarkistusta juhannussimalle.

Vahvalta vaikuttaa..

ike

Ei oikeastaan olisi edes pitänyt vastata mutta olet hakoteillä. Annan sinulle vähän lisää purtavaa kun olet kai aika nuori, ainakin henkisesti. Miksi salaliittoteoriat alkavat hiljakseen muodostua todeksi. Soiko edes joku kello.

Viimeksi muokattu 1 vuosi sitten by Galina Manttari
Pirjo-Antero

Kommenttini oli suunnattu Ilkka Forstenin tekstiin, kuten viestistäni on jo havaittavissa.

Ilkka Forsten vastasikin viestiini asiaan kuuluvalla vakavuudella, joten ei muuta kuin kivutonta loppu vuotta kaikille. 😊

Ilkka Forsten

Uskoni kieltää minulta siman juonnin, siinä voi mennä rusina päähän.

ike

Oikein. Kiina vasta otti käyttöön maailman suurimman hiilivoimalan, tai ottaa käytöön keväällä. Koeajot on meneillään. Onko kiinan hiilellä tuotettu energiantuotanto kääntäen verrallinen vihreiden älykkyysosamäärään. En nyt haluaisi tuota korostaa kun en itse ole mikään Einstein mutta täytyisi edes olla jonkunlaista suhteellisuudentajua. Meillä vihreä terroristijärjestö (jotkut kutsuvat sitä puolueeksi) ajaa alas koko suomen talouden saavuttaakseen jonkin itse mielikuvituksessaan ajattelemansa tavoitteen. Arvatkaa joutuuko yksikään oikeuteen valtiopetoksesta.

Viimeksi muokattu 1 vuosi sitten by Galina Manttari
Tuumailija

Mutta kun käydään hiilidioksidikauppaa kiinan kanssa, ostetaan tänne mittaamattomia kuutiota näkymätöntä kaasua kiinasta kovaan hintaan. Ongelma tietty on siinä että kun suomessa on teollisuus ajettu minimiin niin meillä on hiilijalanjälki tämän huijauksen vuoksi suurempi kuin kiinalla.

Päättäjät luulevat olevansa ovelia ja hamstraavat verovaroilla kaiken maailman hiilidioksidin, jolloin muille ei jää kauppatavaraa, sen voi myöhemmin myydä sitten pienemmissä osissa takaisin kovaan hintaan, nähtävästi tämän varaan lasketaan tulevaisuudessa.

Omaa teollisuutta tai tuotantoa ei tarvitse olla, koska kaikki tuotetaan muualta maahan, myös mahd. kriisin aikana (ks.HVK:n menestyksekkäät maskikaupat).

Myöskään vanhaa metsää ei saa olla, koska se ei käytä ollenkaan hiilidioksidia (nielu jumissa), nämä pitää hakata biomassaksi ja polttaa tuontienergialla, jotta niistä saadaan lämpöenergiaa sekä sähköä, turpeenpolttoa unohtamatta.
Samalla on suojeltava mahdollisimman paljon aarnio(n?)metsiä monimuotoisuuden vuoksi, ts. kirkon, metsänhoitoyhdistysten yms. huijareiden omistamia.

Turvettakaan ei saa nostaa edes maatalouden tai ruoantuotannon tarpeisiin, koska hiilidioksidi, pitää olla antibioottilisä lihoissa sekä muissa tuotteissa (amerikan malliin), muutenhan Pfizer menee konkurssiin (monimuotoisuutta näet). Gretakaan ei uskalla tulla suomeen vierailemaan, koska hän näkee hiilidioksidin ja näin voisi olla mahdollisuus tulla sokeaksi näillä määrillä (yksittäinen vapaa radikaali) joita on ostettu. Toki sokeus voisi olla hyvä myyntivaltti vanhemmille ja IPCC:lle, sitä hiilarilla silmään joka metaanin muistaa.

Viimeksi muokattu 1 vuosi sitten by Tuumailija
ike

Tyhjän ostamisessahan suomella on kokemusta, joku voi vielä muistaa nuo puhelinverkkojen ostamiset saksasta. Tämä on vain vakavampaa koska kyseessä on veronmaksajien raha, mutta sillä mälläämisellähän on vihreillä vankka kokemus.

Ilkka Forsten

Joskus takavuosina nauroimme selkäkeikkanaurua ituhipeille, kun he olivat vakavissaan estämässä Off Road tapahtumaa erään kaupungin kaatopaikalla. Perusteena sille ettei monsterimaastureilla saisi ajaa kaatopaikalla kilpaa, oli huoli alueen ” herkän ” biodiversiteetin turmeltumisesta.. Voihan räkä.. Jos kaatopaikalla on kannettava huolta biodiversiteetin puolesta kaiken sen pas***avuoren keskellä, niin joku on käsittänyt termistön väärin. Ja se joku en ole minä.

Ajot ajettiin suunnitellusti, ja käsittääkseni saman alueen biodiversiteetti ei kokenut sukupuuttoa sillä konokokki, ja streptokokkibakteerit + kaikki muu on yhä tallella ja voi hyvin. Nyt siellä ei tietenkään voisi tapahtumaa järjestää, sillä koronpandemia sulkisi lippuluukun, koska kansamme herkkä älynvajaus, ja sitä seuraava muumioituminen vaatii tarkkaavaista vahtimista. Onneksi jo kuudes rokotuskerta poistaa mahdollisuuden sairastua järkeilyyn, joten kiirehtikäämme sitä ja antakaamme valta politiikoille koska he osaavat käsitellä vaikeita asioita.

Tuumailija

Käytetyt maskit rasittaisivat paikan kantokykyä dramaattisesti, tuloksena olisi ympäristöstrokanohvi. XD

Jupi

Glögit juotu?

ike

Täytyy kai hakea lisää koska tulevaisuus näyttää aika synkältä, kiitos vihervasemmiston.

Ilkka Forsten

No ei. Vasta ensimmäinen ämpärillinen, ei pidä moisesta huolestua.

Juuli

Kielletyt Kirjat on asiallinen toimija.

Tuotteet tulevat luotettavasti ja hyvin pakattuina. Osa kirjoista on vielä erittäin sopuhintaisia..

Säännöllisen epäsäännöllisesti katson valikoiman.

Tämä on tyytyväisen asiakkaan spontaani kehu kyseiselle toimijalle.

jep

Seuraavana on sitten varmaan vuorossa kirjaroviot Sanomatalon ja Pasilan kupeessa.

Kaitsu

Alkavatko nyt kirjaroviot savuamaan?? No, onhan noita poltettu vähän siellä sun täällä, siis kirjoja.

Kata

Kuitenkin oppinsa ottaneet tuostakin Aatun kirjasta…salaa luetaan 😀 siellä äääääääripunaisessa kolossa.
Voi luoja tätä sairasta hulluutta!Vai onko Fahrenheit 451 tulossa….?
Mitä seuraavaksi?

Tuumailija

Eiköhän ne ole enemmän parta kallen ja coudehovenin verlageja, lisukkeena leninin, trotskin yms. suurmiesten pamfletteja; unohtamatta Ilja Ehrenburgin runolausuntaa sekä sivuuttamatta Berijanin kultaisen käytöksen opasta.
Tahallaan väärinymmärretty (punaviherlaseilla katsottu, ei 3D) 1984, miten edelliset sovitetaan käytäntöön.
Ainoa elokuvakin on Panssarilaiva Potemkin, ihan vain ”proletariaatin” hengen nostattamiseksi.

Jussiboy

Ei tästä mitään sen dramaattisempaa seuraa, kunhan ääääääärimustassa haavemaailmassa vai yritetään näin nostattaa niiden muutamien kavereiden, joita siinä ympärillä on, pahasti alamaissa olevaa itsetuntoa. Minusta jokainen saa lukea mitä haluaa, vaikka roskakirjojakin. Säälittävää vain, jos ei parempaa löydy luettavaksi. Eihän nuo kirjat ole sen huonompaa tai parempaa luettavaa kuin aikoinaan kansankulttuurin julkaisemat. Noista kirjoittajista ainakin Simojoki pyörisi haudassaan, jos tietäisi millaiset ”pojat kansan urhokkaan” häntä ylistävät.

Ilkka Forsten

” Hinulien ” ikioma aapinen. Pää Perheessä ja muita kihomatoja. SETA suosittelee teosta, koska siinä voi samalla päästä selville kihomatojen jännittävästä elämästä ja siitä miten ne lisääntyvät kuin itsestään.

Historix

”Taisteluni” ei ole mikään lukusensaatio tai kirjallinen onnistuminen. Oikeastaan teos on sekava, jankkaava ja puuduttava monologi, jossa Aatu ei tahdo päästä eteenpäin ajatuksissaan. Ei voi suositella luettavaksi. Mutta kirjojen kieltäminen tai varustaminen erilaisilla ideologispohjaisilla kriittisillä saatteilla on lukijoiden poliittista holhoamista ja sinällään tuomittavaa. Tosin hyvin tyypillistä vasemmiston touhua tuollainen on.

Nationalisti

Kirja on pitkähkö, mutta se kannattaa lukea, puuduttava se ei ole.
Kirjassa tulee hyvin esille se, että ne mistä Hitler aikanaan varoitti ja mitä hän ennusti, on nähtävillä nykypäivänä.
Kun katsoo millä tavalla ja millä keinoilla Hitlet uudisti koko Saksan, niin ymmärtää minkä takia kansainvälinen juutalaiseliitti pyrki kaikin keinoin tuhoamaan Saksan sekä sen kansan.

Hannu

En ollut ennen kuullut tästä kaupasta, mutta nyt kuulin ja hyvältä vaikuttaa. Laitankin tilauksen sisään ihan vaan jo tuen vuoksi.

Nationalisti

Kaikki tuki Kielletyille Kirjoille!
Antaa äärivasemmistolaisten roskamedioiden (Yle ja HS) räksyttää niin paljon kuin haluavat, koko juttuhan lähti täysin naurettavasta asiasta liikkeelle, kirjakauppa myi kirjoja, joista jotkut älypuhelinaktivistit eivät pitäneet ja sitten he aloittivat maalituksen.

Asioikaa Kielletyillä Kirjoilla ja ostakaa laatukirjallisuutta.

Eka Kettunen

Nyt ei ole itsensä sivistäminen rahasta kiinni, todella edullinen kirjakauppa.

Kansalaisen verkkokauppa