Kotimaa

Verkkolehti Kansalainen siirtyy uuteen kommenttialustaan

Jatkossa kommentoida voi myös ilman Facebook-tunnuksia.

Facebook-tunnuksiin perustuva kommentointijärjestelmä on ollut Verkkolehti Kansalaisessa käytössä julkaisun toiminnan alusta alkaen.

Facebook on kuitenkin etenkin viime aikoina osoittautunut hieman ristiriitaiseksi kumppaniksi, joka ei osaa arvostaa sananvapautta, jota Vapaan sanan tuki ry puolestaan tukee muun muassa julkaisemalla Verkkolehti Kansalaista.

Osa lukijoista kokee artikkelien kommentoinnin Facebook-tunnuksella vaivattomaksi, mutta lukuisissa lukijapalautteissa on pyydetty luopumaan yksinomaan somejättiin perustuvasta järjestelmästä.

Eräänlaisena kompromissina Verkkolehti Kansalainen ottaa käyttöön uuden kommenttialustan, jossa voi kommentoida kirjautumatta, mutta johon voi kirjautua Facebook-, Twitter-, VK-, Google-tunnuksilla. Kirjautuminen Verkkolehti Kansalaisen omilla tunnuksilla otetaan käyttöön myöhemmin.

Uusi kommentointijärjestelmä otetaan käyttöön kesäkuun loppuun mennessä.

Järjestelmää on testattu, mutta aina on olemassa riski, että alussa törmätään pieniin ongelmiin. Siksi pyydämme lukijoiltamme kärsivällisyyttä ja ymmärtäväisyyttä. Jos ongelmia ilmenee, niistä voi ilmoittaa yhteydenottolomakkeella.

Tilaa
Ilmoita
guest

0 Kommenttia
Palautteet
Näytä kaikki kommentit