Kotimaa Politiikka

Veikko Vallin Tampereella: Kansainvälisten sopimusten taakse piiloutuminen on pelkuruutta

Kuvakaappaus Youtube.

Veikko Vallinin puhe Tampereella viime lauantaina käsitteli yrittäjyyttä, maan sisäistä turvallisuutta ja maahanmuuttoa.

Veikko Vallin, perussuomalaisten eduskuntavaaliehdokas #18 Pirkanmaan vaalipiirissä puhui Turvallisempi ja vauraampi Suomi -tapahtumassa lauantaina Tampereella. Vallinin puhe käsitteli muun muassa yrittäjyyttä, maan sisäistä turvallisuutta ja maahanmuuttoa.

– Kiina ja Intia ovat imaisseet tehtaita Euroopasta, koska EU:ssa harrastetaan vapaakauppaa niiden kanssa. EU mahdollistaa siis työpaikkojen siirtymisen.

Itsekin yrittäjätaustainen Vallin muistutti, että kokenut yrittäjä pystyy parhaiten edistämään yrittäjien asioita eduskunnassa.

– Vaalien alla yrittäjillä on paljon ystäviä. Poliitikot vasemmalta oikealle julistavat, kuinka yrittäjiä pitää tukea. Se, mitä tuo tuki on, jää lähes aina epäselväksi. Tämä johtuu tietenkin siitä, että 95 prosenttia poliitikoista ei ole toiminut yrittäjänä, eivätkä ymmärrä yrittäjyydestä yhtään mitään.

– Kiistaton fakta on, että mitä paremmin suomalaisilla yrityksillä ja yrittäjillä menee, sitä paremmin kaikilla suomalaisilla menee.

Vallin muistutti myös, että Suomen sisäinen turvallisuus on heikentynyt muutamassa vuodessa.

– Vanhusten hoiva on epäinhimillisen surkealla tasolla. Naiset ja lapset ovat joutuneet ulkomaalaisten miesten saalistuksen kohteeksi. Poliisi tiedottaa lähes joka viikko uusista seksuaalirikosepäilyistä. Myös huumausainerikokset lisääntyvät. Turvallisuustilanne on heikentynyt vauvasta vaariin.

Eduskuntavaaliehdokkaan mukaan kokonaisuutta katsoessa ei voi tulla kuin yhteen johtopäätökseen – hallituspuolueiden painopistealueet ovat väärät.

– Kepulle ja kokoomukselle on ollut tärkeämpää sensuroida kritiikkiä – vihapuhetta – itseään ja tekemisiään kohtaan kuin pitää huolta suomalaisten henkisestä ja fyysisestä turvallisuudesta.

Vallin muistutti myös maahanmuuton kustannuksista, jotka on arvioitu jopa yli 3 miljardin euron suuruisiksi joka vuosi. Valtavat kustannukset eivät ole kuitenkaan ainoa syy, miksi maahanmuuttopolitiikkaa pitää muuttaa.

– Lepsu maahanmuuttopolitiikka on pääsyy siihen, että lapsemme ovat vaarassa. Suomeen lompsii koko ajan lisää Lähi-idän ja Afrikan siirtolaisia, jotka eivät tänne kuuluisi. Kansainvälisten sopimusten taakse piiloutuminen on pelkuruutta. Oman kansan turvallisuus pitää aina laittaa huonojen sopimusten edelle.

  • 671
    Shares