Kotimaa

Verkkolehti Kansalainen uudistuu – oletko sinä toiminnan jatkaja?

Vapaan sanan tuki ry etsii Verkkolehti Kansalaiselle operatiivisen toiminnan jatkajaa.

Verkkolehti Kansalaista julkaisee Vapaan sanan tuki ry (VST). Nykyisen vastaavan toimittajan ”eläköityessä” tehtävistään, VST etsii Verkkolehti Kansalaisen operatiiviselle toiminnalle jatkajaa.

– Verkkolehti Kansalaisesta on kuuden toimintavuoden aikana kehittynyt erinomainen, toimiva alusta kansalliskonservatiiviselle, EU- ja maahanmuuttokriittiselle uutisoinnille ja blogikirjoittamiselle. Valmiina on laaja skaala erilaisia uutislähteitä. Nyt on kuitenkin aika antaa alusta uusiin käsiin, toimijalle, jolla olisi ehkäpä mahdollisuuksia uudistaa julkaisua, toteaa Vapaan sanan tuki ry:n puheenjohtaja ja Verkkolehti Kansalaisen vastaava toimittaja Petri Saarela.

Verkkolehti Kansalaisen uusi toimija ratkaistaan ”tarjouskilpailulla”. VST pyytää toiminnan jatkamiseen halukkaita lähettämään vapaamuotoisen ”tarjouksen”.

”Tarjouksen” ei tule sisältää rahasummia, sillä rahasta ei ole kyse. Verkkolehti Kansalaista ei myydä. Sen sijaan kyse on siitä, että Verkkolehti Kansalainen halutaan luovuttaa ”hyvään kotiin”, jossa sen tulevaisuus uusia näkökulmia etsivänä julkaisuna olisi taattu.

”Tarjouksen” tulisi olla kuvaus mm. siitä, mihin suuntaan uusi toimija Verkkolehti Kansalaista kehittäisi, millaisella henkilöstöllä toiminta alkaisi ja millaista osaamista toimijalla on WordPress-julkaisualustasta.

– Uutta toimijaa autetaan alussa voimallisesti ja apua annetaan jatkossakin. Tyhjän päältä aloittamista ei tarvitse pelätä, korostaa Saarela.

Vapaamuotoiset ”tarjoukset” pyydetään lähettämään 30.9 mennessä osoitteeseen toimitus@kansalainen.fi

Lisätietoja antaa Petri Saarela petri.saarela@kansalainen.fi.

Tilaa
Ilmoita
guest
353 Kommenttia
Uusin
Vanhin Äänestetyin
Palautteet
Näytä kaikki kommentit
Kata

https://www.is.fi/kotimaa/art-2000008340694.html

Mitähän vielä,voi mahoton ko ollaan oltu räzzistejä lapsena ja omat lapsetkin pelanneet ja jännää oli!On se gauheeta!
Voihan vaihto-cancel-oppilas.

Ilkka Mänttäri

Saattahan se olla niin että nämä sensuuri-ihmiset ajattelivat että kun suljetaan lehti niin keskustelu ja kritiikki loppuu. Eivät tosin ajatelleet että alusta ehkä jatkaa. On myös muita alustoja. Miten nämä ihmiset voivat olla noin typeriä. Esim. Operaatiokeskus tekee aika hyvää työtä. Vaikka kaveri asuu nyt suomen ulkopuolella niin asiaa seuranneena voin suositella.Kokeilkaa ja katsokaa. Esim. iltakatsaus ja aamukatsaus. Aika hyvää juttua.

Kata

Juu hyvä on se keskus!

Ilkka Mänttäri

Vähän ajattelin tuota mielenosoitusoikeutta suomessa.Laajentaisin tuota käsitystä väkivallasta siten että istuminen ajoradalla on myös väkivaltaa, tavallisia ihmisiä kohtaan. Se ei ole rauhanomainen mielenosoitus. Väkivallan käyttö siis noita hulinoitsijoita kohtaan on oikeutettua. Väkivallattomassa mielenosoituksessa menisivät istumaan johonkin puistoon julistamaan asiaansa. Ensin oli ilmastonmuutos, sitten ilmastokriisi ja nyt ilmastohätätila. Taitaa olla vaikeaa keksiä enää uutta sanaa joka olisi äärimmäisempi. Saisi koko liike hiipua kykenemättömyyteensä ajatella.

Kata

Hyvin sanottu!Just noin!

John Quiman

Ainoa hätätila on niiden korvien väleissä. Siellä surraa aate rauhattomasti kuin ampiaispesä.

Viimeksi muokattu 2 päivää sitten by John Quiman
Kata

https://www.thecollegefix.com/bates-college-eyes-reforming-calculus-other-math-courses-to-focus-on-colonialism-and-privilege/
Sairas maailma,joka puolella!Nää proffat on kaukana siitä mitä professuuri ennen tarkoitti.

Lieväasteinen

Onko matikka Yhdysvalloissa nykyään yhteiskuntatiede? Sairasta. Leftistit haluavat tehdä kaikista tieteistä valheeseen perustuvat yhteiskuntatieteet. Tässä on hyvä kirjoitus:

https://conservapedia.com/War_on_science

John Quiman

Ei kannata ostaa leftistien suunnittelemia autoja, eikä astua niiden suunnittelemaan lentokoneeseen.

Niille on tärkeää, että jokin näyttää ideologian mukaisesti kauniilta, mutta toimivuudella ei ole niin väliksi.

Kata

Huhuh joo kun lukee noita niin haluaa muuttaa erämaan mökkiin ja varata jottain sapuskaa ainakin vuodeksi eteenpäin.
Tai opetella pyydystämistä….on ne ennenkin siellä eläneet.
Tuo kumma viha valkoista ihmistä kohtaan jopa valkoisilta on niin sairas ilmiö ja se nyt näyttää olevan uusi uskonto.
Tuskin olisi valkoista kyyditty kulta-arkussa ympäri Yhdysvaltoja kuin jumalaa…näin Georgen polvistujat.Ja muutamat spektaakkelien harjoittajat äänestäjien takia.

John Quiman

Kaikki vain näytelmää, jota mm. demokraatit käyttivät hyväkseen. Kun Joe pääsi Valkoiseen taloon, ei enää kiinnostanut BLM sen vertaa, että olisi tavannut avustajansa eli BLM:n johtajan.

Lieväasteinen

”Tuo kumma viha valkoista ihmistä kohtaan jopa valkoisilta on niin sairas ilmiö ja se nyt näyttää olevan uusi uskonto.”

Nykyään valkoisilla hörhöillä on tapana ”taistella ei-valkoisten oikeuksien puolesta” ja triggeröityä ei-valkoisten puolesta. Odotan, kunnes tilanne kehittyy sellaiseksi, että toiset hyvinä itseään pitävät valkoiset menevät eliminoimaan toisia, pahoina pitämiään valkoisia niin kuin ei-valkoisten puolesta. Tuon itsevihan taustalla saattaa olla aivopesun aiheuttama erittäin heikko itsetunto, epävarmuus ja ahdistus, jatkuva hyväksynnän kaipuu, riippuvuus siitä, mitä muut heistä ajattelevat. Pitää jatkuvasti hyvesignaloida, moraaliposeerata ja suorastaan huutaa huutamalla: ” Olemme hyviä, hyviä, hyviä!!! Ja he ovat pahoja, pahoja, pahoja!!!”. Lisäksi ns. vapaa kasvatus ja ”kaverivanhemmat” pahensivat jo olemassa olevaa yliherkkyyttä, kun henkeä ei karaistu lainkaan. Tuloksena on vastoinkäymisiin täysin tottumaton mustavalkoinen ja ehdoton, todellisuudesta irronnut ja pilalle hemmoteltu uusavuton. Ns. milleniaalit-lumihiutaleet on ehkä menetetty sukupolvi, ja on katastrofi, kun ko. sukupolvi tulee valtaan, itse asiassa alkaa jo tulla. Joku on jopa kirjoittanut, että milleniaalit ovat uusi ihmislaji. Toisaalta X-sukupolveen kuuluva Vihreiden Niinistö itkupotkuraivareineen käyttäytyy kuin tyypillinen milleniaali. On ilmeisesti päinvastaisia esimerkkejä. Eivät kaikki milleniaalit ole lumihiutaleita. Noiden lumihiutaleiden kanssa pitää olla vain 100 %:sesti samaa mieltä (koska koko lapsuutensa kaikki pyörivät vain heidän ympärillä ja palvelivat heitä). Mikäli olet 1 %:n verran eri mieltä lumihiutaleen kanssa, koko lumihiutaleen suvaitsevaisuus, humanismi ja empatia heti katoaa. Milleniaali poistaa sinut ihmisten kirjoista. Poistaisi varmaan fyysisestikin, jos olot olisivat suotuisat. ”Edistyksellisen” ja ”liberaalin” milleniaalin silmissä olet vain haitallinen este, persu ja trumpisti. Hyönteisen tаppaminеn on milleniaalille ehkä vaikeampi moraalinen dilemma kuin ”nаtsіn” eliminointi. Onneksi nykylapset ovat huomattavan maanläheisempiä kuin milleniaalit. Syytä en tiedä. Ehkä on liberaalimpien ja konservatiivisempien sukupolvien vaihtelu. Näin milleniaalit ovat tavallan umpihullun 1960-luvun nuorten reinkarnaatio. Tai syynä voi olla se, että nykylapset ovat jo ihan omissa nahoissaan kokeneet sekä monikulttuurin ”ihanuudet” että todellisuuden ja virallisen propagandan ristiriidat. Olen huomannut, että nykylapsille, osalle zoomereistakin on kehittynyt sellainen neuvostoliittolainen piirre, että koulussa on yksi, virallinen totuus ja omassa kaveripiirissä koulun ulkopuolella toinen eli epävirallinen. Näin ollen toivoa ehkä on. Jokaiselle vaikutukselle on aina vastavaikutus.

Kata

Eipä tuota voi paremmin sanoa!

Lieväasteinen

Juu, mitä vaan vastoinkäymistä tai erimielisyyttä he tulkitsevat omiensa tai lemmikkiensa (jakamattomien) ihmisoikeuksien loukkaukseksi. Jokaisesta pikkuasiasta tekevät ihmisoikeusasian. Stadin Pravda kertoo, että alkavat jo hotkia toisiaan — perinteiset feministit, intersektionaaliset feministit ja terfit. Miksi noilla marginaalisilla sisäsiittoisilla kuppikunnilla (en tarkoita perinteisiä feministejä) on nykyään niin paljon valtaa ja vaikutusta? Hiljaisella enemmistöllä(kö enää?) ei taida olla aikaa aktivismiin, koska on paljon muitakin huolia, mm. noiden porukoiden elättäminen ja kaikenlaisten kalliiden sukupuolenvaihdoshoitojen rahoittaminen. Kuten eräs Hesarin kommentoija kirjoitti, odotetaan, kunnes (suvakit) siirtyvät canceloinnista seuraavalle portaalle eli lynkkаuksiin. (Tuon kommentin Stadin Pravda muuten poisti.)

https://www.hs.fi/kulttuuri/art-2000008316465.html

John Quiman

Vasurit ovat tarkoituksella agressiivisia, vihamielisiä ja syytteleviä, koska sellainen edistää heidän mielestään heidän päämääriänsä. Franfurtin koulukunnan tuotteita nuo opit. Hyvin ovat kyllä soluttautuneet ihmisten päihin ja sitä kautta koulutukseen, mediaan ja politiikkaan ym.

Aloittivat soluttautumisen jo vuosikymmeniä sitten ja nyt meillä on liudoittain noita ammattimaisia loukkaantujia, joiden ainoa ajatus on, että kuinka asian voi vääntää loukkaantumisen puolelle, jos sanottu tai tehty ei heitä miellytä. Syytelyiden perusteet ovat aina ideologisia ja siksi vailla mitään tosiasiallista pohjaa.

Järjettömyys vallitsee nykymaailmassa. Juuri luin, kuinka Ranskassa joku ministeri selittää, että omakotiasumisesta on luovuttava ja kaikkien tulee asua kerrotaloissa kaupungeissa tms., koska ilmastomuutos (siis ihmisen aiheuttama) edellyttää sitä, eikä ilmastokriisin kanssa voi neuvotella.

Viimeksi muokattu 7 tuntia sitten by John Quiman
Lieväasteinen

Ko. ministeri asuu ilmeisesti lähiön vuokrayksiössä naapureina työväki ja maahanmuuttajat ja kulkee julkisella. Vai millä oikeudella hän tuommoista vaatii?

Viimeksi muokattu 4 tuntia sitten by Lieväasteinen
Kata

Huhuh joo..onneksi kommentit ovat, suurin osa, järki-ihmisiltä.
Voihan tirpslbghtuytshhasaagytirps…hulluus on vallalla.
Eli ..ihmisillä on liikaa joutilaisuutta!Ei ollut tällaiseen aikaa vielä omani ja seuraavan sukupolven(lasteni) aikana.
Nyt maataan kaduilla merkkivaatteissa ja märistään ettei ole tulevaisuutta tai että mikä mun pukusuoli tänään onkaan!
Mettänistutukseen!Kivvaa hommaa!

John Quiman

Nykyaikana ihmisillä on elämä helppoa verrattuna ihmisen historiaan. Valitus onkin sitten varmaan korkeimmillaan kautta aikojen.

Viimeksi muokattu 6 tuntia sitten by John Quiman
Kata

Sepä se!

Ilkka Mänttäri

Uskomatonta 🤣

John Quiman

Elämme maailmassa, jossa biologian tohtori saa potkut yliopistosta, kun kehtaa väittää, että on vain kaksi sukupuolta.

Seuraavaksi varmaan matikan opettaja hiillostetaan ulos koulusta, kun kehtaa vaatia, että kokeissa pitää osata päätyä tulokseen, että kaksi plus kaksi on neljä.

Kata

😀

John Quiman

Liberaaleille matikka on kauhistus, koska se on ehdoton, eikä sitä voi taivutella ideologian mukaan.

Huvittavia kehitelmiä niillä, kun sanovat matikan olevan muita etnisyyksiä alistavaa. Vaikea seurata näiden järjenjuoksua, koska se ei liiku järjen alueilla.

Olihan vasta jossain joku ehdottanut suunnilleen niin, että kouluissa tulisi laskea vaatimuksia, koska se olisi edullista muille kuin valkoisille, että se auttaisi värillisiäkin menestymään. Vaatimusten alentaminen ei tosin johda menestykseen, vaan päin vastoin. Sitähän ei leftistien aivoilla ymmärretä, koska sieltä puuttuu järki, joka mon korvattu ideologisella potaskalla.

Lieväasteinen

Matematiikkaa on tieteiden kuningatar. Jopa fysiikka on tavallaan alimatematiikka. Kaikki, mitä maailmassa tai jopa universumissa tapahtuu, on joko matematiikkaa tai biologiaa. Ns. yhteiskuntatieteet ovat höpöintä höpöä. Niitä voi kirjoittaa uudelleen ja yhä uudelleen valtaapitävien agendojen mukaisiksi. Totuus on nykyään se, mitä hallitus, valtion viranomaiset ja valtamedia sanoo/sanelee. Ja valtaosa kansasta uskoo sokeasti siihen propagandaan ja käyttäytyy kuin sopulilauma. Näin on valitettavasti. Matematiikkaa ei voi kirjoittaa uudelleen. 2 x 2 on aina 4. Tämän takia ”liberaalit” ovat niin raivoissaan ja niin vihaavat matematiikkaa. Ja nuo ”humanistisella mielenlaadulla” varustetut ovat aina olleet heikkoja matematiikassa. On siis toinen syy vihata sitä, mikä on oman ”älynsä” ulottamattomissa.

Viimeksi muokattu 1 päivä sitten by Lieväasteinen
John Quiman

Juuri tuolleen. Luonnontieteet ovat tiedettä. Muut ovat enemmän ja vähemmän mielipiteitä. Nykyisin on paljon lumetieteitä, jotka ovat silkkaa politiikkaa.

Lumetieteissä uskotaan, että totuus luodaan yliopistoissa.

Ihmiset ovat oppineet luottamaan auktoriteetteihin. Jo koulussa opitaan varhain, että jotkut tekijät ovat ihmistä parempia suuruuksia, eikä niiden sanoja sovi epäillä hiukkaakaan. Kyllä, se on valitettavaa, todella valitettavaa, koska se tekee ihmisistä alistuneita.

Viimeksi muokattu 1 päivä sitten by John Quiman
Kata

https://www.foxnews.com/opinion/tucker-carlson-hypocrisy-left-january-six
Tässäkin on sitä samaa…mikä on väkivaltaa mikä taas ei.Niin käsittämätöntä!

John Quiman

Nyt pääsee amerikoissa oikean tuomarin kohdalle sattuessa vankilaan vain siksi, että elättelee mielessään vääriä ajatuksia.

John Quiman

Nyt meni tokentube.net kiinni. Oli kuulemma palvelun tarjoaja vetäissyt töpselin seinästä ja sanonut, että ikinä eivät aukea. Etsivät jo uutta palvelinta ja lupaavat palata piakoin.

Sensuuri iskee, eikä ole vaikea arvata mitkä piirit näitä sivustojen sulkemisia harrastavat. Hallitus, media, useimmat puolueet, poliittinen poliisi jne.

Kata

Pakko sanoa taas uskomatonta!Ja yhtä uskomatonta että muutamat riemuitsevat kun saivat ”passin” ymmärtämättä että se voi kalahtaa myös omaan nilkkaan.
Kova on pelko että rokottamattomat tulee ja tuhoaa heidät…miten voi olla niin yksinkertaisia?
Iltalehti kertoi että teholla ollut jo 22 fullvaxx ihmistä…toki että ”vanhoja” siis yli 60v….joo tottakai.Ne vanhemmat jotka tokentuupissa kertoivat lastensa kuolemista rokotteen jälkeen sanoivat iät ja kaukana 60stä!
https://www.youtube.com/watch?v=LvQhFfCPi18 Oli hyvä miekkari!

John Quiman

Mitä passiin tulee, niin täältä löytyy mielenkiintoista tietoa asiasta ja suunnitelmista:
https://www.globalresearch.ca/final-solution/5758334

Kata

Voi luoja nähköön…onhan tämä nähtävissä jopa ihmisellä!Ihan kauheaa…miten nämä tyrannit ovat taas vallalla!?Tuo klasu on siis ihan hirviö.Ja moni muu…ja meidän tyttöset noudattaa tarkkaan mitä se sanoo jotta vois päästä animal farmin johtajiksi.
No on niitä niin onnessaan olevia passiensa kanssa!Voi onnettomia.Mutta nyt se ilkkuminen on todlla vauhdissa joten johtajistomme on tyytyväinen.

John Quiman

Pitää olla isot voimat takana, koska koko maailma on enemmän ja vähemmän tuon hirviölauman kynsissä. Kehitysmaissa tuo koko juttu ei vielä onnistu pitkiin aikoihin, koska ei ole sitä infraa, jolla tuo voitaisiin luoda. Jopa käteisestä luopumiseen, jota nuo haluaa, ei kehitysmaissa ole valmiuksia vielä vuosikymmeniin.

Kata

https://www.instagram.com/p/CVD-NZ6J50d/?utm_source=ig_web_copy_link
Siinäpä vastauksia mandaatteihin…hirviöt justiin!

Ilkka Mänttäri

Kuten olen joskus todennut, sisällissotaa kohti mennään.

John Quiman

Meno on sellaista laitonta mafiatouhua, että jossain vaiheessa tämä voi päätyä siihenkin. Vastarinta kun alkaa nousta ja se pääsee vauhtiin, se voimistaa vastarinnan keinoja ja jos ei muu auta, sitten on tuo mainitsemasi edessä.

Hallitusta myöten poliitikot valehtelevat, rikkovat kotimaisia lakeja sekä kansainvälisiä sopimuksia räikeästi. Meno on kuin mafia johtaisi maata ja media komppaa.

Jostain syystä kansalaiset eivät voi uskoa, että näin olisi, mutta uskonevat, kun menee tarpeeksi pahaksi. Sitten ei ole enää oikein jäljellä muita keinoja kuin vaikka väkivalloin kaataa nykyinen valta.

Vihevassut eivät tule antamaan periksi rauhanomaisesti ja vihervassuja tuntuu nyt olevan liki kaikissa puolueissa ja mediakin täynnä.

Viimeksi muokattu 2 päivää sitten by John Quiman
Kata

Näinhän se on mutta onko niillä staminaa jos niikseen vastaan tulee…tottuneet vain luihuilemaan.
Hinkuyskän basilleja ei muuta koko revohka.

Kata

Kun katsoo noita miekkareita ympäri Eurooppaa ja Australiaa ja USAaa niin näin käy vielä monessa maassa ja mantereella.

John Quiman

Jos USA:ssa syntyy niin vakava vastarinta, että siellä loppuu leftistely, tulee se tapahtumaan nopeasti myös Eurooppassa.

Kata

Juuri näin on näreet!

Ilkka Mänttäri

Huomioitavaa on myös että suomessa valtamedia ei juuri noista kerro. Pelkäävät kai että suomessakin ihmiset tulevat järkiinsä.

John Quiman

Juuri tuo pelko vastarinnan kasvusta ja voimistumisesta Suomessa on minunkin käsittääkseni ainoa syy, miksi Suomessa ei mediassa kerrota lukuisissa maissa olevista suurista mielenosoituksista.

Italian mielenosoituksista on kerrottu jonkin verran, mutta sekin taisi olla vasta eilen, kun siitä mainittiin. Muiden maiden isoja mellakoita ei ole mainittu. Kaipa selittelevät nuo jotenkin siten, että kyseessä on pienten ryhmien kiukuttelu, vaikka tosiasiassa mielenosoitukset ovat hyvin suuria.

John Quiman

Greenpeace’s Ex-President – Is Climate Change Fake?
https://www.youtube.com/watch?v=E5K5i5Wv7jQ

Mielenkiintoinen video.

Viimeksi muokattu 4 päivää sitten by John Quiman
Ilkka Mänttäri

Olen seurannut Patrick Moorea lähes koko hänen uransa ajan. Fiksu mies. Video oli niin uusi että en ollut vielä nähnyt, menee nyt tuossa taustalla. Monen muun asian ohella aina hymyilyttää tuo Greenpeacin yritys kieltää kloori. Kannattaa kyllä katsoa tuo video jos ei ole häneen aikaisemmin perehtynyt ja vaikka olisikin. Myös nuo yhteydet vasemmistoradikaaleihin tulevat aika ymmärrettäväksi kuten myös se mitä vihreä liike nyt edustaa.

John Quiman

Aika selvästi tuoo kertoi, miten Greenpeace on leftistien valloittama ja valheellinen.

Olen jo vuosikymmeniä sitten tajunnut, että jos joku ryhmä kasvaa siten, että siellä on rahaa ja/tai valtaa saatavana, rahan- ja vallanhimoiset tulevat miehittämään sen. Juuri näin on mennyt tuossakin. Samoin on mitä ilmeisimmin käynyt Punaiselle Ristille. Varmaan ev.lut. kirkkokin Suomessa, miksei muuallakin, on miehitetty juuri vasemmistolaisten toimesta ihan tarkoituksella. Kirkolla on rahaa ja vaikutusvaltaa. Koska kirkko luopui uskostaan ja maallistui reilusti, tämä oli mahdollista.

Kata

Kyllä,leftiesit tuhoaa siis kaiken hyvän.Samaa pelkään myös kirkosta ja äspeeärrästä.
Uskomatonta miten helposti se onkaan käynyt…millaisia ihmiset siis ovat…kuten tuossa videossakin näihin ”rokotteisiinkin” suhtautuen.Pelkureita jotka seuraa pillipiiparia vaikka sieltä jyrkänteeltä alas tai minne tahansa tuhoon,loppujen lopuksi.
Surullista!

John Quiman

Vankka propaganda, jolla syyllistetään ja pelotellaan on tehnyt tehtävänsä. Kuuluu muuten kulttuurimarxistien taktiikoihin niiden vastakkainasetteluiden lisäksi.

Kata

Jaahas senverran pitkä että pittää kaffit keittää ja kuunnella!

John Quiman

Juuri sain katsotuksi. Usein pitkien videoiden kohdalla harrastan vähän hyppimistä, kun etsin vain olennaisia kohtia, enkä jaksa istua tavattoman pitkään videota tuijottaen. Tämän katsoin kokonaan, vaikka vähän taukoja välissä olikin. Tuntui ehdottoman selväjärkiseltä ja osasi kertoa asiansa niin hyvin, että oli suorastaan nautinnollista. Harvoin on näin laadukkaita esityksiä mm. ilmastosta sattunut silmiin.

Hupaisa yksityiskohta oli, että Trump oli pitänyt hänen kirjastaan. Ilmankos Trump käsitti, että ilmastosopimus on hölynpölyä ja sanoutui irti siitä. Ehkä ei tuon kirjan vuoksi, mutta tiesi, mistä kana pizzii.

Kata

Just mietin että yleensä vähän hypin mutta tämän Mooren puhetta(toisin kuin se toinen Moore,Michael,sössö)oli ilo kuunnella ja vaikka ,tietty,haastattelija yritti vähän provoa niin ei Donald ei oo tyhmä vaikka sellaista kuvaa työnnettiin ja sulavasti jaettiin meilläkin mutta mitään ei puhuta kun Joe ei ota kysymyksiä nyt mihinkään.Prompteri rikki? 😀
Eikä Donald syrji rouvaansa vaikkei halua ottaa jabbia.Niin se pitää mennä!

John Quiman

Donaldista on puhuttu niin paljon hyvin negatiivisesti, että ihmetyttää, miksi useampi ei ole tajunnut, että kyseessä on tarkoituksellinen ja härski mustamaalaus leftistien johdolla.

Tuli mieleen juttu jostain USA:n aika kauan sitten olleesta presidentistä. Hän oli ikkunan äärellä jossain ja näki järven. Sanoi varapressalleen, että jos minä nyt menisin tuonne järvelle ja kävelisin vetten päällä, kirjoittaisi lehdistö huomenna, että presidentti ei osaa uida.

Viimeksi muokattu 4 päivää sitten by John Quiman
Kata

No hitto siinäpä oli loistava tyyppi o’herratun aika!Ilo kuunnella ihmistä joka tietää asiat ei tunteile vaan pysyy faktoissa!Kiitti tästä pistin jo eteenpäin linkin!
Omakohtainen kokemus Pennsylvaniassa…olen kaivanut fossiileja tässä paikassa,kotona niitä laatikollinen,pääsin tullista koska on luvallinen paikka kaivaa.Devoniakauden aikaisia merenpohjan öttiäisiä vuoren kivisessä rinteessä…kovaa hommaa mutta ällistyttävää…siis korkealla on meri ollut…neljäsataatuhatta vuotta sitten.
https://montourpreserve.org/fossil-pit/

Viimeksi muokattu 4 päivää sitten by Katariina Pihl
John Quiman

Nykyaikana syötetään ihmisille lisäainekyllästettyä valkoista siivuleipää, jollasei arkeologit löytävät kaivauksissaan muutaman tuhannen vuoden päästä ja ovat hämillään, kun löytävät tuhansia vuosia vanhasta kerrostumasta tuoreen tuntuisen leivä, jossa ei ole edes hometta. Sitten pääset sen aikaisessa elämässäsi kaivelemaan sellaisia ”fossiileja”.

Oli tuo tosiaan loistava tyyppi tuo Patrick Moore. Joskus löytyy tällaisia helmiä.

Kata

No nyt kyllä naurattaa ajatus tuosta fossiilista ja niinhän siinä käy.
Ei se ole ihme jos tyhmyys lisääntyy kun syödään kaikenlaista lisäainetta joista ei jaksa pitää aina lukua koska jotain on syötävä…
Mutta yhdemmäisyysmässymät ei maistu!Jo mainos saa raivostumaan hahaha!

Lieväasteinen

Valkeniko viihdoin sillekin toverille, että todellinen päämäärä ei ole ilmastonmuutoksen torjunta, vaan maailmanlaajuinen markkinakommunismi heti ja nyt? Tämä tarkoittaa paria prossaa sikarikasta eliittiä, joilla on hyväpalkkainen palvelu-, ylläpitö-, propaganda-, kontrolli- ja rangaistukoneisto, ja muuta nälkäpalkalla raataavaa halpatyövoimaa. Jos rahvas sanoo haluavansa elää vähän paremmin ja kuluttaa hieman enemmän, rahvaalle vastataan, että ei saa, muuten tarvitaan over 9000 maapalloa tai kuollaan sukupuuttoon. Eliitin ja sen nomenklatuuran sikailusta ja kerskailusta rahvaalle ei kerrota mitään tai jos rahvas saa vahingossa tietää, niin sille vastataan, että kyllä nuo kansan palvelijat viettävät unettomia öitä pohtien planeetan ja kansan kohtaloa, tekevät vaikeita päätöksiä, joten ovat oikeutettuja kuluttamaan ”pikkusen” enemmän. Lisäksi valtakunnanrajat poistetaan ja kansat sekoitetaan, mutta samalla erotetaan tiukasti kaikenlaisiin identiteettinurkkiin, joista ei ole ulospääsyä ja jossa kaikki kyttäävät toisiaan. Näennäisesti käydään vaaleja, mutta kaikki puolueet ovat klooneja vain kosmeettisine eroineen, ja todellinen valinnanvaara on kuin Neuvostoliitossa tai ex-itäblokin ”kansandemokratioissa”. Mikäli halutaan ihan oikeasti torjua ilmastonmuutosta, tarvitaan tiukkaa kahden lapsen politiikkaa koko maailmassa, läntisten jätteidenkäsittelyteknologioiden pakottamista koko maailmaan vaikka kehitysapuna, kertakäyttömuovien kieltoa koko maailmassa, ydinenergiaa. Toki länsimaalaisten kulutusta on rajoitettava, mutta ei niin radikaalisti, että jäädään pohjoisessa äkkiä ilman sähköä ja lämmitystä, mihin nykyinen ”vihreä” politiikka johtaa. Tai itse asiassa ilmasto on aina muuttunut ja oli olemassa paljon lämpimämpiä (ja kylmempiä) kausia kuin nyt, mutta nykyään maapallo on liikakansoitettu, ylikuormitettu ja todella likainen. Maapallo pitää siivota, sitä tarkoitan.

Kata

https://www.is.fi/taloussanomat/art-2000008333240.html
No kohta maksamme velkaa vedestäkin,yhä enemmän!Kyllä aatteenpalo ajaa meitä niin suohon kun olla ja voi!
Ja mites se kävi Norjassa..ei ollutkaan ihan pottunokkahirviö…aa että!Aika hiljaista ollut,tänään oli IS:ssa.

Viimeksi muokattu 4 päivää sitten by Katariina Pihl
Lieväasteinen

”Suomessa maksetaan vedestä liian vähän.” Miten olisi hengitysilmamaksu tai -vero?

John Quiman

Viittasivat liian pieneen maksuun verrattuna kustannuksiin. Teidä onko siinä sitten jotain erityistä veroa.

Viheriäiset ovat kyllä ajaneet veden säästämistä, ikään kuin suomalaisten käyttämä vesi olisi pois joidenkin afrikkalaisten vähävesisten alueiden vesivaroista. Suomessa saa vettä lorotella mielin määrin, koska sitä on, eikä se ole keltään muulta pois, eikä se ole jokin ”uusiutumaton luonnonvara”, jota pitäisi säästää.

Kyllä ne tavalla tai toisella keksivät tuon hengitysveron vielä.

Viimeksi muokattu 3 päivää sitten by John Quiman
Kata

Ja kuulemma lorotusta riittää(ja riitti) eräissä yhteisöissä…vokkien vesilaskut olleet järkkyjä mutta kukaan ei sano mitään!
Juu varmaan tulee tunnit jolloin saa hengittää…jos sattuu selviämään niin sitten seuraavaan hengenpidätykseen! 😀
Tai maksat!Saat hengittää…

John Quiman

Asuin 90-luvulla Rinkebyssä, Tukholmassa. Alue täyttyi 90-luvulla eri sottisista turvapaikanhakijoista. 90-luvun lopussa huoltomies, jonka tunsin, laitteli kaikiin asuntoihin filttereitä hanoihin, jotta vedentulo vähenisi. Ihmettelin, että miksi. Hän kertoi, että vedenkulutus on noussut aivan tavattoman korkeaksi, paljon korkeammaksi kuin mitä se oli ennen näistä ”siirtolaisia”. Siinä sain tiedon syystä ja kerroin sitten hänelle, että otan filtterit pois, kunhan hän lähtee. Ei valittanut, vaan joi kahvinsa loppuun ja jatkoi seuraaviin asuntoihin.

Valtiovallan verotushimo koskettanee kaikkea mahdollista. kansan hyväksi niitä tosin ei käytetä, vaan ostetaan uraputkea EU:sta.

Nyt päästökauppaa suunnitellaan autoille. Seuraavaksi ihmisille.

Viimeksi muokattu 3 päivää sitten by John Quiman
Kata

Tuosta juurikin käy ilmi niin selvästi että se joka maksaa itse veden joutuu kärsimään niistä jotka eivät koskaan maksa sitä itse.
Oikeudenmukaista…no totta kai!
Maksamme velkaa….kiitollisuudenkin velkaa sitten niin jopa afganistanilaisille.
Sattanan siirappia koko vasen laita ja myös oikealla muutamat.

John Quiman

Kaikki maksamme velkaa puheet ovat pelkkää propagandistista valhetta, jolla halutaan syyllistää ja siten alistaa kansalaiset älyttömän politiikan alle.

Emme me, eikä valkoinen ihminenkään ole mitään velkaa keillekään muille. Ihmiskunta on toiminut samoilla periaatteilla kaikkialla ja kaikkina aikoina. Valkoinen vaan onnistui paremmin siinä mitä kaikki yrittivät.

Nyt on kyllä velkaa sotkeutumisesta mm. afrikkalaisten maiden kehitykseen mm. kehitysavuilla, jotka kurjistavat pikemmin kuin kehittävät.

Kata

No toki näin!En todellakaan ole kenellekään enkä millekään kansalle velkaa!Melko rankka pesti on ollut auttaa vanhempiani ja omat lapset maailmalle mutta toisin en tekisi.
Ja kuten se Ghanan pressa sanoi,lopettakaa kehitysapu koska se vain laiskistuttaa immeiset ja toki lapsia jää henkiin enemmän kun niitä punotaan hankeen ja sänkeen.Ja taas apurahaa sataa….loputon kierre.

Ollaanko me nyt lehden toimittajia? 😀

John Quiman

Tässä on sellainen pieni uusi uutiskanava 🙂

Tervetuloa toimituksen palvelukseen :).

Tässä se afrikkalainen presidentti pyytää lopettamaan kehitysavut.
Tätähän ei kuunnella ja ajatella, että ai kun kiva, että ei tarvitse enää lähettää miljoonia. Olen jo vuosikausia sitten miettinyt, että kehitysapu on poliittisen vallan hankkimiseksi, ei kehityksen vuoksi.
https://www.youtube.com/watch?v=8zqScRa_Ypw

Kata

Macrooni ei oo ihan sammaa mieltä kuin hän jota asia koskee 😀 Mutta täysin jätetään huomiotta hallituspiireissä joka puolella!
Hyvesignalointia ja tekopyhyyden purskahtelua niin että haisee sille itelleen.

John Quiman

Tästä peruutin tekstin, joka tuli väärään paikkaan.

Viimeksi muokattu 3 päivää sitten by John Quiman
Lieväasteinen

”ikään kuin suomalaisten käyttämä vesi olisi pois joidenkin аfrіkkаІаіstеn vähävesisten alueiden vesivaroista.”

Suomalaisten käyttämä vesi on pois kaloilta. Vettä juodessaan suomalaisten pitää aina muistaa pyytää kaloilta anteeksi sitä, että vievät samalla kaloilta elintilaa. Näin muistaakseni Ilkkа Fоrstеn opetti.

John Quiman

Oikeisiin saasteisiin, siis erilaisiin myrkkyihin pitäisi suhtautua vakavasti, mutta ei se ole niin hyvin tapetilla kuin hiilidioksidi, jonka taso on ollut pitkään maapallon historiaan nähden hyvin alhainen. Kuten selviää siitä videosta, jossa Greenpeacen entinen johtaja kertoo tosiasioita.

Ei kulutuksen vähentämisessä juuri tarvitse tinkiä mistään, mutta tulee tehdä kaikki tuotteet laadukkaammin siten, että ne kestävät ajassa, eikä niin kuin nyt, että tuon tuostaan hajoavat, kun eivät kestä mitään.

Pakkomielteiset muotituotteet ovat yksi varsin kuluttava tuotelaji ja niitä sitten pitää vaihtaa koko ajan. Hurjimmat naiset eivät voi käyttää samaa leninkiä kahta kertaa.

Viimeksi muokattu 3 päivää sitten by John Quiman
Lieväasteinen

Hiilidioksidi ei ole pahin uhka, vaan päinvastoin C3-yhteyttämisen edellytys. Voi myös vertailla. Eoseenin lopussa (n. 34 miljoonaa vuotta sitten) hiilidioksidia oli 760 ppm, tasainen trooppinen ilmasto lähes koko planeetalla, runsasta kasvillisuutta, ei jäätikköjä, ei lumitalvia eikä ihmisiä. Alfakentaurilaisetko aiheutti tuon lämpenemisen? Nykyään hiilidioksidia on 420 ppm.

Kata

Juttelin 8-vuotiaan kanssa.Jopa hän osasi ihmetellä miksi Grönlanti on grön….ja mistä asti… 🙂

Lieväasteinen

Joo, oli sen eteläosa grööni viimeksi keski-ajan ilmasto-optimin aikana noin vuosien 600–1400 välillä. ”Edistykselliset tieteilijät” yrittävät nykyään kieltää tuon tosiasian ja koko optimin, koska muuten poliittinen agenda ja ilmastovouhotus ontuu ja pahasti.

Viimeksi muokattu 3 päivää sitten by Lieväasteinen
Lieväasteinen

Kunpa Suomen nykyministeritkin saavuttaisivat 8-vuotiaan tason.

Viimeksi muokattu 3 päivää sitten by Lieväasteinen
Kata

Sanoin pojalle samaa!!! 😀

Kata

https://www.instagram.com/p/CU6MrJsrCvT/?utm_source=ig_web_copy_link

Hieno homma!Ei ollutkaan sää syynä yli tuhannen lennon peruuntumiseen…näin pitää tehdä,siellä täällä.

John Quiman

Juu, eivät halunneet myrkkypiikkityksiä. Juuri luin, että se piikki heikentää immuunisysteemiä reilusti ja lopulta oma immuunisysteemi katoaa. Tiedä kuinka totta tuo on, mutta jonkin sortin asiantuntijoita olivat kuitenkin esittelijät. Ennustelivat, että ensimmäisllä loppuu oman immuunisystemin kyky toimia jo vuodenvaihteessa.

Ilkka Mänttäri

Voihan se olla noinkin. Luulisi että jo epäilys riittää. Kun otetaan huomioon kuinka moni kriittinen arvostelija on saanut potkut töistään. Kun nähdään miten rankasti sensuuri toimii ja kuinka kova propaganda on päällä, on aivan selvää että näillä piikittelijöillä ei ole puhtaita jauhoja pussissa tai sitten ovat vain typeriä idiootteja.Lopullista tarkoitusta voi vain spekuloida. Vähän spekuloin nyt. Saattaahan se olla että tulevaisuudessa tuokin sotku selviää ja taas ihmiset sanovat että miten nuo ovat olleet niin tyhmiä että kaikki agendat meni läpi, vaikka kaikki merkit olivat näkyvissä.

John Quiman

Sehän se näissä jutuissa onkin ihmeellistä, että harva näkee, miten lujalla propagandamielellä ollaan ja vaientamassa lääkäreitä ja myös huipputiedemiehiä kaikin keinoin. Jo sen pitäisi kertoa, että jotain on pielessä, vaikka ei tietäisi, mikä on pielessä.

Kata

Juu ja vastoin Perustuslakiamme tuli körönäpässi…ihan samaa kuin jenkeissäkin,kyse ei ole mistäään sairaudesta vaan kontrollista…
Ja Sannukan artistibileet(vaalitilaisuus) hahahahah ja artisti ei maksa vaan veronmaksajat!Uskomatonta!

John Quiman

Kaiken lisäksi kansainväliset sopimukset kieltävät kaikenlaisen painostamisen sekä pakottamisen etenkin kokeellisiin rokotuksiin, jollaisia nämä koronarokotteet ovat. Painostaminen kaikissa muodoissaan on räikeä rikos, oliko peräti rikos ihmisyyttä vastaan. Nyt painostusta harrastavat media ja poliitikot. Lisäksi eri keskustelupalstoilla keskusteluun osallistuvista löytyy paljon niitä, joilla asenne on painostamisen puolella ihan estottomasti ja painostavat itsekin, siis tekevät rikoksen.

Mitä passiin tulee, ei se missään tapauksessa ole terveyteen liittyvä, koska se ei auta pätkääkään. Se on poliittinen ja siksi se on juuri kontrollipassi, jota tullaan kehittämään edelleen ihmisten kontrolloimiseksi.

Kata

https://olliposti.fi/4803-2/?fbclid=IwAR0pl7_arwiXftpIpcpFqUwjkMRRFRyb92a7HqrhdXTDNlmgjyHf0iWLwa4
Sehän se onkin jännää kun jokapuolella lakeja käännellään ja kumotaan ihan kuin historiakin kertoo…ja jotkut ovat siitä mielissään!

”One thing this pandemic has certainly made clear to me, is that people have a fundamentally different understanding of freedom.” Erään lukijan kommentti.

John Quiman

Siinä olikin hyvä lista siitä, että mitä kaikkia sopimuksia ja lakeja hallitus juuri nyt rikkoo ja joissain maissa erityisen törkeällä tavalla. Ovat lakien mukaan rikollisia, jotka voidaan saattaa vastaamaan oikeudessa, kun ajat muuttuvat.

Niin, joillekin vapaus on vapautta vaatia toisilta.

Viimeksi muokattu 5 päivää sitten by John Quiman
John Quiman

Noiden rokotusten hyödyllisyydestä ”laumaimmuniteetin” puolesta voi olla hieman eri mieltä kuin mitä media ja hallitus Suomessakin esittää. Britannian Walesissa vakavista tapauksista vain 13 % on rokottamattomia, siis 87 % on rokotettuja. testeissä todennetuista tartunnoista kaksi kolmasosaa on rokotettuja.

https://www.bbc.com/news/uk-wales-58680204

Kata

Hurjaa..mutta ei se mene perille kovinkaan monelle….heille rokote ja tämä ”rokote” ovat sama asia.

John Quiman

Ihmiset ovat imeneet median ja poliitikkojen sanoman sellaisenaan ja pelko ajaa turvautumaan halituksen kaikkivoipuuteen sekä viisauteen.

Tosiaan usein näkee ihmisten pitävän tätä rokotetta sama asiana kuin aiemmin olleita rokotteita, vaikka ne ovat ihan eri asia. Niiden perustavaa laatua olevaa eroa ei kai ole älytty.

Ilkka Mänttäri

Perustuslain rikkominenhan on suomessa maan tapa.

John Quiman

Tässä rokotusasiassa eivät vihervassut muista lainkaan kansainvälisiä sopimuksia, eivätkä Suomenkaan lakeja. Rokotuksiin ei ylipäätänsä saa painostaa tai pakottaa, kuten ei muihinkaan hoitoihin. He siis tekevät rikoksen.

Kansainvälisten sopimusten puitteissa tämä painostus ja pakotus kokeellisiin roktouksiin on lisäksi räikeä rikos, mutta eipä noilla ole mielenkiintoa muistaa sellaista.

Noista lakien ja sopimusten väärinkäytöstä ja rikkomisesta pääsee tuomiolle, jos ei nyt, niin myöhemmin. Kokeellisiin rokotuksiin pakottaminen ja niihin painostaminen on erityisen raskas rikos, eikä muukaan hoidon pakottaminen ja siihen painostaminen ole sekään vähäinen.

Muutenkin viittaavat kansainvälisiin sopimuksiin vain siltä osin kuin ne sopivat heidän pyrkimyksiinsä, eivät niiltä osin, jotka vesittäisivät heidän pyrkimyksensä. Lisäksi keksivät väittää kansainvälisten sopimusten velvoittavan johonkin, mihin ei mikään olemassaoleva kansainvälinen sopimus velvoita.

Tuo Katan jakama linkki https://olliposti.fi/4803-2/?fbclid=IwAR0pl7_arwiXftpIpcpFqUwjkMRRFRyb92a7HqrhdXTDNlmgjyHf0iWLwa4 olikin oiva kooste laeista ja sopimuksista. Siitä taisi puuttua Nürnbergin sopimus, joka määritteli kokeellisiin rokotuksiin painostamisen tai pakottamisen rikokseksi ihmiskuntaa vastaan, eikä se rikos vanhene koskaan.

Ilkka Mänttäri

Ei fasismi ole mihinkään kadonnut, se elää ja voi hyvin vihervasemmistossa.

John Quiman

Saavat kohta välineen rokotuspassista. Nyt ajavat sitä puolivaloilla hiljaa läpi pukien sen viattoman näköiseksi pikkujutuksi, mutta ajan kanssa tulevat vähän kerrallaan lisäämään sen käyttöä erilaisissa asioissa kansalaisten kontrolloimiseksi. Turha sitten on enää puhua demokratiasta, kun hallitus määrää mitä saa ajatella ja mitä saa tehdä sekä sulkee pankkitilin, jos ei tyyppi miellytä.

Kata

Sehän se on kun tallaajat sanoo että no ei se passi niin paha asia ole ja mennään nyt eteenpäin…Niin kuka uskoo että joulukuun loppuun?Taitaa vautsi taas keksiä jotain ja meidän nilkit seuraa perässä…
https://www.foxnews.com/media/politico-hunter-biden-ethical-controversies-scandals
Nämä nilkit tekee nyt mitä haluaa….
Maailma on niin sekaisin.

John Quiman

Ihme, että ihmiset eivät tunnu käsittävän, että hiljaa hivuttaen ja vähän kerrallaan vapautta heikentäen ollaan rakentamassa valvontayhteiskuntaa, josta vapautuminen tulee olemaan erittäin vaikeaa, kuten oli Neuvostoliitossakin.

Korruptio haisee kilometrien päähän ja Biden kertoo, että nykyhallinto on eettisin koskaan.

Leftisteillä USA:ssa on ihmeen vahva ote. Perinteiset demokraatit tuskin tunnistavat puoluettaan, jos avaavat simänsä.

Viimeksi muokattu 5 päivää sitten by John Quiman
Kata

En usko että ne uskaltaa avata silmiään.No toki en ole enää kuullut että ”nyt voi nukkua rauhassa”…Bideen valinnan jälkeen.Uskomatonta!
Toistan itteäni joka päivä mutta uskomatonta tapahtuu ja suurin osa senkun alistuu milloin mihinkin,Siis sanomatta sanaakaan asioista.Ihmisiä siis pelottaa kertoa mielipiteitään…hyvin menee mutta menköön!
Nyt se Honkis taas vaatii poliisin tutkintaa kun pikku pulmuskukkakepit ja huiskutukat on valittanu ko huonosti koheltiin elopunakapinassa….kiesus!

John Quiman

Järjettömyys on syvällä. Aikoinaan Neuvostoliitossa pelättiin sanoa mitä mieltä oltiin. Jos oli eri mieltä oli vaan pakko puhua soopaa, johon ei edes uskonut, jotta ei tulisi Kulag-reissua kymmeneksi vuodeksi. Lapsetkin valjastettiin paljastamaan vanhempiensa vääriä mielipiteitä.

Vähän kuin nykyään länsimaissa. Silti ei tajuta, että mihin ollaan menossa. Yhdessä ylistetään järjettömän ideologian suuruutta ja kuvitellaan, että Suomi on ikuisesti rikas ja vapaa. Kun onkin köyhä ja totalitaristisessa kontrollissa, muuttuu mieli, mutta eipä se enää sitten lohduta.

Tässä olikin mielenkiintoinen video:
https://www.youtube.com/watch?v=XE-oGvV2gis
Malinen vähän kertoo nykymenosta, mutta ehkä vain harva kuuntelee.

Viimeksi muokattu 5 päivää sitten by John Quiman
Kata

Joo katoin tämän myös,luulinkin jakaneeni mutta jaoin sitten muualle ja aika moneen paikkaan.Malinen on niin fiksu ihminen ja kyllä persuistakin puhui ihan ymmärretttävästi!
Ja kaikesta muustakin,erittäin älykäs ihminen!

John Quiman

Hyvä tyyppi, mutta ei taida päästä televisiolähetyksiin, vaikka pitäisi. Ehkä kymmenen vuoden päästä tai aikaisemminkin, jos Suomi herää.

Kata

Toivon todellakin että herää tää polvistunut porukka,siis polvistunut jonkun pelottelutekniikan takia.Ei ole siis ihmiset oppineet vielä…viimeisestä hulluudestakaan.

John Quiman

Jos yrittää jollain keskustelupalstalla sanoa jotain muotituuksia vastaan, huomaa heti, miten hysteerisenä ja kiivaana löytyy halveksuntaa, leimakirveitä ja ihmisiä, jotka ovat tavattoman vakuuttuneita siitä, että valtamedia kertoo totuuden ja hallitus on puhtoinen kuin enkeli.

Viimeksi muokattu 4 päivää sitten by John Quiman
Ilkka Mänttäri

Katsoin tuon heti kun se julkaistiin, tosin sattumalta. Oikeassahan ovat. Persut on valeoppositio koska sen olisi ollut mahdollista kaataa EU:n tukipaketti mutta täytyi mielistellä Kokoomusta että ehkä sitten tuo tuleva hallitusyhteistyö sujuisi. Tuli miljarditolkulla velkaa, suomesta viis.Oikeassa on Malinen myös siinä että mikään puolue ei aja suomalaisten etua vaan omaansa.Kyllä täytyisi iso tuuli puhaltaa eduskunnassa ennenkuin muutosta tapahtuisi. Nyt sitten nämä tulevan talven energian hinnankorotukset. Vaikka kaikessa on veroa suurin osa niin eihän siinä tietenkään ole joustonvaraa.Tässä alkaa vähitellen näkymään tuo vihreä siirtymä mutta ei kai ihan punavihreän enemmistön toivomalla tavalla, tai sitten juuri siten.

John Quiman

Tiedä persuista sanoa, että suorastaan valeoppositio, mutta ainakin puolueen edun ykkösenä pitävä vellihousukerho. Vaikea arvata kuinka paljon persut joustaisi, jos olisivat hallituksessa. Eivät kuitenkaan aseta kansan etua ykköseksi ja ole valmiit taistelemaan sen eteen.

Saa nähdä miten Turtiaisen VKK tulee onnistumaan. Nyt sen hyvää onnistumista seuraavissa vaaleissa oikein toivoo.

Lieväasteinen

Macronisteja-markkinakommunisteja eli Suomen Kokoomusta ei pidä mielistellä, koska niihin ei voi luottaa, ja tuollainen mielistely vain karkottaa persuilta äänestäjiä. Kokkarit pettävät heti vaalien jälkeen, liittoutuvat punavihreiden kanssa ja sulkevat peeässät hallituksen ulkopuolelle. Kokoomuksella ja punavihreillä on sama tavoite ja päämäärä. Se on globalismi eli maailmanlaajuinen (markkina)kommunismi heti ja nyt. Tuloksena on kaaos ja sota. Vaikka kokkareilla on muka oikeistosiipi — rydmanistit eli ns. ”mittapukupersut”, sen tarkoitus on vain äänestäjien hämääminen valeisänmaallisuudella. Nyky-Suomen poliittinen jako on seuraava: globalistit (80 %) vs. ei-globalistit (20 %). Oikeisto-vasemmisto -akseli on vanhentunut. Vaikka itse olen jonkin sortin kansallinen ympäristökommunisti ja vasemmistokonservatiivi, äänestän persuja, koska muut ovat globalisteja. Tuo ”kansallinen” ratkaisee minun tapauksessani. On Suomessa muitakin ei-globalistisia puolueita, mutta tällä hetkellä ne ovat kääpiöpuolueita eivätkä pysty vaikuttamaan. Jos ja kun Suomeen syntyy jokin vahva kansallinen ekokommunistinen puolue, äänestän sitä, mutta ensin voitetaan globalistit ja vasta sitten keskustellaan ideologisista eroista.

Viimeksi muokattu 4 päivää sitten by Lieväasteinen
John Quiman

Minä en iki kuuna päivänä äänestäisi minkään sortin kommunisteja, koska sellainen pyrkii totalitarismiin rajummin tai lievemmin. Se ei suo yksilölle vapautta olla ja toimia kuten parhaaksi näkee. Mikään ideologia ei anna pohjaa vapaudelle, joka on kaiken a ja o ihmisen elämälle. Kommunismi haluaa määrätä ihmisen elämästä jokin klikin keksimän ”kaikkien parhaaksi” -ajatuksen pohjalta. Kaikki sellaiset tulevat aina johtamaan kärsimyksiin ja elämisen vapauden tuhoon.

Tuon peukun annoin globalismin vastustamisesta.

Yhteiskuntaa ei tule johtaa ylhäältä. Hallinto tarvitaan yhteisten asioiden hoitoon, ei päällepäsmäriksi.

Lieväasteinen

Kommunismin aate on diskreditoitu mm. siksi, koska lähes yksikään valta-asemassa oleva kommunisti ei ole elänyt oman oppinsa mukaan. Sama koskee vihreitä. Vain oma esimerkki inspiroi muita, jos inspiroi.

John Quiman

Vapaa ihminen ei alistu ideologioille, olivatpa ne mitä vaan, sillä ideologia vie vapauden ja vaikka jokin ideologia olisikin jonkun mielestä hyvä, ei se hyvä kuitenkaan toteudu ikinä.

Paras mahdollinen yhteiskunta syntyy vapaiden ihmisten yhteistoiminnasta, joka ei loukkaa kenenkään vapautta päättää itse elämästään ja elää oman tahtonsa mukaisesti.

John Quiman

Kansalaisen https-sertifikaatti on vanhentunut. Se tuottaa ongelmia ainakin Opera ja Chrome -selaimissa. On vaikeaa antaa peukkuja tai kirjoittaa kommentteja, koska joutuu lataamaan sivun uudestaan jopa useamman kerran ennen kuin ne toimivat hetken. Sitten taas lataamaan uudestaan sivua. Joka kerta saa virheilmoituksen.

Https-sertifikaatti tapaa nykyisin olla palvelimissa maksutta ja valmiina, mutta joidenkin kohdalla sitä pitää pyytää ja jopa maksaa siitä jotain pientä. Tämä on ehkä Word Pressissä, joten sieltä päin löytynee apu, jos ylläpitäjä haluaa saada tuon toimimaan. Tämä virhe ilmestyi 1.10., joka viittaa nimenomaan sertifikaatin vanhenemiseen.

Viimeksi muokattu 7 päivää sitten by John Quiman
Lieväasteinen

Onko Kansalainen siis todella:

https://m.youtube.com/watch?v=UpuPP1YUYHs

Ja suvakit sekä valtaapitävät riemuitsevat.

John Quiman

Kuka tietää. Oli ainakin eilen joku hyväksynyt odotushuoneeseen jääneen kommentin.

Kerrotaan Fenix-linnusta, joka nousi tuhkasta. Jospa Kansalaisella olisi sitä jotain millä noustaan tuhkasta, olipa tämä nykytila sitten mistä tahansa syystä.

Ihan vaikka suvakkien kiusaksi.

Ilkka Mänttäri

Kun olen aika paljon yrittänyt välttää noita esim. musiikkiin viittavia suosituksia niin nyt kai voi vähän sanoa (kun kukaan tuskin näitä enää lukee) ehdoton suosikki on Santana. No sitten toinen jota voisi katsoa on https://www.youtube.com/watch?v=i4nYl8sQSd8. Kun olen tuollainen parantumaton romantikko ja sitä mieltä että kova ääni ei välttämättä tarkoita että henkilöllä olisi jotakin sanottavaa tai että se olisi edes järkevää tai osaisivat soittaa.. Shirley Bassey on toinen jota kukaan ei voi ohittaa.Tuossa viimeisessä on kaksi suosikkiani saatu samaan videoon. Vasta sattui nokan eteen. Hyvä on. Muistakaa nyt nuorempi ikäpolvi että kuka teille teki nuo hyvät äänentoistolaitteistot. Olitte vielä kapaloissa. Jos luulette että sata vuotta on pitkä aika, olette väärässä.

Kata

Totta,todella hyviä biisejä!Bonnie Tyler myös ”I need a hero”,nyt sitä tarvittaisiin maailmaan ja myös Procol Harum ja tämä uusin versio ikimuistoisesta reissusta Köpikseen 19v vanhana ja tämä soi hotellin aulassa….hitsi sitä nuoruutta…https://www.youtube.com/watch?v=St6jyEFe5WM
Gary Moore ym..ym…QUEEN!

Ja voi tämän päivän räppihiphipiihooo-musaa, niin kertakäyttöistä ja niin ovat nuoremmekin ovelille ”pesijöille”.Tekee surulliseksi,niin surulliseksi.

Viimeksi muokattu 8 päivää sitten by Katariina Pihl
John Quiman

Minulla on aika laaja musiikkimaku, vaikka en kamalasti kuuntelekaan. Nautin hiljaisuudesta ehkä eniten.

Olen silloin tällöin kysäissyt nuorilta, että tietävätkö mikä on maailman parasta musiikkia. No, eivät tietenkään vastaa, mutta kerron sitten, että se on hiljaisuus.

Nykyisin kun ne pelaavat pelejä minikokoisella ruudulla, siis kännykässään, olen joskus kysäissyt, että tiedättekö mikä on maailman paras peli, jossa on uskomaton grafiikka ja valtavan vahva todellisuustuntuma? Eivät ole tieneet. Vastaan sitten, että se on peli, jota kutsutaan elämäksi, eikä se ole siellä kännykässä.

Musiikista puheenollen: pidin paljonkin esimerkiksi sellaisista kuin Britney Spears ja Abba Teens. Pari ensimmäistä videota niillä hehkui luonnollista luonnollisuutta, mutta kun tuli läpimurto, pääsivät ammattilaiset pilaamaan koko jutun. On muitakin, joiden kohdalla luonnollisuus katoaa, kun ammattilaiset pääsevät tekemään niistä tuotetta.

Kuuntelen mielelläni myös Sibeliusta, Bethovenia ja Mozartia ym. sellaista. Kivalta kuulostivat aikoinaan Creedence, Beatles, Beach Boys, Rolling Stones, Electric Light Orchestra ja monet muut. Miksei Elviskin ja 50-luvun rokkarit.

Eräs tuntemani on sitä mieltä, että 60-luvun jälkeen (menee osittain 70-luvun puolelle) ei ole tehty hyvää musaa. Jossain määrin olen samaa mieltä. Silloin piti osata. Nykyisin on niin paljon kikkoja ja konsteja sekä avustajia tekemässä taviksestakin rokkitähteä, kunhan näyttää hyvältä.

Viimeksi muokattu 8 päivää sitten by John Quiman
Kata

Kaikkia noita on tullut kuunneltua!Ja todellakin kyllä se hiljaisuus on hieno asia joten talvella tuolla hiihtoladulla kun vastaan tulee ihmisiä kuulokkeet päässä(toki heidän oma asiansa)mutta kuuntelen metsää mieluummin ja suksien ääntä.
Mulle tuosta klassisesta on Wagner ihan super!(oon sitten kuulemma nötsi haha)”Niebelungin Sormus” on ihan sanoinkuvaamattoman upea teos voihan valkyyriat!

Nykyisin autotune tekee jostain ulkonäkösopivasta laulajan…

John Quiman

Klassinen musiikki on mahtavaa, mutta kuten kerroin, en kovin paljon kuuntele musiikkia, joten en oikein muista noita nimiäkään niin runsaasti. Olen kuitenkin havainnut, että klassisessa on syvyyttä eri tavalla kuin modernimmassa. Nykyihminen on kai liian rauhaton muuhun kuin yksinkertaiseen rytmiin, joka saa ihmisen liikkumaan sen tahdissa. Klassinen saa sielunkin liikkeelle, jos niin voisi sanoa. Pidän toki kaikenlaisesta, jos vaan on omassa lajissaan laadukkaasti tehty.

John Quiman

Se nykyinen musa on kertakäyttöistä siksi, että ne ovat niin ohuita ja sieluttomia. Puuttuu se jokin, mikä antaa sielun. Ei ole syvyyttä, eikä kamalasti oikeaa osaamistakaan.

Viimeksi muokattu 8 päivää sitten by John Quiman
Kata

Kyllä näin,”sama biisi” soi jos jotain poppikanavaa kuuntelisi…ei mitään variaatioita.
Yhtä ohutta kuin on monen elämä nykyään..peppuselfiet ja silleen.niissä seuraajia muutama miljoona.
Uskomatonta.

John Quiman

Tuo on minunkin mielestäni käsittämätöntä, että jotkin tiktokit tulevat elämälle keskeisiksi, vaikka ne ovat varsin tyhjiä kaikilla tasoilla. Nenä on aina kiinni kännykän näytössä ja mitä tyhjemmät huomiota haluavat videot pyörivät.

Taitaa olla muutenkin nykysuuntaus, että eivät jaksa lukeakaan kuin lyhyitä, muutaman sanan kirjoituksia. Kokonainen sivu on varmaan monille jo raskasta. Kun vertaan nuoruuteeni, jolloin ei ollut tiktokkeja, eikä tätä nykyistä informaatiotulvan hälinää, oli lukeminen useimmille ihan normaalia. Itsekin luin jotain 12-vuotiaana pasujakin kirjoja, kuten Monte Criston kreivi ja Kolme muskettisoturia ym.

Kata

Kyllä on totta että eivät enää romaaneja lue..kuuntelevat joskus mutta mulle se ei ole sama asia…vaikea selittää mutta se on se kirja kädessä-tunne.
Kreivi ja muskettisoturit yhä kirjahyllyssä!Niin..ei ole nykyään ihmisillä kirjahyllyjä…sekin on ollut ilmiö jota ei oikein ensin ymmärtänyt,en kyllä vieläkään! 😀

John Quiman

Kun on tottunut paperikirjoihin, on kuvaruudun tuijottaminen vähän vieras asia. Ehkä siksi ei nuo e-kirjat tunnu niin luontevilta. Jotkut lukee kännykästä, mikä on varsin pieni laite siihen tarkoitukseen. On e-kirjoille lukulaitteitakin, jotka ovat isompia, mutta tuskin niitä monilla on.

Kirjat muodossa missä hyvänsä ovat aika vieraita nykynuorille. Ollut itse asiassa jo kauan. Osan siitä kehityksestä kantaa koululaitos, joka tarjoaa ”sivistäviä” kirjoja mielenkiintoisten sijaan.

Aikoinaan oli yhden nuoren kanssa juttua kirjojen lukemisesta ja kävi selville, että hänestä ne olivat tylsiä, siis ne mitä koulussa oli käsketty lukemaan. Sanoin hänelle, että eivät kirjat ole tylsiä, olet vaan lukenut vääriä kirjoja. Vein hänet kirjastoon ja etsimme sieltä Asimovin Säätiön. Hän luki sen ja tykkäsi, että olipa hyvä kirja.

John Quiman

Ei vieläkään sitä odotettua iloista uutista, että jatkaja on löytynyt ja Kansalainen alkaa toimia x päivänä.

Kata

No hitsi just tulin saman toteamaan.Outo juttu!Kyllä olisi paljon asioita joista pitäisi kirjoittaa ja puhua kuten nämä hallintahommat ”pandemialla”!
https://www.instagram.com/p/CUtRDSHguIP/?utm_source=ig_web_copy_link
Toivottavasti aukeaa…ei ole nyt auennut kun liitän postauksia.Hm…..

Nainen kysyy mihin me kaikki odotamme vastausta:
”Why do we protected need to be protected from the unprotected by forcing the unprotected to use the protection that didn’t protect the protected in the first place!
That’s the Question!

John Quiman

Ei ainakaan siksi, että kyse olisi terveydestä. Näissä rokotteiden pakottamisissa ei ole tosiasioihin pohjustuvaa järkeä. Juuri kuten tuo nainen kertoi videolla, on omituista, että rokotetut pelkäävät rokottamattomia. Rokotetuille myydään koko ajan propagandaa, jossa ei ole päätä eikä häntää.

Tyypillinen valhe on esimerkiksi se, että rokottamattomat luovat variantteja. Näinhän ei ole, vaan rokotetut luovat variantteja, kun rokotetuissa viruksesta selviytyvät eteenpäin ne, jotka pärjäävät parhaiten sille rokotukselle. Niitä sitten tulee lisää.

Luvataan, että kun kaikki on rokotettu, sitten yhteiskunta voidaan avata. Silti rokotetuille sanotaan, että muista pitää maskia ja etäisyyksiä. Lisäksi Britanniassa tällä hetkellä 70 % vakavista tapauksista ja kuolemista on rokotettuja. Israelissa on samaan tapaan. Näistä ei kerrota mediassa juurikaan, mutta jos kerrotaan, keksitään jokin päätön selitys ja sitten todetaan perään, että ota rokotus, jotta et sairastuisi pahasti.

Kata

Näinpä!Todellakin rokotetut luovat variantteja.
Rokottaminen keskellä ”pandemiaa”oli virhe joka on tunnustettu mutta silti tämä kontrolli jatkuu ja muutamat huutaa hulluina passia!🙈

John Quiman

Passi rokotuksesta, vaikka rokotus ei mitenkään estä taudin levittämistä. Siis passi ei auta rokotettuja saamasta tautia toisiltaan. Siis sen väitetty hyöty on epätosi.

Passin tarkoitus ei olekaan mikään muu kuin painostaa väkeä rokotuksiin. Kun eivät voi laittaa pakkoa, käyttävät kiertoteitä, joka on lain hengen vastaista ja moraalitonta.

Ilkka Mänttäri

Passi auttaa kaikenlaista ihmisten kontrollointia, niinhän se on tuolla itänaapurissakin joka on luisumassa aika kaoottiseen suuntaan. On kotimaan passi ja sitten passi jolla voit matkustaa ulkomaille. Seuraavan kontrollointitavan tuonti on kai sitten vähän helpompaa.

Kata

No tämäpä juurikin!Nämä rääkyjät siellä täällä kuinka ”rokottamattomat täyttävät sairaalat” jne jopa nyt että sektioita enemmän rokottamattomilla,aika hirveää pashaa.
Tämä ”eniten” on siis alueella jossa oli ”eniten” sairastuneita mutta kyllä me pottunokat ollaan kuulemma annettu heille disinformatsuunia.Tottakai!!!
Kun kysyin mitä te ”rokotetut” oikein pelkäätte..ei tullut vastausta.On vain mennyt propanganda perille ja uskotaan joka sana jostain huutin tuutista muttei mietitä yhtään että miksi siis ne rokotetut pelkäävät,no sairastuvansa tottakai.Mutta MIKSI jos rokotettu jopa 3 kertaa…kuten Joekin teatterissaan joka mallaa WH:a.uskomatonta!
Maskia voi nyhtää pois ja panna takaisin,köhiä usein käteen ja höpistä lehdistölle…ja köpöttää pois.
Naurattaisi jos tää ei olisi vakavaa ja vahingollista.

John Quiman

Britanniassa on heidän hallintonsa tiedotteiden mukaan vakavista tapauksista ja kuolemista 70 % rokotettuja. Israelissa ei mene yhtään paremmin.

John Quiman

Nyt sitä ajetaan läpi pehmeässä muodossa, jotta kansa ei vastustaisi, vaan antaisi periksi. Kun nyt joku vastustaa, vastataan, että eihän tämä niin paha ole.

Kertomatta jää, että sitä on helppo poliittisin päätöksin muuttaa jopa kiinalaismalliseen sosiaalisten pisteiden passiksi ja myös kytkeä pankkitileihin siten, että jos et ole kiltti, laitetaan tilit kiinni, eikä mitään voi ostaa ilman kyseistä passia. Sitten etsaa keltään apua käteisen muodossa ja toisten ostoksia voidaan valvoa epäilyttävien ruokaostosten kohdalla.

Nythän on kyse vain siitä, että se jotenkin saadaan läpi. Jatko on sitten lasten leikkiä, kun aina keksitään selitys, joka tekee muutoksen välttämättömäksi.

John Quiman

Nyt sitä ajetaan läpi pehmeässä muodossa, jotta kansa ei vastustaisi, vaan antaisi periksi. Kun nyt joku vastustaa, vastataan, että eihän tämä niin paha ole.

Kertomatta jää, että sitä on helppo poliittisin päätöksin muuttaa jopa kiinalaismalliseen sosiaalisten pisteiden passiksi ja myös kytkeä pankkitileihin siten, että jos et ole kiltti, laitetaan tilit kiinni, eikä mitään voi ostaa ilman kyseistä passia. Sitten etsaa keltään apua käteisen muodossa ja toisten ostoksia voidaan valvoa epäilyttävien ruokaostosten kohdalla.

Nythän on kyse vain siitä, että se jotenkin saadaan läpi. Jatko on sitten lasten leikkiä, kun aina keksitään selitys, joka tekee muutoksen välttämättömäksi.

Tällä hetkellä se on eniten keino pakottaa rokotuksiin.

Viimeksi muokattu 9 päivää sitten by John Quiman
Ilkka Mänttäri

Onneksi suomalaiset eivät ole kiinalaisia. Tätä tarkoitin kun joskus aikaa sitten sanoin että sisällissota on vain ajan kysymys. Olemme olleet historiassa (tosin vaietussa) valloittajakansa ja ei se siitä mihinkään muutu. Voidaanhan sitä koulussa toisin väittää mutta totuudella on tapana tulla esille.

John Quiman

Nyt kun on nöitä plandemioita, viherfasismia, kulttuurimarxismia, wokea ja kaikenlaisia jdksuiagebdoin-liikkeitä, on tämä 47 vuotta vanha piisi vallan ajankohtainen:

https://www.youtube.com/watch?v=zv62nR6O10c

Kata

Haha totta totta niin menee!Elopapanoiden tämänpäiväinen toilailukin meni seinään ja kukaan ei huuda kuten jenkeissä 6.1. ja tosiasiassa nekin oli punavirheitä koska sen sarvipään äiti itki että miten se pärjää vankilassa kun on ihan vege….ei muuta huolta voi kaikki menee seinään!
Saa nähä saammeko passin..Kärnä meinasi että ellei ota jabbia niin tulee tonni sakkoa…ihan seko sekin on! 😀

Ilkka Mänttäri

Olen aika kummastuksissani seurannut tuota Elokapinan näytelmää. Jos ei osaa mitenkään suhteuttaa mittasuhteita miten joku voi ottaa heidät vakavasti. En ole mikään matematiikan ihmelapsi mutta ei siihen paljoa tarvita että ymmärtää mikä on suomen osuus kokonaispäästöistä. Eivät osaa laskea eivätkä suhteuttaa asioita. Lyhyesti eivät osaa ajatella. Kai tämä nyt sitten on hyökkäys kansanryhmää vastaan koska varmaan valtakunnansyyttäjä tulee esille ja sanoo että Elokapina on kansanryhmä ja sitä vastaan eisaa kiihottaa.

John Quiman

Elonapina on tosiaan näytelmää, jota ohjataan Britanniasta käsin. Nämä tiellä istuvat napisijat ovat vain niitä kuuluisia hyödyllisiä itiootteja, jotka eivät tiedä mitään ilmastosta, eivätkä kannattamansa liikkeen synnyistä syvistä.

Jos valtakunnansyyttäjä suinkin voi, tulee hän todellakin väittämään, että elonapinaa ei saa arvostella, eikä sitä vastaan saa kiihotella, ainakaan väärää mieltä olevat.

Kata

https://www.reuters.com/business/energy/china-digs-coal-oil-gains-energy-crisis-deepens-2021-10-08/
Ja meillä nää vouhkaa,jo lähes tuhat juuroa menny näiden sekoiluun.
Ja nähtiin että jostain sentään viedään aika nopeesti pois mutta se porukka oli kyllä kuin nyhtänköljän perhe kun niitä oletettuja ”poikiakin”katsoi.
Menetetyt milleniaalit ja vanhempansa jotka,kuten eräskin 17v kertoi, maksavat sakot ja hakevat putkasta.WOW!
Tien vierellä seuraavat tätä hurskasta näytelmää.Kiesus.

Rudi

Kyllä taas uutisia seurattua tuli jotenkin surkea fiilis kun Ylen ykkösaihe oli kuinka poliisi matelee ja valittaa kun tuli pidettyä näitä elokapinisteja uhkana kun ne miehittivät valtioneuvoston kanslian portaat. Ei jumalauta sentään millaiseen jamaan tämä maa on mennyt. Poliisin ja oikeuslaitoksen poliittinen painostus on tuulahdusta idästä ja vielä idempää, ja se että se onnistuu on katastrofia pahimmasta päästä. Eikö nämä totta mooses ymmärrä millaiselta tämä näyttää? Ja Yle oksentaa tätä sontaa kritiikittä aivan niinkuin pahimman suomettumisen aikaan tapahtui.

Kata

Samaa kauhistelin,näin facessa että tällaista on nyt sitten alettu katumaan..ja pyytelemään anteeksi ei hitto!
Siis mitä ihmettä,no tietää sen kuka takana on tai ketkä!!!Suomi on niin syvällä!
Jopa pressa että ei mitään hätää ollut….nämä samat jotka kauhisteli 6.1. capitolin touhuja…vaikka siellä muutama poliisi videoiden perusteella itse avasi portit ja on todettukin ettei ollut ne sarvipäät kuin masinoituja anttifantteja!
Ihmiset menivät sisään kun kerran oikein huidottiin että sinne sinne!
Kaksoistandardit elää….

John Quiman

Tuota ihmetellyt minäkin, että kun poliisit avaavat ovat ja porukka marssii sisälle, miten siitä voidaan syyttää ketään siitä, että meni sisälle.

Viimeksi muokattu 7 päivää sitten by John Quiman
Kata
Ilkka Mänttäri

PS ratsastaa kaksilla rattailla.Meillä tulisi olla perustuslakituomioistuin jossa asiat käsiteltäisiin täysin lakien mukaan. SPerustuslakivaliokunnasta on tullut punavihreän politiikan kumileimasin. Tuolla ulostulollaan perustuslakivaliokunta taas näytti että perustuslain rikkominen on suomessa maan tapa.

Kata

Juuripa näin!

John Quiman

Perustuslakivaliokunta näkyy olevan poliittisesti taivuteltavissa, eikä ole ensimmäinen kerta.

John Quiman

PS ei kai voi asialle mitään, joten siihen nähden on kai samantekvää, mutta tapana on kuitenkin, että oppositio ei hyväksyisi koronapassityperyyttä, jos sillä olisi eriävä mielipide. Tiedä mitä peliä PS pelaa, mutta outoa, että hyväksyy muitta mutkitta.

Ilkka Mänttäri

Niin ja kohta täytyisi ottaa se kolmas ja neljäskin rokote kun tuo virus jatkuvasti muuttuu. Sanovat että seuraavan puoli vuotta olette ”turvassa” tartunnalta. Ainoa tapa olla riittävän vastustuskykyinen on huolehtia D-vitamiinitasosta ja muistakin vitamiineista joita elimistö tarvitsee puolustautuakseen tältä kausiflunssalta, on se ennenkin onnistunut. No nyt edetään toisella agendalla ja en nyt ole oikein vakuuttunut että edes terveysalan ammattilaiset tätä ymmärtävät. Jos lääkäreitä ja eiköhän joku tutkijakin ole saanut lähteä, erotetaan siitä että nostavat haittoja ja epäilyjä esille niin minulla ainakin alkaa kellot soimaan. Se siitä tieteellisestä ja ennakkoluulottamasta suhtautumisesta sitten on jäänyt jäljelle. Ei totuuden puolustaminen tarvitsisi olla noin äärimmäistä että kenkää tulee jos et ole samaa mieltä kuin propaganda.

John Quiman

Valehtelevien ”totuutta” tarvitsee puolustaa, vaikka antamalla potkut. Totta puhuvien totuutta ei tarvitse puolustaa. On selvästi nähtävisswä, että ns. virallista totuutta, siis poliittista totuutta, puolustetaan hiljentämällä vastaan sanojat ja pelottelemalla eri mieltä olevia.

Kata

USAssa erotetaan hoitajia pilvin pimein kun eivät ota jabbia.Ne hoitajat(kuten meilläkin)tekivät kaikkensa toista vuotta pelastaakseen henkiä vaillinaisilla varusteilla,jopa muovisäkkejä käytössä,meillä sadetakkeja ym ja Tiina tuotteita 😀 …uskomatonta.

John Quiman

Tietääkseni siellä on myös lääkäreitä, jotka kieltäytyvät rokotuksista.

Pakotus on kova. Pelkästään sen pitäisi saada ihmisillä kellot soimaan, että jokin asia ei ole oikein.

Kata

Nimenomaan!Mutta ei ,vain rokottamattomat ovat pahiksia ja saisivat maksaa sairaalahoidot itse kokonaan!(Eräs rouva ja oletettu herra näin vinkuivat)
Jännää että kaikki hoidetaan oli kaava kun vielä töissä olin..oli hän sitten pultsari ,maahanmuuttaja,turisti tai rikas porvari.
Liian lihava tai liian laiha..kaikki siltä väliltä.
Moraalikato.

John Quiman

Entäs rokotetut joita eniten rokotetuissa maissa on enemmistö vakavista tapauksista ja kuolemista?

John Quiman

Monet lääkärit ovat hoitaneet koronapotilaita menestyksekkäästi Ivermektiinillä, sinkillä ja eräällä antibiootilla. Heitä on kielletty käyttämästä sellaista hoitoa lupakirjan menettämisen uhalla. Silti jotkut lääkärit hoitavat potilaitaan sillä tavalla, koska ovat nähneet sen toimivan.

Elämme erikoista aikaa, jolloin lääkäri ei enää saakaan päättää potilaan hoidosta, vaan päätöksen tekee valtio instituutioidensa kautta. Siis poliittiset päätökset määräävät hoidon ja lääkärit on työnnetty sivuun. On siis muutettu normaalia.

D3-vitamiini, sinkki ja C-vitamiini ovat kai ne oleellisimmat tässä yhteydessä. Eräs maerikkalainen, errällä jenkkipalstalla, väitti, että A-vitamiini olisi tärkeämpi kuin C-vitamiini koronan ja influenssan torjunnassa. En löytänyt sille mitään tukea, mutta löysin kyllä, että A-vitamiini on immuunisysteemille tärkeä.

Yksi mitä ei oikein mainita missään on englanniksi glutamathion. Se on aine, jota lapsilla on reippaasti kehossa ja iän myötä se vähenee. On kuulemma hyvin tärkeä aine immuunisysteemille.

Viimeksi muokattu 9 päivää sitten by John Quiman
Kata

Trumpille naurettiin kun puhui tästä lääkkeestä ja asia otettiin kontekstista pois…
Jälkikasvunikin ihmettelee MIKSI ei kehitetä lääkkeitä vain tyrkytetään tätä experimental-paskaa….rahhoo rahhoo lissää tehtaille ja änweeeoooota!
Vitamiinit on tärkeitä aina ja glutamaatti on hermosolujen välittäjäaine.Kun hermosto toimii hyvin niin immuniteetti myös.

Viimeksi muokattu 9 päivää sitten by Katariina Pihl
John Quiman

Pyrkivät vieläkin vähättelemään, vaikka Intiassa jotkut osavaltiot suosittelevat aiemmin mainittua Ivermektiini-kuuria koronan varhaiseen vaiheeseen, jolloin se on helpointa torjua. Niillä menee hyvin koronan torjunnan kanssa. Ne osavaltiot, jotka luottavat rokotteisiin, ovat pulassa koronan kanssa.

Intiassa jopa myydään koronalääkitystä, jossa on paketissa Ivermektiinia, sinkkiä ja erästä antibioottia. Hintaa sille paketille tulee kaksi dollaria. Sillä eivät lääketehtaat tienaa. Ivermektiinin patenttikin on jo rauennut ajat sitten, joten sitä saa valmistaa ja myydä kuka vaan osaa.

Trump puhui malarialääkkeestä Hydroksiklorokiini. Sitä käytetään myös menestyksekkäästi kuurina osana samaan tapaan kuin Ivermektiinia. Intiassa sairaaloiden henkilökunta nauttii Hydroksiklorokiinia ehkäistäkseen tai lieventääkseen tartuntaa. Sekin on ikivanha lääke, jota saa halvalla, koska sitä saa valmistaa kuka vaan.

Ivermektiinistä olen lukenut, että se estää piikkiproteiineja tarttumasta soluihin. Sitä on käytetty loislääkkeenä ihmisille ja myös eläimille, mutta tuo ominaisuus on tehnyt siitä hyödyllisen koronan kohdalla.

Hydroksiklorokiinin toimivuuden syistä en ole nähnyt mitään, mutta monet lääkärit käyttävät ja onnistuvat parantamaan.

Lääkäreitä on monissa maissa kielletty käyttämästä näitä mainittuja lääkkeitä koronan kohdalla jopa toimiluvan menettämisen uhalla. Siis poliitikot päättävät mitä hoitoa saa käyttää.

Viimeksi muokattu 8 päivää sitten by John Quiman
Kata

Jaahas glutamaattijuttu meni hyäksyntään eli tuskin tulee takaisin.Kuitenkin tärkeä hermosolujen välittäjäaine,onko sallittua sanoa…

John Quiman

Sorry, kirjoitin väärin, näköjään muisti pätki. Se on gluthatione, ei siis tuo glutamathion. Löysin nyt suomenkielisen sanan sille: glutationi.

Itse nautiskelen tuotakin, mutta siinä pitää muistaa, että tavallinen glutationi ei auta. Pitää olla erityisesti kehoon imeytyvää mallia, jonka mainitsen tuossa alempana.

https://en.wikipedia.org/wiki/Glutathione#Glutathione_and_human_diseases

Se millä saa glutionin tasot nousuun on N-acetylcysteine (NAC). Jos nauttii tavanomaista glutationia, ei se imeydy kunnolla, muta on joitakin erityisvalmisteita, jotka imeytyvät. Siis kauneudenhoitoon olevat glutationit eivät toimi terveysasiassa.
https://en.wikipedia.org/wiki/Acetylcysteine

Kata

It is a tripeptide with a gamma peptide linkage between the carboxyl group of the glutamate side chain and cysteine.
No on niillä jokin side kuitenkin! 😀
Pittääkö sitä tuotakin tilata… 🙂
Acetylcysteinen sivuvaikutukset aika hirveitä…tulipa ne ”rokotteen” vaikutukset taas ohimoon huhuh..ja tekstiviestejä ja soittoja tulee että tulla hakeen se toinen piikki.Saa nähä tullaanko oikein hakemaan…vattu miten hullua!

John Quiman

Tuota N-acetylcysteinea saa ihan ravintolisänä. Ei ole tarkoitus mättää sitä mielin määrin naamaan, vaan ottaa sen verran, että keho pystyy tekemään siitä riittävän määrän glutationia. 🙂

Monista terveellisistä voi saada sivuvaikutuksia, jos ottaa liian paljon.

Isoisäni tapasi sanoa, että ”on puurokin myrkkyä, jos sitä seitsemän pesuvadillista syö”. Taisi olla hänen aikansa huumoria 🙂

Kata

Olipa hyvin kommentoitu isoisältä!Näinhän se menee! 😀
Donald parani äkkiä eli taisi saada hydroksiklorokiinia mutta tosiaan…eliitti on päättänyt toisin eli politiikot ja jabbitehtailijat päättävät asioista oli ne mitä tahansa.
https://www.youtube.com/watch?v=8XT9r0y0hKw

Kuten tämäkin…smugglerit saa vapaasti kuskata lapsiparkoja..diilerit kamojaan ja välillä soditaan…piikkejä eivät tarvitse,Psaki sanoi etteivät tarvi ko ovat vaan käymäseltään hahhahahahaahahahaaaaa!Ja NIIN moni uskoo,uskomatonta!
Ja Joella on kuulemma allergiaa kun köhii koko ajan käteensä minkä nyt podiumilla viihtyy… 😀

John Quiman

Tuo yllä oleva kommenttini, joka alkaa sanoilla ”Sorry, kirjoitin väärin”, menikin hyväksyntään ja se hyväksyttiin, joten on Kansalainen vielä elossa.

Kata

WOW!

Ilkka Mänttäri

Kalanmaksaöljy on ollut ja on yhä erittäin hyvä tuote.

John Quiman

On, ja tulee tietysti aina olemaan, koska biologia ei muutu, vaikka onkin näitä uusia ”tieteitä”, joiden mukaan sukupuoletkin ovat mitä sattuu.

Itse vetelen isoina kapseleina kalaöljyä, jossa on mm. omega3:a. Pitääkin tarkistaa, mitä kalanmaksaöljy sisältää, että onko enemmän tai vähemmän samaa vai olennaisesti erilaista tuotetta.

Kalanmaksaöljy oli kai muodissa siihen aikaan kun olin skidi. Vaan ei lasten suosiossa.

Viimeksi muokattu 8 päivää sitten by John Quiman
John Quiman

Mitä rokotusten määrään tulee, niin ehdotetussa passissa on paikkoja kahdeksalle rokotukselle, ainakin näin aluksi. Tuosta voi tulla vielä varsinainen rokotuspassin avulla toteutettu lääkintädiktaturia.

Kata

Järkyttävää…missä ne piikit sitten monistuu noin monen jabin jälkeen kuten kävi nuorille miehille sen modernan kaa,hirveää.
Sydänlihastulehdus jättää jälkensä…

John Quiman

Rokotemiehet verhojen takana haluavat varmistaa tulokset lukemattomilla rokotuksilla. Sitten kahdeksas, sitten yhdeksäs ja siihen malliin. Heidän mielestään sitten hyvä tulee. Siinä samalla varmistetaan miljardipajatson tyhjennys.

Ilkka Mänttäri

Olen yhden sydänlihastulehduksen kokenut ja oli aika kova juttu. En halua toisintoa. Kiitos lääkäreille että olen vielä elossa.Aika läheltä piti. En edes halua lähelle tuota diagnoosia.Edes mahdollisuus saada jokin kausiflunssa ei tuota syrjäytä.No mikä ei tapa niin …

Kata

kyllä,se on kova juttu ja moni ei selviä….

John Quiman

Laita niille lääkäreille kiitos meiltä muiltakin, jotka lukevat kirjoituksiasi.

Ilkka Mänttäri

Tässä alkaa vähän tulla vainoharhaiseksi. Olisiko tämänkin lehden julkaisujen loppuminen yhteydessä tuohon pandemiakritiikkiin. Nykyisten poliitikkojen kritiikinsietokyky laskee kuin lehmän häntä.

John Quiman

En usko, mutta en kielläkään. Nyt on niin helppo arvailla, mutta ei ole oikein mitään pohjaa arvailulle, kun itse julkaisu ei kerro mitään.

Tuleekohan tästä keskustelupalstasta nyt uusi menestyvä nettijulkaisu, kun ei täällä oikein muutakaan ole 🙂

Kata

Joo jatketaan me muutama tätä juttua kun jotain tarvitsee missä voi kertoa tuntemuksiaan! 😀

Kata

https://www.youtube.com/watch?v=rOHihbLuYOA

Rooma tänään…..terveyskysymys onkin…siis mutta toisella tapaa.

John Quiman

Siellä pippalot sen kuin paranee. Toivottavasti saavat liikkeelle niin paljon ihmisiä, että ei poliisikaan enää voi mitään, etenkään hallitus.

Tuo passijuttu onkin niin päätön juttu, että sillä ei voi olla todellisena syynä mitään muuta kuin ihmisten alistaminen joillekin tavoitteille.

Viimeksi muokattu 8 päivää sitten by John Quiman
Ilkka Mänttäri

🤣

Ilkka Mänttäri

Taitaa sopia aika hyvin siihen että on löytynyt ruumis (Kansalainen verkkolehti) Poliisi ei epäile rikosta.

John Quiman

Koska hiljaisuus jatkuu edelleen, voi olla, että on tosiaan ruumis syntynyt.

Ilkka Mänttäri

Kun aloitin tuon keskustelun suomenlahden öljystä. Kerro nyt minulle että et epäile mitään vilunkipeliä. Tedän että olen eläkkeellä ja tuota ikää jo on. Aina kun tulee suuria sattumuksia alkaa joku kello päässä kilkattaa. Olen aina ollut aika tarkka havainnoimaan asioita jotka eivät ole olleet aivan näkysällä. En haluasi olla se ihminen joka on ajanut tämän lehden alas. Tuo mainitsemani asia on kuitekin se mistä ei saa puhua.

Viimeksi muokattu 9 päivää sitten by Galina Manttari
John Quiman

Minulla ei ole hajuakaan Suomenlahden öljystä, mutta tuskin tätä on siksi hiljennetty. Taisi hiljennyt tulla ennen tuota. Koetin löytää jotain asiasta, mutta en päässyt puusta pitkälle.

Olisi kyllä mielenkiintoista tietää mikä on tämän oudon lopetuksen takana. Ainoa mitä voi suht varmasti päätellä on, että loppu tuli yllättäen. Se on ollut yllätys lehden aiemmalle toimittajalle ja myös lehden omistajalle. On kuin heille olisi taivas tippunut niskaan ilman ennakkovaroitusta. Vaikea kuvitella muuta syytä kuin esim. sairauskohtaus tai jokin politiikkaan perustuva uhka.

Viimeksi muokattu 9 päivää sitten by John Quiman
Ilkka Mänttäri

😊 Anteeksi että en ole täsmällisempi, olet kuitenkin oikeasssa. Kiaikki muu on disiformaatiota.

Media Perhe

Tarjous medioiden yhteistyöstä ja erityisesti kansalainen.fi portaalin jatkon turvaamisesta on lähetetty. Vastausta odotellessamme voimme vain todeta, kuten te muutkin, epävarmuuden.

John Quiman

Jotta Kansalainen noudattaisi samaa kaavaa tämän kuun ajalta, tulisi tänään ilmestyä uusi artikkeli jostain rikosjutusta.

Valitettavasti on ollut hiljaista. Lehden toimituksen jatkajan hakuaika päättyy torstaina. Lokakuu on kohta kohdalla ja sitten näemme mitä tapahtuu tai ei tapahdu.

Ikävä kyllä mitään väliaikatiedotuksia ei ole näkynyt.

Kata

Ymmärrän hakuajan mutta miksi siis jutut keskeytyivät…ei kai se vaikuta mitenkään hakemuksiin joita kai tarkastellaan kun kaikki ovat saapuneet?
Kuitenkin mainokset pyörii kuten ennenkin..jos ei ole juttuja ei ole mainosten katsojiakaan?
Ei vain ihan jummarra.

John Quiman

Edellinen toimitus katosi äkillisesti. Miksi näin, sitä voi arvailla, mutta väärin arvaaminen on varmaan suurin mahdollisuus. Arvailu kuitenkin tyydyttää ihmisiä enemmän kuin hiljaisuus.

Mainokset pyörii, mutta tiedä maksaako kukaan tästä hiljaisuuden ajasta.

John Quiman

Nyt on hakuaika lakannut. Viikottaista lohdutusartikkelia ei ole tullut.

Hiljaisuus ei kerro mitään, mutta ei jaksa keksiäkään mitään selityksiä tai syitä, koska ne menevät kuitenkin pieleen 🙂

Kata

Näinpä….on ollut elopapanoiden papanointia ym maailmalla mutta ei ole juttuja niistä!
No olen sitten tutkinut murkkujen juttuja että pysyy tolpillaan asioista…
https://www.youtube.com/watch?v=UmFLcIG_3a8
Italian poliisilla on kuiten munaa…

John Quiman

Ihan piristävää huomata, että ei tämä ole ihan kuollutta vielä.

Näin tuon saman videon aiemmin. Oli kiva huomata, että poliisin joukossa italiassa on merkkejä siitä, että asettuvat kansan puolelle koronapelissä.

Joku viikko sitten oli samaan tapaan video, jossa ranskalaiset poliisit asettuivat tukemaan kansaa koronapelissä.

Eikä ollut hullumpi tämäkään video, jossa Kroatian presidentti kertoo, että hän oli aluksi mukana tässä koronapelissä, mutta vuoden kuluttua hän kyllästyi ja sitten huomasi, että hän on tänäkin vuonna kuullut pelkkiä valheita koronasta. Siksipä hän lopettaa kansan rokottamiseen yllyttämisen ja vaatimisen.

https://www.youtube.com/watch?v=cXTGgup_Yto

Kata

https://www.youtube.com/watch?v=Ru1mL183cpo
Kyllä ja joka puolella marsseja näitä tyrannian pakotuksia vastaan,jopa zulutkin!

John Quiman

Näkyy olevan. Ihan hyvä, että kaikkialla nousee vastarintaa. Suomalainen media ei tosin kunnostaudu näissä bileissä harrastamalla normaalia uutistoimintaa rokotteita vastaan olevien mielenosoitusten kohdalla, vaikka maailma on niitä täynnä.

https://news.yahoo.com/protests-against-vaccines-covid-restrictions-110034948.html

https://sociable.co/government-and-policy/citizens-against-vaccine-passports-lockdowns-medical-apartheid/

https://duckduckgo.com/?q=demonstrations+against+vaccinations&t=h_&ia=web

Viimeksi muokattu 16 päivää sitten by John Quiman
Kata

Hyviä videoita ja hyvä että herätään missä mennään-pakotuksiin!

Eihän yle mitään reagoi, vain provotanssia ”toimittajalta”poliisille papanajuhlissa!Uskomatonta!Kaukana on ajat jossa ”Täällä Aarne Tanninen”Washington D.C.”
Juuripa näin sanoma ööyyn mainoksen.😝Sick!

John Quiman

On niin läpinäkyvää tuo suomalaisen median vahva poliittinen agenda, kun noin helpolla löytyi hakukoneella nippukaupalla suuria mielenosoituksia, mutta eipä niistä suomalaisille haluta kertoa.

Syy on aika varmasti pelko siitä, että sitten suomalaisetkin innostuvat. Ymmärtävät siis sen, että kansa ei pidä nykymenosta ja pelkäävät kansannousua. Kyllä nuo uutiset tavoittavat kansan, vaikkakin vähän hitaammin.

Jos maailmalla alkaa hallituksia kaatua, sitten niiden on jo pakko uutisoida. Kertonevat esimerkiksi, että Australiassa vaihtuu hallitus, unohtaen mainita räväkkää kansannousua ja vanhojen ministereiden pyörittelemistä tervassa ja höyhenissä.

Lieväasteinen

Miltä muuten tuntuu uutinen, että huippuälykkyydestään tunnettu Iiris nousee Vihreiden puheenjohtajaksi? Pelkäsin, todella pelkäsin, että valitaan järkevämmältä vaikuttava Harjanne, mutta onneksi valittiin Iiris. Paras valinta olisi kuitenkin Diarra, mutta Iiriskin luotsaa puoluettaan kohti nollaa melkein yhtä nopeasti. Olen muuten ihmetellyt, miten tuo kymmenen prossan puolue onnistui kaappaamaan Suomessa vallan ja saamaan avaiministereiden pestit niin, ettei demarit tai kepu voi niille yhtään mitään.

John Quiman

En tiedä noiden älykkyydestä, mutta tärkein mittari ei olekaan älykkyys, vaan viisaus, jota ei ole noiden kohdalla mitattavissa määrin havaittavissa. Älykäs voi olla valheellinen raato, mutta viisas voi olla vain pysymällä mahdollisimman hyvin totuudessa. On tärkeämpää kulkea oikeaan suuntaan, kuin kulkea nopeasti.

Kukapa tietää mitä verhojen takana on suhmuroitu, jotta ministerisalkut saataisiin jaetuksi jonkin tahon mielestä sopivasti.

Lieväasteinen

Älykkyydestä kirjoitin sarkastisesti.

Viimeksi muokattu 15 päivää sitten by Lieväasteinen
John Quiman

Ymmärsin sen kyllä 🙂

Kata

No iirisrukka ainakin löytää ”nätsiyhteyksiä” joka puolella,eli ihan pihalla…karmea on viherötökkäpuolue.

Kata

Joo sitä ne ei tule kertomaan!Siis Yle…uskomatonta,Suomen yleisradio siis,veronmaksajien ylläpitämä mutta sensuuria lykkää…sieltä vasurien taholta!

Miten ne pystyvät elämään tuossa kuplassa?En ole ikinä tajunnut mitään ideologiaa jossa ei nähdä minnekään muualle kuin omaan napaan.
Vissiin sitä nöyhtää riittää poistettavaksi siitä napakolosta.Ehkä toverillisesti voinevat auttaa toistaanKIN…snif.

John Quiman

No, kun ideologia on valhe, ei siitä löydy tosiasioita mihinkään keskusteluun esiteltäväksi. Löytyy vain leimakirveitä, ideologista retoriikkaa ja tavetta karjua asiaansa, jotta kukaan ei jaksaisi pistää vastaan.

Totuuden eteen ei tarvitse kirjoittaa ideologiaa, ei valehdella, eikä hakata ketään leimakirveillä, eikä rajoittaa toisten sananvapautta jne.

Kata

Näinpä!
Katsotaanpas huomenna onko mitään uutta lehden toiminnasta…ellei niin surkku homma!

John Quiman

Saa nähdä miten kehittyy. Hämmästyttävintä on se, että ei julkaista mitään tiedotteita – on vain hiljaisuus.

Kansalainen on kuitenkin ollut ehdottomasti paremmasta päästä näitä vaihtoehtoisia medioita.

Viimeksi muokattu 14 päivää sitten by John Quiman
Rudi

On kyllä iso harmi ettei jatkajaa ole aviisille löytynyt. Olisi kyllä mielenkiintoista tietää että liittyykö asiaan jonkinlaista painostusta vallan taholta, vai onko kyse julkaisijan jaksamisesta tai motivaation puutteesta. Mikään rahasampo tämä ei varmasti ole ollut mutta vaatii kuitenkin työtä.

ilkka

Ajattelin todeta samoin mutta ehdit ensin. Kyllähän se noin on. Eivät ymmärrä että suomalaisen valtamedian vaikutusvalta on aika nopeasti hiipumassa. Kyllä täällä tuota ulkomaistakin mediaa osataan selata.

ilkka

No kutenkin kaikki kertoo että välität asioista.Se on enemmän kuin kukaan kansanedustaja voi sanoa. Voi olla joku poikkeus.

Ilkka Mänttäri

Tai kukaan ei halua sanoa niitä ääneen.

ilkka

No tiedän,olen vakuuttunut sitä ettå POLPO:lla on sormensa pelissä. Nyt sitten tullaan siihen asiaan etttä jos olet ”vaaraksi” yhteiskunnalle niin ”ei ole niin kuma juttu jos ihmisiä löydetään kuolleena” . Poliisi ei epäile rikosta. Ei kai suomessa tehdä poliittisia murhia, uskokoon kuka hauaa.Aika karmivaa aikaa nyt eletään.

John Quiman

En vielä arvailisi noin rankasti, mutta mikään ei ole mahdotonta. En osaa kovin helpolla uskoa noin dramaattiseen tapahtumakulkuun, mutta en voi sitä kieltääkään vain siksi, että tuntuu uskomattomalta. Politiikkaa kun viedään väkipakolla kohti suurempaa kontrollia ja kovempaa sensuuria, jossain vaiheessa alistajat tuntevat rajatonta voimallisuutta. Silloin voidaan päästä stalinimaisille linjoille, mutta en jaksa uskoa, että oltaisiin vielä siellä.

Tämä tauko toiminnassa voi olla muutakin ja se, että Kansalainen ei ole tiedottanut uudesta toimituksesta mitään vielä, voi johtua jopa siitä, että ehdokkaita tai sopivia ehdokkaita jatkamiselle ei ole löytynyt.

Ilkka Mänttäri

Olisi nyt tärkeää ajatella että Kansalaisen jatkuminen on tärkeää. En enää oikein tiedä onko edes PS. sitä mieltä. No jos se on niin pienestä kiinni että ei riitä raha niin sitten voisi kysyä persujen prioriteettejä. Saavat kyllä aika paljon yhteiskunnan avustuksia, raha ei riitä kansan ääneen. Mikähän heidät nosti aikoinaan tuohon asemaan. Voi kyllä tapahtua toiseenkin suuntaan. Ei tuo historia niin kummallinen ilmiö ole ettei sitä voisi vähän kummastella. Paras olisi jos sitä kummallestaisiin vähän pidemmääläkin aikavälillä. Vaikka muutamien tuhansien tai satojen tuhansien vuosien ajalta.

John Quiman

Ps panostanee omaan lehteensä, mikä on aika luonnollista, koska se on heidän äänensä, jonka he haluavat leviävän.

Tuskin tulee mitään apurahoja mistään. Toivon mukaan löytyy se haettu päätoimittaja. Hakemukset piti jättää syyskuun 30. päivään mennessä, joten ennen sitä ei voi valita mahdollisista ehdokkaista.

Siksipä ennen lokakuun alkua emme ilmeisesti tule näkemään Kansalaisen uutisia juurikaan.

Kata

Juu kyllä olisi asioita joista pitäisi puhua..kuten taas elohiiret alkaa istumaan kaduilla(voi lumi tule jo!)ja sähkön järkyttävät hinnankorotukset!Kohta niillä joilla on puita ja uuneja ja takka niin ei hätää mutta muilla maksatetaan joku halavatun ilmastökakkahätä!
Joo ooon taas kyllä kiukkuinen kerrassaan!Mummoikäisiä vei mellakkapoliisit autoon kun oli laillinen rajoitusmiekkari mutta nämä pitää ”houkutella” muualle sanoo poliisi.Voi perskutarallaa.
https://www.verkkouutiset.fi/poliisi-haluaa-siirtaa-mielenosoituksen-elokapina-ei-suostu/#login

John Quiman

Siellä ne elohiiret varmaan haluavat istua, siis Matskulla, mutta jos poliisissa on pätkääkään poliisia jäljellä, sitten eivät istu kovin kauan, ensimmäiset lähtisivät jo ennen kuin takapuoli tiehen koskettaisi. Mutta sisäministerinä on yksi elohiiri, joten poliisi koettaa jotenkin luovia siinä välissä.

Ilkka Mänttäri

No jokainen järkevä ihminen tietää että tuotantokustannukset pitäisi olla se asia jotka vaikuttavat asioihin. Kun nyt koko yhteiskunta tarvitsee sähköä niin on aika kummallista että se jätetään markkinavoimien määriteltäväksi.En usko että hinta olisi noin suuri.Suurin asia on se jota sanotaan sähköpörssiksi. Jos nyt sitten otetaan kaikki tuki pois noilta sähköpörsseiltä niin sitten nähdään mihin sähkön hinta todella asettuu. No saksa ei halua ydinvoimaa, kärsiköön seurauksista. Ei pitäisi vaikuttaa suomen sähkön hintaan. Aina tullaan samaan johopäätökseen. Poliitikot ovat uskomattoman korruptioitunutta porukkaa.

Ilkka Mänttäri

Aika nopeasti tämäkin lehti lyötiin polvilleen. Uskoisin että käytössä ovat olleet kaikki likaiset temput, noin arvaus. Ehkä joskus saamme tästäkin historiassa lukea vaikka luulen että se kuuluu siihen salattuun historiaan jonka kaivuu tulee olemaan melkoisen työn takana. Meidän historia kun on muutenkin aika rankasti salattu, ei tule noita ylemmyyskomplekseja, voisi olla vaikeampi pitää porukkaa aisoissa. Voihan se nyt olla että museovirasto huutaa että vuoto ja POLPO komppaa. Vähän myöhäistä.

Viimeksi muokattu 26 päivää sitten by Galina Manttari
John Quiman

Vaikea sanoa mikä on Kansalaisen vaikenemisen syy, mutta outo äkillinen hiljentyminen ei vaikuta luontevalta toimituksen vaihtamiselta. Normaalia olisi ollut vähintään kuukauden verran ennakkoon uuden päätoimittajan haku, ei äkillinen hiljeneminen. Olisi mielenkiintoista tietää, mikä on todellinen syy.

Ilkka Mänttäri

Ei tuota kommenttia ole vieläkään julkaistu joten voidaan ajatella että kaiki teoriat joita olette kehitelleet voi kertoa kymmenellä.

John Quiman

Vähintäänkin se tarkoittaa sitä, että kukaan ei hoida Kansalaisen sivustoa.

Oli kyllä jonkinlainen uutinen pari päivää sitten, joten jotain joku tekee, mutta ei paljon.

Viimeksi muokattu 23 päivää sitten by John Quiman
Ilkka Mänttäri

Tuo edellinen komenttini meni odottamaan hyväksyntää vaikka on avoimesti Tubessa saatavaa tietoa. Ei kai sitten jos se ylittää tietyt katsojaluvut.

Viimeksi muokattu 27 päivää sitten by Galina Manttari
Ilkka Mänttäri

Kun tämä lehti nyt ei oikein ota toipuakseen niin tuossa pari videota joita voitte katsoa jos aikaa riittää. Kertovat aika tummaa kieltä nykymenosta. https://www.youtube.com/watch?v=eSqu-Axu2S8 ja toinen https://www.youtube.com/watch?v=rnfxrYUjn7Q&t=1836s

John Quiman

Tuo vastakaarijousien piilottaminen Museovirastossa on kyllä härski juttu. Kuuluu suomenruotsalaisen johdon politiikkaan, on kuulunut kauan.

Täytyy pitää yllä mielikuvaa, että suomalaiset ovat ei mitään ja ruotsalaiset ovat vaikka mitä, josta johtuu, että Suomen ruotsinkieliset ovat Freudenthalin kertoman mukaisesti valtiaskansaa, joita tarvitaan johtamaan suomalaisia, jotka eivät pysty mihinkään omintakeiseen.

Kuinkahan paljon Suomen muinaisuudesta on salattu, vaikka todisteita on olemassa. Sääli, että Suomessakin ollaan niin korruptoituneita, että historiantutkimustakin politisoidaan ja käytetään valheiden kehittelyyn salaamalla olennaisia totuuksia.

Teksasilaisen yliopiston kammioista löytyy ikivanhoja karttoja. Tässä yksi esimerkki: https://www.facebook.com/Kvenland/photos/european-royals-have-finnic-origins-map-europe-in-814-at-the-death-of-charles-th/530823650349188/

Toivottavasti linkki ei laita tätä odotushuoneeseen.

Siinä näkyy erilainen kuva suomalaisten asuinalueista kuin mitä taidetaan kouluissa opettaa.

Kommenttisi on aika vanha, mutta se tuli uutena nyt.

Ilkka Mänttäri

Juuri näin. Suomen historia on ruotsalaisten kirjoittamaa ja ei siinä enää tarvitse arvuutella että mihin suuntaan siinä vedetään.

John Quiman

Huvittava yksityiskohta näissä ns. suomenruotsalaisten itse keksimissä historian selityksissä on, että suurin osa näistä ns. suomenruotsalaisista on alkujaan suomenkielisiä sukuja.
Aikoinaan oli ruotsinkielisten parissa muotia tehdä sukututkimuksia, jotta löytäisivät hienompaa kuninkaallista tai aatelista menneisyyttä suvustaan. Suurimmalla osalla sukututkimus tyssäsi aika pian siihen, että suvun alkujuuret olivatkin suomalaiset, vain kieltä oli paremman oksan toivossa vaihdettu.

Blairin Eki

Orwellin kirjassa ”1984” pieninkin vallanpitäjien arvostelu johti yksilön joutumiseen kidutuksen kautta tehtävään aivopesuun ja sen onnistumisesta huolimatta eliminoiduksi. Kuvitteellinen ”Europolpo” tekisi vastaavan asian tietenkin paljon lievemmin ottein.

Ilkka Mänttäri

Tai kovemmin ottein.

John Quiman

Aihetta sivuavasti olisi elokuva ”The Giver” vuodelta 2014 mielenkiintoinen, jos sattuu löytymään.

Siinä on ihanneyhteiskunta, jossa ihmiset ovat suojeltuja väärältä tiedolta ja eräs, joka pyrkii rikkomaan totalitaarisen holhouksen.

Viimeksi muokattu 27 päivää sitten by John Quiman
Kata

No nyt sitten koronapassit esiin voihan vinetto tätä hallintaa ja kontrollia!Koska iso taho käskee..
Mutta haluan nähdä ensin päättäjien koronapassit..White House ei edellytä piikkejä henkilökunnalleen.Miksi?
Mietitäänpä sitä!

John Quiman

Koska ovat pakotetut näkemään seuraukset, jos rokotetaan.

Tässä FDA:ssa käytyä keskustelua. FDA:han oli sitä mieltä, että tehosterokotuksiin ei pidä ryhtyä.
https://tokentube.net/v/1389483930/FDA-n-kokous—Rokotteet-tappavat-enemmän-ihmisiä-kuin-pelastavat—-Rapsodia-fi–tekstitys

Tuossa käy esille, että ”säästääksemme yhden hengen, tapamme kaksi” – esitetystä taulukosta selviää, että tappavat enemmänkin.

Totesipa siinä yksi, että Israelissa on hyvin korkea rokotusaste, mutta on paljon ongelmia koronan kanssa. Intiassa puolestaan on vähän rokotettuja, mutta Intiassa korona on heikoilla.

Tämän kaiken Suomenkin hallitus tietää, mutta niinpä kuitenkin ajavat väkipakolla rokotepainostuspassia läpi. Missä on hallituksen moraali, missä on kansanedustajien moraali? Ehkä se ei ole edes hukassa, vaan sitä ei ole koskaan niillä ollutkaan. Mutta maata haluavat hallita hinnalla millä hyvänsä.

Marinoitu hallitus on Schwabin talutusnuorassa vailla minkäänlaista järkeä, kuin nukketeatterin esityksessä, jossa Schwab vetelee naruista.

Viimeksi muokattu 27 päivää sitten by John Quiman
Kata

Huhuh rankka video..ja uskon täysin.Tätä ”väkisinpanemista”ihmisiin ei voi kuin kauhistella ja todellakin,kaikki kävelevät Perustuslakiensa yli!
https://www.instagram.com/p/CUEDdJ8AvQx/?utm_source=ig_web_copy_link

En pääse siltikään USAaan vaikke EN AIO JÄÄDÄ! OMG!

Ilkka Mänttäri

Kyllä tuo nyt aika hyvin kertoo missä mennään. Ei minkäänlaista luottoa enää meidän päättäjiin. Olipa hyvä että olin niin varovainen että en ottanut ensimmäistäkään rokotetta, ei vaimokaan. Joku asia vain jäi vaivaamaan, ehkä se oli massiivinen propaganda. Yritin kertoa lapsillekin mutta koneiston aivopesuvoima on melko kova. Ovat jo aikuisia ja vähän vanhempia kuin parikymppisiä, joskus vaan on pakko päästää irti, ovat niin fiksuja ja tieteellisiä. Aina palataan noihin YK:n agendoihin. Tästä eteenpäin kai ainoa tuomari on historia, onhan noita ollut.

John Quiman

Vaikeahan on luottaa hallitukseen, joka ilmiselvästi salailee tosiasioita ja tyrkyttää lähinnä ideologista roskaa ihmisille totuutena.

On riittävästi täysin luotettavia todisteita siihen, että esim. tuo rokottelu pitäisi lopettaa.

Schwab-kerholaiset vievät maata aivan eri suuntaan kuin mitä maan todelliset omistajat eli kansa haluaa. Vieläpä valehdellen kuin pahimman luokan huijarit. Sitten tulevat vetoamaan siihen, että on menty ”laillisesti” ja ”kansan tahdosta”.

Ovat kuin huijari, joka valheillaan johti harhaan ja sitten väitti, että itsehän valitsit.

Saa nähdä selviääkö tämä meidän eliniakana, vai jääkö asia siihen, että jälkipolvemme lukevat asiasta tulevaisuuden historiankirjoista sopivan ”totuuden”, tai peräti totuuden.

Niin kauan kuin maailmaa hallitsevat kaikin keinoin vallasta pelaavat ihmiset, elämme valheessa, jota he syöttävät meille.

Viimeksi muokattu 25 päivää sitten by John Quiman
Ilkka Mänttäri

Alkaa nyt vähän tunumaan siltä että tämän siirtymisen olisi voinut tehdä vähän paremminkin. Olen aika vakuuttunut siitä että taustalla on POLPO. Taitaa olla kyse siitä että nuo poliittiset murhat eivät ole mihinkään kadonneet, ne vaan tehdään aika taitavasti ja kun ruumis löytyy niin poliisi toteaa että ei aihetta epäillä rikosta. Olemme aika kuuliaista kansaa ja kansalainen lehti on ollut rikka valtaapitäjien silmässä. Olisikohan meillä aihetta olla perustuslaissa aseenkanto-oikeus samoin kuin Yhdysvalloissa, ei muita ihmisiä vastaan mutta lakia rikkovaa valtaeliittiä vastaan. Demokratia on kuihtumassa pois vähän kaikkialta. Vastahan kansalta kerättiin aseita pois ja moni hölmö niitä myös antoi.

Viimeksi muokattu 28 päivää sitten by Galina Manttari
Kata

Samaa olen miettinyt kun tämä tuli niin pian tuon vapaamman kommentointimahdollisuuden jälkeen.Olisiko joku ”kirkasotsa” itkenyt eteenpäin kiihoittuneena…
On ikävää kun ei ole enää uusia otsikoita eikä mitään tietoa missä mennään.

Ilkka Mänttäri

Ei se nyt tähän lopu. On tosin vaikeampaa kun ei heti löydy tällaista yhteisöä mihin on tottunut. Yhteisöjä nämä vallanpitäjät pelkäävät, eivät yksilöitä. On se aika kummaa kun esim. Viro pumppaa itämerestä öljyä jatkuvasti mutta suomalaisille sanotaan että itämeressä, pohjanlahdella tai suomenlahdella ei öljyä ole. Ovat valehdelleet suomen kansalle siten että ainoa oikea paikka on vankila, vielä elossa olevalle poliiitikoille. Nämä salaiset sopimukset esim. venäjän kanssa on tuotava julkisuuteen. Tiedän etä aika moni näin sanonut on joutunut ”onnettumuuteen”. Ensin uhkaillaan ja jos ei mene perille niin tapetaan. Tiedän että sohaisin nyt ampiaispesään. Toivottavasti vielä kuulette minusta.

Viimeksi muokattu 28 päivää sitten by Galina Manttari
John Quiman

Mistähän löytäisi jotain tuosta, että Viro pumppaa Itämerestä öljyä? En ainakaan hei löytänyt mitään siihen viittaavaa.

Kansalle ei todellakaan ole kerrottu mistään asiasta muuta kuin sellaista, millä saadaan kansa uskomaan sopivia asioita.

Ilkka Mänttäri

Aika vaikea puuttua noihin viron löytöihin. Kuitenkin katso: https://yle.fi/uutiset/3-5750561. Voidaan sitten katsoa minkä takia suomi on jättänyt hyödyntämättä nuo kentät Ehkä syynä on ulkopolitiikka.Suomelle ei sallita vaurastumista ja tämä on tulos.Ei ehkä kannata googlettaa suomen öljykentät. Kannattaa kaivauta vähän syvemmälle.

Ilmari

Ei Viro mitään öljyä pumppaa. Täysin järjetöntä väite.

John Quiman

On tosiaan valitettavaa, että ei ole mitään uutisointia vaihdoksen tiimoilta. Yksi uutinen on tullut sen jälkeen. Niin, yksi blogistikin on parilla kirjoituksella puhunut rokoteiden puolesta.

Niistä puheenollen, USA:ssa oli tutkijaryhmä laskeskellut, että rokotteisiin on menehtynyt suunnilleen 150 tuhatta ihmistä, joista reilut viisisataa oli lapsia. Rokotefanaatikot kauhistelevat, että USA:ssa on kuollut 600.000 ihmistä koronaan, mutta tosiasiassa noista vain 6 %, siis 36.000, on kuollut nimenomaisesti koronaan, ihan USA:n viranomaisten mukaan.

Viimeksi muokattu 28 päivää sitten by John Quiman
Kata

https://www.instagram.com/p/CUDE7w0j6g6/?utm_source=ig_web_copy_link

ihmiset pelkäävät ja uskovat kun tää pikkuaatu pauhaa….siksi tämä hihhuli saa yhä hillua kun on demssi ja hillerin ja obsukan kaveri…

John Quiman

Mainoslauluna kuullemme ehkä pian:

Piikki vasten pyllyä, pum pum….

Kata

https://www.youtube.com/watch?v=r_B6DMhTOsE
Aussien politiikka..kun et ota piikkiä saat lähteä duunista.Eikö ihmiset toisaan jo käsitä mistä on kyse?

John Quiman

Video on poistettu. Siinä kai kerrottiin jotain, mitä ei saanut kertoa.

Mutta on monissa uutisissa kerrottu tuon suuntaisesta tyranniasta Australiassa. Siellä on myös laajoja mielenosoituksia, jotka varmaan kasvavat, vaikka hallitus yrittää niitä hiljentää.

Viimeksi muokattu 27 päivää sitten by John Quiman
Kata

OHO sillai sitten niin!!!Järkkyä!

Kata

Joo tämä oli valtava marssi jossa erotettuja työntekijöitä kun eivät ota piikkiä.Tuhansia ihmisiä.

John Quiman

No, eipä tuollaista sitten saa kertoa. Normaali uutistoiminta nostaisi tuonkin esille ja se tulisi televisiouutisiin Suomessakin, mutta elämme viherfasistien uuden normaalin esiastetta.

Ilkka Mänttäri

Kaikki muistavat kun punavihreät aina sanoivat että vihreä teknologia on uusi mahdollisuus, niin on sotakin, sen on historia näyttänyt. Ei kukaan sotaa halua muut kuin vihervasemmisto koska heille tarkoitus pyhittää keinot, se on totta. Aika harva vihervasemmistolainen edes haluaa sitä kieltää, olen senverran heitä tavannut.

Kata

https://www.instagram.com/p/CUHNuRTgrGG/?utm_source=ig_web_copy_link
Aussien aatut siis esti sen..on tämä uskomatonta.

John Quiman

Jaha, jo on siellä politrukit estämässä uutisointia. Veikkaan, että ei ole lakien mukaista touhua tuo uutisoinnin kieltäminen. Eipä viherfasistista hallintoa lait rajoita, olivatpa sitten olevinaan vaikka minkä puolueen jäseniä.

Ilkka Mänttäri

Näin karisee entisten sivistysvaltioiden sädekehä. Ainoa mihin voidaan luotta on historia. Se kuvaa jotakin mihin kansakunnat pystyvät. Suomen historia on vahvasti vääristelty. En voi oikeastaan laitta täähän mitään linkkiä, niillä on tapana tuhoutua ja jäädä julkaisematta. Kuitenkin :Suomen salattu historia.

John Quiman

Valloittajat muuttivat Suomen historian mieleisekseen ja valloittajien asetttaman eliitin jälkipolvet suojelevat itselleen edullista historiankirjoitusta, voidakseen kokea olevansa merkittäviä ja hallitsevia medelleen.

Ilkka Mänttäri

Vähän vielä lisäisin tuohon kommenttiini. Suomenlahti ja Pohjanlahti on täynnä öljyä. Meillä vaan on venäjän kanssa sopimus että sitä ei saa hyödyntää koska öljyn hinta laskisi liikaa. No hyvin menee. Me maksamme bensiinistä kohta pari euroa litralta ja saamme pienen alennuksen markkinahinnasta öljystä mikä ostetaan venäjältä.oma eduskunta ja hallitus on meitä kusettanut jo kymmeniä vuosia. Ei siinä paljoa paina Sannan nouseva kurki-paita salaliittoineen, jolla hän ilmoitti olevansa globalistien juoksutyttö. Ottakaa pahin salaliitto ja kertokaa se sadalla niin saatatte päästä lähelle sitä todellisuutta missä nyt eletään.

John Quiman

Jos noin on, olisi sitä saatavilla ainakin sen verran, että kotimainen kulutus tulisi tyydytetyksi. Sitten ei enää ostettaisi Venäjältä öljyä, eikä varmaan kaasuakaan, koska siellä on varmaan kaasuakin. Moni maa Itämeren rannoilla hyötyisi siitä paljon, että olisi omia öljyvarantoja.

Tämä tietysti on joidenkin mielestä huono asia, koska heidän öljynsä myynti tippuisi kyseisiin maihin. Ja viheriäisille se olisi kauhistus, että olisikin omasta takaa öljyä, joka vaikeuttaisi heidän pyrkimyksiään.

Viimeksi muokattu 27 päivää sitten by John Quiman
Ilkka Mänttäri

Juuri näin. Aika paha että en nyt voi tehdä kuten ennen ja jakaa noita linkkejä, polpon ja eliitin mielestä se on vaarallista ja varmaankin vaarantaaa yhteiskuntarauhan. Se tosin ei vaaranna että meitä on pidetty minimipalkalla töissä vaikka koko Suomi istuu kultakimpaleen päällä, sekä maalla, merellä että historiallisesti. Olemme euroopan vanhin sivilisaatio. Aika mielenkiintoista että englantilaiset historijoitsijat myöntävät tuon mutta eivät suomalaiset. Tuota ei voi päästää suomalaisten tietoisuuteen. Me hallitsimme myös ruotsia ja sandinaviaa. Siinä syy että tuota ei voi laskea julkisuuteen.Olimme pelättyjä sotureita. Saattaisi syntyä vaikka itsenäisyysliike. Katselkaa karttoja joskus tuhatviisisataaluvulta jne. Ei enää tiedä mitä voi sanoa. Iskee joka ei ole samaa mieltä. Täytyy valita sanat tarkkaan tai niitä ei enää tule.

John Quiman

Niitä vanhoja karttoja löytyy, on löytynyt jo kauan.

Itse asiassa paljon Suomen, erityisesti suomalaisten historiasta on Suomessa pimennossa, koska RKP haluaa pitää yllä Freudenthalin hengessä mielikuvaa, että suomalaiset ovat yksinkertaisia, jotka eivät pysty mihinkään omintakeiseen ilman suomenruotsalaisten, ahllitsijakansan, armollista johtamista.

Ulkomaisissa lähteissä on paljon sellaista suomalaisia ylentävää, mistä RKP-johtoinen historiantutkimus vaikenee.

Ilkka Mänttäri

Ei heitä ole niin paljon. Kyse on siitä miten ne tilastoidaan. En haluasi sanoa tuota mutta kun olet fiksu tyyppi niin kai olet tuosta jo perillä

John Quiman

Voi hyvinkin olla polpon pelottelut tms. Ihan avustettuihin itsemurhiin en tällä tasolla uskoisi.

John Quiman

Jotain positiivistakin tapahtuu.

https://www.youtube.com/watch?v=o59ZLAmaJWs

Saa woketus edes vähän kyytiä.

Kata

Juu Turley on hyvä tyyppi ja aina asiaa! ”Aikuisten” opettajien hihittely ja typerät äänenpainot nenärenkaineen..voi mitä surkkusakkia!
Eiku monoa persiiseen!
Ja kaikki ne näyttää samalta,jopa tuo kaheli ”mies” tai jotain oletettua.

John Quiman

Nuo woke-hihhulit ovat tosiaan huvittavan näköisiä koheltajia. Ainoa ongelma on, että monet ottavat ne tosissaan ja sitten toimitaan niiden sekopäisyyden innoittamina.

Kata

Sitä kyllä ei voi tajuta että tosiaan jotkut ottavat nuo tosissaan…muijat käyttäytyy kuin 8-vuotiaat hihihihiiiiiii kiesus sentään..”opettajia”.
Miesoletettu on kuin mahviooso.

Lieväasteinen

Onko Yhdysvalloissa todella niin surkea koulutustilanne nykyään? Ja vielä kaikenlaiset kiintiöt, inkluusiot, tasapäistämiset ryhmän heikoimman tasolle? Matikkakin on nykyään siellä parjattu ”valkoisten tiede” ja matikan tunneilla pitää kuulemma vastata miltä tuntuu eikä oikein, muuten on supermasisti tai niiden kätyri. Onko myös Yhdysvaltain (maksullisissa) huippuyliopistoissa ja -yksityiskouluissa sama tilanne ja samaa ideologista sontaa ”näkyvien vähemmistöjen” ilmaisine kiintiöineen? Entä kun Yhdysvalloissa valmistetut lentokoneet alkavat putoilla ja autot räjähtää koulutuksen romahduttamisen takia? Entä Suomen nykyisten Hornetien varaosat ja mahdolliset F-35-hankinnat Yhdysvalloista? Onko ne enää tarvittavan laadukkaita ja onko niissä enää järkeä? Hollywoodissa on käytössä systeemi, jossa valkoiset kirjoittavat käsikirjoituksia ja ohjaavat elokuvia, mutta tekijöinä ja ohjaajina komeilevat ”rodullistettujen” ja ”etnisten” nimet. Hankitaanko älykkäitä, korkeakoulutettuja itäaasialaisia Yhdysvaltain tuotantotehtaisiin? Tekevät siellä työtä ja keksintöjä hiljaa ja salaa, mutta laakereita niittävät ”rodullistetut” ja ”oikeauskoiset” ”insinöörit” ja ”keksijät”, jotka eivät osaa edes ala-asteen matematiikkaa. Miten silloin käy Yhdysvaltain valtionsalaisuudelle, kun kiinalaiset tekevät kaiken? Suomessakin ”kehitys” menee samaan suuntaan, ja PISA-tulokset laskevat kuin lehmän häntä. Ruotsi on käytännössä jo kehitysmaa ja Euroopan vaarallisin tai toiseksi vaarallisin maa Ukrainan jälkeen (Numbeon vuoden 2020 tilasto). Onneksi Kiinassa opetetaan matematiikan tunneilla matematiikkaa ja kemian tunneilla kemiaa eikä intersektionalismia. Minulla on itse asiassa paljon toivoa Kiinan suhteen. On tieteenkin kiinalainen sivilisaatio vieras ja kulttuuri kollektivistinen, jossa yksilön individualistisilla oikuilla ja jopa ihmishengelläkään ei ole paljon painoarvoa. Mutta Kiina tarjoaa tällä hetkellä paremman vaihtoehdon kuin intersektionalismi ja sitä seuraava šaria, jollei tilanne Lännessä muutu.

Viimeksi muokattu 25 päivää sitten by Lieväasteinen
Kata

Kyllä valitettavasti on näin.Jopa yksityiskoulut täynnä wokeja.Juu matikassa voi 2+6 olla mitä vain,tulos on tulos.Sairasta touhua.
Yliopistot vasureilla paitsi joissain konservatiivi-osavaltioissa.
Tämä Twins-video kertoo oleellisen myös median järkyttävästä olemuksesta,samaa on meillä.Suurta hulluutta ja vainoharhaisuutta.Jopa tämän nuoren naisen kohtalossa.Omaiset,voi että…kuunnelkaa mitä sanoo musta matami.
https://www.youtube.com/watch?v=DeU8WkIGAls
Onneksi twins pojat osaa laittaa ruotuun mutta tämä jatkuu koska mediat hallitsee maailmaa ja mielikuvat ja immeiset jotka haksahtaa heti niihin.

John Quiman

Kun saadaan heikennetyksi länsimaiden osaamista mm. matikassa, fysiikassa ja kemiassa, tulee sukupolvia, joiden osaaminen on surkeaa. Nousee liian vähän todellisia osaajia. Siitä alkaa alamäki.

Siksipä vihervassujen tavoite on saada ihmiset opiskelemaan jonkin hyödyllisen sijaan kaikenlaisia lumetieteitä ja ideologisia ”totuuksia”. Niillä saadaan yhteiskunta rappeutumaan ja ihmiset sekopäisiksi.

Heidän tavoitteensa on tuhota länsimainen sivilisaatio. Eivät he tietenkään sitä kerro, eikä useimmat heistä edes ymmärrä mitä ovat tekemässä, mutta siihen suuntaan kun mennään, sinne sitten päädytään.

Hmm

Ei kai käy niin kuin noille muille, että muuttuu sitten oikeaksi paska sivustoksi kuten vaikka mv.. Älkää ottaka näitä ääliötä joita taatusti on tyrkyllä pysyköön niisä omissa loistojulkaisuissaan… Tämä on kuitenkin ollut hyvä julkaisu.

Mika Lie

Mitä kauemmin tämä radiohiljaisuus kestää, sitä polpommalta tilanne alkaa näyttää.

John Quiman

Näin on aina. Sitten alkaa arvailu ja syntyy hurjat jutut siitä, mitä tapahtuu 🙂

Olisikin ihan hyvä, jos Kansalainen tiedottaisi jotain, ettei vaikuttaisi siltä, että kohta loppuu koko homma ja sivu katoaa.

Näkee kyllä, että lukijat kovasti toivovat jatkoa.

Ilkka Mänttäri

Kansalainen lehdessä on kai menossa jonkinlainen valtataistelu. Olkaa nyt tarkkoina. Voihan se mennä pielkeen, noin vain aavsitus.

John Quiman

Ainakin on tuotanto pysähtynyt kuin seinään. Olisi normaalimpaa, että kun etsitään uutta päätoimittajaa tai toimittajaa, etsitään hyvissä ajoin, jotta toiminta ei keskeytyisi. Tiedä sitten minkä ongelman kanssa Kansalainen painii.

Mitä sitten onkin, toivon mukaan homma jatkuu vähintään yhtä hyvänä kuin ennenkin, eikä Kansalainen ala ”maltillistua” eli muutu yhdentekeväksi.

Arvailuahan tämä, mutta kun ei mitään tapahdu, eikä mitään kuulu, alkavat ihmiset keksiä selityksiä, siis arvailemaan, vaikka tosiasioiden puute on hyvin ilmeinen.

Viimeksi muokattu 1 kuukausi sitten by John Quiman
Kata

https://www.instagram.com/p/CTw3EXUAlQ3/?utm_source=ig_web_copy_link

Tuo sai kuiten naurahtelemaan kun ei Joe kai tajua noiden lasten vaatetusta….

Toivotaan ettei ole minkäänlaista ”uhkaa” mutta äkkiä tämä lehden julkaisujen loppu tapahtui,…

Kata
ilkka

No tuo politiikka on senverran kovaa että voidaan sanoa että ette enää näe lapsianne tai vaimoanne jos jatkatte. Kyllä siinä aika nopeasti ihminen vetäytyy yhteiskunnalisten asioien hoidosta.No taas, todisteita ei ole, eivät ole niin huolimattomia. Kaikki siis jatkuu ennenkuin joku avaa suunsa.

John Quiman

Kuinkahan moni vihervassu on saanut syytteen yksityisen ihmisen vainoamisesta, kun ovat vihaamansa ihmisen työpaikalle soitelleet, tehneet lastensuojeluilmoituksia jne.? Varsinaiset vihapuhujat ja demokratian vastaiset yksilöt ovat vasemmalla.

Ilkka Mänttäri

Ajattelin tuollaista mahdollisuutta että voisihan joku tuon mielipiteiden alustan ottamaan vaikka Facebook-sivuillaan mutta ei tarvitse olla suuri tietäjä että ne sivut suljettaisiin nopeammin kuin mikään tässä maassa. Ei kai vaihtoehto. Haluaisin nyt sanoa että on noita muitakin kanavia, TokenTube ja muita. Ei tuo nyt yhteen Facebookiin lopu. Heräävät tosin vasta kun rahavirta loppuu. No omistaja on jo kerännyt omansa.

Ilkka Mänttäri

Jos tämä lehti loppuu niin en oikeastaan löydä siihen muuta syytä kuin että siitä on tullut jonkinlainen uhka.

John Quiman

Vaikeaa arvailla, mutta on mahdollista, että jokin estelee jatkoa, olkoon se sitten vaikka mahdollinen, jonkinlainen uhka tekijöille.

Siinä tapauksessa kokisi jokin piiri tämän uhaksi. Mitä suositummaksi tulee, sen suurempi mahdollisuus joutua joidenkin maalitauluksi.

Viimeksi muokattu 1 kuukausi sitten by John Quiman
Lieväasteinen

Uhkana on Kansalaisen hyvin maltillinen ja erittäin asiallinen linja. Kansalainen hyvin argumentoidut uutiset eivät ole feikkejä, aina on viite ja linkki laadukkaaseen lähteeseen. Juuri Kansalaisen kaltaisia medioita valtaapitävät pelkäävät eniten. Sama koskee sometilejä. Asiallisia, maltillisia ja ladukkaisiin lähteisiin viittaavia tilejä poistetaan kaikkine kommentteineen, mutta oikeiden ”rassien” ja ”nahtien” annetaan somessa vapaasti riehua tarkoituksena ajaa ja pönkittää agendaansa tyyliin, että katsokaa, tuossa nuo ”rassit” ja ”nahtit” riehuu, ja me taistelemme niitä vastaan. Tai esim. MV-lehti. Anteeksi em. lehden lukijat, ylläpitäjät ja arvostajat, mutta ko. lehti on putіnіstіеn käsissä oleva kaatopaikka ja sen taso on jopa minunlaiselleni liikaa. MV-lehti juuri sellaisenaan palvelee valtaapitävien etuja kielteisenä esimerkkinä, että katsokaa, siellä noita ”rasseja”, ”nahteja” ja idän ”röllejä” kuhisee. MV-lehteä siis ei lopeteta. Taikka Pt-media, joka on alentunut (tai tarkoituksellisesti alennettu) jonkinlaiseen pelleilyyn. Mitä muuta? Oikea mediako? On sekin hyvää, mutta ilman kommentointimahdollisuutta. Kansalainen on vapaa, vaihtoehtoinen laatumedia ja sen takia uhka Suomen punavihreälle vallalle. Mikäli Kansalainen ei jatku, onko siirryttävä PS-puolueen Suomen Uutisiin? Suomen Uutisetkin on hyvä lehti ja ilmeisesti vallan silmätikkuna, mutta puoluelehtenä sitä ei voi noin vain painostaa tai lakkauttaa.

Luusalmi

https://mvlehti.net/2021/09/14/tietovuoto-kaikki-eun-ja-koronarokotteiden-valmistajien-salatut-sopimukset-pdf/

Kaippa se mv-lehti sit tuonkin tekas itse.. Niin paljon ku mv-lehti on putinistien käsissä on tämä lehti yhtä lailla sorosin naruissa.. Kumpikaan ei takuulla pidä kutiansa..

Lieväasteinen

Tunnustan, että рutіnіstеіstа oli vähän liioitteltu ja ehkä hieman provoakin, mutta MV-lehden kukoistusaika on ilmeisesti ohi. Olen itsekin aiemmin lukenut MV-lehteä, vaikka sen sävy ja tyyli tuntui joskus härskiltä ja jopa asiattomalta. Sittemmin MV-lehden taso on selvästi alentunut, salalliittoteoreetikot laukoo latteuksia, kohta kirjoittelee ehkä ZOG:ista ja juutаlаіslіskоmіеhіstä.

Viimeksi muokattu 1 kuukausi sitten by Lieväasteinen
jkhhknnjj

Putinisteilla puhumisella ei yritetä mitään muuta ku käyttää vanhaa kunnon ryssävihaa omien poliittisten päämäärien ajamiseen. Kukaan ei pakota olemaan UMV:n kanssa samaa mieltä mistään, mun mielestä on helvetin hyvä päästä lukemaan molempien äärilaitojen omat propagandaversiot jolloin saa ihan itse päätellä mikä on totta ja mikä ei. Kiitos edm. julkaisun, valtamedia eli hesarit ja ylet on jäänyt monet kerrat kiinni valehtelusta.

Ilkka Mänttäri

Noin yleisesti. Ottaka kaikki salaliittoteoriat ja kertokaa ne ainakin kymmenellä. Olette lähempänä totuutta kuin valtamedia koskaan.

John Quiman

Valtamediaan luottamisesta tulee aikanaan kamala ”kankkunen”, kun sen valheiden luoma ”todellisuus” paljastuu.

Ihmiskunnalle on jo iät ja ajat nimenomaisesti haluttu syöttää kaikenlaista tarinaa ohjaamaan todellisuuskäsityksiä hallitsevien piirien mielihalujen mukaisesti koskien koko elämää ja kaikkia sen osa-alueita. Jo meidän luontainen oma itsemme on peitetty valheiden varjoon ennen kuin ehdimme kasvaa sen ikäiseksi, että ymmärrämme sen kyseenalaistaa. Jotkut kyseenalaistavat paljonkin, mutta vain jotkut. Ihminen elää harhassa, eikä se koske vain politiikkaa tai yhteiskuntaa, vaan jopa häntä itseään ja hänen käsitystään elämästä yleensä.

Siksi maailmassa ei ole rauhaa, vaan sekoilua ja onttoutta.

Viimeksi muokattu 1 kuukausi sitten by John Quiman
Ilkka Mänttäri

Se on sääli koska argumentointi on siellä kuitenkin selvästi heikompaa.

Lieväasteinen

Itse epäilen hieman tuota eläköitymistä. Se tapahtui niin äkkiä ja koko Kansalaisen toiminta pysähtyi 3.9. kuin seinään. Tuli vain kaksi hyvin neutraalia uutista autoilusta. Moderointiin ja odotukseen meneviä kommentteja ei ehkä käsitellä eikä niitä julkaista ajankin kuluttua. Vai saiko päätoimittaja tarjouksen, josta ei voi kieltäytyä? Tuskin Suomen kaltaisessa maassa olisi tarjottu ns. vaikenemisrahaa (ei kuulu kulttuuriin). ”Tarjous” oli ehkä toisenlainen ja tuli valtakunnansyyttäjän suunnalta. Vallassa oleva vihervasemmisto aatetovereineen poliisista ja valtakunnansyyttäjä eturivissä ovat ehtineet hyvin lyhyessä ajassa luoda pelon ilmapiirin ja ilmiantokulttuurin. On ihan ymmärrettävä, että päätoimittaja päätti lopettaa ehkä kovan painostuksen tuloksena. Joka tapauksessa paljon kiitoksia hänelle. Kansalaisen päätoimittajan pesti vaatii nykyoloissa tosi paljon rohkeutta ja kansalaisrohkeutta. Itse en pystyisi siihen enkä uskaltaisi. En minä noita kommareita pelkää. Tarpeen vaatiessa pystyn reagoimaan hyvin äkillisesti ja voimakkaasti kuin nurkkaan ahdettu rotta, mutta koko valtion systeemin vastustaminen ja mahdollisten juridisten seuraamusten kärsiminen vaatii aivan toisenlaisia voimia.

John Quiman

On totta, että Kansalaisen päätoimittajana olo ja miksei myös toimittajanakin olo saattavat johtaa valtiovallan tukemaan vainoon. Ei siis mikään arkajalan pesti.

Kata

Toivon vain ettei ole mikään terveysongelma tullut….mutta olisi hyvä jotain tietää siitä missä mennään.
Siis jokin selvitys,en halua udella kenenkään yksityisasioita kuten näkyy Finnairkin nyt pyytävän todistuksia onko körönä päällä ja piikit lihassa.Jos maskia on silti pidettävä niin mitä hemmettiä se piikki auttaa?Mie vaan kysyn!
https://mobile.twitter.com/KamalaHarris/status/1437189302706974726?ref_src=twsrc%5Etfw%7Ctwcamp%5Etweetembed%7Ctwterm%5E1437189302706974726%7Ctwgr%5E%7Ctwcon%5Es1_&ref_url=https%3A%2F%2Fwww.foxnews.com%2Fmedia%2Fharris-vaccine-tweet

Harris ja osa vastaajista..omg.

Hmm

No kai se immeisten pitää joskus lomaakin pitää…

John Quiman

Kovasti kaivannut uutisia, mutta uutisvirta on pysähtynyt.

Lakkaako se kokonaan vai onko jo uusi tekijä tiedossa?

Kata

Samaa tässä käyn katselemassa…toivotaan että saamme taas uutisia joita ei näe valtamediassa.
Mutta täällä ne ovat tärkeämpiä…tällainen oli verkkouutisissa..onkohan ollut ylellä…https://www.verkkouutiset.fi/is-myllypurossa-liehui-isis-lippu/#2283a895

Eikoo ihqua!Ollaan niin keskipisteessä monisitäsuntätäkulttuuria…ja vielä nyt,911..mutta ei mittään sannoopi poliisi, ei aiheuta vaaraa ,pittää löytää omistaja vaan ko lippu hukasa…Pekka luovuttaa sitte omistajalle.juhlavin audienssein.

Kata

https://www.youtube.com/watch?v=trtfntJIANs
Ja tämä,järkyttävää…niin ja Trump oli siis tiktaattori?

Ilkka Mänttäri

Olipa hyviä linkkejä. Ehkä Tämä ”perhe” voisi jakaa laajemminkin niitä kunnes uusi toimitus saa tuulta alleen. Tunnemme kuitenkin toisemme jo aika kaukaa sen pohjalta mitä olemme kirjoitelleet.

John Quiman

Olisi kiva kuulla Kansalaisen toimitukselta, että miltä näyttää…

Kata

Olen samaa mieltä!
Tässäpä taas maailmanvaltias kuiskii ei helevata….miksi ne on niin huolissaan rokottamattomista jos ovat itte rokotettuja siinäpä kysymys!Ei taida olla piikkiä lihassa edelleenkään WH:n henkilökunnalla…ELI?Pandemia on siis sopivasti esillä päivästä toiseen ja jo pikkulapsia meilläkin meinataan rokottaa..jopa 6kk vanhoja!Käsittämätöntä kun jo on vastasyntyneitä kuollut USAssa koska se proteiinipiikki menee vauvaan imetettäessä!
Sairaat despootit!
https://www.youtube.com/watch?v=MV7UOgL7sD0

Kata

Ja vielä…Joen maskinkäyttöopas hahahaha ja buuaukset….https://www.youtube.com/watch?v=Ar6zzaBTSsk

OMG!

Ilkka Mänttäri

🤣

Lieväasteinen

No onpa aikoihin eletty. ”Isien” ”Jolly Roger” liehuu Suomen pääkaupungissa(!) ja sisäministeri puhuu puoluekokouksessa parkuen ”akkaristilipuista”. Onko hän ihan värisokea? Myllypuron porukka oli vain viettämässä 11.9. -vuotisjuhlaa, mikä on ilmeisesti jakamaton ihmisoikeus. Ja kas kummaa, poliisi ei epäile mitään rikosta, lippu kuulemma palautetaan omistajille. Valtakunnansyyttäjä on ollut tähän asti hiirenhiljaa, samoin valtamedia. Mutta kun kаntіsporukka oli kantamassa ”akkaristilippuja”, niin mitä tapahtui? Liput heti takavarikoitiin, tyypit oikeuteen, valtamedia hysterisoi kuukausia…
P.S. Pahoittelen kiertoilmaisujen paljoutta. Kansalainen taitaa olla ”almost dеаd”, kommentit välillä lähtevät odotushuoneeseen, mutta eivät palaa sieltä muutamankaan vuorokauden kuluttua. Aiemmin niitä käsiteltiin nopeammin.

uhrimieli
Kata

Voi hyvä luoja siis tämä on niin helvetin hullua!Lapsiparka!
Varmaankin sitten livennystä tuomioon ko oli polla sekasin huumeista?

Lieväasteinen

Tässäkin uutinen:

https://www.hs.fi/kulttuuri/art-2000008257419.html

Kanadassa poltetaan jo kirjoja ja polttajat eivät kuulu äärioikeistoon. Nyt tämä on tapahtunut! Kirjoja on poltettu itse asiassa kaksi vuotta sitten, mutta asia pysyi piilossa. Jopa Stadin Pravda joutui tunnustamaan kanadalaisten aateveljiensa ja -sisartensa mokan. Vai oliko tuo oikeasti moka?

John Quiman

Viherfasistit muuttavat maailmaa paremmaksi tuomitsemalla valkosia jostain, mitä kaikki rodut ovat tehneet parhaan kykynsä mukaan, eikä valkoinen ole edes pahin.

Lieväasteinen

Olen usein ajatellut, että kun vasureiden masinoima valkoisten kausti/orjuttaminen alkaa käytännössä, miten nuo leftistit meinaavat itse säästyä tältä ikävältä kohtalota, kun valkoihoisia hörhöjä he itse enimmäkseen ovat. P.S. Muistan Katan hyvän videon, jossa valkolaiset antifat tulivat ”taistelemaan mustien oikeuksien puolesta”, ja mustat sanoivat ”you’re not our people!” ja pataan.

Kata

Vaikea on ollut uskoa että Kanada ja Australia ovat nyt mitä ovat,järkyttävää!
Näin Tiktokin jossa nuori mies pyysi Trudeauta samaan selfieen ja tottakai narsisti meni…kun mies otti kuvan niin sanoi samalla:”Kommunisti”…Trudde liukeni äkkiä jonnekin…sehän on emmanuellen kaveri….:D

John Quiman

On aika käsittämätöntä, miten Kanada ja Australia alistavat kansalaisensa mielivaltaisuuteen. On tainnut siellä maiden johtoporukoilla kilahtaa aivoissa pahan kerran. Ovat innostuneet vähän liian aikaisin, koska eivät ole vielä niin vahvoilla, että voisivat potkia kansalaisia mielin määrin.

On aina selvää, että kansalaiset eivät tule alistumaan noihin kuvioihin, vaikka kestänee hieman, ennen kuin kansalaiset organisoituvat riittävän vahvoiksi vastarintaliikkeiksi. Nyt se on vielä täysin mahdollista. Jos odottelee kymmenen vuotta, tulee vastustamisesta todella vaikeaa.

Viimeksi muokattu 1 kuukausi sitten by John Quiman
Lieväasteinen

Kanada taitaa olla woke-hörhöilyssä jenkkejäkin edellä. Itse asiassa tuo kirjojen poltto on juuri se symbolinen raja, jonka ”edistykselliset” ovat joko tyhmyydessään tai ihan tietoisesti ylittäneet. Nyt kaikki on selvää. M.O.T. Kirjoja polttavat leftistit on siis sama sakki kuin ”nahtitkin”. Itse asiassa ”nahtit” eivät olleet niin kieroja kuin kommarit. ”Nahtien” sanat ja teot eivät olleet niin pahasti ristiriidassa kuin kommareiden. Olen aina ollut sitä mieltä, että nykytrendinä oleva flirttailu vasemmistolaisuuden ja kommunismin kanssa ei lopu hyvin. Sitä paitsi kun noilla flirttailijoilla (jenkeillä, kanadalaisilla ja länsieurooppalaisilla) ei ole mitään hajua eikä käytännön kokemusta kommunismista. On ihan ymmärrettävää, että tuo ideologia ei maistu entiselle itäblokille, jonka asukkaat ovat synnynnäisesti immuuneja sille. Leftisteillä on valmiina selitys, jonka mukaan itäblokin vasemmistolaiset eivät olleetkaan oikeita vasemmistolaisia, mutta he ovat. Leftistien mielestä he tekevat jotain aivan uutta ja edistyksellistä, mutta tuo ei ole itse asiassa mitään uutta eikä edistyksellistä. Aina kun sitä ideologiaa ruvetaan soveltamaan käytäntöön, tulos on sama. Lisäksi länsimaiden leftistit sortuvat helposti vasemmiston oppien ääritulkintoihin. Edes Neuvostoliitossa ei poltettu kirjoja.

John Quiman

Siksipä olen jo vuosia sitten todennut ensimmäisen kerran, että nämä leftistit ovat ainoita fasisteja nykyisin. En taatusti ole ainoa, joka on tuon huomannut. Nykyisin kutsunkin heitä monesti viherfasisteiksi.

Perustuuhan heidän touhunsa hyvin selvästi ns. kulttuurimarxismiin, jota myös Frankfurtin koulukunnaksi kutsutaan. Sen juuret itse asiassa yltävät noin sata vuotta taaksepäin Moskovaan, jossa kommunistit ihmettelivät, että miksi lännessä ei yhdytty ”työväen vallankumoukseen”.

Keksivät, että länsimaissa ei työläinen voinut tarpeeksi huonosti ja oli esteenä myös kansallistunne, uskonto ja vahva perheeseen perustuva kulttuuri. Siksipä keksivät, että pitää luoda vastakkainasetteluja jostain muusta kuin työläinen-kapitalisti luokittelusta, jotain millä murtaa nuo koossa pitävät vaikuttimet.

Niitäpä sitten kehittelivät kaikenlaisten vähemmistöjen ja enemmistön välille luotavia vastakkainasetteluita. Tavoitteena oli suunnitella, miten nujertaa länsimaat ja saada niissä vallalle kommunistinen järjestelmä.

Moskovassa siis luotiin pohjat, mutta jatkoivat sitten Keski-Euroopassa, siirtyivät Yhdysvaltoihin ja sitten takaisin Eurooppaan, lopulta Frankfurtiin, jonne asettuivat sen verran pitkäksi aikaa, että syntyi se mainittu Frankfurtin koulukunta.

Kulttuurimarxismiksi sitä kai ryhtyivät kutsumaan vastustajat.

Kun ensimmäisen kerran luin niiden suunnitelmista, ajattelin, että on niin pähkähullua touhua, että ei kai kukaan sellaista ala tehdä. Sittemmin älysin, että sitähän tehdään, huh.

Viimeksi muokattu 1 kuukausi sitten by John Quiman
Lieväasteinen

1. Joko Churchill tai Huey Long sanoi, että tulevaisuuden fаsistit kutsuvat itseään antifаsisteiksi. Pitää 100 %:sesti paikkansa.

2. Olen itsekin ajatellut, miten länsimainen nykyvasemmisto käsittää luokkataistelun länsimaissa, jossa proletariaatti eli duunariluokka voi ihan hyvin, kuuluu käytännössä keskiluokkaan tai on sitä lähellä eikä nouse nykyoloissa luokkataisteluun vasemmiston punalippujen alla. Tulin johtopäätökseen, että kantaväestöön kuuluva sekä keski- että duunariluokka onkin nykyvasemmiston mukaan se uusporvaristo ja juuri sen ”etuoikeutetun” valkoisen keskiluokan nykykommarit ovat tuomineet ”likvidaatіoon”. En tarkoita fyysistä likvidaatіota (vaikka siihenkin voi tilanne eskaloitua), vaan likvidaatіota luokkana. Siihen tarvitaankin väestönvaihtoa, halpatyövoimaa, ilmastodemagogiaa ynnä muuta kehitysmaalaistamista, koska muuten kantaväestöön kuuluva keskiluokka on enemmistönä.

3. Ja enemmistöstä puheen ollen. Intersektionalistit ja uuskommunistit (mikä on periaatteessa sama asia) väheksyvät demokratiaa. Demokratia on heidän mielestään ja Trotskin sanoin ”enemmistön diktatuuri”, siis länsimaiden tapauksessa ”etuoikeutetun valkoisen, kantaväestöön kuuluvan keskiluokan diktatuuri”. Suvakkien näkökulmasta nykydemokratian tarkoitus on ”ihmisoikeuksien laajentaminen” ja ”vähemmistöjen suojeleminen”. Intersektionalisteilla on siihen kolme ratkaisua/vaihtoehtoa:
1) ”Enemmistön diktatuurista” (siis demokratiasta ja vaaleista) luovutaan kokonaan. Eri tason päättäjät nimitetään heidän uhripistemääränsä perusteella ja paikallisneuvoston kaltainen elin vahvistaa tai hyväksyy muodollisesti tällaisen nimittäminen.
2) Vaaleja kuitenkin pidetään, mutta äänten laskenta tapahtuu ehdokkaan uhripistemäärän mukaan. Esim. valkoiselle, kantaväestöön kuuluvalle heteromiehelle annettu ääni = 0,5 ääntä ja ”rodullistеtulle” lеsbolle annettu ääni = 10 ääntä.
3) ”Enemmistön diktatuurіsta” ei luovuta ja vaaleja käydään, mutta enemmistöstä (siis valkoisesta, kantaväestöön kuuluvasta keskiluokasta) tehdään vähemmistö keinoilla, jotka olen jo maininnut edellä.

John Quiman

Juu, uskovat tosiaan olevansa edistyksellisiä, mutta toistavat eri paketissa vanhoja kuvioita. Edistyksellisyydestä ei ole tietoakaan, mutta taantumuksen se voi tuottaa. Kun tyhmennytään, taannutaan.

Kata

Kyllä näin on!
Itse asiassa kun luin aikoinaan myös ”Fahrenheit 451” oli yhtä naiivi kuin lukiessani”1984″…ettei sellaista voi koskaan tulla koska ihminen on sivistynyt ja valveutunut…no nyt se valveutuminen on tosiaan ”uutta komukkaa” joka on yhtä pahaa ellei pahempaa kuin edeltäjänsä monissa maissa.
Ja kyllä porukka vielä nousee Kanadassakin ja Australiassa…noissa maissa on niin paljon alkukantaisissa oloissa omasta tahdostaan eläviä sekä myös metsästäjiä…

Viimeksi muokattu 1 kuukausi sitten by Katariina Pihl
Lieväasteinen

Totta. Fukuyamakin oli väärässä puhuessaan ”historian lopusta”, joka muka tapahtui sen jälkeen kun fasismi ja kommunismi on voitettu.

Mutta historia toistaakin itseään ja tuli kaksi uutta haastetta:

1. Kommunismin uusi reinkarnaatio Lännessä.
2. Vanhollinen, aggressiivinen islamismi ja islamin leviäminen ylipäätään.

Em. kohtien yhteydessä on ajankohtaistunut ns. konservatiivisen vallankumouksen teoria. Iran ja Taliban ovat esimerkkejä konservatiivisesta vallankumouksesta. Onko se muuten mahdollinen tai jopa ajankohtainen myös Lännessä länsiversiona tietenkin sekä uuskommunismin että islamismin vastavoimana?

Viimeksi muokattu 1 kuukausi sitten by Lieväasteinen
Lieväasteinen

Vielä uutinen. Suomen hallitus ottaa käyttöön ns. exit-veron. Eli siirrytään North Korea Light -malliin, siis Pohjois-Korean kevytversioon. Korean kansandemokraattisessa tasavallassa loikkari ”sammutaan” rajalle, mutta Suomessa maasta muuttavaa kansalaista vain verotetaan. Mikä on seuraavaksi? Exitus-veroko?

Kata

Järkyttävää mihin me ollaan menossa!Ei prkl!Kohta varmaan pakkopiikitys mutta… 🙁

Ani

Ensin tehdään Suomessa asuminen keljuksi, viritellään ansaa, josta ei saa poistua.

John Quiman

Aikoinaan yksi kommunisti ei pitänyt lainkaan outona, että Neuvostoliitosta ei saanut noin vain muuttaa muihin maihin. Hän perusteli sitä sillä, että neuvostokansalaiset ovat saaneet mm. koulutuksen valtion piikkiin.