Eurooppa

Veitsitappelu ruotsalaisessa siirtolaismajoituksessa

Kuva Gunnar Creutz / Wikimedia Commons / CC BY-SA 4.0

Torstai-iltana Skinnskattebergin Riddarhyddanissa sijaitsevassa siirtolaismajoituksessa puhkesi väkivaltainen mellakka, jonka aikana kaksi siirtolaista löi toisiaan veitsellä ja lyömäaseella.

Hieman ennen kello 19 paikallista aikaa poliisi ja ambulanssi hälytettiin asuntoon, jossa kaksi miestä taisteli. Kun poliisi saapui paikalle, paikalla oli paljon ihmisiä ja mellakka oli jo loppunut.

Yhteenotossa 40-vuotias mies käytti veistä 35-vuotiasta miestä vastaan, joka oli aseistettu lyömäaseella.

Veitsimies pidätettiin epäiltynä murhan yrityksestä ja törkeästä laittomasta uhkauksesta. Toinen mies pidätettiin törkeästä pahoinpitelystä epäiltynä.

Ainakin toinen miehistä vietiin sairaalaan. Molemmat on pidätetty.

Poliisin tiedottaja Daniel Wikdahl ei osannut sanoa, mistä riidassa oli kyse.

Lähde Nyheter Idag.

Tilaa
Ilmoita
guest
16 Kommenttia
Uusin
Vanhin Äänestetyin
Palautteet
Näytä kaikki kommentit
vesku

nyt oli vaihteeksi kähinä, joukkotappelu SILJA EUROPALLA,,Tallinnan risteilyllä,,,kovin julistettiin että joukossa olisi ollut HÄRMÄN KAVERIKIN,,,,,

juha II

Aivan normaalia.

Seppo Himanen

Suomessa uutinen olisi päättynyt ” tapauksessa ei tehty kiinniottoja ”. Suomen poliisi pelkää.

Eka Kettunen

Tiettyjen ryhmien motiivien epäily on kuulemma erään ministerimme mukaan rasismia, joten tässäkin kohtaamisessa on haluttu julistaa vain rauhaa ja rakkautta perinteisin menoin.

motiivien lepäilijä

Orpo puhui vaan käsikirjoituksen mukaan.
Totuuden puhuminen alentaisi oman puolueen kannatusta ja vaikeuttaisi YK-peräisten migrisopimusten noudattamista. Euro-ojennuksessa ovat ihan Salea myöten
Kansalaisista viis veisataan.

Kekkis

Ai miten ihana alku monikulttuuriseen viikonloppuun!!! Toivottavasti sveduapinoiden maassa tulee todella tapahtumarikas viikonloppu!
Törkeen hyvät safkat ”huiviin” ja odottelemaan mistä kuulemme jälleen ilo-uutisia.

Aslak

Ovatpas ne aggressiivisia. Miksi näitä otetaan Eurooppaan?

Kekkis

Kai itselläsikin pinna palaisi kun sveduapinoiden maassa on niin gauheasti syvää rakenteisiin juurtunutta rasismia, kotoutukseen ei saa tarpeeksi rahaa, paskaa puuroakin yritetään tarjota, asuntonakin vain ”siirtolaismajoitus” vaikka kaupunki keskustat on täynnä luksusasuntoja(joista svedut voi pistää pihalle) ja sveduapinat ei kunnioita tarpeeksi.

Kekkis

Kai itselläsikin pinna palaisi kun sveduapinoiden maassa on niin gauheasti syvää rakenteisiin juurtunutta rasismia, kotoutukseen ei saa tarpeeksi rahaa, p***aa puuroakin yritetään tarjota, asuntonakin vain ”siirtolaismajoitus” vaikka kaupunki keskustat on täynnä luksusasuntoja(joista svedut voi pistää pihalle) ja sveduapinat ei kunnioita tarpeeksi.

follow the oil money

Niitä otetaan Eurooppaan koska Euroopan johtajat ovat YK:ssa luvanneet hoitaa ilmastonmuutoksen seuraukset, Tähän mennessä tulleet eivät ole vielä olleet varsinaisia ilmastopakolaisia, mutta kohta se varsinainen aalto iskee Itämeren perukoille asti.
Nuo tehdyt sopimukset ovat se syy miksi useimmat suomalaispuolueetkin itsepintaisesti vähättelevät kelaperäisen maahanmuuton haittoja.

Kaino-Vieno Huttunen

”Poliisin tiedottaja Daniel Wikdahl ei osannut sanoa, mistä riidassa oli kyse.”

Juu, ko. afrikkalainen heimokieli on sen verran harvinainen, että kaikkien tulkkien kalenteri on pitkälle syksyyn varattu. Kyllä motiivi saadaan vielä selville, jahka jaksetaan odottaa. Siihen asti on tyytyminen syyttämään kantaväestön rasismia.

markku korhonen

Ja aina voi vedota koronaan, ilmastonmuutokseen ja paskaan arkkitehtuuriin kaupungeissa.

Kekkis

Aivan…Ilmastonmuutos se vaikuttaa kaikkeen!
Pasillan trollitehtaan jokaiseen ”uutiseen” ujutetaan mukaan pari lausahdusta ilmastonmuutoksesta. Näin aivottomille saadaan ujutettua tyhjään päähän suostumus loputtomiin maksuihin ja veroihin ilmastomuutoksen torjumiseksi.

Kata

Ja rumat verhot…meilläKIN aiheutti halun polttaa ne pari vuotta sitten.Hyi sisustajia!!!😬😄

Teukka

Ilmastonmuutoksen aiheuttamat sään äääääääri-ilmiöt ja lisääntynyt uv-säteily yle:n mukaan aiheuttaa tulevaisuudessa lisää verhojen rumentumista.

Tassos

Niin totta !