Kotimaa

Verkkolehti Kansalainen uudistuu – oletko sinä toiminnan jatkaja?

Vapaan sanan tuki ry etsii Verkkolehti Kansalaiselle operatiivisen toiminnan jatkajaa.

Verkkolehti Kansalaista julkaisee Vapaan sanan tuki ry (VST). Nykyisen vastaavan toimittajan ”eläköityessä” tehtävistään, VST etsii Verkkolehti Kansalaisen operatiiviselle toiminnalle jatkajaa.

– Verkkolehti Kansalaisesta on kuuden toimintavuoden aikana kehittynyt erinomainen, toimiva alusta kansalliskonservatiiviselle, EU- ja maahanmuuttokriittiselle uutisoinnille ja blogikirjoittamiselle. Valmiina on laaja skaala erilaisia uutislähteitä. Nyt on kuitenkin aika antaa alusta uusiin käsiin, toimijalle, jolla olisi ehkäpä mahdollisuuksia uudistaa julkaisua, toteaa Vapaan sanan tuki ry:n puheenjohtaja ja Verkkolehti Kansalaisen vastaava toimittaja Petri Saarela.

Verkkolehti Kansalaisen uusi toimija ratkaistaan ”tarjouskilpailulla”. VST pyytää toiminnan jatkamiseen halukkaita lähettämään vapaamuotoisen ”tarjouksen”.

”Tarjouksen” ei tule sisältää rahasummia, sillä rahasta ei ole kyse. Verkkolehti Kansalaista ei myydä. Sen sijaan kyse on siitä, että Verkkolehti Kansalainen halutaan luovuttaa ”hyvään kotiin”, jossa sen tulevaisuus uusia näkökulmia etsivänä julkaisuna olisi taattu.

”Tarjouksen” tulisi olla kuvaus mm. siitä, mihin suuntaan uusi toimija Verkkolehti Kansalaista kehittäisi, millaisella henkilöstöllä toiminta alkaisi ja millaista osaamista toimijalla on WordPress-julkaisualustasta.

– Uutta toimijaa autetaan alussa voimallisesti ja apua annetaan jatkossakin. Tyhjän päältä aloittamista ei tarvitse pelätä, korostaa Saarela.

Vapaamuotoiset ”tarjoukset” pyydetään lähettämään 30.9 mennessä osoitteeseen toimitus@kansalainen.fi

Lisätietoja antaa Petri Saarela petri.saarela@kansalainen.fi.

Tilaa
Ilmoita
guest

1.6K Kommenttia
Uusin
Vanhin Äänestetyin
Palautteet
Näytä kaikki kommentit
John Quiman

Pelolla hallitaan ja viedään teuraalle
https://oikeamedia.com/o1-164608

Kaikki keinot käytössä ja suunnitelmallisesti viedään kansoja pelon voimalla diktaturiaan, viherfasistiseen tyranniaan.

Tämä varmasti tietävät suomessakin poliitikot, mutta uskovat löytävänsä edun kansan pettämisestä, ei kansan tahdon täyttämisestä.

Tuumailija

Se on helppoa hallita, kun systeemi on tehty vekselivetoiseksi ja hölmöläiset luulee että velka on hyvä. Moni vetää useampaakin velkaa mukanaan, niin ettei tili juuri pääse karttumaan kun joka suuntaan revitään lyhennyksiä. Tähän päälle kun lätkäistään uhka tulojen loppumisesta ilman piikkiä, niin ei ole vaikea arvata mitä moni hedonistisessa pelossaan tekee ja mihin kaikkeen alistuu.
Tämän tietävät pääarkkitehdit erittäin hyvin ja käyttävät sitä sumeilematta hyväkseen, samalla on helppo kiristää kuluja lisää että porukka pysyy nöyränä ja herrain pelossa. Itsellään heillä ei ole hädän päivää, sijoitussalkku on mukavan kokoinen ja palkkakaan ilmaisetuineen ei ollenkaan hassumpi, päälle lyödään vielä verovapaat palkkiot yms.; (kansan) piikkiin, piikkiin kuten ravimiehillä on tapana sanoa.

Viimeksi muokattu 1 vuosi sitten by Tuumailija
John Quiman

Velka orjuuttaa tuottamaan.

Jos velalle on vastinetta, kuten asunto, joka ei ole kokonaan velaksi, siitä voi päästä eroonkin, mutta asuminen voi käydä ongelmaksi. Joka tapauksessa velkojen määrä ei saisi koskaan olla niin suuri, että sitä ei helpolla maksaisi ja samanaikaisesti voi säästääkin rahaa. Jos on vuoden lyhennykset tilillä valmiiksi, on helpompaa hengittää. Valitettavasti on tavallista, että velkaa on niin, että juuri saa maksetuksi ja loppukuusta viedään tyhjiä pulloja kauppaan, jotta saataisiin hieman ruokaakin ennen tiliä.

Mikään ei ole helpompaa kuin pistää menemään joka killinki. Niiden hankkiminen on siihen verrattuna hyvin vaikeaa.

Kun pitää tuottaa eli tehdä työtä koko ajan, jotta velat eivät kaatuisi niskaan, on tosiaan helppoa saada läpi kaikenlaista, kunhan uhataan toimeentuloa.

Tuumailija

Koulusta lähtien ajetaan ajatusta alitajuntaan että on kulutettava maksimaalisesti, tätä tukee vielä nykyvanhemoien höveli rahanjako lapsille jotka saavat sitä vastikkeetta (samalla idealla kuin elintasoturistit).
Silti pitää olla osaketta ja uutta autoa, moottrikelkkaa, lapin lomaa, venettä, mökkiä yms. ”elintasoa”, kaikki kulkee kortin kautta ja välillä lipsahdetaan sinne luoton puolelle kun pitäisi tankata ja tili huutaa hoosiannaa. Kuluttaminen ja velkaaantuminen on tehty liian helpoksi, eivätkä hedonistit luovu mistään ”saavuttamastaan” vaikka kuinka tiukkaa tekisi, etenkään lapsille ei missään tapauksessa kerrota että nyt on taloudellisesti tiukkaa, sehän romahduttaisi illuusion välittömästi.
Juuri tämän ovat päättäjät antaneet rakentaa, velkaorjuuden, siitä hyötyy ”valtio” sekä rahoittajat.
Ei muuta kuin pullokassit peräkonttiin ja kohti korruptioprismaa, tämä perhe ei osta tarjouksista mitään…..

John Quiman

Nykyihmiselle on erityisen vaikeaa luopua maksimaalisesta kuluttamisesta, vaikka tarpeettomasta kuluttamisesta luopuminen saisi heidät voimaan paremmin, kunhan ensin kykenevät luopumaan.

Mielikuvat menestyksestä ja hyvinvoinnista ovat tiukasti opittujen käsitysten alistamia harhoja, jotka eivät vastaa kenenkään todellista tahtoa. Suurimpia ansoja on käsitys, että pitää tehdä sitä ja tätä, omistaa sitä ja tätä, jotta voisi voida hyvin. Sitten omistetaan kaikenlaista, maksellaan sitä kovalla työllä ja vaikka velalla. Ja tässä kulutuksen onnessa popsitaan mielenterveyslääkkeitä sen ihanuuden vuoksi.

On ihan hyvä omistaakin jotain, mutta velkainen ei omista mitään. Jos menot ja tulot kuittaavat toisensa tai talous kääntyy velan puolelle, ei siitä seuraa muuta kuin stressi, eikä se katoa juomilla, ei viihteellä, eikä uusilla tavaroilla.

Oppia elämään tuloihinsa nähden vaatimattomasti ja oppia säästämään velkaantumisen sijaan, johtaa tasapainoisempaan elämään. Kun ei ole koko ajan kisaamassa siitä, että saako jotenkin maksetuksi sen, mikä on jo syöty, ei myöskään stressaannu niin paljon.

Nykyihminen ei näe elämää, koska hän on harhakuvien vallassa elävä kuluttaja, eikä hänellä ole tuntumaa todellisuuteen, eikä itseensäkään.

Poikkeuksia on, mutta yhä vähenevissä määrin.

Viimeksi muokattu 1 vuosi sitten by John Quiman
John Quitenkin

Ihan mielenkiintoinen juttu koronarokotteista. Tosin ei kiva niille, jotka haluavat ottaa rokotteen.
https://mvlehti.net/2021/11/24/tohtorit-mercola-ja-kirsch-koronarokotteet-tappavimmat-piikitykset-laaketieteen-historiassa-video/

Tuumailija

On jo tuolla alempana sama Johnyn laittamana. Nämäkin leimataan folioiksi yms. ”virallisien” tahojen puolesta.
Suomalainen patologian professorikin laittoi avoimen kirjeen rokotusten lopettamiseksi hallituspuolueille, saa nähdä kauanko on toimessaan.

John Quiman

Jaa, niinpä olikin. Ei kuitenkaan uskalla mennä lääkäriin kysymään, että miksi unohdin laittaneeni sen jo aiemmin. Tiedä mitä määräisivät. Turvallisempaa pysyä kaukana, ettei muisti katoa lopullisesti.

Kata

😀 Kertaus ei ole pahaksi näissä jutuissa!Toki miekin että näyttää tutulta enkö lukenut jo tämän…. 🙂

Tuumailija

Eipä mitään, sitä kun on tempo päällä ja tärkeä asia, ei pidä silloin väheksyä informaation jakamista vaikka useampaan kertaan.

John Quiman

Niin, se suomalainen professori, joka ei hyviä ennusteita rokotteluista jaellut, ei varmaan tule kuulluksi ja kenkää saattaa tulla, koska kyseessä on poltiikka, ei tiede, eikä totuus.

Kata

https://www.instagram.com/tv/CWtXvHyjIgL/?utm_source=ig_web_copy_link

Näin se menee jenkeissäkin.Ei ole kysymys muusta kuin kontrollista.Nuo jeparit…kangasmaskeja osalla,ei mitään suojaa.

John Quitenkin

uusi testi
Nyt toimi

Viimeksi muokattu 1 vuosi sitten by John Quitenkin
Kata

MITEN? 😀

John Quiman

Ei kirjaudu millään. Jos on kirjautunut, kirjautuu ulos. Täyttää kommenttilomakkeen kentät ja lähettää kommentin.

Kata

Oho!

John Quiman

Voiko tässä kommentoida kirjautumatta? Tällä testaan.

Pöh – tämä käänsi sen Fb-kirjautumiseksi.

Viimeksi muokattu 1 vuosi sitten by John Quiman
John Quiman

Mikähän tuo juuri ilmestynyt lisäys kirjoittajan nimen takana oikein on? Mikä on sen tarkoitus? En näe mitään tarkoitusta, enkä koe sitä mitenkään tarpeelliseksi, joten ihmetyttää, että mikäs tuossa on juonena. Tapauksesta riippuen, tuo voi olla joillekin turvallisuusongelma.

Millähän esim. Tuumailija tai Lieväasteinen on kirjautunut, kun ei ole mitään lisäystä nimen takana?

Viimeksi muokattu 1 vuosi sitten by John Quiman
Tuumailija

Heh, samaa ihmetellyt itsekkin, johtuneeko että käytän vielä valtakunnan enigma laitetta yhdistettynä näppikseen. XD
Mikä sähköposti, kyyhkyillä ne kirjeet kulkee, postiin ole luottamista. ;D

John Quiman

Millä noista vaihtoehdoista kirjaudut kommentoidaksesi?

John Quitenkin

Kokeilin ja keksin. Ei tarvinnutkaan kirjautua.

Tuumailija

Ihan tuo ensimmäinen on käytössä. En tiedä vaikuttaako VPN vai mikä siihen ettei näy tuota jälkikirjoitusta.
Näköjään sait jostain asetuksista sen itseltäsi pois.

John Quitenkin

Jäi pois, kun ei kirjaudu millään, vaan ainoastaan täyttää kommenttilomakkeeseen pyydetyt tiedot.

Kata

Samaa ihmetellyt.Miksi yhtäkkiä kuin joku twitterikirjaus..ei oo vitteriä eikä vetteriäkään.

John Quiman

Täältä löytyy monia lääkäreitä ja poliitikkoja syyllistävät kansainväliset sopimukset ja etiikka terveydenhoidon osalta: https://www.laakariliitto.fi/laakariliitto/etiikka/

Siinä on oikealla puolella mm. Nürnbergin säännöstö ja Helsingin julistus.

Tarvitaanko uusi Nürnbergin oikeudenkäynti? Sellainenhan voi tulla, jos meno jatkuu tällaisena kuin se on. Varmaan tuleekin ajan kanssa, vaikka poliitikot ja lääkärit eivät uskoisi touhujaan koskaan arvioitavan oikeudessa.

Nürnbergin säännöstö ei ole sellaisenaan kirjattu lakiin, mutta eipä ihmiskokeita tehneitä natsilääkäreitä suojellut lain puute silloinkaan. Eikä tule poliitikkoja sen paremin kuin lääketehtaitakaan suojelemaan mikään, kun nykyinen rokotekokeilu ja toimivien lääkkeiden panettelu ja kieltäminen päätyvät oikeuteen.

Lieväasteinen

Aika valikoivasti noudatetaan nykyään kansainvälisiä sopimuksia.

John Quiman

Tässä rokotehuijauksesta ja toimivasta lääkityksestä:
https://oikeamedia.com/o1-170117

Montako miljoonaa saa kuolla vain siksi, että lääketehtaat saisivat tehdä miljardivoittoja? Pfizerin kehuttu uutuuspilleri on Ivermektiinin kopio, siis kopio siitä, mikä leimattiin vaaralliseksi ja haluttiin kieltää koronahoidossa. Aika monet ovat sitä käyttäneet ja korona on saatu kuriin, mutta tämä on salattu, eikä mediakaan ole siitä toden sanaa kirjoittanut. Peli on raakaa ja huijarit ovat vielä vapaana.

Rokotteita siis käytetään suojana. Sattuvat vaan rokotteet olemaan ehkä koronaakin suurempi ongelma, mutta silti poliitikot ovat hoitavinaan plandemiaa hymyssä suin.

https://mvlehti.net/2021/11/24/tohtorit-mercola-ja-kirsch-koronarokotteet-tappavimmat-piikitykset-laaketieteen-historiassa-video/

2015 invaasion jälkeen Orpo, joka invaasion aikaan sanoi, että ei voida pysäyttää, tunnusti myöhemmin hymyssä suin, että olisi voitu pysäyttää.

Sanovatko poliitikot jossain vaiheessa hymyssä suin tästä koronahuijauksesta, että olisi tietysti hoitaa olemassa olevilla lääkkeillä, eikä niin monen olisi tarvinnut kärsiä ja kuolla.

Viimeksi muokattu 1 vuosi sitten by John Quiman
Kata

Tuon Campbellin katoinkin jo.Mutta tuossa nuo mepit kertoivat että nyt Intia suunnittelele rokotteita vaikka tauti on lähes poissa…että silleen,käsky on käynyt…sieltä piktekistä.

John Quiman

Jotenkin sairasta touhua, suorastaan mielipuolista ja vailla mitään logiikkaa. Täytyy olla aika pahat voimat, jotka pakottavat rokotuksia, vaikka taudin saa kuriin halvoilla lääkkeillä. Koska tässä ei ole mitään järkeä, on ainoa vaihtoehto, että taustalla jylläävät voimat, jotka alistavat poliitikot ja median, joilla ei ole kanttia sanoa ei. Heille on saman tekevää, vaikka kansat menehtyisivät, kunhan oma takapuoli pelastuu ja niinpä ajavat maailmaa hulluuteen täysillä, ehkä tajuamatta, että lopulta heistäkin tulee sen uhreja, kuten heidän lapsistaankin.

Kata

https://www.youtube.com/watch?v=hq55vOwKpTM

Jotkut mepit ovat vielä sitä miksi heidät äänestettiin..mutta tämä sama jatkuu ympäri maailmaa.
Mutta että lapsiakaan ei säästetä…

John Quiman

Harvinaisia poliitikkoja ne, jotka muistavat miksi heidät äänestettiin ja mikä on heidän työnsä ja työnantajansa. Useimmat hyppivät kuten käsketään ja käskijät ovat jotain taustavoimia, joita ei esitellä, eikä niiden pyrkimyksistä kerrota. Ainoa mikä on täysin selvää on, että niiden pyrkimykset eivät ole hyviä, koska ne valehtelevat niin paljon. Totuuden sana loistaa poissaolollaan.

Kata

Juu tuo belgialainen tekopyhyys siinä taas loisti niin kuin peräpää jossain…
https://www.verkkouutiset.fi/hus-johtaja-ylelle-rokotettujen-testaamista-pitaisi-lisata/#d7359276

Ja sitten näin mutta edelleen non-vaxx ovat osapuilleen kaikkeen syyllisiä.Eri maiden kommenteissa on täsmälleen samat piirteet miten meitä johdetaan samoilla argumenteilla.
Eli kuten Kroatiassa on ne lasiseinät non ja kyllä-immeisille.Siis ihan uskomatonta, kaikkien silmien alla!
Kova on tarve alistaa….

John Quiman

Lasten rokotteluista on hallituksen mielestä hyötyä, koska se säästää lasten henkiä.
https://koronarealistit.com/koronarokotteet-tappavat-enemman-ihmisia-kuin-pelastavat-miljoonan-dollarin-palkkio-sille-joka-osoittaa-edellamainitun-vaaraksi/

Oikeaoppistahan on sanoa, että hyödyt ovat haittoja suuremmat. Jokohan hallitus taas toistaa sitä mantraa?

Tuumailija

Aika todennäköistä, vaikka hiljalleen alkaa tekosyyt loppua plandemialle. Ainoa hyöty on se, että tällä verukkeella saadaan palkattua hyväveliporukkaa kaikenlaiseen paperinpyörittelyyn ja ihmisten kiusaajiksi,vai luleeko joku että plandemian ”loppuminen” lopettaisi näiden virkasuhteet, never.
Korruptiopumppu on pidettävä käynnissä vaikka väkisin, hallitukselle on tärkeintä että omaehtoisesti jatkaa rajoituksia, sulkutiloja ja muiden totalitarististen toimien ylläpitämistä, naapurimaan hevosetkin nauraa.

Viimeksi muokattu 1 vuosi sitten by Tuumailija
John Quiman

Virkakoneisto ei ryhdy dieetille, ellei jotain suurta mullistusta tapahdu politiikassa.

Kata

https://twitter.com/RebelNewsOnline/status/1458180914576609282?ref_src=twsrc%5Etfw%7Ctwcamp%5Etweetembed%7Ctwterm%5E1458180914576609282%7Ctwgr%5E%7Ctwcon%5Es1_&ref_url=https%3A%2F%2Fwww.thegatewaypundit.com%2F2021%2F11%

En muista olenko jo tään laittanut tänne…mutta porttipilli sanoo ettei tehoa kuin vähän..että pittää uus jabbi saada…sillai se maailma parantuu mutta joku proffa taas vaati että rokottamattomat pitää eristää muista…miten siis kehtaa koska tämähän on suoraan 30-luvulta,”saastaiset ju****set” nyt on vain eri kansanosa ja ihmiset lankesivat siihen että siinä syy kun voidaan huonosti….helvetti kuinka oksettavaa.

Ennen proffat oli aika humaaneja….

John Quiman

Nykyään ei olla humaaneja, vaan ollaan ihmisoikeuksien asialla, suvaitsevaisia ja suojellaan demokratiaa. Tämä tarkoittaa käytännössä sitä, että luodaan unelmana myyty totalitaristinen viherfasistien diktaturia.

Kata

Nimenomaan niin!

Tuumailija

Johtunee varmaan siitä että heillä (rohvessoreilla) oli kyky nähdä laajempi kuva ja olla kanssakäymisissä useamman näkemyksen kanssa asiallisesti, kun taas tänä päivänä keskitytään hyvin kapeaan sektoriin ja luullaan tietävänsä kaikki kaikesta koska ollaan koulukunnan ”kasvatteja”.
Nykyaikana on sekoitettu humanismi käsite (poliittisesti), etenkin oppilaitoksissa, ihmettelen vain miten esim.sähkötekniikka kuuluu humanistiseen tiedekuntaan?
P.S. Ei näy kumpikaan tipilinkki.

Viimeksi muokattu 1 vuosi sitten by Tuumailija
Kata

Siis etkö näe noita linkkejä vai mikä on tipilinkki? 😀

Tuumailija

Juuri noita laittamiasi. Siinähän on se lintulogo.

Kata

Joo siis tvitterijuttu..onpa omituista.Jaahas kokeilin…se on poistettu hahahhaaa koska Billi ite siinä sanoi että jabbi ei tehoa täysin joten pitää tehdä uusi kokonaan….

Viimeksi muokattu 1 vuosi sitten by Katariina Pihl
John Quiman

On nähty aiemmin, joten ei hätää 🙂

Pilli Portti se vaan toimii bisnestensä myyntimiehenä. Vain business kiinnostaa. Onhan sillä aika ruma menneisyyskin noissa rokotuskokeiluissa ja vähän muissakin, mutta niistä ei valtamedia hiisku sanaakaan.

Viimeksi muokattu 1 vuosi sitten by John Quiman
John Quiman

Ihan hyvä artikkeli maailman nykymenosta:
https://mvlehti.net/2021/11/22/joukkohysteriasta-maailmanvaltaan-kolumni/
Pelko on heidän aseensa.

Tuumailija

Juuri meinasin itsekin laittaa tuon saman linkin. Hyvä kolumni Grönlundilta.

ike

Olen koko ajan ollut sitä mieltä että kyseessä on joukkohysteria. Ei kukaan ota vakavasti koska en ole lääkäri enkä poliitikko. Ne muutamat lääkärit jotka ovat samaa mieltä vaiennetaan tehokkaasti.

John Quiman

Kun tämä hössäkkä alkoi, sanoin heti kohta, että on rankkaa ylireagointia. Kun se on jatkunut, olen vain voinut käytännössä todeta, että ensimmäinen ajatus osui täysin kohdilleen.

On todella joukkohysteriaa. Kun lukee rokoteintoilijoiden vaatimuksia pakkorokotuksiin jne. ei niissä ole järjen hiventä, on vain pelon aiheuttamaa sekoamista. Ja mediassa näkee, miten tieten tahtoen lietsotaan pelkoa.

Viimeksi muokattu 1 vuosi sitten by John Quiman
Kata

Katsokaapa vaikka kokkareiden lehteä…sellaista hysteriaa ja pelkoa ja syyttelyä!Kova on hinku kalifiksi kalifin paikalle sielläkin.

Kata

https://www.instagram.com/p/CWmdZyKlm0W/?utm_source=ig_web_copy_link

Tuossa on koko science-totuus eli se hysteria,ei muuta.

John Quiman

Tuo oli tosi hauska. Kaikkea se koronahysteria teettää ja sitten kaikki muka perustuu tieteeseen.

Kata

Olipa se tyhjentävästi kerrottu,olisko joku taho silti vastaan?Olihan tuolla muualla että voi ressukat parat nyt kuoli valkoisia…siis tämä Brooks-tapaus…näin sieluttomia ovat nämä märksistit-aivonystyrät kuivettuneet-porukat….ja eivät silti tajua että ovat vallanpitäjien hyödyllisiä hölmöjä jotka tarpeen tullen eliminoidaan.Ilman mitään tuskaa niille ”ystävilleen”.

Kata

https://www.youtube.com/watch?v=DQEWZvgzhpc
Saapa nähdä millainen hero tästä tehdään…

John Quiman

Eikös jotkut tahot jo keksineet, että tuo olisi Rittenhousin syytä.

Kata

Kyllä,monikin taho että näin on mutta hullujahan riittää ja tunteettomia.
https://www.youtube.com/watch?v=do7sbWaZstQ
Kyle on selkeäpuheinen nuori mies ja kertoo mistä oli kyse vaikka sen jo tiedämmekin.Mitä hänkin kävi läpi kuten Nicholas Sandmannkin…

Kata

https://www.instagram.com/tv/CWmS8yoot5I/?utm_source=ig_web_copy_link
Ja katsokaa tämä pottunokkien miljonääriksi nostama whoopimuori hyi hitto.

John Quiman

Noita ei kiinnosta ottaa selville mitään, koska ideologialle sopii paremmin syyttely, jonka ovat imeneet mediasta, jota lukevat. Nuo ovat sitten sitä mieltä, että vanha kunnon lynkkausmenetelmä on oikea tapa ratkoa asioita, koska vain siten saa oman mielipiteen ratkaisemaan asiat ”oikeudenmukaisesti”.

John Quiman

Olipa kiva nähdä, että hän sai puheenvuoron Foxissa. Media on paukutellut tarinaa, siis keksittyä roskaa yllin kyllin. On aika paikka nuorelle miehelle kestää tuo kaikki. Vielä kun jaksaa haastaa median oikeuteen niin pääsee keräämään varoja sen verran, että ei enää ole pakko tehdä työtä voidakseen opiskella.

Kata

Näinpä.Kyllä se Sandmann varmaan opastaa kun sai ihan kivat summat esim ciiänännältä.Ja silti ne jatkaa samalla tiellä koska se ideologia…on se hirvittävää että joku aate,ja siis vasemmistoaate,vie järjen tuolle tasolle.
Raakaa peliä.

John Quiman

Ehkä laskevat, että ideologinen vouhkaaminen tuottaa riittävästi vahinkoa korvaussummiin nähden.

Kata

Sitä ne varmaan ajaa takaa!Hitto mitä nilviäisiä!

Kata

https://www.foxnews.com/us/illinois-democrat-waukesha-tragedy-rittenhouse-mocking-twitter-self-defense

Kertooko tämä demsseistä kaiken?Lapsia on menehtynyt myös….juhliessaan joulun paraatia….en voi käsittää tuollaista hirvittävyyttä.

John Quiman

Likaista peliä ja sairasta huumoria.

Tuumailija

Ylehän myös kipuili asian tiimoilta disinformatiivisella kirjoituksella, samoin aikoinaan nostettiin narkki George Floyd jalustalle vaikka mies kuoli fentanyylin yliannostukseen (ruumiinavausraportti vahvisti tämän) ja tietty kotimainen runoilijapojan Jimi Karttusen od kuolema oli pvl aktivistin potkun syytä (kupsahti vasta viikon päästä).
Anne Holmlund heitti roskakoriin tarkastusta vaille olevan aselakiuudistuksen ja veti pöytälaatikosta uuden (ei ensimmäistäkään asiantuntijaa kuultu tähän), jonka sanottiin vähentävän laittomien aseiden määrää kun luvallisien saaminen vaikeutuu.
Näin marxistit saavat käännettyä mustan valkoiseksi ja myytyä hiekkaa saharaan. Suuri osa keltaisen lehdistön lukijakunansta vain nyökyttelee ajattelematta ristiriitaisuuksia.
Sinun syysi!: sanoi sosialisti kun sammakon söi.

Kata

Näin se on…Dzoooz oli kulta-arkussa ympäri Amerikkaa junalla ja palvottiin joka paikassa.Kukaan ei muistanut(halunnut tietää) että hän esim piti ryöstön yhteydessä asetta raskaana olevan naisen,tummaihoisen,vatsalla…jos huudat niin..
Väärien jumalien aika.Biblical…

John Quiman

Ruumiitkin propagandan hyväksi.

ike

Niin. Meillä valtamedia on syynä tähän väärän infon laajaan kannatukseen. Siskoni joka ei ole mitenkään tyhmä tyyppi. Insinööri automaatiopuolelta., oli sitä mieltä että Floyd oli poliisin uhri.Tuo luottamus valtamediaan on uskomattoman hyvin rakennettu. Meidän pitäisi siis puuttua median valtaan. En haluaisi puuttua joihinkin YLE:n sarjoihin joista suuresti eläkeläisenä nautin.Ehkä ne voitaisiin kääntää vähän halvellammallakin, englanti kun ei ole kotikieleni, tosin aika paljon löytyy netistä viihdettä jos sitä haluaaa englanniksi.No kun en ole yliopistokoulutusta saanut ja en ole edes insinööri niin mielipiteeni kai putoaa alimpaan kastiin, ai niin tuleekohan tuostakin jokin syrjinnän haaste kun mainittiin sana kasti.

John Quiman

No ihan aluksi on huomattava, että älli ei tule koulutuksesta. Paremminkin koulutus vie kohti kuuliaisuutta järjestelmälle ja siinä oppineisuuden uskossa asioiden tarkastelukyky kapenee niin paljon, että ovat eksyneet kahden puun väliin metsään. Elävät enimmäkseen oppimansa alaisena auktoriteettiuskossa.

Älli tulee kyvystä ajatella vapaasti ja kyseenlaistaa mitä tahansa, myös omat käsityksensä.

Lukuisat koulutuksen saaneet uskovat, että tietoa ei voi saada muualta kuin heidän oppilaitoksestaan ja vain se koulutus oikeuttaa tietämiseen. He uskovat niin, jotta heidän uskonsa heidän koulutukseensa pysyisi arvossaan. he tavallaan haluavat monopolisoida tietämisen.

On poikkeuksiakin, siis sellaisia, joille merkitsee tieto ja sen tarkastelu, eikä se, miten tieto on saatu, eikä edes se, että tarkastellaanko tietoa ”oppineiden” mielestä oikealla tavalla.

Monet ”oppineet” piilottavat tietämättömyytensä ”oppineiden” kielenkäytön taa. Suu puhuu ”oppineesti” potaskaa, josta puhuja ei ymmärrä itsekään mitään.

Viimeksi muokattu 1 vuosi sitten by John Quiman
Tuumailija

Juuri näin. Itsekin kuulun tuohon alempaan ”kastiin” kouluja käymättömänä ja en voi sen vuoksi kuin ihmetellä joidenkin ”oppineiden” hölmöyttä kun eivät näe metsää puilta.
Silloin kun kykenin lukemaan pidempiä tekstejä vaivatta, niin paljon tuli koluttua juuri sellaisten tutkijoiden tuotantoa, joilla ei ei juuri muuta ollut kuin intohimo tutkia asioita (siinä sivussa opetelleet kieliä että pääsevät alkuperäislähteitä selventämään) ihan omakustanteisesti. Ei ollut taustalla oxfordin titteleitä tai globalistisia mesenaaatteja tukemassa taloudellsiesti tai materialistisesti näitä, tämän vuoksi siten heitä mollataan ja pidetään foliohattuina, koska löydökset eivät sovi yleiseen narratiiviin. Osa jotka ovat olleet koulutettuja ja arvostetuissa asemissa on tämän vuoksi mustanmaalattu ja syösty viroistaan/ammateistaan.
Tämäkin hyvin osoittaa, että jos uit vastavirtaan niin siitä on seurauksia, joten enemmistö mielummin nyökyttelee ja on jees jees kannalla vain itsekkäiden etuuksien sekä tätä myötä pelon vuoksi.

John Quiman

Ihmiset tosiaan kulkevat lauman mukana, koska eivät jaksa vaivautua tekemään työtä saadakseen selville asioita, eivätkä koe mitään riittävänä uhkana ennen kuin se uhka alkaa vaikuttaa heidän omiin pieniin ympyröihinsä. Sittenkin vaoin valitetaan, eikä tajuta, että oma passiivisuus oli loveen lankeamisen syy.

Uskotaan vieläpä, että poliitikot ovat vastuullisia sekä parempia ihmisiä, vaikka kyseessä on paremminkin rosvolauma, joka järsii kansan kukkarot palasiksi ja vie niistä rahat omiin peleihinsä. Jopa misseistä tulee parempia ihmisiä ja astetta parempaa kastia. Siksipä pääministerittärestäkin on voitu luoda ihanne monille ihan vaan kansikuvien ja lehtijuttujen avulla. Muita avuja ei ole riittävästi, mutta riittää, kun kertoo lehdessä miten kotonaan siivoaa.

Tuumailija

Ja tätä ei lauma käsitä, pääministerillä on aikaa moraaliposeerata lehdille haastatteluissa ja osallistua tv-ohjelmaan, toisaalla valittaa kiirettä kun pitäisi kotonakin siivota yms. tällä verukkeella sitten käytetään veronmaksajien rahoja yksityisiin kuluihin härskisti.
Päämisterillä on etuisuuksia ja niihin kuuluu esim. palvelusväki ts. siivoojat, kokit, kuljettajat,talousapulaiset (jotka käyvät myös siellä prismassa jonottamassa aamupalatarpeita). PM itsekin meni lankaan aamupalagatessa, koska alkoi inttämään että kuuluu yksityisyyden suojaan: ei porukkaa kiinnosta mitä he syövät ja mitä brändiä vaan se mitä muuta on tullut osteltua valtion piikkiin, koska moista summaa ei normiperhekkään (4 henkilöä) kykene käyttämään pelkkiin aamupaloihin.
Luulisi että ”fiksuna” ihmisenä avaa taloustilin ja laittaa sinne omistaan xxxx summan rahaa kuukaudessa, jonka voi sitten taluodenhoitaja käyttää ruoka yms. hankintoihin, ei mene omat ja varastetut sekaisin silloin.
Mutta koska enemmistö ei ajattele kuplan ulkopuolelle ja elää omassa hedonismissaan, niin taas marionettin päät vain nyökkää ja suu sanoo soosoo.

Kata

Näinpä juuri.

Kata

https://www.foxnews.com/live-news/waukesha-christmas-parade

Kukahan on tämä joka ei tykkää joulusta…tai muuten vain tuli nizza mieleen….voihan se tietty olla joku muu kaheli mutta niin järkkyä!!!Voi ei tätä maailmaa!!!

Tuumailija

Ei joulusta tarvitsekkaan tykätä saati sitä viettää, se on omaehtoinen juhla. Tarvetta ei kuitenkaan ole pahaa oloaan purkaa niille, jotka sitä viettävät, etenkään tällaisella tavalla. Onhan siitä tullut ylikaupallinen korruptiojuhla jota mainostetaan erittäin ärsyttävästi sekä hyökkäävästi.
Mene ja tiedä mitkä ovat sitten perimmäiset syyt tekoon, järjen vähyys ei tuolla mantereella ole poikkeus kun siihen lisätään vielä päihteitä ja ripaus punaväriä, eivät ylilyönnit ole pois suljettuja.
Täällä sivistyneesä maailmassa virkamiehet pitävät huolen pahasta mielestä: https://mvlehti.net/2014/12/06/ely-keskus-aiheutti-viitsimattomyydellaan-yrityksen-lopun/

Viimeksi muokattu 1 vuosi sitten by Tuumailija
John Quiman

Aika välinpitämätön tuo Ely-keskus. Vailla järkeä toimitaan ja sitten sanotaan, että joku sijainen, mutta ei voi tehdä mitään. Noin vain aiheutetaan vahinkoa täysin tarpeettomasti.

Kata

Näköjään näin se menee…voi halavattu,sieläkin ”virkamiestä” köhnii joukoittain mutta…

https://www.youtube.com/watch?v=raVRkt3MnuU
Ja operazioonikeskus taas saa myös mietiskelemään muun muassa että kauanko tää piikitys vaan jatkuu??????pakolla kohta???Perrrrrr**le.

Tuumailija

Aika punavihreäähän tuo hämeenlinnan alue on. Itse asuin aikoinaan Hattulassa ja inttikin tuli käytyä kivenheton päässä Parolassa, joten tuttuja kulmia sekä tuttu firma oli.
Kumman hiljaa olleet nuo ihmisoikeusjärjestöt kuten Amnesty, mutta kun asia ei koskekkaan kakanvärisiä elintasoturisteja…
Vaikken parhaimmassa fyysisessä kunnossa olekkaan, niin saa tulla koittamaan pakkopiikkiä, lähtee pari mukaan ennen kuin minusta sielu erkanee.

John Quiman

Ei hämmästyttäisi, jos joku kommunistiseen suuntaan kallistuva tapaus olisi ihan tahallaan ja harkitun tarkoituksellisesti siirtänyt ajankohdan tammikuun alusta joulukuun alkuun.

Kata
Kata

https://thehighwire.com/videos/these-patients-deserve-to-be-heard-vaers-whistleblower/

Kammottavaa on tääkin.Onneksi ihmiset alkavat paljastella asioita.Kuunnelkaa nuo puh keskustelut ja lukekaa nuo emailit.
Tämä nainen on taas oikealla asialla mutta todella pelottavaa hommaa!Joka puolella!Me ollaan pelinappuloita noiden kahelien pelilaudoilla.
Suurin osa ei välitä eikä ”kuule mitään”.

John Quiman

Kestää kauan ennen kuin tämän tapainen tieto pääsee suuren yleisön tietoisuuteen. Nyt tuo on vielä salaliittoteoriaa, jos mainitset. Muutaman kuukauden jälkeen se ehkä ei enää ole, ehkä on. On paljon vastustusta tuollaisen tiedon leviämiselle. Jospa yleisö laajemminkin keksisi alkaa etsiä tietoa muualtakin kuin iltapäivälehdistä, sitten alkaisi muuttua moni asia nopeammin.

Kata

Kyllä näin!Onneksi on jo muutosta tapahtumassa ihmisille jotka aiemmin eivät kiinnostuneet kuin jälkiviisaista …. 🙂

John Quiman

Hyvä esitys koronalääkkeestä. Kuinka hänestä tuli salaliittoteoreetikko THL:n vuoksi.
https://alyhoi.com/blog/article-5/

Kata

Oon taas sanaton vaikka toki tätä on jauhettu muutamien ihmisten kanssa!Kiitos taas tästä!
Näin sitä maailman ihmisiä piikitellään vaikka toki kesken pand-tai-epidemian ei hoitoa aloiteta rokotteilla!Ja lääke siis oli!Surseenpeti!
No siksi varmaan ne pitzerinkin tiedot on salattu 2076 asti…niiiiin.
Hoito siis oli ja siksi Donaldkin parani niin äkkiä mutta eipä voinut hänkään kertoa koska tuo bigtekki on se vallassaolija.
Ja kuten totesin,nuo itämaiset lekurit ovat ilmeisesti ihmisläheisempiä kuin nämä läntiset ”tiedemiehet”.
Hippokrateen vala ehkä siellä vielä merkkaa.

John Quiman

Trakoittanee sitä, että eivät ole vielä niin vahvasti globalistien vallassa.

Tuumailija

Eivät taida tietää koko hippokrateesta (vala joka on suomessakin muokattu tärviölle), mutta siellä on aika pitkät perinteet lääketieteessä. Miinuspuolena tietysti uskomushoidot esim. kuivattuja lepakoita yms.
Pitää muistaa myös, että THL ja suomen tartuntatautilaki on WHO alisteinen, eli eivät tee mitään omaa päättelyä vaan odottavat käskynantajalta viestiä miten toimia.

Kata

Ajattelin myös noita uskomushoitoja mutta silleen että he ovat ,vaikkakin oikeita lääkäreitä,myös avarakatseisempia vaihtoehdoille.
En silti kuivattunakaan lepakkoa söisi…. 😀

John Quiman

Eräs saksalainen lääkäri kertoi, että joissain tapauksissa hän käyttää tai suosittelee homeopatiaa. Hän kertoi, että hänellä ei ole aavistustakaan siitä, että miten ja miksi se toimii, mutta koska se toimii, hän käyttää sitä.

Keski-Euroopassa ei kuulemma olla niin kireäpipoisia kuin Suomessa noiden hoitomuotojen kanssa. Sanovat, että siellä homeopatiaa ei pidetä huuhaana.

Uskoisin kyllä, että eivät kirjoittaisi sinulle kuivattuja lepakoita tai sarvikuonon sarvijauhoa.

Viimeksi muokattu 1 vuosi sitten by John Quiman
Tuumailija

Muistaakseni saksassa on lääkelaki joka koskee myös lisäravinteita esim. c- vitamiinivalmisteita, proteiinivalmisteet yms., nämä eivät saa myyntilupaa jos ne eivät täytä funktionaalisuutta eli niillä pitää olla jokin positiivinen vaikutus ja se pitää osoittaa ihan konkreettisten testien kautta (myös valvova viranomainen tekee testit ennen luvan myöntämistä). Toki voi olla vanha käytäntö ja päivitetty, voin myös muistaa nurinkurisestikin asian, saapi oikaista.
Suomessahan nyt päiviteltiin tuota hoitomuotosäädöstä ja poistiko ne akupunktion sekä naprapatian? uskomushoitoina ns. korvattavien piiristä.

Kata

😀

John Quiman

Yle näytti mielenkiintoisen ohjelman wokesta ja canceloinnista jne.
Keskusteluun osallistui pari asiallista henkilöä ja sitten Renaz Ebrahimi.
Yllätyin siitä, että siinä esiintyi pari asiallista henkilöä.
https://areena.yle.fi/1-50667789

Kata

Omg oon siis ihan sanaton..kun näin tuon vouhottajan huitovan ja huutavan,siis voi luoja nähköön mikä moukka!
Tilaa,tilassa,tilalle,tilaa,tilaa,tilaa pelkään tässä tilassa….alpakoita ja äkkiä paikalle kun pelottaa!Niinhän niitä tuotiin ”turvatilaan” jenkeissä kun Donald valittiin koska kohta kaikki joutuu hiamerkkiä pitään ja leireille..
Ja miten sitten kävikään?
Propaganda oli onnistunutta…nyt heräillään..
Toimittaja,hyvä asema ja millä meriitillä…mutta valkoiset hiljaa!Vai ruskeaa nonnii…
Ja pari viisasta ja asiallista henkilöä,totta!
Obama ei todellakaan ole puhunut wokea vastaan.Kyllä se on yhä Donald.Mutta eihän ylen toimittaja voi sitä sanoa. 😀

John Quiman

Tuo Ebrahimi elää todellisuudesta irrallaan olevan ideologisen uskon maailmassa ja olettaa lähtökohtaisesti, että ihmiset ajattelevat kuten ideologia opettaa.

Noista valkoisista etuoikeuksista puheenollen, ei ole mitään sellaisia valkoisia etuoikeuksia, joita saisi ihan vaan ihonvärin vuoksi. Osaamista edellytetään, eikä osaamista tule vain siksi, että on valkoinen. Jos on osaamista, tulee niitä ”etuoikeuksiakin”, mutta ilman osaamista, saa elää köyhyydessä ja kurjuudessa, olipa sitten vaikka lumivalkoinen nahka.

Noilla opeilla opetetaan, että jos on valkoista tummempi nahka, voi aina syyttää ihonväriään, jos ei saa jotain työtä tai etuja. Ei silloin opi kehittämään itseään tavoittaakseen jotain, vaan aina ruikuttaa, että kun olen niin tummakin. Jos on osaamista, ei todellakaan ole ongelmia saavuttaa tavoitteita, mikäli on halukas tekemään sen mikä niihin tavoitteisiin vie.

Kata

Totta puhut!Tuo uhriutuminen jo kääntyi itseään vastaan,ainakin kommenteista päätellen lehdissä ja verkossa.
Moni suomalainen elää paljon paljon heikommassa asemassa kuin hän toimittajastatuksineen.Hävetköön!
Eli tuo sekoilija sanoi että pidäpä valkoinen äijä suusi kiinni kun minä puhun voihan idiotismi.Ottiko tämä syrjitty neitonen nyt vastuun sanoistaan???Mie vaan kysyn!

Lieväasteinen

Laitan vielä kommenttini lyhennettynä myös tänne, koska aihe on siirtynyt ”itkumuurille”:

1. En ymmärrä lainkaan, miksi Renаz niin aliarvioi itseään. Nainen on kuvankaunis, näyttää jalosukuiselta ruhtinattarelta eikä erityisesti ruskealta. Ovatko sitten esim. italialaisetkin ruskeita? Itse olen lapsesta saakka ollut kateellinen ns. tummemmille ihmisille. Nytkin katson peiliin — värittömät hiukset, värittömät silmät, punakka vаlkonааma. Olen yhtä ruma kuin japаninmakаki tai nenäapina (vaikken ole isonenäinen). Kuvittelen, miten rumilta näytämme vaikka kiinalaisten silmissä. Kiinalaiset ovat meitä sekä kauniimpia että älykkäämpiä. Kuten joku on sanonut, vaaleus on vаmmaіsuus, ja meitä siedetään vain silloin kun meillä on rahaa. Itselläni ei ole koskaan ollut sitäkään. Mikäli kiristän vyötäni vielä enemmän, on hankittava makuupussi ja muutettava asumaan kadulle, se olisi seuraava vaihe. En ymmärrä, miten olen hyötynyt pelkästä valkoisuudestani. Ja ”ruskea” Rеnаz on menestyvä, varakas mediapersoona, eikö? Puhuu suomea äidinkielen tasolla ja eduskuntaan menisi kertaheitolla, jos vain haluaisi. Renаz, kuulut Suomen eliittiin (tosin kuin minunkaltainen vаlkorоska).
2. Renаz hokee aina, että pitää ottaa vastuu, pitää ottaa vastuu. Mitä hän sillä tarkoittaa? Mitä konkreettisesti pitää tehdä? Pitääkö ko. proffan siirtää Renаzіllе omat rahansa ja omaisuutensa ja mennä asumaan kadulle? Että kyllä valkoinen mies aina omalla valkoisuudellaan ja etuoikeuksillaan tienaa? Eikös tuo ole wokeilun perimmäinen tarkoitus? Eksproprioidaan vаlkolаіstеn varat ja omaisuus, ryhdytään eliitiksi ja laitetaan nuo synnynnäіsеsti syyllіsеt raatamaan meidän hyväksemme nälkäpalkalla tai ilmaisesti, niinkö? Tämäkö on wokeistien mukaan valoisaa tulevaisuutta ja sosiaalista oikeudenmukaisuutta? Vai pitikö proffan polvistua siellä studiossa, parkua ja pyytää anteeksi olemassaoloaan, ryömiä ja nuolla Rеnаzіn kenkiä? Riittäisikö tuo?
3. Iranissa vähemmistöjen ja naisten asiat ovat ilmeisesti aivan mallikkaasti. Ajаtоllаhіtkin ovat pelkästään matriarkkoja tosin kuin Suomen ministerittäret. Renaz on ihan oikea ihminen opettamaan ja läksyttämään suomalaisia. Otetaan vain nöyrästi oppia.

Viimeksi muokattu 1 vuosi sitten by Lieväasteinen
Lieväasteinen

Itseni vertailukohteista puuttuu vielä kalju-uakari. 😀

John Quiman

kalju????

Viimeksi muokattu 1 vuosi sitten by John Quiman
Lieväasteinen

On sellainen apinalaji. Itse en ole kalju, mutta kun ajelen pääni kaljuksi..

John Quiman

Tuskin naamasi on ihan niin punainen kuin tuolla kalju-uankarilla. Saattaa muutenkin karvoitus olla maltillisempi, mutta jos ei ole, et tarvitse talvitakkia.

Viimeksi muokattu 1 vuosi sitten by John Quiman
Lieväasteinen

Kossupullon jälkeen on yhtä punainen enkä tarvitse talvitakkia. Kossut ynnä muut alkot on tosin jätetty n. 10 vuotta sitten.

Viimeksi muokattu 1 vuosi sitten by Lieväasteinen
John Quiman

Karvoituksesta puheenollen: koulussa ollessani oltiin menossa uimahalliin ja yksi oppilas kysyi, että tarvitseeko siellä käyttää uimahousuja. Siihen opettaja vastasi, että riippuu karvoituksesta.

Viimeksi muokattu 1 vuosi sitten by John Quiman
John Quiman

Hän tarkoittaa vastuulla sitä, että pitää uskoa häntä ja olla hänen kanssaan samaa mieltä sekä olla katuvainen koko elämästään, jotta saisi anteeksi valkoisuutensa, jota tosin ei voi täysin antaa anteeksi.

Lieväasteinen
John Quiman

Ihan hyvä kirjoitus asiasta, joka osoittaa leftistien olevan rasisteja.

Lieväasteinen

Renaz sanoi ohjelmassa, että käänteistä rasismia ei ole olemassa, todistettu fakta, piste. Ja Iltasanomissa hän raivosi, koska häntä pidetään valkoisena ja hänen ruskeutensa kysenalaistetaan.

John Quiman

Mitä sillä käänteisellä rasismilla sitten tarkoitetaankin, mutta tummempi-ihoiset ovat rasistisempia kuin valkoiset 🙂

Hän viittasi johonkin tutkimuksiin ja jotta se on todistettu. Juu, on varmaan tutkittu jonkin suvakkien lumetieteen valossa, siis ideologisessa valossa ja sitten se on tällaisen ideologian sokaiseman mielestä totta ja todistettu.

On kyllä kamalaa, kun ruskeus kyseenalaistetaan, on todella kamalaa. Helposti se hänen puhumansa ruskeus vähän haalistuu, kun on tuo iho esim. espanjalaisen suuntainen ja muutenkin ulkonäkö sinne päin.

Lieväasteinen

Näin Renaz perustelee ruskeutta(an):

”Ja kun minä tai me puhutaan ruskeudesta tai mustuudesta, niin se on niin paljon enemmän kuin kirjaimellisesti se ihon väri. Se on siitä valkoisesta normista poikkeavaa etnisyyttä: kieli, kulttuuri, uskonto, nimi ja rodullistetuksi tullut keho.”

Tuon logiikan mukaan espanjalainen on valkoinen ja venäläinen ruskea. Vai mikä on ”valkoinen normi”? Meneekö raja uskonnon mukaan? Esim. armenialainen (kristitty) on valkoinen ja kurdi (muslimi) ruskea. Aivoni on ihan solmussa. Suvakismia ei voi ymmärtää järjellä, siihen voi vain uskoa. Anteeksi hra Tjuttšev sitaattinne peukalointia.

Viimeksi muokattu 1 vuosi sitten by Lieväasteinen
Lieväasteinen

Lisää Ukkolan mainitsemasta hienostuneesta huijauksesta:

”Included among the articles that were published were arguments that dogs engage in rape culture and that men could reduce their transphobia by anally penetrating themselves with sex toys, as well as Adolf Hitler’s Mein Kampf rewritten in feminist language. The first of these had won special recognition from the journal that published it.”

https://en.m.wikipedia.org/wiki/Grievance_studies_affair

Lieväasteinen

Johannes Koski twittaa:

”Aamu alkoi allekirjoittaneeseen kohdistuvalla loanheitolla. Taas kerran.

Sitten öyhööntynyt Esko Valtaoja droppailee telkkarissa äärioikeiston kieltä ja n-sanaa rodullistetulle.

Ja äsken selvisi, että tappaja Kyle Rittenhouse julistettiin syyttömäksi.

Voiko jo mennä nukkumaan.”

Kata

Uhriutuu hänkin aa että on se gauheeta.

Lieväasteinen

Jopa jotkut vihervasuritkin ja USA:n demsit varoittavat, että tuo wokeilu on jo more than enough ja pitää lopettaa, koska sen vaikutus massoihin on juuri päinvastainen ja äänestäjä karkaa. Eli vihervasemmiston rivit rakoilevat asiasta ja muuten, mikä ilahduttaa.

John Quiman

Halusivat kaaosta maahan, saivat kaaokset omiin housuihinsa?

On maakin kaaoksessa, mutta vastarinta tervehdyttää, kun leftistit jäävät tappiolle ja terveempi järki alkaa palautua. Syntyy iso joukko katkeria leftistejä, jotka eivät koskaan tule muuttamaan mieltään, mutta ei niitä enää moni kuuntele. Joutuvat tekemään uuden suunnitelman yhteiskunnan alistamisen heidän unelmansa diktaturialle. Jos leftistien pyrkimys kaatuu ja maailma tervehtyy, eivät leftistit katoa, niitä jää jonkin verran piileskelemään luoliinsa ja suunnittelemaan uudestaan maailman alistamista muutaman vuosikymmenen projektilla.

Lieväasteinen

Tuosta sanotaan wokeiden uuskielellä ”ottaa väärän position”. Tämä tarkoittaa, että intersektionaalisen kastijärjestelmän alimmalla ei ole oikeutta puhua tai sanoa mitään ennen kun ”uhri” häneltä kysyy. Pitää vain olla hiljaa ja kuunnella ”uhria”.

Viimeksi muokattu 1 vuosi sitten by Lieväasteinen
Kata

Näinpä juuri!On se makeeta olla uhri!
Kyllä taas romahti yksi ihailu,olen tykännyt Mark Ruffalosta mutta itki twiitissään kuinka viattomia nyt surraan kun supremessy on vapaana…siis poikien hyväksikäyttäjä on viaton?Tai hänen muutkin rikoksensa,useasti ollut vankilassa.Kumma että sillä ressukalla oli käsipyssy mukana…sairaalasta tullut,yritti ite päästä maailmasta…sellainen pikku uhri,samoin se toinen.
Kuten dzoooooz,viaton pikku mussukka….

Arvomaailmat on upside down.
Joku olikin kirjoittanut että Mark vois mennä ”Shutter Island”-hoitoon…jos olette nähneet leffan.Nyt on molemmat päänäyttelijät boikotissa hahahaa kyllä ne nyt mulle suuttuu… 😀

Lieväasteinen

Suvakkilogiikan mukaan ehkä niin, että jos ruskea hyväksikäyttää valkoisia poikia, ruskea on viaton.

Kata

Niin se varmaan on!Voihan p**ä*ei*ä…viaton sekin kaikkeen pahaan…

John Quiman

Uhrihierarkiastahan tuo selviää. Mitä tummempi, sen syyttömämpi.

John Quiman

Koronasta, tartunoista ja lehdistön valheellisuudesta:
https://www.youtube.com/watch?v=B7I7ITmxnbI

Kata

Voi hitto just puhuttiin eilen tytön että kuinka monessa osavaltiossa(dems) on ihan toinen tilanne kuin monissa muissa tartuntojen ja piikkien suhteessa…
Tuo kaikkien tieteiden kanditaatti ja odontopotologian tosentti Pilli Portit on kuin lähetyssaarnaaja ….yäk.
Nää on kaikki nyt ”science”miehiä…uskokaa tai itkette ja uskotte meitä.

John Quiman

Herra Portit on vain rahan tekemisen asiantuntija. Nyt häntäå ei pitäisi kuunnella, koska hän tekee paljon rahaa juuri rokotteilla. Hänen rokotekampanjansa mm. Intiassa aiheutti aiemmin tuhoja lapsille, kun piti vähän kokeilla.

Kata

Järkyttävää!

John Quiman
Kata

Ei ei tätä oikein enää kestä!Mutta ihmisten parhaaksi kaikki ja Pilli Portit omistaa kaikki ja kaiken ,varmaan dzoooz S. mukana ja sitten ihmiskuntaa voikin ohjailla mielin määrin.
Ihan hirveää ,ei voi tajuta.No tuo rouvahan eros kun oli se epstein-skandaali mutta ei se mittään säätiö mikä säätiö ja Intian tytöt ja kaikki muutkin eiku piikkiä vaan!
Kuka voi luottaa weehoo-oohon?Tai mihinkään noista”terveys” laitoksista?YyyyKoooo samaa.

John Quiman

Rahaa ja valtaa halutaan, kansoilla ei ole väliä, vaikka rumihia tulisi.

Tuumailija

Vakava asia, mutta PT-median Paavolla on sana hallussa kun artikkelia pukkaa:
https://pt-media.org/2021/11/20/afgaanille-syytteet-kiimaisista-jouluvalosta/

Kata

Minusta tuntuu että olikohan Paavo eilen jotenkin metkalla tuulella kun oli noita jänniä kysymyksiä tuossa ”Suomalaisia ei saa rokottaa”-kyselyssä…melkoista inttämistä hahaa.
Ja ramatullan elämä on niin vaikeaa kun ei edes valojen kutsua saa noudattaa!Hyi hitto!Oli kunnon isukki!

John Quiman

Iltalehti ampuu kovilla rokottamattomia. Asiantuntijat puhuvat, siis tarkoitukseen valitut , sopivia höpöttävät.

https://www.iltalehti.fi/koronavirus/a/da05168a-38a4-4d46-9486-b07ddc792226

Ei tietoakaan tutkivasta journalismistas, vastuullisuudesta, puolueettomuudesta tai totuudesta (joka on koko totuus, ei pari sirua totuutta ja loput politiikkaa).

Tuumailija
Kata

https://www.youtube.com/watch?v=PG41hxGF3CQ
Nämä ei-euroopalaiset tai amerikkalaiset uskaltavat kertoa asioita..ja yksi lainaus kommenteista,malesialainen lääkäri
”As a doctor in Malaysia, I have seen first hand that patients care would deteriorate significantly once hospitals are overwhelmed with Covid cases. That said, 2 years into this pandemic I am a bit bewildered as to why Governments around the world still can’t come to terms with the fact that Covid is here to stay, where from time to time there will be ups and downs in cases, necessitating a long term solution, not a knee jerk reaction everytime there is an uptick in cases.”
Niinpä!Ei se mihinkään häviä oonhan mieki sanonu hahaa!

John Quiman

Niin ja vieläpä haukkuivat pystyyn hydroklorokiinin, koska Trump puhui siitä. Lisäksi mustamaalasivat Ivermektiinin. Noilla ovat monet lääkärit hoitaneet paljon koronatapauksia ja menestyksekkäästi. Niiden ohessa on käytetty sinkkiä ja jotain antibioottia. Nöin toimivat Intiassa joissain osavaltioissa ja niissä osavaltioissa korona ei juhli. Sen sijaan rokotuksiin luottavissa osavaltioissa Intiassa korona juhlii.

Nyt kyllä puhuvat Pfizerin uudesta pilleristä toiveikkaina. Se pilleri on Ivermektiini-kopio, mutta muutettu sen verran, että voivat patentoida ja sitten tietysti laittaa korkean hintalapun.

Ivermektiini-hoitopaketti sisältäen sinkit ja antibiootit maksaa Intiassa 2 dollaria. Liian halpa lääketehtaille, koska janoavat miljardeja ja Ivermektiiniä voi valmistaa kuka tahansa.

Kyse ei ole terveydestä, vaan politiikasta ja rahasta.

Kata

Ensiksi kiitos tuosta Crimes or cover-up videosta!Aivan mieletön juttu ja niin hyvin kaikki suunniteltu että pitäs mennä muutaman hepuli-rokotus-puoltajankin kaaliin!Tämäkin pitäisi olla kellopeli-appelsiini video!
Mutta nehän ei halua tietää mihin se syyttävä sormi pitää osoittaa!
Pääasia että ihmiset suljetaan koteihinsa ja heidän ihmisarvonsa viedään joten saa käydä kimppuun,ainakin verbaalisesti!
Sillat-pilli se jo toiveikkaana odottelee uusia miljardeja…mutta voi kun naurettiin Donaldille!Voi niitä otsikoita meilläkin tuosta hydroklorokiinista!Aa että valtamedia nauroi ja muutamat pässinpäät!
Hemmetti on tää touhua mutta Nykissä on sankareiden kuvia kylteissä eli tämä Kylen kimppuun käynyt poikien näplääjä ymym…ja kylteissä luki miksi mustia sorretaan mutta nää kaverit oli kyllä valkoisia…vattu että on sekoja.
No olihan georgekin hero kulta-arkussaan ,ympäri maan ja kaikki polvistumaan.

John Quiman

Ihmiset eivät jaksa tutustua asioihin, vaan helposti imaisevat totuutena eniten meluavien propagandistien tarinat ja sitten vouhotetaan päättömästi ja kiihkoillaan pitkin katuja.

Laitetaanpa vielä uudestaan linkki niille, jotka eivät sitä nähneet:
https://www.youtube.com/watch?v=91Ib5NjSZ-o

Viimeksi muokattu 1 vuosi sitten by John Quiman
Kata

Kyllä näin ja suosittelen!Viimeistään tämän pitäisi avata silmät.

John Quiman

Ei ole helppoa olla presidenttinä USA:ssa, kun omat asiantuntijat ja neuvonantajat voivat kusettaa ja johtaa harhaan sekä puuhailla selän takana.

Tuo on kyllä melkoinen hujaustarina kokonaisuudessaan. Tuo pressan huijaus oli vain pieni osa, mutta oikeastaan aika vakava osa. No, kansaahan ne ovat kusettaneet alusta asti ja vieläkin kusettavat.

Viimeksi muokattu 1 vuosi sitten by John Quiman
Kata

Mutta vautsi senkun jatkaa…tämä ”koiratutkija” eli meriittiä riittää tässä kentässä ja naama kyllä kertoo toista kuin sanat,valehtelustaan.
Ja tuo urheilutapahtuma…siis oli jo tiedossa tämä monella ja silti nämä sadasta maasta kotoisin tulivat ja ihmettelivät tyhjiä katuja….helppoa oli viruksen levitys!
Uskomaton kaikkine tapahtumineen ja mikä työ ollut koota tuo kaikki aikajanoineen!

John Quiman

Latasin tuon videon juutuupista omalle kovalevylleni. Ajattelin, että jospa tuo katoaa piankin, kun leftistien kiihko herää.

Käytin sellaista ohjelmaa kuin ”Videoer”.

Viimeksi muokattu 1 vuosi sitten by John Quiman
Kata

Mie laitoin sen jälkikasvulle ja talletti sen! 🙂

Tuumailija

Hydrokloriinihan on tunnettu malarialääkkeenä ja Ivermektiinin kauppanimiä tuolla aasiassa on useampia koostumuksesta riippuen (usein vitamini tai mineraali esim.sinkki kylkiäisenä).
Hydrokoloriini on tarkka annostukseltaan, sitä ei voi popsia kuin karamellia, moni on kuollut ylianostukseen (omalle serkulle kävi näin) ja rinnakkaiskäyttöön muiden päihteiden kanssa.
Kumpikin lääkevalmiste on ollut lähes 100 vuotta käytössä ja niiden koostumusta on muutettu sellaiseksi että ei juuri ole haitallisia sivuvaikutuksia.
Kuten totesit, lääkeyhtiöille on tärkeää saada maksimaallista voittoa ja se saavutetaan sillä että myös media kuin viranomaiset ajavat agendalla läpi vain yhden hyväksytyn hoidon. Tässä tulee hyvin esille koko kuvion korruptoituneisuus , jolla on tarkoitus saada strategisesti tärkeät asemat agendan onnistumiselle haltuun; media, päättävät elimet (CDC, WHO, YK, EMA), rahoittajat (FED, EKP) valmistajat (Pfizer, Modena) ja jakelu. Isoa porukkaa ei tarvita kun istutaan johtopalleilla, muuthan sitten vain tottelevat tietämättöminä.

Viimeksi muokattu 1 vuosi sitten by Tuumailija
John Quiman

Hydroklorokiinia käytetään Intiassa sairaanhoitajille ennaltaehkäisevänä. Vaikka se onkin alunperin malarialääke, on sillä ominaisuuksia, jotka sopivat tähän tarkoitukseen. Lääkehän on jokin aine, jolla on vaikutuksia ja ihan tavallista on, että käytännössä keksitään käyttää lääkettä johonkin, mihin sitä ei alunperin suunniteltu.

Ivermektiini on alunperin ollut loiseläinten poistoon kehosta, mutta on huomattu, että sillä on hyviä antiviraalisia ominaisuuksia ja juuri tämä tekee siitä hyvän koronan hoidossa. Se estää viruksia takertumasta soluihin. Muistaakseni siitä seuraa, että virus menehtyy. Tuosta en ole täysin varma.

Ivermektiinin ihmisille tarkoitettu versio on puhtaampi kuin muille eläimille tarkoitettu. Jos ei saa ihmisille tarkoitettua, voi käyttää eläimille tarkoitettua nestemäistä, koska niissä ei ole epäpuhtauksia. Ihmiselle tarkoitettu annos on 12 – 15 mg.

Intialainen hoitopaketti:
Doxycycline (antibiootti) 100 mg, 5 days 2 pieces per day
Ivermectin 12 mg, 3 days, 1 piece per day
Zink 50 mg, 14 days, 1 piece per day
Antibiootti on keuhkoja varten. Sinkki puolestaan vahvistaa immuniteettia. Tuo maksaa Intiassa 2 dollaria.
Oma käsitykseni on, että kannattaa pitää ennaltaehkäisevänä toimena D3-vitamiinitasot hyvinä. Minulla tuntuu toimivan 8000 mcg päivässä. Joku lääkäri kertoi, että hän ottaa 5000 mcg päivässä, koska silloin hänen D3-vitamiinitasonsa pysyvät riittäviä. Hän mittaa niitä tasoja jatkuvasti, minä en. Mutta tuntuu keho pysyvän minulla hyvin kunnossa juuri tuolla annostuksella. Lisäksi otan runsaasti C-vitamiinia, eli 2000 mg päivässä. Syön myös sinkkiä ravintolisänä, koska sekin vahvistaa immuniteettia.

Tuon lisäksi on tietysti hyvä pitää huolta vitamiinien saannista. Jokin multivitamiini on hyväksi ja B-vitamiinien kooste. Immuniteettiin vaikuttavista löytää kuuklailemalla kaikenlaista.

Täältä voi etsiä suomalaista tietoa, joka tosin juuri tällä sivulla on aika ohut:
https://mkrsuomi.fi/ihmelaake-ivermektiinin-hoito-ohjeet-koronaan-vihdoin-suomeksi/

Viimeksi muokattu 1 vuosi sitten by John Quiman
Tuumailija

Tuossa näin luettelon intiassa myytävistä ivermektiinituotteista ja niitä oli kymmenkunta erilaista tuotemerkkiä, jokaisessa hieman eri koostumus. Siinä samassa oli tuosta paketista maininta ihan samoilla sanoilla.
No itsellä on varaa ylellisyyteen ja ruokaan vain 20€/vko, joten lisäravinteista ei voi puhua hankintana. Pyrin kuitenkin syömään mahdollisuuksien mukaan monipuolisesti poislukien vilja, citrushedelmät, pähkinät etc.
Tämä on osasyy kiinnostuksesta fermentointiin ja muuhun säilöntään. Esimerkiksi kaalien fermentointi nostaa tuotteen c-vitamiinipitoisuutta + muut hyvyydet jota mikrobit aikaansaavat luonnollisesti.

John Quiman

Tuolla summalla syömiseen tarvitsee todellakin olla taitava keksimään miten tulee ravituksi. Kaali tapaa olla halpaa ja se on kuulemma hyvin terveellistäkin, vaikka se ei ole kauhean suosittua.

Kata

Kyllähän se on että piti vain saada ne ”rokotteet” ulos ja miljardit taskuun siellä big techin ja median taholla…
Antibiootteja saa kai vapaasti jossain päin mutta siinä on se pulma ollut jo aikaa sitten että pöpöt muuttuivat resistenteiksi ja se taas on iso pulma.Siis muutama pilleri ja kun oireet loppuivat niin lopettavat kuurin ja se oli huono homma.Kuuri pitää aina syödä loppuun.
https://thl.fi/fi/web/infektiotaudit-ja-rokotukset/-/moniresistentit-bakteerit-voivat-levita-sairaalasiirtojen-mukana-seulonnan-merkitys-korostuu?redirect=%2Ffi%2Fweb%2Finfektiotaudit-ja-rokotukset%2Ftaudit-ja-torjunta%2Fantibioottiresistenssi

John Quiman

Juu, antibioottikuurin minimipituus on tavallisesti 5 päivää. On myös olemassa ”one shot” antibiootteja joihinkin tarkoituksiin. Parasta syödä kuuri kokonaan ja mieluiten niin, että kun tuntuu jo terveeltä, niin ainakin pari päivää yli sen, koska heikentyneet eivät tee kipeäksi, mutta voivat virota ja laittaa taas ranttaliksi.

Tuossa koronatapauksessa antibiootti on kehkoja varten, jos sattuu tulemaan tulehduksen alkuja keuhkoihin, niin se on hoidettu samalla.

Tuumailija

Mihinkäs se häviäisi, ei muutkaan flunssavirukset ole hävinneet ja kiertävät pallon pari kertaa vuodessa. Siksi ihmisillä on immuniteetti flunssaviruksille kuten Sucharit Bakhdi totesi. Sars 2 kuuluu samaan ”perheeseen” kuin A-ja B- flunssan kanssa, samaan konklaaviin kuuluu reilu 10 virusta.

John Quiman

Siksi se ei kaada lapsia oikeastaan lainkaan. Niillä on immuniteetti parhaimmillaan. Ei se muutenkaan kovin montaa sairaalakuntoon laita. Median pelottelusta päätellen ihmista kaatuu katuun tuon tuostaan ja on kamala riski, jos ei ole rokotettu. Tosiasiassa yleensä se ilmenee lievänä flunssana tai hieman lievää pahempana, mutta ei sen enempää. Harvan kohdalla se on kuolemaksi. Niitä numeroita on liioiteltu tarkoituksella, jotta pelote toimisi.

Tuumailija

Ainoa missä puhuivat totta (aluksi) että flunssa voi olla kohtalokas yli 80v. ja niillä joilla on ennestään alentunut immuniteetti joko sairauden tai lääkityksen vuoksi (marginaaliryhmät). Muillahan ei tule kuin normaalit flunssan oireet ja selviävät siitä ilman erityisiä toimia. Lapsilla nyt on se viikko max ja nuha yms. on ohi oikein hoidettuna, taas menevät valonnopeudella pitkin tupaa sen jälkeen.
Flunssan kesto on yksilöllistä ja joillain voi mennä pari päivää kun toisilla kestää parikin viikkoa, tähänkin vaikuttaa yksilölliset asiat kuten ruokatottumukset, hygienia, perusfysiikka.

Kata

Niinpä,ihan päiväselvä asia mutta niin vain kesken ns pandemian aloitettiin rokottaminen ei lääkkeiden anto ja kehittäminen.

Tuumailija
Kata

Ei sitä voi kun se on osa sitä suurta ratkaisua…..

John Quiman

Jonkun kunnanlääkärin mielipide on sopivampi. Politiikasta tuttu: ei pätevä, vaan sopiva.

Kata

Kyle Rittenhouse on syytön.Onpa hienoa että painostuksesta ja uhkailusta huolimatta niin tuomari kuin jurykin päätyi oikeaan ratkaisuun.
Jenkeissä siis saa vielä puolustaa itseään!YES!

Kata
John Quiman

Hyvä vaan, jos demokraatit sekoilevat ja menettävät ääniä. Kuinka niitä kukaan viitsisi äänestää, vaikka ne ennen vaaleja hetkeksi lopettaisivat nämä sekoilunsa, sillä pitäisi yksinkertaisemmankin tajuta, että leftistit alkavat ajaa mm. sukupuoliagendaansa heti vaalien jälkeen uudestaan.

Sekoilun lopettamisen syyksi äänien kalastelu ei ole pätevä syy, se on valheellinen. Pitää irtautua sekoilusta täysin ja heittää pellolle ne leftistit, jotka sekoilevat.

Viimeksi muokattu 1 vuosi sitten by John Quiman
Ilkka Manttari

Pitää aina muistaa että demokraatit on puolueen nimi, ei se miten se toimii.

John Quiman

Vihreätkin ovat olevinaan luonnonsuojelun puolesta. Kokoomus on olevinaan isänmaallinen. RKP on olevinaan mitä tahansa, kunhan pääsee hallitukseen vahtimaan ruotsinkielisten ”etuja”.

Kata

Tuo ”demokraatit” sekoittaakin aina ihmisiä..he eivät tajua että se on vasen siipi ja siellä on myös ääääääääärikomukoita.

Tuumailija

Siellä on erittäin vahva perustuslaki ja juryt/ tuomarit jotka ovat tietoisia sen hengestä. Suomessa asia on toisin päin, niin kuin tuosta Puopolon pätkästä käy ilmi, lain yli kävellään ihan muotoseikoilla ts. perustuslaki itsessään on heikompi kuin siihen tehdyt lisäykset.

Tuumailija

Varmasti hyvin moni yhtyy tähän vuodatukseen, saturaatiopiste on ylitetty jo reilusti.
https://www.partisaani.com/news/society/2021/11/19/kyllastyneen-suomalaisen-avautuminen/

Kata

Ajattelen juuri noin eli täyttä asiaa puhui hän!

Ilkka Manttari

Tuohon ei ole mitään lisättävää. Noin juuri on.

Lieväasteinen

Hyvä ja rohkea satiiri. Nyky-Suomen oloissa herää kysymys, moneksi (lusimis)vuodeksi mies on kirjoitellut.

Tuumailija

Nyt se hulluuus sitten saa jalansijaa euroopassa, tätä samaa on hivutettu ajatuksena ihmisille ”asiantuntujoiden” kautta medioissa täällä suomessakin:
https://www.youtube.com/watch?v=04K_c6KQ73Q
https://mvlehti.net/2021/11/19/italian-viranomaiset-ratsaa-koteja-ja-pidattaa-koronapassia-vastustavia-aktivisteja/
https://www.rt.com/news/540714-austria-lockdown-for-everyone/

Kata

Voi helevata!Sairasta!
Kun lukee noita kommentteja niin kyllä on niin pikku itävaltalaista viiksivallua tuomioita julistamssa ”vaaran aiheuttajille yhteiskuntaa vastaan”.Kuulemma saa ja pitää eristää!Ja ketähän nämä vatipäät onkaan syytelleet nötseiksi jo vuosia?
Siis vaikka olis 10 piikitystä Itävallassa niin lukkojen taa,just just!
Onko junia näkyvissä…
Olakaa valppaina,do not comply.

Lieväasteinen

Suomen väestöstä 80 % on kahdesti rokotettuja, mutta koronatilanne vain pahenee. N. 1000 uutta tartuntaa per päivä. Miksi?

Kata

IS kertoo:3.11.20 237 tartuntaa
3.11.21 1150 tartuntaa

Miten se nyt näin meni?

Kata

Ja siis 0 rokotettua 2020…ja 80% rokotettuja 2021…

Tuumailija

Gibraltarilla on porukka rokotettu 118%:sti, silti sairastuneita pukkaa enemmän kuin laki sallisi.

John Quiman

Jostain syystä on sääntö, että paljon rokotuksia, paljon tartuntoja ja paljon sairastumisia. Mutta tätähän ei kerrota mediassa, vaikka tiedetään. Kerrotaan vain miten on Suomessa juuri nyt ja pelotellaan rokotuksiin. Ei missään nimessä kerrota, että kaikissa runsaasti rokotetuissa maissa tulee se vaihe, jossa tartunnat ja sairastumiset kääntyvät nousuun rokotusten määrän kasvaessa.

Ilkka Manttari

Jokainen flunssa tai nuhakuume on korona.

John Quiman

Sillä diagnoosilla tienaa enemmän ja se sopii paremmin poliittisiin tavoitteisiin.

Ilkka Manttari

Sanottiin että kun savutetaan jokin tietty prosentti niin homma on hanskassa,No nyt on saavutettu ja mikä on tulos. Ei hyvältä näytä.

John Quiman

Huvittavaa, että puhuvat tuosta rokotusprosentista ikään kuin pelastuksen sanomana. No, sitä nostetaan aina, kun saavutetaan se ”vapauden tuova” prosentti.

Maailmalla on lukuisia ennakkotapauksia siitä, että rokotusprosentin kasvun myötä tulee myös enemmän tartuntoja ja ongelmia. Silti paasataan rokostuksista ja passista ”vapauden tuojana”.

Tiedetään kyllä jo, että se ei johda vapauteen, eikä koronan tappioon, vaan se johtaa vapauksien menettämiseen ja koronan hyvinvointiin. Jokin pakkomielle noissa rokotusten tyrkytyksissä on, kun ei totuuden sanaa löydy suosituksista. Syy voi olla vain poliittinen, eikä se voi liittyä terveyteen.

Viimeksi muokattu 1 vuosi sitten by John Quiman
Kata

Juu terveyteen se ei liity siis koronaan mutta jollain muulla tapaa sitä terveyttä yritetään heikentää.Ja hallita ihmisiä…Kuten nyt Saksa ja Itävalta…järkyttävää.

John Quiman

Itävallassa ja Saksassa kansa varmaan kohta kyllästyy poliitikkoihinsa ja kantavat ne norsunluutorneistaan toreille jalkapuihin.

Viimeksi muokattu 1 vuosi sitten by John Quiman
Kata

Toivottavasti!

ike

Muistakaa aina totaliäärinen historia. Aina ei kyse ole saksasta.

John Quiman

Neuvostoliitto oli samaan aikaan Saksan kanssa. Niitä totalitaarisia on ollut lukuisia. Kiina, Vietnam, Kamputsea, Pohjois-Korea jne. lähimenneisyydestä.

Tämä nykyinen pyrkimys totalitarismiin muistuttaa paljon sitä mistä Yuri Bezmenov kertoi jo 80-luvulla. Löysin videon suomenkielisillä teksteillä.
https://www.youtube.com/watch?v=TDeHCxdBGd0

Kata

Tämäkin haastattelu on niin hyvä katsoa!

John Quiman

Tässä on hurja video: ”Crimes or Cover-Up? Exposing the World’s Most Dangerous Lie”
https://www.youtube.com/watch?v=91Ib5NjSZ-o

Ilkka Manttari

Olisikohan hyvä juttu jättää tämäkin palsta auki vaikka Kansalainen uudistuu. Olisi joku paikka johon viranomaiset eivät kiinnittäisi niin suurta huomiota. 1,4K kommenttia kyllä kertoo aika paljon nykyisestä sensuurin ilmapiiristä.

Lieväasteinen

Suvakkien mielestä tämä palsta on varmasti jokin ääripersubuumereiden itkumuuri. 😀

John Quiman

Ehdottomasti. He näkevät niin paljon vikoja, että loppuvat leimakirveetkin kesken.

John Quiman

Juu. Täällä voi jakaa sellaista, mikä muuten voisi käydä silmätikuksi.

Kata

Toivottavasti näin!

Kata

Tänx,näyttää taas aamukaffijutulta.Alku oli jo lupaava joten…

John Quiman

Juu, siinä vierähtää pari tuntia. Saa pitää taukojakin, minun luvallani 🙂

Kata

Kiitti! 😀 aloitin kyllä jo ,saa nähä koska niin mielenkiintoista!

Kata

Kohta on katottu!Järkkyä kuinka meitä ”pissitään silmään”!Tuo moderna huhuhuh ja niin vaan annettiin ja nuorille tulikin perikardiittia ja myokardiittia ei helevat..

John Quiman

Julmaa kusetusta vallan ja rahan ahneuden vuoksi. On normaalille ihmiselle täysin uskomatonta, että tuollaista peliä on olemassa. Niin uskomatonta, että eivät halua uskoa, vaan valitsevat sitten median kauniit kuvat ihanasta eliitistä.

Tuumailija

Kempeltä hyvä jakso (1h 16min), jossa kuultavana Petter Kavonius.
https://www.youtube.com/watch?v=2-xSZ1K0rKQ

Kata

https://news.yahoo.com/gavin-newsom-responds-made-claim-015747186.html
Nysse selittelee…..aika ontuvaa on ,voi mahoton.Trick and treat!

John Quiman

Noista on aika mahdotonta tietää, mikä on totta ja mikä ei. Newsom kokonaisuutena toki on iso valhe.

John Quiman

Mielenkiintoista kamaa Mike Lindellin sivulla, joka on nyt näköjään avoinna muillekin kuin rekisteröityneille amerikaanoille.

Tässä yksi video, jossa entinen Pfizerin työntekijä kertoo, miksi isojen lääketehtaiden johtajien tulisi päätyä vankilaan:
https://frankspeech.com/tv/video/former-pfizer-employee-why-government-officials-and-big-pharma-executives-should-be

Siinä on paljon asiaa. Osa menee väkisinkin ohi, koska tulee niin nopeasti ja esitetty tieto ei ole tuttua, vaan vaikeaa maallikolle. Jos katselisi hitaasti, ehkä saisi paremmin kiinni niistä, mutta kyllä kokonaiskuvan saa ilman niitä yksityiskohtiakin.

Esim. sairaalat saavat rahaa, jos raportoivat koronatapauksista, mutta eivät, jos raportoivat rokotehaitoista. Siksipä suurelta osin rokotehaitat kirjataan koronaoireiksi.

On kuulemma lääketehtailla kymmenen vuoden suunnitelma bisnekselle. Joku rakentaa tehdasta, joka voi tuottaa 600 miljoonaa rokoteannosta vuodessa.

37 minuutin kohdalla näytetään Pfizerin video, joka on suunnattu lapsille rokotekokeisiin osallistumiseksi.

Tuolla sivustolla on useampiakin mielenkiintoisia videoita.

Viimeksi muokattu 1 vuosi sitten by John Quiman
Kata

https://www.youtube.com/watch?v=oh2Sj_QpZOA

Erittäin mielenkiintoinen myös tämä…ja kuten eräs kommentti kertoo….”So, Fauci walks free whilst I’m locked down in Sydney.”
Jos olisi jo 2019 lokakuussa ilmoitettu tai edes marraskuussa niin asiat olisivat toisin!
Tytär kertoi joulukuussa 2019 että jokin kumma sairaus riivaa…huhuja paljon…ja niin etenimme maaliskuulle 2020 ja ”ei meille sitä spektaakkelia”…ja tuossa lopussa jopa Niinistökin esillä Kiinan päämiehen kaa hymyillen ohhoh..
Tuonne itään voi osoittaa sen syyttävän sormen joita meilläkin on joka lehti täynnä rokottamattomia kohtaan.
Vaippa naamalla syödään pikkujouluissa,kuulin juuri.En tiiä miten…sinne allekko tukitaan pottuja ja kinkkua…?vai vain soijapapua…?

Tuumailija

Tuosta luin kanssa, että amerikoissa sairaalat saavat 20.000 dollaria ”korvausta” jokaisesta koronaan menehtyneestä. Ja kas, alkoihan niitä tulemaan, kun jopa auto-onnettomuudessa menehtyneet merkittiin koronan uhriksi, samoin kuin muutkin kuolleet.
Valitettavasti enää ei löytynyt sitä sivua jolta asian luin, joten ei voi laittaa linkkiä

Kata

Hyvä sivusto!Tuo olikin tuttua että sairaalat saavat korontapauksista enemmän rahaa joten sairastuneisuusvääristymä on tottakai iso.
Mike Lindell on hyvä tyyppi ja meinasivat tehä hällekin ”kärkkäiset” muttei onnistuneet sielläkään.
Oksettaa ja itkettää nuo lapsiparat näiden ahneiden sanansaattajina,hyi hitto!Kuka antaa lapsensa tällaiseen?Paskiaiset!
Ja summa summarum,tuossa mun linkin lopussa on ettemmme koskaan pääse eroon viruksesta no emme tietenkään!Ne jyllää täällä kun maailma on jo raunioina.
Miksi siis tämä kaikki ilman lääkkeiden kehittelyä heti eikä ”rokotteiden”?Nii-in piti se ivermekt tehdä naurettavaksi kaikin voimin ja nyt sitten sitä patentoidaan pikku muutoksin…

Tuumailija
Kata

No alapeukut senkun lisääntyy tuubissa!Ei ihmiset ole pösilöjä,siis kaikki.

Tuumailija

Aiemmin aiheena olleesta Newsomesta K.K. Bergillä erikoisjakso: https://www.youtube.com/watch?v=zMpyGDiurpo

Kata

Joo just katoin ja olin liittämässä sitä tänne!Hyvä jakso!JOS olisi kaikki valhetta niin eikö olisi jo vastakamppanja menossa…
Onhan Joellakin kaksoisiolento…siitä oli viime vuonna.Korvat ihan erilaiset. 😀

John Quiman

Katsottu myös aiemmin tänään.

Tuo ja monet muut jutut löytyvät täältä:
https://realrawnews.com/

Siinä on toimittajana Michael Baxter, entinen valtamedian toimittaja ja englannin kielen opettaja. Jos katsoo About Us -osiota, voi nähdä hänen kertovan, että hän suojautuu syytteiltä kirjoittamalla, että tällä sivulla on huumoria, parodiaa ja satiiria.

Jutut ovat aika uskomattomia, etenkin, kun niitä ei voi mistään muualta löytää. Ammattitaidolla tehtyjä ja uskottavan tuntuisia yksityiskohtineen. Jospa olisikin totta kaikki, mitä hän kirjoittelee.

Viimeksi muokattu 1 vuosi sitten by John Quiman
Kata

https://www.instagram.com/p/CWZRyDhLhhQ/?utm_source=ig_web_copy_link

Ihqu proffa…no onneksi jotain järkeä löytyi.Tuota ei saa päästää lähellekään lapsia!YÄK!

John Quiman

Tämä on sitä ”sivistyneempää” ja ”parempaa” kulttuuria, johon vihervassut ja muut suvakit haluavat meidät armollisesti johdattaa.

Tuumailija

Onhan niillä Rämet, Oula ja Jessica keulakuvina, sekä muutamia räätä…lääkäreitä pönkkittämäsä uskottavuutta (hyvää korvausta vastaan) thl:ssä ja muualla.

John Quiman

Joko nyt alkaa rokotekuolemat nousta? Sellaista ovat monet huipputukijat ennustelleet ja pelänneet.

https://mvlehti.net/2021/11/17/suomen-ylikuolleisuuden-kayra-kohti-kattoa-valtamedia-selittelee-myohaisella-nukkumaanmenolla/

Kata

Ohoh jaa.Aiemmin siis aina menty nukkuun klo 20?On kyllä taas järkkyä!Eikö ihmiset jo herää?Siis näkemään koko homman vaikka valvois aamukolmeen kuten usein sattuu käymään nykyään…Mutta…
https://www.instagram.com/p/CWYVHO0L4o4/?utm_source=ig_web_copy_link

Ainakin Joen esimerkki on ihan normaalia että kakkendaalit pöksyyn…Mihin me vielä päädytäänkään?

Viimeksi muokattu 1 vuosi sitten by Katariina Pihl
Tuumailija

Itse sairastan unihäiriötä, ei ole silmällistäkään tullut otettua 30 vuoteen, tana ja tässä vielä keikutaan. Ei mene tasan nämäkään lahjat.

Kata

No mien ole seikkaillut koko elämäni unien outomaissa eli nukun joskus ja joskus en…mutta kuten viime yönäkin,oli otettava pilleri 0235(lunatic)..Jos on aamulla noustava niin ei se auta.Onneksi ko harvoin käyttää niin sammuu muutamaksi tunniksi.
Mutta jos on noin paha kuin sulla niin hyvänen aika!Eikö mitään apua ole tullut esim noista pillereistä?

Tuumailija

Vaikka olen juurta jaksain selostanut, koska häiriö alkoi ja missä olosuhteissa, niin mitään tutkimusta ei ole suoritettu. Varmaan 10 eri lääkettä on tyrkytetty, yksi oli pääasiallisesti tarkoitettu klamydian hoitoon ja aina saatesanoilla: kokeillaan näitä (kun ei viitsitä tutkia ja helpompaa mennä mutulla sekä ottaa provikat reseptistä.).
Myös tuo 24/7/365 päänsärky on osaltaan linkittynyt tuohon häiriöön, ei sekään kiinnosta puoskareita (neurologi tuumasi ettei aihetta toimenpiteisiin), siihenkin nappeja Tramalista lähtien määräilty kokeeksi. Buranaa (nestekapseleita, normit liian hitaita) menee välillä kuin pastilleita ja säryn huipun saa katkaistua panacodilla kun oikein pahaksi menee. Kaihi ei ainakaan paranna päänsärkyä, mutta senkään hoitoon ei juuri panosteta muutoin kuin näennäis seuraamisella vuoden välein.
On tullut sellainen kuva, että joko pitäisi olla tummempi hipiäinen, korkeammin kolutettu tahi yli 70v. niin sitten saisi tehokasta hoitoa ja sitä ennen vaikka tutkittaisiin. Nimittäin nämä kriteerit täyttäviä ihmisiä olen tavannut ja heille on viivyttelemättä tarjottu asiallista tutkimusta sekä hoitoa. Vanhimmalle henkilölle oli vaihdettu titaanilonkka, polvet yms. oikein kyborgi, taasen rakennuksilla aikoinaan tapasin tekijämiehiä joille ei vahingossakaan tehdä näitä operaatioita vaikka ei meinaa liikkeelle päästä ja todella vahvoilla lääkkeillä turrutetaan kivut, leikkuria pyytessään on vastattu että no can do.
Jotenkin nurinkurista eikä pelkästään yhden ihmisen todentamaa ,tuottavia ihmisiä kidutetaan puoli tahallaan ja ne joiden yhteiskunnallinen funktio on ”vain” eläkkeestä veron maksaminen kyllä laitetaan kuntoon.
Mutta kuten aiemmin mainitsit, on lääkäreitä ja lääkäreitä, minulle on osunut kohdalle ne nippanappa lääkärit jostain kumman syystä. Ainoa kunnollisen oloinen oli aikonaan eestiläinen lääkäri, hän jopa kuunteli ja ihan fyysisesti tutki, oli oikeasti kiinnostunut asiasta, mutta valitettavasti ei päässyt hänen pakeilleen kuin kerran.

Kata

Omg ei voi muuta sanoa!On kyllä järkkyä touhua!Ei sitä uskoisi että ollaan Suomessa!
Ihan siis ei sitä pysty edes kuvittelemaan vaikka onkin migreeni.
Mutta tuo 70v on niinku ylitettynä mutten ole saanut mitään muuta hoitoa mutta onneksi sain taisteltua itseni yksityiseltä sairaalan asiakkaaksi silmien kanssa.Glaukooma.Nääs kohtelu siellä yksityisellä ei vastannut rahaa joka paloi!Aika arroganssi- toimintaa.
Hammaslääkäriin vain yksityiselle kuten aiemmin kerroin että h-lekuri tuumi kun odotussali oli täynnä niitä ”pikkuisia” Iiriksen frendejä… ”Mene yksityiselle,ei se paljon maksa”,no 7 paikkaa 1200e…oli se hintava homma.Eläkeläiselle.Pottua ja kanaa pikkusen pitemmän aikaa hahahaaa..vattu mutta selvisin.
Todellakin,olemme paarioita omassa maassamme.

John Quiman

Jotkut käyttävät melatoniinia unen avustamiseksi. Tiedä josko olisit sitäkin kokeillut jo, mutta ajattelin kuitenkin varmuuden vuoksi mainita.

Tuumailija

Kaverilta sain noita ja kokeilin, mutta ei tehoa, pakki alkoi toimimaan liian aktiivisesti reilun parin viikon kuurin aikana. Kaverille itseleen niistä oli kovasti apua ja sai unirytmin takaisin.
Toimii varmaan silloin kun on nukahtamishäiriöitä tai unen laatu on muuten huono ts. kykenee nukkumaan lyhyitä pätkiä.
Itsellä on jo niin pitkään ollut unettomuus, että tarvitsisi monipuolisempaa ratkaisua (lobotomia? XD). Lepään kyllä kun akku loppuu ukosta, mutta sen aikana kuulen, haistan ja maistan kaiken ympärillä.
Naapureina olevat kurdiaanotkin pitävät huolen että rauha on vain sana, ovet paukkaa 08.00-23.00 lähes tauotta kun kulkevat kahden kämpän väliä, samalla tietty löyhyttelevät kaikki ”ruoan” ja paskan hajut muidenkin nautittavaksi. 2 kirjallista valitusta isännöitsijälle ei ole tuottanut mitään tulosta asumisrauhaan. Käsittäisi kyllä jos olisi lapsia (ne jopa uskoisivat ihan sanaa) mutta kun nämä ovat 30v teinejä (miehiä).

Kata

Ei jumankekka,sekin vielä!!En tiiä pystysinkö elämään hm kulttuurien seassa…enää.Asuimme talossamme aikoinaan niin että pellon toisella puolen oli vähemmistösuurperheen talo jonka kaupunki antoi heille.
Voin vain kertoa että usein oli ”aika hankalaa”….no, kävi niin että ”päähenkilö” menehtyi kolarissa joten muu porukka lähti..ja tuli rauhallinen perhe taloon.
Kuusi vuotta meni näin.Näytelmiä oli….ja yöllisiä konsertteja.Duunari oli onnellinen jos oli rauhallinen yö…..

John Quiman

Arvelinkin, että ehkä olet jo kokeillut, koska tuo ei ole mikään harvinainen juttu.

Onnekkas olet kuitenkin, kun ei kurdiaanoista tehtyjen valitusten jälkeen tullut poliisi kolkuttelemaan ovelle ja syyttänyt vaikkapa rasismista.

Ilkka Manttari

Olen myös erittäin huono nukkuja. Se kai on ominaista ihmisille jotka ajattelevat paljon. En enää juurikaan stressaa tuosta nukkumisesta. Aika hyvä neuvo on että jos ei nukuta, niin sitten ei nukuta. Eläkkeellä tuo on helppo toteuttaa, työaikana se tuotti vaikeuksia. Kyllä oma kroppa kertoo milloin tulee nukkua, ei se välttämättä noudata kellonaikoja. Nytkin ajoin 550km tuolta ”kesäpaikalta” tänne Kotkaan. Nukuin jonkin tunnin ja nyt sitten nousin teelle. Kello n. 03.30. Ehkä vielä ummistan silmäni pariksi tunniksi ennenkuin lähdetää asioille joiden takia tänne ajettiin. Älkää antako unen nousta jonkinlaiseksi diktaattoriksi elämässänne. Se palvelee teitä, ette te sitä.

Kata

Samaa on täälläkin eli kun ei ole töihin menoa enää tai muuta menoa johon pitää olla skarppi(tai silleen :))niin valvon sitten…ja nukahtelen sitten päivällä.On sitä otettu päikkärit klo 20 tai myöhemminkin! 😀

Tuumailija

Tuossa olen huomioinut jo 2 vuotta keltaisen lehdistön kansilööppejä, kaksi kertaa viikossa on isolla; Tämä jää tunnistamatta tässä sairaudessa/ Tämä voi olla sinullakin/Miten tunnistat- xxxx sairauden oireet… eli tavallinen tallaaja laitetaan tekemään juuri sellaisia diagnooseja joita on myös netti pullollaan, oirevalikko sopii sen 100 tautiin ebola mukaan luettuna.
Mielenkiintoista että nämä yleistyivät soten myötä.
Mutta asiaan: nämähän on nyt niiden kuuluisien foliohattujen (epidemiologian/tutkivan lääketieteen professoreita) salaliittoteorioita, jotka ovat pitkään varoitelleet rokotusten jälkiseuraamuksista, koska niitä ei ole testattu. Nyt alkaa kakkalaarin reuna antamaan periksi, saa nähdä koska se eväs osuu faniin kuten ameriikassa sanotaan: Shit hit the fan.

Kata

https://www.youtube.com/watch?v=2uYtdYb60RI

Bidenin Amerikka……järkyttävää.On uhattu tuomaria perheineen ja myös tuota nuorukaista.Saa nädä voi kamalaa.

John Quiman

Tuo video kertoi mellakoista ja siitä, että lasten vanhempia, jotka esittävät eriäviä mielipiteitä koulujen opetusohjelmista ym., määritellään kotimaisiksi terroristeiksi. Järkytävähän sellainen on.

Niin ja joku antifa/blm -tyyppi oli ilmoittanut New yorkin uudelle pormestarille suunnilleen, että jos alat soveltaa heihin lakia, pannaan kaupunki remonttiin.

On siellä leftistimeno huippukierroksilla.

Viimeksi muokattu 1 vuosi sitten by John Quiman
Kata

https://www.youtube.com/watch?v=89-Qiz8g4Zc
Joo tuossa on myös millaisia ”oikeudenpalvelijoita”siellä on.Järkkyä ja inhottavaa.

Tuumailija
John Quiman

Vasemmalta tuulee aika hurjasti. Siinä ei tervejärkisen pipo pysy päässä.

Kata

Ei,ei..menee niin hulluksi maailma…ei tätä pysty enää mieltämään mitenkään ei per**le,sairasta!
Puoli tuntia ilotytön kaa saa jos ottaa piikin…lapsille satanen jos ottaa piikin..jne…kaikki on niin sairasta.

John Quiman

Jos olet Biden-äänestäjä, olet mallikelpoinen kansalainen, olipa taustasi mikä vaan.

Jos olet Trump-äänestäjä, olet paha, olitpa muuten mitä vaan.

Tässä vaiheessa Obelix sanoisi: ”Hulluja nuo leftistit”.

Kata

https://www.youtube.com/watch?v=n4bcSGle3Oo
Tunnin kestää mutta kattokaa ainakin nuo jutut mitä kulkee kuvaruudun alareunassa.Ei jumankekka nyt meni taas hermo heikkoon kuntoon!
Voi tekopyhyyden huipentuma mariiiiini siiis ööööööö ja ruottalaiset ei vaan usko…ei voi ei.
On muutenkin taas hyvä video!

John Quiman

Alaosassa on nämä tekstit:

//
Ruotsissa kansankodin rauhaa ja sen asukkaiden turvallisuutta uhkaavat rikollisjengit. Jengirikollisuuden kimppuun on käyty rangaistuksia koventamalla ja poliisien määrää lisäämällä, mutta se ei ole riittänyt taltuttamaan ongelmaa, ministeri Seppo Kääriäinen pohtii huolissaan.
Ruotsin tuleva pääministeri laittaa toivonsa maahanmuuttajien koulutukseen, työhön ja kielitaitoon. ”Ei se kuulosta uudelta, mutta pätevä se on Suomessakin”, muistuttaa Kääriäinen. ”Yhtälö on yksinkertainen, pitää siitä tai ei: jos ei ole kannattavia yrityksiä ja jaksavia työntekijöitä, ei ole yhteistä hyvinvointiakaan.”
//

Ei tosiaan kuulosta uudelta, on saman vanhan toistamista, sen, mikä ei ole koskaan tuonut tuloksia, eikä taatusti tuota jatkossakaan. Suvakeille on tyypillistä ajatella, että jos jokin ei toimi, täytyy sitä tehdä lisää.

Poliisien määrä voisi vaikuttaa vähän, mutta rangaistusten koventaminen tuskin vaikuttaa mitenkään, ellei vankeusrangaistuksista tule niin pitkiä, että näistä jengiläisistä suurin osa on kalterien takana, eikä tule pitkiin aikoihin kaduille.

Ainoa taatusti toimiva ratkaisu, on palauttaa kotimaihinsa kaikki, jotka eivät ole viimeisen viiden vuoden aikana elättäneet itseään ja perhettään.

//
Sanna Marin puhuu New York Timesin haastattelussa ulkonäkönsä arvostelusta – Yritän olla välittämättä niistä.
Pääministeri Sanna Marin kertoo amerikkalaislehden haastattelussa presidentti tarja Halosen ja Saksan liittokansleri Angela Merkelin olevan hänen suuria esikuviaan. Marin myös kertoo, ettei ollut nuorena ollenkaan kiinnostunut politiikasta, kunnes sai 20-vuotiaana poliittisen herätyksen huomatessaan, etteivät aiemmat sukupolvet tehneet riittävästi ilmaston, yhdenvertaisuuden ja ihmisoikeuksien hyväksi.
//

Kaksikymppinen osasi arvioida, mitä ilmastolle, yhdenvertaisuudelle ja ihmisoikeuksille tulisi tehdä, vaikka hänellä ei ollut niistä mitään tietoa, vaan pelkästään luettua ideologista hömppää. Nyt se haluaa määrätä koko kansakunnan ideologisen hömppänsä alamaisiksi. Ei ole kasvanut järki vieläkään.

Viimeksi muokattu 1 vuosi sitten by John Quiman
Kata

https://www.youtube.com/watch?v=ASbYLE39Izg
Ja tässä yksi joka tietää kaiken ja suu käy kuin…sanonko mikä!Puopolo ja Purra-Suomela.Miten voi olla noin käsittämätön toope?Ja nyt kokkarit saa kuulla kunniansa hahahahaaa kun ovatkin persujen kaa yhteisvälikysymyksessä…KIESUS myötähäpeää…ihme ettei tullut yhtään ”nötsi” -nimittelyä.

Tuumailija

Tuo suomela on kyllä totaalinen tyhjäpää.”…. Ei aleta avaamaan kansainvälisiä sopimuksia..”, kyllähän ne on avattava jos ne ovat vaaraksi maan turvallisuudelle, töitäkin joutuu joskus tekemään ja miettimään mitä tuli sovittua eikä mennä vain sillä periaatteella että sopimus on muutumaton kun kerran rätinki on alle lyöty.

Ilkka Manttari

Ei niitä välttämättä tarvitse avata, niistä voi myös sanoutua irti.

John Quiman

Erityisesti tuo vihreiden käsitys asioista on sen verran kaukana todellisuudesta, että se jää aurikokuntamme ulkopuolelle.

Ilkka Manttari

Oli Purran katse vähän kyllästyneen väsynyt tuohon liturgiaan.

Tuumailija

Juurikin näin, rahaa kaadetaan tehottomaan kotoutukseen, se ei parane lisäämällä tanttoja tiskin taakse palvelemaan ”kotoutujia”. Raha pitäisi ohjata siihen, että jos ei kiinnosta olla maassa maan tavalla, niin paluulippu on maksettu miellyttävään kotimaansa vankilaan.
Kääriäinen joutaisi kyllä jo syyttinkille, ei siellä enää tarvitse tuollaista mitäänsanomatonta mumisija heittopussia.

John Quiman

Viheriäiset haluavat sitä kotoutusta, vaikka se ei toimi kotouttavana, mutta se toimii tekosyynä elättää ongelmallisia tulijoita ja saada ne pidetyksi maassa. Saahan siinä moni suvakki hyväpalkkaista työtä samalla.

Kata

Ne ihmisoikeudet…blaablaablaablaablaa matamin suu kävi kuin konekivääri ja Purran ilmeet hyviä.
Mie taas hiillyin ei olis politiikoksi noitten virheitten seuraan.

John Quiman

Vihreiden ja muiden suvakkien keksimät arvopohjat ja ihmisoikeudet ovat mielipuolten ideologisista käsikirjoituksista peräisin.

Kata

Todellakin,Mielipuolen päiväkirja.

Tuumailija

Jaahas, ketunlenkkiä alkavat suorittamaan. Mikäs nyt on kun hybridikeskuksellakaan eiole tietoa mihin ovat menossa??? https://pt-media.org/2021/11/17/113567/

Kata

No vesitykit siis auttoi joten eikun rajalle niitä ja kyynelkaasua!
Kyllä ne miinat olis saanu olla paikoillaan!!!

Tuumailija
Ilkka Manttari

Tärkeä video.

Viimeksi muokattu 1 vuosi sitten by Galina Manttari
John Quiman

On sylkitesti ja on antigeenitesti, joka otetaan tikulla, jota hierotaan nenän sisällä nenän seinämiin, mutta se menee vain noin sentin verran nenän sisälle, eikä muuta kuin vähän kutisee. Miksi pitää väen väkisin käyttää kaikkein julminta testitapaa?

Ja tietysti laki on heitetty roskakoppaan, kun on tehty päätöksiä. Sehän on jo maan tapa.

Viimeksi muokattu 1 vuosi sitten by John Quiman
John Quiman

Hurjimmat jutut kertovat, että pitkällä tikulla tavoitetaan hyvin syvällä oleva aivoja suojaava ohut seinämä ja tikulla laitetaan siihen jotain. Kun ajattelee, että se syvälle työnnettävä tikku ei tosiaan ole tarpeen, täytyy siihen olla jokin syy, mitä ei ole kerrottu.

Kata

Juu näin 10 kertaa kun on rustot revitty(metallipiikki, kyllä se hirvitti) että voidaan poskiontelot huuhtoa niin halavattumaista ja se tikku vois tehdä pahaa jälkeä mun nokkaan.Ja sitten pikku reikä….aivoihin.
Eihän sitä tiiä,se voisi tehdä musta ihan huolettoman…. 😀
Varmaankin jotkut tykkää tehä tällaista koetta mutta lapset säälittää.Helevetti.

Tuumailija

Kuten Nummelin totesi, voidaan terveys tarkastaa myös muilla metodeilla, alkaen lääkärin kyselyllä. Jos terve, niin mikä estää varmentamasta asiaa verikokeella?
Mutta hyvä juridinen voitto!

Kata

Ohooo no niin!Mitä kaikkea muuta sitä kieroillaankaan,voi vain kysyä!Hyvä tietää!
Ja samaan aikaan toisaalla on tositoimet ja tietenkin pikku lapsia ja toki se on kauheaa mutta tekis mieli vähän ojentaa niitä vanhempia joilla on ollut jopa 2500e lentomatkoihin että mitäs läksit!
Saa nähdä kauanko Puola saa puolustaa maataan vaikka kiviä sateleekin niskaan kun älättinin sukat kastu ko sillai pakkasessa kehattiin tehä…
https://www.youtube.com/watch?v=_mZxV9yMyvU

Tuumailija

Tämä (kovasti painotettu) kova linja pitäisi pitää, ei ketään maahan saati eurooppaan.
Ei tuossa näkynyt kuin yhdessä kuvassa muutama nainen ja lapsi, mutta mitäs lähtivät.
https://www.youtube.com/watch?v=9bmUsBZMVoM
Kyllähän tuossa Sammallahden (työpaikka Wahlroosin omistama Libera) puheessa kuultaa liberaali russofobia, mutta pääosiltaan oikeassa.

John Quiman

Noilla on asenne siellä rajalla, että koska me olemme nyt täällä ja meillä on vaikeaa, teidän täytyy laskea meidät Puolaan. Suvakit tietysti ovat sitä mieltä, että pitää olla inhimillinen ja suostua kaikkeen mitä maahan pyrkivät vaan keksivätkin pyytää. Eipä suvakki halua pitää rajoja auki thaitytöille tai muillekaan kaukoidästä Eurooppaan haluaville, ei suinkaan, vaikka sieltä tulee ihmisiä, jotka sopeutuvat hyvin, eikä tule kustannuksia tai ongelmia.

Normaalisti edes Valko-Venäjä ei laske maahan, jos ei ole asianmukaisia papereita matkassa, itkit minkä itkit. Miksi nuo eivät hae turvapaikkaa Valko-Venäjältä, ovathan he nyt turvassa?

Olisipa kiva nähdä Lukasenkon naama, jos nuo alkaisivat pyytää turvapaikkaa Valko-Venäjältä. No, eivät pyydä, kun ei ole riittävän hyviä etuja tarjolla. Jo siitä tietää, että ei ole kyse turvapaikasta, vaan ilmaisista eduista.

Viimeksi muokattu 1 vuosi sitten by John Quiman
Tuumailija

Muualta tulleet esim. kaukoidästä tulevat ihan omilla papereilla ja selkeillä tarkoituksilla; töihin, puolison mukana. Tämä on sitä oikeaa maahanmuuttoa joka halua omalla työllään kustantaa olemisensa sekä oppia kielen ja kulttuurin.
Ei ole näkynyt thai- tai inkkari jengejä kaduilla edes nuorison keskuudessa.
Tuohonhan Wiik puuttuikin, että miten ovat päässeet lennolle jos ei ole passia tahi papereita…. marxisteillehan tämä ei ole avainkysymys rajattomassa maailmassa jonka haluavat.

John Quiman

Niin, sieltä kaukoidästä tullaankin normaalilla maahanmuuttotavalla. Sellaisilla on halu kotoutua ja luoda omalla työllä elämä. Ei aidot ja rehelliset maahanmuuttajat tarvitse mitään kotoutusohjelmia. Kielikursseja voisi kyllä tarjota, mutta ei elatusta.

Kata

https://apnews.com/article/coronavirus-pandemic-europe-austria-health-328073e5652a6b639123db72e985a201

Noniin…uusi aa**f on astunut esiin.
Uskomatonta touhua!MITEN tämä sallitaan maailmassa ei hitto!

John Quiman

Kyllähä hallinto selittelee, miten vaikeaa ja niin edelleen… Puhuvat potaskaa sen kuin kerkeävät.

Terveet ihmiset eivät ole koskaan kuuluneet karanteeniin, eikä terveiltä ihmisiltä voi viedä vapautta terveyteen vedoten. Räikeää toimintaa. Toivotavasti itävaltalaiset raivostuvat ja raivostuvatkin, jos käsittävät, että tämä on alkua ja jatkossa viedään enemmän oikeuksia vielä vähemmän perustelluilla syillä, vieläpä kaikilta.

Kumma kyllä, ihmiset vaan nukkuvat ja Suomessakaan ei kansa tajua, että kaikki tuo tulee Suomeenkin, ellei sitä kehitystä pysäytetä. Kaikki on tullut tähänkin asti, joten tuokin tulee täysin varmasti.

Kata

Aivan varmasti.Joe on jo päättänyt että Joulu perutaan niin näin se menee täälläkin.Toivon tosiaan että itävaltalaiset tajuaa missä mennään!Kätevästi se entinen liittokansleri pelattiin korruption takia ulos ja heti tuli tilalle pikku styranki.Vain kuukausi meni.
Kurtz halusi tehdä tilaa ettei tule kaaosta…no sitten niin.

Nimi*

Mitä kauemmin ihmiset vänkää rokotuksia vastaan, sitä kauemmin tämä vuoristorata kestää ja sitä kovempia rajoituksia yhteiskunnat alkaa määrätä.
Rokottaminen sattuu vähemmän kuin kumiluoti.

Kaippa yksilönvapaus ja per(u)soikeudet ovat sitten sen arvoisia.

John Quiman

Olipa myyntipuhe. Vähän heikoilla on todellisuustaju, jos kuvittelee kieltäytymisen syyksi kokeellisen ja haitallisen rokotteen piikin tuottaman kivun

Eikä ole kai oikein kommentin kirjoittajalla mitään käsitystä siitä, että kuinka turha tuo rokote on, kuinka toimimaton se on ja kuinka haitallinen se on ottajalleen erityisesti pitkällä tähtäimellä ja kuinka paljon se on invalidisoinut sekä päästänyt päiviltä ihmisiä. Mutta kun elää valtamedian ”oikean tiedon” varassa, eipä tietenkään tiedä mistään mitään, vaan uskoo poliittiseen totuuteen.

Mitä tulee yksilönvapauteen ja perusoikeuksiin, ei kommentoijalla kai ole hajua siitä mitä ne ovat ja miksi ne ovat. Eikä varmaan siitäkään, että ne ovat Suomenkin perustuslain suojaamia ja hallitus rikkoo lakia painostaessaan, vaikka epäsuorastikin ja rajoittaessaan terveystekosyillä ihmisten vapauksia. Koronarokotteeseen painostaminen tai pakottaminen millään tavalla on niin Suomen kuin kansainvälistenkin lakien mukaan rikos ja erityisen vakava rikos, koska kyseessä on kokeellinen rokote, joka ei edes täytä rokotteen määritelmää, eikä ole lainkaan sama asia kuin mitä rokotteet ovat tähän asti olleet.

Sekään ei taida olla valjennut, että eniten rokotetuissa maissa korona jyllää eniten. Rokotusten määrän kasvu johtaa näköjään koronan vahvistumiseen, koska valtioiden julkistamat tilastot kertovat tuon karun faktan. Rokotehan ei toimi, eikä se koskaan hävitä virusta, eikä kukaan edes lupaa, että se hävittäisi viruksen. Rokotteen uskottukin teho katoaa aika nopeasti, joten se on hyödytön. Eniten rokotetuissa maissa on otettu sulkutilat ym. uudestaan käyttöön, joten turha uskoa, että ne loppuisivat, jos vaikka jokaikinen ottaisi rokotteen.

Onkohan siitäkään tietoa, että koronaa olisi voitu aika alusta asti hoitaa tehokkaasti jo olemassaolevilla lääkkeillä, mutta tämä tieto salattiin ihmisiltä ja kiellettiin lääkäreitä käyttämästä toimivia keinoja. Media, lääkärit ja poliitikot ovat syyllisiä suuriin määriin koronan uhreja. Olisi ollut viisasta hoitaa heti olemassaolevilla lääkkeillä, kuten Intiassa monin paikoin tehdään ja ovat onnistuneet saamaan vakavat tapaukset hyvin vähäisiksi. Mutta niillä lääkkeillä ei tehdä paljon rhaa, eikä ihmisiä olisi voitu pelotella koronalla, jos olisi tiedetty, että se on hoidettavissa. Lisäksi lääketehtaat eivät olisi voineet tehdä miljardeja, koska rokotteen väliaikainen lupa ei olisi toteutunut, jos olisi myönnetty, että tauti on hoidettavissa ja vieläpä tehokkaasti olemassaolevilla lääkkeillä.

Koko rokotus vimmaa ei olisi tullut, eikä taloutta olisi suljettu, eikä maan hallintoa olisi voitu tekosyillä alkaa kuljettaa kohti totalitarismia. Suuri valhe mahdollisti tämän ja hallintomme tietää sen, kuten mediakin.

Viimeksi muokattu 1 vuosi sitten by John Quiman
Nimi*

Tuo kipu ei ollut suora vertaus vaan esimerkki siitä millaisista asioista täällä Kelamaassa on varaa valittaa, kun ympäri maailmaa ammuskellaan kovilla sekä huuhdotaan kyynelkaasua silmistä.
Selkä seinää vasten kehitetyt (sekä tulevat) rokotteet ovat RIITTÄVÄN tehokkaita jotta niillä päästäisiin kuiville tästä pandemiasta.
Sen tulevat kyllä rokotevastaisetkin sitten jälkeenpäin (v.2023 ?) toteamaan.
Yksinkertaiset asiat puhuvat kyllä puolestaan ilman mitään ”myyntipuheita”

Kata

Höpöhöpöhöpö….on kyse kontrollista,mandaateista,vallasta.Sinäkin heräät 2023…toivon mukaan viisastuneena.

Ilkka Manttari

Ei oikeastaan edes pitäisi vastata mutta. Vihervasemmistolle: Autuaita ovat yksinkertaiset, mutta he eivät tule perimään maata.

Viimeksi muokattu 1 vuosi sitten by Galina Manttari
Tuumailija

Tietänet varmaan, että tämä ”kelamaa” palvelee juuri kaikkia muita kuin omaa väestöä.
Huolestuminen siitä mitä muualla maailmassa tapahtuu ei ole valittamista vaan epäkohtien esilletuomista.
Jos hieman (ehkä hyppysellisen enemmänkin olisi suotavaa) historiaa tunnet, niin vertauksen ammuskeluun historiasta voi poimia tuolta itänaapurin menneestä. Isä aurinkoinen toimi juuri samalla tavalla niitä kohtaan jotka eivät suostuneet taipumaan totalitarismiin. Siellä pelkkä eriävän mielipiteen kirjoittaminenkin vei siperian taakse ja enemmistölle (50-70milj.) tarjoiltiin pakkotyötä tahi paikan päällä ”onnekkaille” seinää vasten ampuminen. Sapluunahan on aivan sama kuin tällä hetkellä australiassa toteutettava, vaikka siellä ei ihan suoraan ihmisiä tapeta kaduille. O tempora, o mores.
Rokottamattomia pidetään sen vuoksi uhkana, koska heillä on luontainen vastustuskyky tallella ja se kehittyy koko ajan vahvemmaksi myös ”variantteja” vastaan, normaali immunologinen prosessi.
Kysehän ei ole rokotteesta vaan geeniterapiapistoksesta, nimi jo paljastaa sen toiminnan. ”Vanhanmalliset” rokotteet ovat riittäviä, ei olekkaan tarkoitus saada kaikkia pysymään hengissä ikuisesti vaan estää/hidastaa taudin leviäminen ja kehittyminen sekä vahvistaa immuniteettia, ks. isorokko.
mRna rokotetta kokeiltiin ensi kerran 2009, kun sikainfluenssa (löydetty jo -76) villiintyi, mutta tietoiset tietävät miten asiassa kävi ja miksi rokotukset loppetettiin kuin seinään. Tämä uusi tuleminen on tekemällä tehty, siihen liittyy vain puhtaasti poliittiset ja totalitaristiset syyt, ei todellakaan terveys.

John Quiman

Meinaat, että pitää vaan uskoa ja taipua, kun viranomaiset ja media poliitikkojen säestämänä niin sanovat?

Jos yksinkertaiset asiat puhuvat puolestaan, miksi media ja poliitikot tekevät rankkoja myyntipuheita joka hetki? Miksi pelotellaan ”pandemialla”, jota ei tosiasiassa edes ole? Miksi kuolemantapauksista esitellään numeroita, jotka ovat tosiasiassa tavattoman liioiteltuja eli puhdasta harhauttamista? Miksi toimivia hoitoja kielletään käyttämästä ja niitä mustamaalataan valheilla?

Se on kaikki myyntipuhetta, jolla myydään jotain mihin kansan halutaan uskovan ja menevän.

Sattuvat vaan valehtelemaan, mutta eipä myyntipuheet yleensäkän ole totuuden kirkkautta, kuten ei politiikkakaan.

Noilla rokotteilla ei pääse kuiville ”pandemiasta”. Ei ole päästy missään, vaikka rokotusaste olisi kuinka korkea. Kuinkas tuo käytännössä ilmennyt tosiasia muuttuisi jotenkin toisenlaiseksi?

Ja kappas vain, kun lääketeollisuus esittelee ”uuden lääkkeen” koronaa vastaan, on se periaatteeltaan juuri se sama kuin olemassa oleva lääke, jolla olisi voitu hoitaa alusta asti. Ainoa merkittävä ero on, että se uusi on patentoitu ja siitä voi ottaa kovan hinnan, mutta se olemassa oleva, jolla on jo hoidettu valtava määrä ihmisiä, on todella halpa. Kopioivat sen vanhan tavalla, jolla saa patentin. Tosiasiassa tunnustavat, että sen vanhan ja hyväksi todetun lääkkeen toimivuus oli hyvä. Silti se on kielletty monissa maissa edelleen.

Sillä vanhalla ja halvalla olisi voitu hoitaa korona pois päiviltä. Kaipa se oli juuri se syy siihen, että se haluttiin kieltää. Korona kun on hyvä rahasampo ja politiikallekin väline, jonka varjolla voi tehdä vähän mitä vaan ja kansa nöyränä hyväksyy, eikä tajua mihin meitä viedään.

Katsotaan sitä riittävyyttä sitten 2023, jos olet vielä hengissä.

Viimeksi muokattu 1 vuosi sitten by John Quiman
Kata

Jälleen niin asiaa!
Ja kun tuota RJ keikkaa olen miettinyt niin eilen ainakin Turkuun pitää olla passi…no päätin että saa olla vaikka ei tulisikaan täällä.
Pitäkööt tunkkinsa.Nightwish ja SA keikalla Oslossa ,järkky yleisömäärä..näin pari maskia…ei tosin tietoa passivaatimuksesta mutta aikaa se tsekkaus täytyy viedä sille väkimäärälle.
Ne kommentit saa voimaan pahoin kuinka onnellisia olikaan muutamat kun ”saavat vapaasti nauttia”,ilman pelkoa rokottamattomista.Ja se sanotaan suoraan…sillälailla sanoi Tarvakin aikoinaan.Laatikkoleikkejä!
Juu…ei vaikka olisivat lukeneetkin asiasta niin usko auktoriteetteihin on niin vahva.Freedom…

John Quiman

Pelkäävät ja siksi turvautuvat valtion hallintoon ja valtamediaan tiukasti. Eivät uskalla muuta, eivätkä tajua, että heitä huijataan.

Kata

Olet niin oikeassa!

Kata

Ei se ole ”sattumisesta” kiinni vaan näistä pakkokeinoista huolimatta siitä että myös piikitetyt levittää tautia ja saavat taudin eli ”vapaus koittaa” luvataan jos otat piikkejä jonossa mutta mikä vapaus?Illuusiovapaus…
Niin paljon on ilmoituksia Fimealle haittavaikutuksista tehty että on jo palkattu henkilö niitä tsekkaamaan..14700 odottaa käsittelyä.
https://www.fimea.fi/tietoa_fimeasta/koronavirus-covid-19-/koronarokotteiden-haittavaikutusilmoitukset/kooste-koronarokotteiden-haittavaikutusilmoituksista
Tuosta voi selailla mitä kokeellinen rokote tekee joillekin ja ne joille ei mitään voivat olla rauhassa vasta muutaman vuoden sisällä…mutta vastuuvapaus on tehtailjoilla.
Tällä hetkellä hyvä esimerkki Bidenin press rouva..oli poissa kolme viikkoa kun sairasti koronaa,full vaxx madame.

Ilkka Manttari

Kyllä ovat. Olet siis sitä mieltä että saksassa natsit toimivat oikein, siis vihervasemmisto toimii oikein. Pitäisiköhän meidän eliittiä pakottaa toimimaan perustuslain mukaan. Ai niin perustuslaki voidaan heittää roskiin, no on jo suurelta osin heitetty.

Viimeksi muokattu 1 vuosi sitten by Galina Manttari
John Quiman

Vallanpitäjille sopii vallan hyvin se, että koronaa voidaan käyttää tekosyynä Suomen ja kansainvälisten lakien sekä sopimusten sivuuttamiseen, kun kansa on peloteltu siihen kuntoon, että hyväksyvät mitä vaan, koska on niin kamala ”pandemia” ja hallitus pelastaa.

Ilkka Manttari

Mitenkä saataisiin ihmiset huomaamaan että kyseessä ei ole mikään terveyteen kuuluva asia, vaan puhtaasti poliittinen operaatio. Kummallisinta on että operaation käynnistäjät ovat niin tyhmiä että luulevat selviävänsä siitä. Vähän pidemmällä juoksulla, eivät selviä. Sannaa varmaankin hivelee, kun hänet on puhuttu tähän, että hän on niitä harvoja joille on annettu tietoa tästä uudesta maailmanjärjestyksestä (muistakaa nouseva kurki-paita, joka kertoo että minulle sopii) ja hänellä on osa siinä. Hänellä on juuri se KGP:n upseerin mainitseman turhan typeryksen osa. Hänestä hankkiudutaan eroon heti kun voidaan koska häneen ei voi luottaa. Kuka luottaa henkilöön joka pettää oman kansansa. Voisin tietenkin herkistyä filosofiseksi ja ajatella että tässä ajassa ja tässä ulottovuudessa tuo oli hänen tehtävänsä. Voisi myös ajatella samalla syyllä että tavallisten ihmisten tehtävä nyt on estää häntä.

John Quiman

Vaikea saada ihmisiä kiinnittämään huomio olennaisiin asioihin, kun lietsottu kauhu pitää vallassaan.

Kata

Niinpä.Ja sen kauhun varjolla on sitten kaverin syrjiminen helppoa.Näin populat itse vie tätä hulluutta eteenpäin.
Ja jotkut taputtavat käsiään samppanjaa siemaillen.Maireasti julkisuudessa hymyillen,”tämä on teidän parhaaksenne rakkaat alamaiset!”
Ja niin monet polvistuvat,innokkaasti jopa..ehkä heruu joku makupala!
Kuten sarjassa Hunger Games pressa Snow….kunhan aikaa vielä kuluu niin vois hyvinkin tulla todeksi.
Voi kissukanviikset.

John Quiman

Elämme sairaita aikoja. Saapa nähdä, koska alkaa näkyä tervehtymisen merkkejä. Hallituksessa ja eduskunnassa sitä ei ole näkyvissä, eikä mediassakaan. Kun kansa elää noiden mainittujen propagandan alla ja uskoo siihen mitä syötetään, ei tule kansallakaan näkymään tervehtymisen merkkejä kovinkaan nopeasti. Kun tuolle pelon ohjaukselle on alistunut, ei siitä ole helppo nousta.

Kata

Näin on ja se on pelottavaa mitä tällainen syrjintä ja muu hulluus saa aikaan.

John Quiman

Kun hysteerinen vouhotus on aiemmin vallannut maailman, on se kestänyt suuren määrän vuosia ennen kuin se on jotenkin kaatunut. Nyt nettiaikana informaatio kulkee nopeammin kuin koskaan, joten ehkä se kaatuu muutaman vuoden sisään – jospa pari vuotta tästä laskien riittäisi.

Kata

Toivottavasti!Tämä menee niin sekopäiseksi muuten ettei siitä enää nousta kuin ”nousemalla”….

Kata

https://www.youtube.com/watch?v=bymoSqqwoPU
Välikysymys persuilta.Kokoomus mukana..no johan on…Hjallis puhuu myös järkeä.

Ilkka Manttari

Hjallis myös puhui tuosta kansaivälisten sopimusten päivittämisestä. Jos niitä ei voida päivittää niin kyllä ne voidaan sanoa irti. Ei se voi olla vain yksisuuntainen tie, asia joka on joskus tuntunut hyvältä täytyy voida sanoa irti jos sitä väärinkäytetään. Ilmoitusasia. Vähän toinen asia. Mikähän siinä on että noita lehdistön kysymyksiä ei vieläkään saada kunnolla kuuluviin. Käsittääkseni joissakin maissa tuo paremmin hoituu. Kyllä siihen keinot löytyy jos on halua.

Viimeksi muokattu 1 vuosi sitten by Galina Manttari
John Quiman

Kaikki tietävät, että niitä turvapaikkasopimuksia väärinkäytetään, myös vihervassut ja muut suvakit, mutta nehän ovat nimenomaan niitä väärikäyttäjiä ja väärillä perusteilla tulijoiden houkuttelijoita. Ilman niiden kieroilua, ei Suomeen olisi tullut somaleja 90-luvulla, eikä Suomi olisi tarjonnut houkutetlevia etuja koskaan.

Viimeksi muokattu 1 vuosi sitten by John Quiman
Tuumailija

Juurikin näin. Fixit on mahdoton toteuttaa (taloudellisen kuratilanteen vuoksi), mutta sopimuksenhan voi neuvotella uudelleen ja uusilla ehdoilla suotuisammaksi sekä perustuslain mukaiseksi. Toki voi jyrkälläkin mennä ihan oikeutetusti ja sanoa laiton sopimus vain ilmoitusluontoisesti päättyneeksi, mutta uskoisin että oikeat neuvottelijat (ne jotka tekisivät töitä asian eteen) pystyisivät tekemään am. sopimuksen.
Mikään sopimushan ei ole kiveen hakattu ja ne voidaan sanoa irti niin tarvittaessa esim. Ottawan jalkaväkimiinasopimus, koska täällä niitä osataan käyttää. Nurinkurista taasen, että sama sopimus kieltää rypälepommit, mutta suomikin (Tavja) on niitä hankkinut tykistölleen nimikkeellä kuorma-ammus (ihan oikeasti), tätä ei mielletä samaan kategoriaan kuuluvaksi kun nimike on kikkailtu erilaiseksi.

Ilkka Manttari

Se on erikoista että suomella ei ole ollut yhtään kunnon neuvottelijaa tuolla EU:ssa. (oli yksi kokoomuslainen nainen metsä asioissa) Edes tärkeissä asioissa voitaisiin nyt sanoa että tämä ei nyt meille käy. Voitaisiin vetää vähän isoja kortteja esiin ja sanoa että jos noin, niin sitten Suomi lakkaa olemasta EU:n jäsen. EU on nytkin siinä tilanteessa että se ei halua tuollaista riskiä ottaa. Kuka diktaattori haluaisi luopua vallasta. On olemassa sellainen asia kuin neuvottelutaito ja siihen ei kuulu että aina sanotaan, yes, kyllä käy. Valitettavasti kaikki meidän poliitikot ovat yes-miehiä tai -naisia. (täytyi lisätä tuo että ei tule haastetta tasakarvavaltuutetulta), no ei tietenkään omalle kansalle, vain ulkoisille vaatimuksille. Waltari sanoi aikoinaan kun hän kirjoitti Sinuhea hänen luonaan vieraili joka yö egyptiläisiä kertomassa miten asiat tuohon aikaan olivat. Alkaa tuntumaan vähän samalta. Kohta ihmisillä alkaa vierailemaan maailmansodan aikaisia veteraaneja ja kyselevät, miksi ette ole tehneet mitään asioiden eteen, me teimme ja menetimme henkemme.

Tuumailija

Miksipä siellä olisi ollut, kun asiat oli jo sovittu tiettyjen askelmerkkien mukaan. Näennäisesti sinne sitten lähetettiin ”neuvottelemaan” tällaisia heittopusseja (Heikki Haavisto ,kok, maatalousasioissa), että kansalle tulisi kuva muka sopimisesta.
Koko paletin paljasti Antti Kuosmanen kirjassaan Suomen tie EU:n jäseneksi, kirja kiellettiin ja määrättiin tuhottavaksi.
Lisää infoa: http://novahierosolyma.fi/vainovalkea/2017/11/19/valtiopetokset-suomessa/
Nythän valtiojohto on ollut puhtaasti ulkoisten käskijöiden marionettina, koska he ovat luopuneet itsenäisestä ajattelusta ja tavoittelevat vain omaa sekä puolueen etua.
Suomesta on kadonnut tuo neuvottelutaito, koska se on sitä oikeaa ja raskasta työtä, vielä lisäksi pitää oikeasti tietää missä mennään ja mitä tehdä, myös vastapuolta ja sen aikomuksia pitää tuntea.
Veteraanien uhraukset on vaiettu ja demonisoitu tehokkaasti (kiitos mukatutkija Oula Silvennoisen ja 6 milj.lampunvarjostimen narratiivi), kansalaiset on asetettu tilanteeseen jossa he kilpailevat toisiaan vastaan tuista, eduista ja mammonasta, kansallishenki on tapettu tehokkaasti 30 vuodessa, kirsikkana kakkuun eriarvoistaminen ja perusoikeuksien polkeminen/hävittäminen.
Kukaan ei muista eikä heitä muistuteta siitä työstä jolla suomi nostettiin sodan jälkeen jaloilleen ja samaan aikaan maksettiin suhteettomat korvaukset, ilman kansallishenkeä ei hommasta olisi tullut mitään ja olisimme vieläkin kehitysmaa.

Kata

On se järkkyä luettavaa ja niinkuin se ”satamatyömies” oli jalustalla ”koko kansa puolesta” maineellaan.
Veteraanien uhraukset ja niiden unohtaminen vielä kostautuu…ennemmin tai myöhemmin.Kunhan elohiirilapset unohdetaan ja lapset taas saavat sellaista kasvatusta kuin lapselle kuuluukin!
Ja vielä se köyhyys 50-luvulla kun muistikuvia löytyy.Multalattia-ihmisasumukset,hökkelit,kamiinat,heppa seinän takana josta lautojen välistä näkyi talliin….ja vanhukset likaisina kun ei ollut kaikilla edes saunaa.
Eikä vokkiin haettu.
Ostokortit…olin pieni mutta muistikuva on koska ne olivat tae ruoasta.Ja että kaffia sai vanhemmat.
Kertokaa se hänelle joka makaa maassa jossain canadian goose takissa ja itkee ettei hänellä ole tulevaisuutta.Kilauttaa isille,tuu hakeen! 🙁

Tähän on tultu.

John Quiman

On tosiaan yes-porukkaa ja sitten viheriäisesti ajattelevia, jotka koettavat parhaansa mukaan muun kiusan lisäksi romuttaa Suomen taloutta kaiken maailman viheriäisillä tavoitteilla ja keinoilla, joista ei ole tosiasiallisesti mitään hyötyä, mutta haittoja riittää.

Kata

Hyvä että mainitsit naiset,se tasakarvavaltuutettu voisi saada koliitin tai pissiitin ko menee hermot!
Ja hyvä kirjoitus!

John Quiman

Isoille maille sopimukset ovat voimassa niin kauan kuin ne heidän mielestään ovat heille eduksi.

Tuumailija

Tiina Wiik on kyllä noheva kirjoittaja kun asiasta on kyse: https://wiiktiina.blogspot.com/2021/11/totuus-valko-venajan-hadanalaisista.html

Kata

No huhuh olipa todellakin noheva kirjoittaja!Sillai sitä hetkessä parannutaan ja jopa herätään henkiinkin! 😀

Ilkka Manttari

On jo vuosia kun tutustuin Tiinan ja Junesin videoihin. Vähän harvemmin kun vaihtoivat alustaa mutta täysin ymmärrän sen. Aina olen kunnioittanut Tiinan analyyttistä ajattelutapaa. On valtavasti edellä muita medioita. Kyllä tuo valtamedian korttitalo jo osoittaa sortumisen merkkejä. Minulla alkaa olla jo sen verran pirullinen näkemys tähän valtamediaan että tunsin melkoista sisäistä iloa kun Tiina kirjoitti: Kun teimme tämän suoran lähetyksen leiriltä, vihervasemmiston someraivo oli silmitöntä.

Lieväasteinen