Kulttuuri

Verkkolehti Kansalaisen suosio kasvaa tasaisesti

Verkkolehti Kansalaisen suosio jatkaa kasvua. Uutissivustolla on ollut jo yli miljoona käyttäjää vuoden aikana.

Syksyllä 2015 toimintansa aloittanut Verkkolehti Kansalainen on kotimainen, konservatiivinen ja kansallismielinen uutissivusto, joka pyrkii tarjoamaan lukijoille tarkkaa ja rehellistä uutisvirtaa samalla, kun se pyrkii edistämään sananvapauden toteutumista.

Kansalaista julkaisee Vapaan sanan tuki ry. Kansalaisen vastaavana toimittajana kuten myös sitä julkaisevan yhdistyksen puheenjohtajana toimii nykyään Petri Saarela.

Kansalaisen verkkosivuilla kävi yhden vuoden aikajänteellä 1 050 705 käyttäjää. Sivulatauksia oli samana aikana kaikkiaan 6 477 608 ja istuntoja 3 843 860 kappaletta. Tilastoissa on käytetty Google Analytics -palvelua, minkä johdosta tulokset ovat vertailukelpoisia muiden sivustojen kanssa.

Vastaava toimittaja Petri Saarela ottaa tiedon tyytyväisenä vastaan.

– On rohkaisevaa, että suomalaiset ovat ottaneet näin hyvin vastaan pyrkimyksemme tuoda esiin uusia näkökulmia yhteiskunnallisesti vaikeista aiheista. Tämä tieto ilman muuta kannustaa jatkamaan työtä. Kansalaisen roolille ”valtamedian vahtikoirana” on selkeästi tarvetta, toteaa Saarela.

– Kiitos kuuluu lukijoillemme, joita ilman tätä toimintaa ei olisi. Tietysti yhtenä syynä olemassaoloomme on poliittisesti korrekti, useinkin hyvin rajoittuneesta näkökulmasta uutisoiva valtamedia, Saarela jatkaa.

Saarelan mukaan Verkkolehti Kansalainen jatkaa toimintaansa entisellä konseptilla kasvaen orgaanisesti lukijamäärien lisääntymisen myötä.

Tilaa
Ilmoita
guest
0 Kommenttia
Palautteet
Näytä kaikki kommentit