Kotimaa Politiikka

Vedonlyöntikertoimet povaavat Riikka Purrasta Perussuomalaisten seuraavaa puheenjohtajaa

Riikka Purra (ps.). Kuva Petri Saarela.

Ruotsalaisen vedonlyöntiyhtiö Unibetin kertoimenlaskijat pitävät Riikka Purraa lähes varmana Jussi Halla-ahon seuraajana. Sebastian Tynkkynen ja Juho Eerola tulevat kertoimissa kaukana perässä.

Jussi Halla-ahon yllättävä vetäytyminen Perussuomalaisten puheenjohtajuudesta on herättänyt spekulaatioita siitä, kuka nousee seuraavaksi puolueen johtoon.

Vedonlyöntiyhtiö Unibet avasi torstaina kohteen Perussuomalaisten seuraavasta puheenjohtajasta, ja sen perusteella Halla-ahon seuraajaksi nousee puolueen ensimmäinen varapuheenjohtaja Riikka Purra.

Kerroin Purran puheenjohtajuudelle on erittäin pieni 1,15. Purran valintaa pidetään lähes varmana, sillä toinen ennakkospekulaatioissa esiintynyt vahva nimi, eduskuntaryhmän puheenjohtaja Ville Tavio, kertoi toivovansa, että Purra osallistuisi vaaliin uudesta puheenjohtajasta. Näin Tavio ei välttämättä olisi osallistumassa kisaan puolueen puheenjohtajuudesta.

Vedonlyöntikertoimien valossa Sebastian Tynkkysen (kerroin 7,50) sekä Juho Eerolan (kerroin 10,00) puheenjohtajuus näyttäisi jo hyvin epätodennäköiseltä.

Perussuomalaisten puheenjohtajavaalissa äänioikeus on jokaisella puoluekokouksessa paikalla olevalla jäsenellä.

– Poliitikkojen valtakunnallista niin sanottua kenttäsuosiota on usein hyvin vaikeata verrata. Mutta nyt Purran valinta näyttää kuitenkin lähes selvältä, Unibetin emoyhtiö Kindred Groupin Suomen maajohtaja Antti Tikka sanoo.

Perussuomalaisten seuraava puheenjohtaja valitaan Seinäjoen puoluekokouksessa, joka järjestetään 14.–15. elokuuta.

Tilaa
Ilmoita
guest
4 Kommenttia
Uusin
Vanhin Äänestetyin
Palautteet
Näytä kaikki kommentit
Juha 06

Purra lähtee ehdokkaaksi pj-kisaan! Kannatan häntä ehdottomasti, pätevä ja hieno nainen!

Juha 06

Purra on osaava ja järkevä ja lisäksi hän on osoittautunut kovaksi luuksi erilaisissa haastatteluissa/vaalipaneeleissa, hän ei jää sanattomaksi eikä sönkötä mitään mantroja paremman tiedon ja uskalluksen puutteessa. Vaaditaan järkkymätöntä johtajaa tulevillekin vuosille ja samalla taustavoimana J Halla-aho.
Hyvä tästä tulee!

Ilkka Forsten

Kyllähän se Purrasta tulee.

ossian

Miksei Ossi Tiihosta mainittu, on ehdolla