Videot

VIDEO: Ruotsalainen somali vaatii islamista kääntyneitä tapettavaksi – tilaisuuden tullen tappaa itse

Kuvakaappaus Mona Walterin Facebook-sivu.

Norrköpingissä Ruotsissa asuva Yasin Halyeyon kertoo Facebook-videolla, että islamin uskon jättäneet on tapettava. Surmatyöt hän tilaisuuden tullen tekee itse.

– Somalinaiset ja somalimiehet, jotka ovat tulleet tänne sosiaaliseen mediaan loukkaamaan profeetta Muhammedia ja ajattelevat olevansa lännessä turvassa … vannon Allahille, että ette ole turvassa.

– Teidät tapetaan, ja jos minulle tulee tilaisuus, tapan teidät itse. Eikö tämä ole selvä varoitus?

– Millaisen kunnian kanssa elätte? Ymmärrättekö? Nämä ihmiset asuvat Ruotsissa, Norjassa, kaikkialla täällä. Mutta kuvitteletteko heidän todella vaihtaneen uskontoaan? He ovat kääntyneet rahan vuoksi.

Videon on tekstittänyt ja Facebook-sivullaan uudelleenjulkaissut Mona Walter. Hän on Somaliassa syntynyt ja myöhemmin pakolaisena Ruotsiin muuttanut aktivisti. Walter on luopunut islaminuskosta ja omistautunut levittämään kokemusperäistä tietoa islamin todellisesta olemuksesta.

– Ei ole vastoin lakia loukata, kritisoida tai halveksua uskontoa tai uskonnollista hahmoa nimeltään Muhammed, joka väitti 600 vuotta ajanlaskun alun jälkeen olevansa jumalan profeetta, Walter muistuttaa videon saatteessa.

Korjattu viimeisen sitaatin vuosilukua 23.3 klo 20:47

Tilaa
Ilmoita
guest
0 Kommenttia
Palautteet
Näytä kaikki kommentit

Kansalaisen verkkokauppa