Eurooppa Rikos

Vetlandan viiltäjäafgaanille elinkautinen vankeustuomio ja karkotus

Tamin Sultani.

Tamim Sultani puukotti maaliskuussa 2021 Vetlandassa seitsemää ihmistä. Afgaani tuomittiin elinkautiseen vankeuteen seitsemästä murhan yrityksestä.

Afganistanin kansalainen Tamim Sultani puukotti useita ihmisiä Vetlandassa 3. maaliskuuta huutaen islamilaista taisteluhuutoa ”Allahu akbar”. Kolme ihmistä sai hengenvaarallisia vammoja, mutta vain hyvän onnen ansiosta kukaan heistä ei kuollut.

22-vuotias afgaani tuomittiin nyt Eksjön käräjäoikeudessa elinkautiseen vankeuteen. Hän joutuu maksamaan myös yhteensä yli miljoona kruunua vahingonkorvauksia seitsemälle uhrille.

Kun Sultani on kärsinyt rangaistuksen, hänet karkotetaan Afganistaniin ilman oikeutta palata Ruotsiin. Sultani on itse ilmaissut halunsa palata kotimaahansa.

Sultani tuomittiin samalla myös huumausainerikoksista, koska hän myönsi käyttäneensä huumeita viime syksynä. Afgaani oli huumeiden vaikutuksen alaisena, kun hänet pidätettiin veitsihyökkäyksen jälkeen.

Veitsi-iskuun Tamim Sultania motivoi hänen kaupungissa tapaamansa henkilö, joka kertoi, ettei Jumalaa ole olemassa.

– Sen jälkeen hän suuttui kovasti ja hän menetti kontrollin, tuomiossa kerrotaan.

Sen jälkeen Sultani meni kotiinsa, otti veitsen ja palasi Vetlandaan kostamaan henkilölle, joka ”loukkasi” häntä.

– Tamim Sultani teki hyökkäykset mentyään kotiinsa ja varustauduttuaan keittiöveitsellä tarkoituksenaan tappaa henkilö, joka oli pilkannut Jumalaa hänen edessään, tuomiossa todetaan.

Käräjäoikeuden mukaan hyökkäykset olivat ”täysin provosoimattomia ja yllättäviä”.

Ennen Ruotsiin saapumistaan Tamim Sultani haki turvapaikkaa Norjasta syksyllä 2015. Norjan viranomaisille esittämänsä Afganistanin passin mukaan hän on syntynyt vuonna 1988.

Sultanille ei myönnetty turvapaikkaa Norjassa. Kun hän tuli Ruotsiin, hän ilmoitti syntyneensä vuonna 1999 ja sai määräaikaisen oleskeluluvan, jota jatkettiin myöhemmin.

Ruotsissa nuoret turvapaikanhakijat, joiden hakemus on hylätty ja jotka olivat päätöstä odottaessaan täyttäneet 18 vuotta, ovat voineet saada väliaikaisen oleskeluluvan saattaakseen lukio-opinnot loppuun. Vuonna 2016 maahan saapunut Vetlandan puukottaja oli myös tällainen tapaus.

Lähteet Samnytt, Kansalainen (1, 2).

Tilaa
Ilmoita
guest
15 Kommenttia
Uusin
Vanhin Äänestetyin
Palautteet
Näytä kaikki kommentit
Kata

”Veitsi-iskuun Tamim Sultania motivoi hänen kaupungissa tapaamansa henkilö, joka kertoi, ettei Jumalaa ole olemassa.”
On se gauheeta…no mutta luen joka päivä ,varsinkin P.Räsäsestä kertovien juttujen kommenteissa ”taas satukirjaa lukevia idiootteja hahahahahaha”..MITEN kukaan ei ole alkanut pisteleen puukoilla turuilla ja toreilla?
Tässä sen eron näkee ja ei se kuilu umpeudu ikinä!
Sulttaani nyt sitte ”kärsii”tuomion ja palaa kotio ah kuinka ihana onkaan paluu! 😎 Sulamit oottaa!

Eka Kettunen

Islam on luokiteltu uskonnoksi jota voi vapaasti harjoittaa, tällä kertaa seitsemää ihmistä puukotettiin sen nimissä.

Seppo-Sisko

Eikö hänen ja hänen kaltaistensa pitänyt pelastaa Ruotsin vanhustenhoito?

Haaskausta käsitellä kultakimpaletta tällä tavoin.

Viimeksi muokattu 1 vuosi sitten by Seppo-Sisko
Ilkka Forsten

Käsittikö tämä moniosaaja edes sitä, että se henkilö joka ilmoitti ettei Jumalaa ole, ei tarkoittanutkaan häntä, siis moniosaajaa, sillä en muuten ymmärrä miksi hän koki sanat loukkaukseksi itseään kohtaan. Onko hän siis Jumala ?

Nyt on taas ollut allu akbarina, ja henkilö saanut täyttymyksensä toisten kustannuksella. Ihan kuten muissakin tapauksissa, njet oma työ, aina muiden harteilla teki mitä tahansa.

Eka Kettunen

Jumalan tai Jumalien olemassaolosta en tiedä, mutta näistä puukottelijoista ei ainakaan ole pulaa.

Ilkka Forsten

Mannerheimilta kysyttiin kerran uskooko hän Jumalaan, ja tämä vastasi. ” Järjellä ajatellen mitään sellaista ei voi olla olemassa, mutta uskon varmuuden vuoksi.”

amaootta

Ylisukupolvisen sukurutsan takia näiden äo on alle 68.

Ilkka Forsten

On harvinaisen totta mitä sanoit. Se vähemmän mainostettu asia on, että joskus 1500 – 1600 luvillla syntyi aatelisten, siis useimmiten kuninkaallisten perheisiin täysin epäkurantteja mukuloita. Syy ei ollut ” ilmansaasteissa ” vaan siinä että oltiin liian paljon naimisissa lähisukulaisten kanssa.

Vaikka naimalla omia veljiä tai siskoja, serkkuja ja muita kuviteltiin saavutettavan hyvää uutta aatelisverta, oli fakta että lähisukulaisuus tuotti palikkapäitä kuten yksi Ruotsin kuninkaista, jolle SUOMALAISEN tallirengin piti havainnollistaa kuinka tehdään penskoja. Tämä EI OLE vitsi, näin on todella tapahtunut. Kuningas ei siis suuressa viisaudessaan tajunnut edes sitä miten ” nuhhitaan ” jotta sukua tulisi lisää. Se mitä hän tiesi oli, että on saatava joku Margareetta von Guggenheim saman peiton alle, eli mentävä oman siskon makuuhuoneeseen viimeistään hämärän aikaan.

Erilaiset kehitysvammat olivat arkipäivää, mutta silloiset lääkärit, ( oikeammin puoskarit ) selittivät epämuodostumia sanomalla että pahat ja haitalliset ilmavirtaukset ovat syy asiaan. Kuviteltiin että linnoissa tai mitä kartanoita nyt olivatkaan, leijui jotain mystistä pahaa tuottavaa höyryä yms. Ehkä joku muita valistuneempi aavisteli todelliseen syyn, mutta kukapa olisi voinut mennä sanomaan kuninkaalle, että sisaren kanssa punkkaaminen viidennessä polvessa tarjoaa vatipäitä perimysjärjestykseen vielä jatkossakin.

Tuo sama ongelma vaivaa kehitysmaita yhä, josta voimmekin vetää sen johtopäätöksen että sanomalla heitä keskiaikaan juuttuneiksi, olemme ihan oikeilla jäljillä. On myöskin esitetty väittämä että kyseisillä kansoilla, ( kehitysmaissa ) ei ole ollut tarvetta pyrkiä korkeampaan teknologiaan ja siksi heidän osaamisensa laahaa maitojunassa. Olen eri mieltä. Kyllä se tarve olisi sielläkin ollut kuten muuallakin, mutta kun ei vaan ole potenttiaalia korvien välissä niin pysytään ikuisesti lähtökuopissa. Suleiman antaa ja Ibrahim ottaa vaikka molemmilla on sama sukunimi jo ennen naimakauppaa. Tuloksena on Volgan lautturi joka pyrkii eurooppaan asylumia huutaen. Tästä voimme myöskin tehdä sen havainnon, että heillä on sittenkin se tarve päästä osalliseksi korkeampaa teknologiaa. Siis se mikä jäisi saamatta ellei jakamattomat ihmisoikeudet autuaasti tulkittaisi niin, että se joka keksii uutta ja ihmeellistä, onkin muka ryöstänyt sen kekseliäältä ibrahimilta joka ” nuhhii ” mutta ei kykene ajattelemaan seurauksia.

Näillä eväillä koko euroopan kehitys taantuu, ja ihmiset voivatkin käydä ostamassa itselleen kengät kunhan muistavat oman älykkyysosamääränsä edes suurin piirtein oikein. Te lättäjalkainen härrä siellä, härrällä on varmaan tarve saada 36 numeron monot eikö totta, ja ihme tapahtuu, kaikki meni kerrasta kohdalleen, ei tarvittu edes pohjallista eikä villasukkaa. Kipapäinen seemiläiskansan edustaja, ei siis ( kansanedustaja ) hykertelee ja nauraa sisäänpäin, koska on onnistunut rampauttamaan euroopan sivistysvaltiot afrikaksi melko lyhyessä ajassa, ja niin voidaan keskittyä ottamaan koko rahamaailma haltuun, peltijuutalaiset mukaan lukien. Niille jotka ei tiedä mikä on peltijuutalainen, kerrottakoon että puhumme valvontakameroista teiden varrella, telkänpöntöksikin niitä kutsutaan lähinnä Päijäthämeen alueella.

Apropoo tiesittekö että telkkä on niin tolkuton lintu, että sitä voi jymäyttää munimaan vaikka loputtomasti pesimisaikaan. Kun ottaa sen pesästä yhden munan, ja työntää teräväkärkisen tikun sen kohdalle, niin naasrastelkkä munii uuden munan entisen tilalle, sillä sitä ” viiksettää ” pötsiä raapiva tikku niin paljon, että se koittaa muuttaa tilannetta tusaamalla uuden munan tikun peitoksi. Muinais-suomalaiset tekivät tätä, joka siis tapahtui ennen kuin oli olemassa S- Marketin grilliä joka myy valtion kanoja, eli broilereita kokoluokaltaan valkoposkihanhi potenssiin kolme. Alunperin broilerit oli siinä nyrkin kokoluokkaa olevia, jolloin ei puhuta Ypäjän haudankaivajasta lapiokourineen, vaan keskiverto finskistä pottunokkansa ja pälvikaljun kanssa.

Ehtoonjatkoa itse kullekin säädylle, ja välttäkää siskonpetiä sinä voi tulla vastaan ohrakyrsä, toope kakara, ja kiista huoltajuudesta. Minä jos kuka sen tiedän.

Ani

Syntymävuosi on pysyvä, mutta ei matuilla. Väkivalta ja kostonhalu on heidän jumalansa nimi.

John Quiman

Koskakohan suvakit, joiden ”jumalaa” ei saa pilkata, pääsevät tuomiolle?

Hölmölästä terveisiä

Näitä seikkailee ympäri ämpäri skandinaviaa. Tai Eurooppaa. Paperit yms katosivat Välimeren tms. Mutta kallis puhelin on onneksi tallessa. Kysymys kuuluukin, missä htissä nämä oleskelevat? Kun ovat laittomia. Vai onko sellaista määritelmää enää? Eli laiton maassa oli? Vai meneekö se nykyään niin, että kun morjestellen vaan tulee rajan yli, niin Simsalabim. Kaikki järjestyy. Terveydenhuolto yksityisiltä jne.

John Quiman

Ns. suvaitsevaiset suvaitsemattomat suvaitsevat heitä, suorastaan ylistävät ja ottavat rahat taskustasi elättääkseen heidät sinun laskuusi. Ns. suvaitsevaiset ovat heidän puolellaan, tekivätpä he mitä tahansa, koska sinä olet niille velkaa ja he ovat sinun uhrejasi, eivät syyllisiä. Ovat kuulemma väkivallan uhreja, eivät sen tekijäitä, varmaan tässäkään tapauksessa.

Kaino-Vieno Huttunen

”Sen jälkeen Sultani meni kotiinsa, otti veitsen ja palasi Vetlandaan kostamaan henkilölle, joka ”loukkasi” häntä.”

Ja siis puukotti seitsemää muuta. Näiden tapa kostaa on kyllä varsin laajalla skaalalla.

En ymmärrä miksi sulttaanin pitää lusia elinkautinen ensin ruotsalaisessa täysihoitolaitoksessa ja sitten hänet vasta karkoitetaan, jos karkoitetaan sittenkään. Eikö häntä voisi pelkästään karkoittaa, tulisi halvemmaksikin.

John Quiman

Saavat suvakit paljon enemmän aikaa keksiä kuinka pyörtää karkotuspäätös.

Ilkka Forsten

Otetaan siltä sormet matkamuistoksi, niin ei ole vaarallinen enää kotikunnaillakaan.