Eurooppa Muu maailma Politiikka

Venäjän ulkoministeriö: Lännen on lopetettava koettelemasta kärsivällisyyttämme Ukrainan rajan yli tekemillään iskuilla

Kuva: Pixabay.

Venäjän ulkoministeriön tiedottaja Maria Zakharova on lehdistötilaisuudessa antanut jälleen tylyn varoituksen länsimaille – ja erityisesti Britannialle – siitä, että Ukrainaa on kannustettu iskemään Venäjän alueelle.

Zakharova sanoi, että länsi ”käyttää Ukrainan presidenttiä Volodymyr Zelenskiyä hyväkseen”, ja kehotti länttä lopettamaan Venäjän kärsivällisyyden koettelemisen. Hän myös uhkasi iskuilla Ukrainassa vierailevia länsimaisia arvohenkilöitä vastaan sanoen:

“Tällaiset hyökkäykset Venäjää vastaan eivät voi jäädä ilman vastatoimia. Haluaisimme, että Kiova ja läntiset pääkaupungit suhtautuisivat vakavasti Venäjän puolustusministeriön lausuntoon. Siinä todetaan, että jos Ukraina jatkaa provokaatioita, jotka johtavat iskuihin venäläisiä laitoksia vastaan, Venäjä vastaa niihin ankarasti.”

“Ukrainan päätöksentekokeskuksissa oleskelevat länsimaiden neuvonantajat eivät välttämättä ole ongelma Venäjän vastatoimille. Emme suosittele jatkamaan kärsivällisyytemme koettelemista”.

Hän mainitsi nimeltä Britannian asevoimien ministerin James Heappeyn ja sanoi, että tämän puheet, joiden mukaan Ukrainan oli ”täysin oikeutettua” iskeä Venäjän logistiikkaan rajan yli, oli otettu Kiovassa käskynä toimia.

Hän sanoi: ”Toisin sanoen (Heappey) käytännössä kehotti Kiovaa käyttämään Nato-maiden toimittamia aseita”.

Hän väitti, että Ukrainan hallitus on vain lännen nukkehallitus, jolla ei ole itsenäisyyttä, ja sanoi presidentti Volodymyr Zelenskiylle: ”Teitä käytetään hyväksi”.

“Ja jälleen kerran voimme nähdä, että Zelenskiyn hallinto ei ole riippumaton ja että sen päätökset ovat täysin riippuvaisia ulkomaalaisista kuraattoreista. Uskon, että länsimaiset kuraattorit yrittävät tyrkyttää ajatusta, että hänen toimintansa on riippumatonta. Olen vakuuttunut siitä, että näin joukko henkilöitä, joita kutsumme Kiovan hallinnoksi, luulee tehneensä itsenäisiä päätöksiä ja hallitsevansa tilannetta. Tämä on vain illuusio. Teitä käytetään hyväksi”, Zakharova sanoi.

 

Lähde: The Guardian

78 Kommenttia
Uusin
Vanhin Äänestetyin
Palautteet
Näytä kaikki kommentit
juha II

WWIII on tavoiteista tärkein. Ja aloittaja on Venäjän presidentti Vladimir Putin. Ja sehän on tärkein.

WWII:n aloitti Saksa. Viisi vuotta se kesti ja tuho oli ennennäkemätön, mutta kaiken surkeuden loputtua: ”Ei koskaan enää sotaa!!!”
Perustetaan v. 1945 YK nahjusmaisen Kansainliiton tilalle suojelemaan maailman rauhaa.
Niin oli ennen – vähän aikaa. Nyt on toisin. YK on läpi korruptoitunut globalistien pesä muassaan Bill Gates, jonka näpeissä on WHO täydellisesti, koska on sen suurin rahoittaja!
YK:n rauhanturvaajat ovat syyllistyneet sotarikoksiin (LUE: rauhanturvaamis-rikoksiin) toimialue maissaan, siinä missä vihamieliset vihollissotilaat valtaamillaan alueilla.

Matti

Semmoinen pieni lisäys Kun NATO fanit ei näytä ymmärtävän En ole venäjä FANI MUTTA EN TOSIN USA FANIKAAN MUTTA JOS JÄRKEÄ ON NIIN JOKAINEN TÄYSPÄINEN YMMÄRTÄÄ ETTÄ ÄRSYTTÄMÄLLÄ ÄRSYTTÄÄ NAAPURIA SIITÄ EI HYVÄÄ SEURAA MUTTA TEILLE TUNTUU SELLAINEN VAIKEALTA KÄSITTÄÄ

Natoon

Ja mitä ärsytystä voi olla PUOLUSTUSLIITTOON liittyminen? Siihen täytyy olla varmaan sinun kaltainen einstein, että sen pystyy ymmärtämään ärsytyksenä. Ja ei muka Venäjä fani… Ja kun ryssäsi ovat kerta niin herkkiä niin miksi eivät tee sellaista vastatarjousta, että meidän ei tarvitse liittyä natoon?

Matti

Se tahtoopi olla niin että jotka pitää kovinta mölyä niin se ÄÖ ON SIELTÄ KEHNOIMMASTA PÄÄSTÄ MUTTA TOKI VOITTE TE SOTARINTAMALLE JO NYT ILMOITTAUTUA KUN NIIN KIIHKEÄSTI SOTAA HALUATTE ME MUUT SUOMALAISET HUOM SIIS NE JOTKA EI KUULU TUOHON 1060 JA RISAT JOILTA MIELIPIDETTÄ KYSYTTY JA LUULETTE ETTÄ ME MUUTKIN HINGUTAAN NATOON TÄMÄ TODISTAA ETTÄ EI TEILLÄ AIVOJA OLE TAINNUT OLLAKAAN

Juha

^Jep, ei tule kansanäänestystä natosta ei. Nukkehallitus tekee päätöksen.. tai siis ne jotka näitä keskenkasvusia tyttöjä käskee.

Natoon

No Kreml suorastaan kuolaa teidän nato vastaisten perään. Sehän TIETÄÄ tyhmyytenne ja tietää miten teitä ohjailla ja manipuloida!

Ukraia ampui rypälempommin

Noo… Vasta pari päivää sitten Ukrainasta tuli rypälepommi joka tappoi Donetskista paljon ihmsisiä.

Bling Bling

Tyhjää lätinää. Venäjä on historiaa ja maailma menee eteenpäin.

Järki hoi

Niin eteenpäin kohti kivikautta.

John Quiman

Venäjä on marssinut tekemään tuhotöitä Ukrainaan, mutta väittää kuitenkin, että on väärin, jos Ukraina iskee Venäjän puolelle. Tuon ajattelun lähtökohta on putinimainen idea, että Venäjällä on kaikki oikeus määrätä Ukrainaa, vaikka aseilla, eikä Ukrainalla ole oikeutta vastustaa sitä.

Markku Nieminen

Ei Venäjän valehtelulla ola päätä eikä häntää, minkäälaisista rajoista puhumattakaan. Miten ne kehtaa ja kehtaahan ne!

Matti

Täällä näitä NATO HÖRHÖJÄ PIISAA JOS VALTAMEEDIA KÄSKEE HYPÄTÄ MEREEN NIIN TEISTÄ 98%HYPPÄÄ OMAT AIVOT JÄÄNY NARIKKAAN JOSKO KOSKAAN SELLAISTA OLLU

Natoon

Väärin! Se on just toisinpäin. Teille hakaristilippu on kauhistus, mutta sirppi ja vasara sairaan hymyilyn aihe. Ne jotka äänestävät naton puolesta osaavat lukea ryssän propagandaa ja näkevät esim. Ukrainasta miten ihanteet ja todellisuus kulkevat eri raiteilla aivan niin kuin Neuvostoliitossakin, jonka lippua ovat ryssät jo heilutelleet Ukrainassa! Venäjällä on tehty selväksi, että he eivät ole minkään luottamuksen arvoisia. Tuskin eläimetkään pystyvät tuohon mitä puna-armeija tekee Ukrainassa. Se on jotain uskomattoman sairasta!

Juha

Mites Julian Assange ja wikileaksin paljastukset Irakin siviilien joukkotuhonnasta?

https://en.m.wikipedia.org/wiki/Iraq_War_documents_leak

Taitaa Assange olla myös kommunisti.

Natoon

Muistanko oikein, että ennen Irakia oli isku NY:n WTC torneihin, jossa kuoli parituhatta siviiliä. Nythän ryssät hyökkäsivät Ukrainaan ilman, että Ukraina oli ehtinyt tehdä edes liikekannallepanoa ja heti oltiin likvidoimassa presidenttiä ja hänen perhettään hyökkäämällä presidentin linnaan. Venäjän suurlähetystö kerää Suomen venäläisiltä tietoa heidän saamastaan kohtelusta Suomessa. Nyt pitäisi Suomen valtion tehdä vastaava kysely täällä oleville venäläisille ja sen jälkeen joka ikinen tyytymätön ryssä itärajan toiselle puolelle.

jegros vekkuli

Eikös tähän asiaan kuuluisi ennemminkin https://fi.wikipedia.org/wiki/Holodomor ja muut venäjän suorittamat kansanmurhan muodot ukrainassa historiansa aikana aina tähän päivään asti joilloin se edelleen haluaa tuhota ukrainan ja hävittää ukrainan kansan ja korvata sen venäläisillä.

juu

En itse osaa sanoa onko nato hyvä vai huono vaihtoehto? Sen kai aika näyttää kun sinne menossa selvästi ollaan, jos huolivat.
Mutta media tässäkin on taas ottanut täyden vallan aivopestä ihmisiä.
Päivittäin uutisoidaan kuinka 65% suomalaisista jo kannattaa liittymistä, tähän kyseiseen hesarin kansanäänestykseen on saanut osallistua 1062 ihmistä, olisin kyllä kuvitellut että Suomessa on enemmänkin äänioikeutettuja?

John Quiman

Matti esittelee putkonäköisiä käsityksiä ja uskoo ajattelevansa omilla aivoillaan, vaikka ilmiselvästi vahvasti esitetyt näkemykset ovat putkospropagandan linjoilla.

Kun tuolla tavalla kiihkeästi huutaa, ei tapaa näkemys olla oikeassa, vaan fanaattisen sokea.

Viimeksi muokattu 1 vuosi sitten by John Quiman
Ilkka Forsten

Zakharovan sota. Ei saa ampua Venäläisiä kohti, se on ikävää ja voi johtaa siihen että jatkamme sotaa, joka onkin itse asiassa erikoisoperaatio ilman mitään tarkoitusta hävittää Ukrainan puolelta infrastruktuuria, saati vahingoittaa ihmisiä. On sietämätöntä että ukrainalaiset ei anna ampua itseään tekemättä mitään…

jegros vekkuli

Suomi voisi venäjän säännöillä helposti valloittaa vaikka USA:n tietysti fiksumpaa olisi valloittaa ensin koko eurooppa.

murre riepunen

Meidän ” melkein pressa ” ulkoministeri Pekka ” nalle ” Haavisto voipi ilmoittaa, että Suomella alkaa naama nykimään, mikäli Venäjä uhittelee meidän suuntaan, loppuu kiukuttelu.

Juha Pekkala

Tuo venäläinen ajatusmalli on melko erikoinen… Hyökkäämme maahanne, mutta pöyristymme mikäli kehtaatte tuoda sodan meidän alueellemme.
Venäjä on, kuin koulukiusaaja, jota ei saisi humauttaa takaisin..

juu

Tommonen video oli eilen kun jo aikuinen koulukiusaaja saikin hieman kyytiä.
Vaan eipä siinä taas Suomessa kiusatullekaan hyvin käynyt kun köyhtyi 20 tonnia puolustaessa itseään.
https://www.seiska.fi/Kotimaa/Hurja-video-Vantaalta-alistusvideota-tekeva-koulukiusaaja-hyokkaa-kiusattunsa-paalle

Kata

Uskomatonta….no sai tuo onneksi semmoset tällit ettei ihan heti mene isottelemaan ja nöyryytysvideon ”päänäyttelijäksi” koska pää kärsi pahasti!

Epäoikeus kukoistaa

Ei käy oikeustajuun tuo tuomio. Mitenhän kiusatun olisi oikeuden mielestä tullut toimia tuossa tilanteessa?

John Quiman

Ottaa turpiinsa. Se on ilmiesesti ainoa tapa välttyä tulemasta tuomituksi. Hulluinta tuossa on hyökkääjän saama naurettavan pieni tuomio, vaikka hän oli koko episodin aiheuttaja.

jegros vekkuli

Minkähän takia nuo kuvanneet kaverit ei ollut syytteessä kun yhteistuumin ollaan tuollainen tehty jos suomi noudattaisi oikeusvaltioperiaatetta riippumatta uhrin asemasta ja varallisuudesta olisi noille rikostovereille tullut lukea myös syyte, millainen syyte olisi tullut jos oltaisiin sipilää käyty autosta käsin tönäisemässä suunnitelmallisesti ja joku olisi kuvannut sen?

Miettikääs vähäsen

Joo mutta nyt on kyse Britannian ja USA:n tekosista. Ukraina ei edes ole sotilasliitossa heidän kanssaan. Vastaavaa kuin Ruotsi olisi ruvennut tukemaan Venäjää aseellisesti 2 MS:ssä (myivät tosin sinne ennen sotaa, mutta eivät kai enää sodan alettua).

John Quiman

Käsittämätön tuomio. Kiusatulle ja tässä tapauksessa hyökkäyksen kohteelle ei olisi pitänyt tulla mitään seuraamuksia. Itsepuolustus on sallittua, mutta Suomen oikeuden mukaan hyökkääjän pysäyttäminen on ylimitoitettua voimankäyttöä. Tosiasiassa tässä tapauksessa hyökkääjän vammat olivat ihan oma vika, seuraus itse aloitetusta väkivallasta.

Natoon

Nyt esität tätä Kremlin propagandaa kyllä väärällä puolen itärajaa! Täällä on vielä vapaapääsy nettiin ja vapaan maailman uutisiin eikä sota sana ole lailla kielletty täällä!

ihmettelijä

Nyt et ole seurannut asioita, ellet ole nähnyt täällä vallalla olevaa kovaa sensuuria ja sadunkerrontaa.

Natoon

Olen kyllä seurannut ryssänkin valehtelua: ei me olla sodassa, ei me olla hyökätty mihinkään, meitä vastaan ammutaan epäreilusti Ukrainassa vaikka ollaan siellä rauhanasein sovjetisoimassa heidän maataan ja ryöstetään ja raiskataan heitä.

jegros vekkuli

Joo kyllä tuo sadulta kuulosta; Ihan yht’äkkiä kun venäjä alkoi suorittaaman erikoisoperaatiota niin suomalaisilla keskustelu palstoilla on alettu kertomaan suurta ihmettä, venäjän uutiset sekä historia stalinin oppien mukaan ovatkin rehellisiä ja aina ehdottomasti totta, koko muu maailma valehtelee myös virolaiset. Ennen tätä sotaa venäjän tiedotusvälineissä puhuttiin vaan totaali kakkaa mutta nyt niiden jutut muuttuikin todeksi LOL! Kyllä tuo aika paljonkin sadulta kuulosta..

naZi-ryssät

Ryssän Z tulee sanasta naZi. Hyvä, että merkkaavatvehkeensä naZi -merkillä, vai mitä naZi-zardex?

John Quiman

Hyvin on uskottu venäläiseen propagandaan kuin jumalan sanana.

Venäjä lähetti venäläisiä agitaattoreita järjestämään Itä-Ukrainaan kriisin, eivät alueen omat asukkaat olleet se aloitteellinen joukko. Siitä alkaen Venäjä on hallinnut Itä-Ukrainassa ja pitänyt huolen tiukasti propagandan voimasta, jotta asiat saataisiin näyttämään venäläisten mielestä sopivilta.

jegros vekkuli

Tässä sinulle suoria lainauksia sieltä teidän omasta uutistoimistosta:
https://oikeamedia.com/o1-179100
Ainoat jotka ukrainassa on jotain teurastanut on venäläiset ja hassuinta tässä on se, että nyt venäläiset ampui ja pommitti ukrainan venäläisiä oikein urakalla, ei taida venäläisiä olla kuollut niin paljon edes viinaan mitä nyt ovat itse tappaneet. Lopeta jo, ei noita sun juttuja niele edes noi omat peukkusi.
Et haluaisi vastata siihen kysymykseen jota moni on kysynyt, onko venäjällä yhtään naapuri maata johon venäjä ei ole hyökännyt? 🙂

jegros vekkuli

Viittitkö vielä kertoa kuitenkin miksi venäjällä kerrotaan suomalaisilla olevan mannerheim(joka suoritti venäläisten kansanmurhaa) kultti ja ihmiset palvoo suomessa hitleriä?

Natoon

Just joo. Ryssät saa tuhota Ukrainaa niin paljon kuin haluavat, mutta Ukrainan on ajateltava ryssien etua ja rajoitettava toimensa rajojensa sisäpuolelle. Muuten fasistiryssät kokevat saaneensa epäreilua kohtelua. Nämä ovat ryssien säännöt sodassa. Tämä propaganda menee läpi ainoastaan Venäjän sisällä ja ehkä täkäläisten putinistien keskuudessa.

Piikkilampaat

Nimenomaan noin.
Tässä on nimerkillä yksi pahimmista kremlin propagankoneista: Zardex.

Runtiti-pou

Sekä Venäjä että Nato paasaavat fassmia vastaan

jep

Iskut loppuu heti, kunhan Venäjä ensin lopettaa omat iskunsa ja teurastuksensa. It’s up to you.

Zardex

Kukas sitten estäisi teurastukset, jos Venäjä lähtisi alueelta? Kuka estää Teurastuksen Suomessa, jos NATO päästetään tänne lietsomaan sota? Meidän täytyy ennen pitkää ajaa NATO ulos täältä, kun ihmisten silmät aukeavat todellisuuteen. Joko me teemme sen itse, tai meidän maamme uusi kieli tulee olemaan Venäjä.

Natoon

Suurimman osan suomalaisten silmät aukesivat 24.2. ryssien teurastukselle Ukrainassa. Se mitä tapahtuu Ukrainassa ryssien lähdettyä on yksinomaan ukrainalaisten asia! Sen ymmärtäminen vaatii ryssiltä ilmeisesti vielä suurempia tappioita kuin tähän asti on tullut ja talouden taantumista kehitysmaan tasolle. Venäjän kieli ei taivu suomalaisen suuhun. Siinä on kalman haju!

Piikkilampaat

Nuo naton mustamaalaajat on kaikki putinisteja, heille tärkein on ryssä, nyt ja aina.

ihmettelijä

Wikipedian sanoin putinisti on sellainen henkilö, joka haluaa pitää kiinni maansa itsenäisyydestä ja omasta armeijasta. Ne molemmat ovat tärkeitä niille, joilla järki toimii.

Joopa..

Lääkkeet? Onko unohtunut ottaa?

Runtiti-pou

Meidän tulee ajaa Zardexit ulos täältä

Ilkka Forsten

Put put put putteli käskee put put put…Trollaa siellä itärajan takana ihan niin paljon kuin haluat, mutta älä kuvittele että tääällä kuunnellaan Kremlin tuubaa.

jegros vekkuli

Niin tää oli tämä teidän uudenlaista sodankäyntiä löydös jos venäjä vetäytyy tulevat ukrainalaiset välittömästi alueellensa takaisin ja tappavat omat mummot ja vaarit ja raiskaavat omat lapset ja naiset, sen jälkeen syyttävät venäjää siitä.
Ihan kuten suomalaisetkin tekisivät jos venäjä tulisi suorittamaan erikoisoperaatiota niin ensimmäinen suomalaisen tekemä asia olisi alkaa tappamaan ja raiskaamaan omiaan 🙂 Ymmärrätkö edes itse miten absurdeja noi tarinasi ovat?

Horace Smith

Voit olla varma, että Naton jäsenenä Suomessa puhutaan suomea tulevaisuudessakin. Miksi meillä menisi huonommin kuin muilla Nato mailla? Neuvostoliiton hajottua entiset itä-blokin maat ryntäsivät Natoon, ja nyt jäsenyyden hyödyt realisoituvat.

Niin se vain menee, että peace through superior firepower. Vain Naton ylivoimainen tulivoima pitää ryssän aisoissa. Valitettavasti. Muuten se olisi jo miehittänyt Baltian maat. Naton jäsenmaana pidämme huolen, että oma tulivoimamme pysyy tuolla ”superior” puolella.

Eikö siellä trollitehtaalla keksitä parempaa viihdettä?

Piikkilampaat

Ryssä on sairas p..ka!
Ai että nuo rotat luulee että vain he voivat tuhota minkä maan tahansa, mutta tuo maa ei saa ikinä iskeä rottien eli ryssien maahan.
On kyllä niin sairas maa ja sen johtajat että tuollaisia ei ole tällä maapallolla koskaan ollut.

finne igen

Nato-kiima on sairaus ja putinistiksi nimittely on esimerkki siitä. Kannattaisi todella ajatella Ukrainan operaation taustaa ja pystyä edes jonkinlaiseen analyysiin! Nato trollit pitäkää ajatuksenne, todellisuus on paljon pahempi kuin voitte koskaan ymmärtää.
finne igen

Piikkilampaat

Sinä olet yksi ryssän propaganda tuuteista. Minä elän totuutta, en teidän putinistien unitotuutta.
Puolustelet diktaattori psykopaattia joka on murhannut kymmeniä tuhansia siviileitä, lapsia, naisia, vanhuksia, monet naiset ja lapset raiskattu ja sen jälkeen tapettu. Siinä sinulle totuutta ryssän torttu.
Oikein nauraat tuo jeesuksenne, putin, tänään kertoi että aloittaa sodan Ukrainaa vastaan voitonpäivänä, jaa mitäs se ryssä nyt on Ukrainassa tehnyt rapeat 2 kuukautta?

Natoon

Se todellisuus on paljon pahempi ainoastaan ryssien valheellisessa propagandassa ja sitä ei ajattelemaan pystyvä ihminen ala analysoimaan. Jos te kommariputinistit kuuntelisitte edes yhden säkeistön yli 100 vuotta vanhaa Ukrainan kansallishymniä niin ymmärtäisitte hieman mihin todellisuuteen ryssät ovat sotkeutuneet ylittäessään Ukrainan rajan!
”Soul and body shall we lay down for our freedom
And show that we are brethren of the Cossack nation.”

Kuka menee, kuka ei

Sinä voit mennä NATO:o, minä en. Minulla ei ole enää sotilaspassia. Heh heh…

jegros vekkuli

En tiedä mikä läpyskä teillä siellä venäjällä ja epäilen, että koskaan olisit suomalaista sellaista saanutkaan.

Natoon

Käpykaartilaisuus on periytyvä ominaisuus!

Ilmari

Voihan sinua silti miinanpolkijana käyttää. Siinä ei tarvitse sotilaspassia eikä edes asepukua!

Horace Smith

Älä kuvittele, että sotilaspassin puuttuminen vapauttaa velvollisuuksista.

Yrjö T.McKara

Psykologiaa opiskelleena kauhistelen sitä, että miten meidän tiedotusvälineet on valjastettu Nato-/USAn propagandan levittämiseen. Meille kerrotut radio-/tv- ”uutiset” ovat manipulointia, ja jopa ihan täyttä propagandaa. Ja tässä keskustelussa on nähtävissä tulos: Ihmiset ovat aivan sekaisin. Järkevä ajattelu on täysin hukassa. Enää ei osata pohtia syitä ja seurauksia. En olisi koskaan uskonut näkeväni tällaista.

naZi-ryssät

Kai ymmärsin oikein, ykä on neukkulan puolelta rajaa?

Natoon

Joo ei me olla hyökätty mihinkään eikä me olla sodassa kenenkään kanssa. Ihan muuten vaan meitä ammutaan kun mennään sovjetisoimaan Ukrainan kansaa ja tietenkin kaikessa ystävyydessä tapetaan, ryöstetään ja raiskataan veljeskansaa ja tietenkin rauhan aseilla. En minäkään olisi ikinä uskonut näkeväni tätä päivää, että edelleen täällä uskotaan vanhaan ”Tiltuun” ja ryssän punaista sirppiä ja vasaraa heilutellaan Ukrainassa.

Viimeksi muokattu 1 vuosi sitten by Natoon
John Quiman

Psykologia on manipulaation väline ja venäläiset harrastavat sitä paljon tehdessään propagandaa. Joihinkin uppoaa mikä vaan, kunhan se on venäläistä totuutta.

Läntinen propaganda tässä tapauksessa on paljon miedompaa kuin venäläinen.

Yrjö ei esitellyt mitään järkevää, vain uskomuksia. Syy sotaan on Venäjän, ainoastaan Venäjän, eikä se muuksi muutu selittelemällä jotain ”ymmärrystä” Putinin ”pakkoon hyökätä”.

finne igen

Läntinen propaganda on ainutlaatuisen tehokasta koska se kohdistuu massamedian kautta kaikkiin ihmisiin erityisesti Suomessa. Propagandaa Venäjän suunasta ei voi seurata ellei seuraa myös esim. Iranin tv:tä, Turkin tv:tä ja eräitä vapaita amerikkalaisia kanavia. Kaikki ovat jo lähes unohtaneet USA:n valheet Irakin joukkotuhoaseista ja USA:n aiheuttamista lasten joukkokuolemista Irakissa vuosina 1991-2003 lentokiellon aikana! Luonnollisesti USA:n propaganda on sitä ”hyviksien” asiaa ajavaa, joten tähtilippu on sankarien lippu. Henkilökohtaisesti pidän edelleen USA:n sotarikoksia Saksaa vastaan sellaisina, että niitä en koskaan unohda, en myöskään sitä, että USA:n sotamateriaali piti Puna-armeijan varustamisella sen myös Suomen rintamalla Stalinin Neljännen Starategisen iskun ajan 1944.
Kannattaa tutkia historiaa ja todeta tosiasiat Britannian halusta auttaa Suomea 1918 ja 1941-45? Rehellisyyttä peliin ja vähemmän tunnetta!
finne igen

Natoon

Nimenomaan rehellisyyttä! USA ei hyökännyt Ukrainaan! Kremlin propagandaa tulee harva se päivä Putinin, Lavrovin ja Zaharovan tuutista. Ryssien hyökkäys Ukrainaan alkoi diktaattori Putinin puheilla denatsifikaatiosta ja demilitarisoinnista ja Ukrainan johdon eliminoinnista, mutta nyt on otettu neukkulan sankareiden punainen sirppi ja vasara lippu käyttöön ja siirrytty lisäalueiden ja taloudelisten resurssien valtaamiseen eli Ukrainan sovjetisoimiseen. Tämä vaan jää aivottomilta ja ryssien propagandan sokaisemilta kommariputinisteilta huomaamatta!

jegros vekkuli

Mihin ne venäjän sotarikokset saksaa ja koko muuta eurooppaa kohtaan jäi? Meinaatko, että se ei ollut niiden vika koska saivat jenkeiltä aseita? Raiskasivat kuitenkin puoli eurooppaa vai valehtevatko vaikka virolaiset ja muut venäjän miehittämät maat?

Viimeksi muokattu 1 vuosi sitten by jegros vekkuli
jegros vekkuli

Opiskelut taisi jäädä pahasti kesken, ei sen puoleen psykan opiskelijat on kyllä ###### #### johtuen #### ###### yliopisto-opiskelijoista keskimäärin.. Yhtään ei kuitenkaan kauhistuta nämä historian vääristelijät jotka kertovat historiaa stalinin mukaan ja vääristelevät joka asian? Sekä toistavat hämmästyttävän täsmällisesti venäjän valtiollisen median kertoman ”totuuden” jostain syystä ovat jättäneet ainoastaan suomen mustamaalauksen toistamistaan venäjän uutisista pois.

finne igen

Neuvostoliiton sotarikokset Saksaa vastaan johtuivat juuri niistä samoista johtajista joita ei saa sanoa heidän etnisyytensä vuoksi muiksi kuin ”juutinraumalaisksi”! Nämä mainiot henkilöt tappelevat viimeiseen ryssään, suomalaiseen ja amerikkalaiseen asti ja näihin kuuluu Zelensky ja hänen taustavoimansa. Victoria Nuland on kotosin samasta maasta kuin Zelensky, samoin John Kerry ja aikansa loistavin propagandisti Ilja Ehrenburg, jonka mielilauseita olivat: Tapa saksalainen, tapa joka päivä saksalainen ja raiskaa saksalaiset naiset! Näitä todellisia ihmiskunnan vihollisia te useimmat täällä ihailette. Mikä ”juutinraumalaisten” ryhmä johtaa Facebookia, Ketkä ovat asevastaisia USA:n kongressissa, juuri samat etniset ryhmät!
Selvittäkää aina, mistä rahat, eli seuratkaa rahn jälkiä, niin löydätte myös kommunistien rahoittajat!
finne igen

jegros vekkuli

Lenin. Stalin, Malenkov, Hruštšov pyhimuksiä kaikki tyyni myös duumakin ollut aina täynnä pyhimyksiä… Kyllä noiden nimet saa sanoa ja sulta nyt jäi ne kaikki rikokset noissa venäjän miehittämissä maissa kommentoimatta sitä venäjän miehittämää aluetta kutsuttiin muuten neuvostoliitoksi jossa venäjä suoritti suurta kansanmurhaa, älä turhaan pilkkuja jää nussimaan kun on puolen euroopan raiskauksesta ja miehityksestä kyse. Ja vastaukseksi ei kelpaa, että puna-armeijan ja neuvostoliiton ylin komentaja olikin oikeasti yksi monista propagandisteista, herää. Eurooppa on myös hieman isompi kuin saksa.
Äläkä yritä kääntää asiaa selittämällä mitään ”teidän ihailuista” tms. Sillä ei ole mitään merkitystä mistä aseensa saivat vaan mitä niillä tekivät/tekevät edelleen.

finne igen

Kaikista komentoinneistasi huomaan, että edustat sitä todella nuorta ikäluokkaa joka ei tunne nimiä Trotski, Jagoda, Jesov, Kaganovits, Lenin, Marx, Rosa Luxemburg, Karl Liebknecht ym. kaikki olivat näitä sinun ihailemia ”juutinraumalaisia”, samoin Rooseveltin neuvonantaja Morgenthau joka halusi Saksan tuhoutuvan mitättömäksi maatalousvaltioksi!
Kun ei tunne historiaa on turha ihailla USA:n sotilasmahtia kuin Jumalaa.
finne igen

Natoon

Ja kun tuntee historian niin näkee miten se (neukkula) toistaa itseään Ukrainassa kaikessa raakuudessaan ja mielipuolisuudessaan. Kuinka se muuten voisi ollakaan kun tämä nomenklatuuran nykypolvi on ammentanut opetuksensa komsomolista tai lokakuulaisista ja äänitorvena on komsomolskaja pravda Venäjän suurin päivälehti.

jegros vekkuli

o/

jegros vekkuli

”Äläkä yritä kääntää asiaa selittämällä mitään ”teidän ihailuista” tms.” et keksinyt enää mitään vaan aloit taas jauhamaan samaa p####.
”Mihin ne venäjän sotarikokset saksaa ja koko muuta eurooppaa kohtaan jäi? Meinaatko, että se ei ollut niiden vika koska saivat jenkeiltä aseita? Raiskasivat kuitenkin puoli eurooppaa vai valehtevatko vaikka virolaiset ja muut venäjän miehittämät maat?”
Kenen vika venäläisten sotarikokset on nyt kun tekevät omat aseensa? Onko putinkin siis raumalainen ja sen kaikki sotaministerit?
Yritä vastata jotain muuta kuin:
”venäjän joukot todella tuhoavat natseja ukrainassa naisten ja lasten sukuelimistä” ”raumalaiset pakottivat heidät siihen”

väyrysläinen

Aivan samoin ajattelen. Täysin uskomaton psykoosi vallannut suomalaisten mielet. Tästä ei hyvä heilu

jegros vekkuli

Näin on luotettavin tietolähdä ”suomalaisten” mielestä on venäjän propaganda toimisto ja kaikki asiat väännetään natoon ja siihen, että venäjällä puhutaan vain totta valtion tiedotusvälineissä koska valtamedia ja venäjällähän ei tuollaista valtamediaa ole vaan 100% rehellinen media sekä toistelevat, että venäjän joukot todella tuhoavat natseja ukrainassa naisten ja lasten sukuelimistä joihin natsi joukot on piiloutuneet joten lasten ja naisten raiskaus on ainot keino tuhota naZor natsit ukrainasta ja nämä vielä uskovat nuo venäjän jutut..
Ei tota kyllä ehkä psykoosiksi määritellä mutta ryssäpropagadan nielemis-syndroomaksi tuon ehkä voisi määritellä…

finne igen

Suollat samaa Naton propagandaa aivan ilman mitään perusteluja. Tekee varmaan hyvä egolllesi kun voit ilman faktoja heittää ”herjaa”.
Jatkamalla tälläistä ketjua vain aikaa tuhlaantuu!
finne igen

Natoon

Sinulla on Kremlin kanssa samat periaatteet. Ohjata keskustelu pois Ukrainasta ja tehdä USA:sta ja lännestä syyllinen. Joo ja varmaan ”kestävillä” perusteilla.

finne igen

Mikäli ymmärryksesi on noin heikko, että et vieläkään käsitä mitä tapahtui Ukrainassa 2014 Kiovassa Maidanin aukiolla missä rauhallinen mielenosoitus hallintoa kohtaan muuttui teurastukseksi kun USA:n palkkaamat sala-ampujat Georgiasta ryhtyivät SAS:n käskystä ampumaan Accuracy – Sniper-kivääreillä sekä mielenosoittajia, että poliiseja. Seurasin ajantasalla tilannetta erityisstudiosta ja tiedän tarkalleen kuka junaili vallankaappauksen. ”Fuck Eu” oli tämän ”juutinraumalaisen” uradiplomaatin Victoria Nulandin puhelun kohokohta hänen valitellessaan EU:n heikkoutta USA:n suurlähettiläälle Kiovassa! Käytännössä uuden hallinnon kokoonnuttua ”Radassa” Ukrainan parlamentti, aloitettiin myös sotatoimien valmistelu Donbassin ja Lukanskin alueita kohtaan. USA:lla oli valmiit suunnitelmat ottaa Krimin sotasatama käyttöön, jopa paikallinen koulu oli varattu amerikkalaisten merivoimien perheiden lasten käyttöön, mutta yllätys, yllätys Putin ehti ensin! USA on syyllinen kaikkiin Ukrainassa tapahtuviin veritekoihin, USA:ssa kuvitellaan edelleen, että se on no 1, näin ei ole edes sen autoteollisuuden osalta!
Ehkä sinäkin haluat nöyrästi palvella amerikkalaisia sotilaita joita olen nähnyt tarpeeksi toimiessani aikanaan Länsi-Saksassa, Saksassa mikä on edelleen miehitetty valtio!
finne igen

Uusimmat uutiset

Kansalaisen verkkokauppa