Kotimaa Maahanmuutto

Vihreiden Emma Kari: Humanitaarinen suojelu palautettava ulkomaalaislakiin

Emma Kari Kuva: Vihreiden mediapankki

Vihreiden eduskuntaryhmän puheenjohtaja Emma Kari vaatii, että humanitaarinen suojelu palautetaan ulkomaalaislakiin. Tällä hetkellä tällaista perustetta ulkomaalaislaissa ei ole.

Emma Kari uskoo, että Suomi voi auttaa Afganistanin kriisissä tarjoamalla enemmän humanitaarista suojelua, ottamalla maahan enemmän turvapaikanhakijoita.

– Meidän on tehtävä osamme ja autettava. Sipilän hallituksen ulkomaalaislaista poistama humanitaarinen suojelu on palautettava lakiin välittömästi, Kari vaatii.

Humanitaarinen suojelu poistettiin ulkomaalaislaista vuonna 2016 Juha Sipilän (kesk.) hallituksen toimesta. Humanitaarisen suojelun poisto oleskelulupaperusteista johti siihen, että moni Suomessa pitkään oleillut ulkomaalainen ei enää saanutkaan oleskelulupaa. Tämä on johtanut laittomasti Suomessa oleilevien määrän kasvuun.

Suomen on tarjottava turvaa afgaaneille kaikkialla, niin Suomessa kuin Suomen ulkopuolellakin.

– Humanitaarisen suojelun tulee olla jatkossa peruste oleskeluluvalle, Kari toteaa.

Humanitaarisen suojelun palauttaminen ei kuitenkaan riitä kansanedustaja Karille. Hän vaatii, että Suomen tulee kasvattaa pakolaiskiintiötä, helpottaa perheenyhdistämistä ja ottaa käyttöön humanitaarinen viisumi.

Suomeen pitää kriisialueilta myös päästä pois mahdollisimman nopeasti ja helposti.

– Hidas byrokratia ei saa tulla perheiden pelastamisen tielle, Kari sanoo.

Tilaa
Ilmoita
guest
80 Kommenttia
Uusin
Vanhin Äänestetyin
Palautteet
Näytä kaikki kommentit
Meri Kreikan

Mitä turvaa? ei suomi ole enää turvallinen maa

Meri Kreikan

Nää vihreät ja vasemmistolaiset hämärtävät tahallaan yhteiskunnan toimintaa (koska itsekin monet heistä ovat seinän elättejä). Halutaan yhteisöllisyyttä ( korulauseita) mutta oikeassa yhteisössä aika äkkiä huomataan kuka lonnii toisten kustannuksella.Yhteiskunta on sanana todella valju ( mikä on yhteisön yksilön tehtävä?,ja mikä sen pitäisi olla, unohtuu). Uskon kuitenkin että tietynlainen heimolaisuus nk. Tribaalisuus lisääntyy ja eriää tulevaisuudessa enemmän yhteiskunnasta. Paikallisidentiteetti lisääntyy ja asioita halutaan hoitaa pienemmässä piirissä.

epätiedoton

Jos nyt ensin laitettaisiin laittomasti maassa oleville valvontapanta jalkaan kuten hallitusneuvotteluissa sovittiin. Muistaako keskusta?

Minervan Pöllö

Olisiko syytä ryhtyä pohtimaan humanitaarista suojelua suomalaisia kohtaan näiltä humanitaarista suojelua väärinkäyttäviltä humanitaarislta maahanmarssijoilta. Tämän maan päättäjien ja valitettavan osan kansasta moraalinen selkäranka ja arvostelukyky on totaalisesti hävinnyt. Dawkins kiteytti ajatuksen hyvin : « Koulutuksen leviäminen on luonut suuren ihmispopulaation, jolla on usein hyvin kehittynyt kirjallinen ja oppinut maku, mutta joka on koulutettu paljon pidemmälle kuin sen kyky ajatella analyyttisesti.»

Tässä ilmeisesti on kysymys humanitaarisesta maahanmuutosta, joten fokus vääjäämättä siirtyy islamin kautta muslimeihin, joita valtaosa heistä on. Vuosikymmenten ajan korostaminen heidän oikeuksistaan, oman kansamme leimaaminen rasisteiksi ja suvaitsemattomiksi, jollei jokaiseen heidän vaatimukseensa ole suostuttu. Sivumennen sanoen, heille rasismi ja suvaitsemattomuus tuottaa enemmän hyötyä, kuin haittaa, [esim. positiivinen syrjintä ja rasismilla ratsastaminen]. Tämä suoranainen omien arvojemme halveksiminen voimaannuttaa heitä koska he katsovat tämän todistavan oikeaksi heille jo lapsesta asti luodun käsityksen omasta ylemmyydestään ”vääräuskoisia” kohtaan. Eli heidän oikeutensa keskuudessamme ovat tulleet Allahin määräyksestä, ei suinkaan suomalaisten sinisilmäisestä kulttuurirelativismista. Heiltä ei ole vaadittu mitään velvollisuuksia vastikkeettoman elämänsä katteeksi. Miksi? He voivat elää täällä täysin tietämättä mitään ympäröivästä yhteiskunnasta muuta kuin Kelan toimistojen paikat, joissa heitä kieli- luku- kirjoitus ja kulttuuritaidottomana palvelevat tulkit. Jotta kaikki edut tulevat varmasti saatua paikalla on myös kulttuuritulkki. Tähän rahan ja etuuksien jakoon hänen ei tarvitse osallistua millään tavoin. Suuri hälisevä lapsilauma mukana takaa myös jonon ohi pääsemisen. Kotouttamiseen syydetään järjettömiä määriä rahaa ja resursseja, vaikka sillä ei ole minkäänlaista vaikutusta näiden ihmisten kykyyn tai haluun sopeutua yhteiskuntaan joka vaatii oikeuksien lisäksi myös velvollisuuksia. Raaka totuus on, että ne jotka tarvitsevat kotoutusta, eivät ole maahanmuuttajia joita tämä yhteiskunta tarvitsee. Tällaisen kansan osan tämänkaltaisen elämänasenteen vastikkeeton tukeminen ei saisi olla mahdollista.  Kuinka tällaiseen tilanteeseen on päädytty?

Anonyymi

Takavuosina vaahdottiin siitä, että asiat paranee, kun saadaan enemmän naisia päättäjiksi. No, nyt on saatu ja mitä siitä on seurannut? Katastrofi ja vieläpä joka puolella Eurooppaa lukuun ottamatta joitakin entisiä rautaesiripun takana olleita maita.

Hyvinvointivaltio

Vihreät todellakin romuttavat, SDP kanssa hyvinvointivaltiota kovaa vauhtia. SDP on myös Vihreät 2 puolue. Ketkä näitä oikeasti äänestää ja miksi.

John Quiman

Valitettavasti en saa kertoa, koska on olemassa vaalisalaisuus, mutta sen verran voinen sanoa, että ne joilla on suvakkikiilto silmissä. Niitä on kyllä useimpien puolueiden kannattajiaa ja erityisesti poliitikoissa.

Minervan Pöllö

Jaa

Ilkka Forsten

Ei, tyhjiä, poissa.

Outsider

Niin voi käydä yhtä nopeastikin, että ei olekaan jaettavaa, koska hyvinvointivaltio on mennyttä.

Ilkka Forsten

Miksi humaanitaarinen suojelu pitää aina ulottaa niihin, jotka ei koskaan ulota omaa humanitaarista suojeluaan mihinkään ? Jos afgaanit ei suojele edes omiaan, niin eikö se kerro melko paljon siitä mitä he välittäisivät muiden suojeluntarpeesta ? Oletteko nähneet afganistanilaisia rauhanturvaajia missään, minä en ole.
Emma ei taas muista että asialle jota ei periaatteessa hyväksytä, ei voida esittää yleisesti hyväksyttäviä perusteita. Jos Suomen kansalta kysytään, puoluettomasti eikä YLE:n kautta tehtynä galluppina, hyväksytäänkö täällä kaikkien hyysääminen periaatteellisena kysymyksenä on vastaus ei, mutta tästä huolimatta emma katsoo että vihreillä on oikeus luoda yleisesti hyväksytyt perusteet jotka nojaa vihreään puolueagendaan.
Nainen jolla on holkkisaimaan mentävä rako hammasvälissä, ei kykene viheltämään uskottavasti internationaalia joka on nykyään myöskin vihreiden suosima sävellys. Jos hän ei huomiseen mennessä vihellä puhtaasti ilman suhuäänteitä kyseistä kappaletta, näkisin ettei meillä ole mitään syytä noteerata hampaattomien höpinöitä.

Emma hyvä, niitä perheitä ei pilaa hidas byrokratia vaan hyvin nopeasti levinnyt ääri-islam. Jos olisit kerrankin rehellinen sanoisit että näinhän se on, mutta koska tiedän mitä edustat, niin en pidätä hengitystäni odottaen että alat puhumaan järkeviä. Et sinä ole hyvä ihminen. Älä turhaan yritä loistaa humanismilla sillä mukuloiden kantaminen harteilla hyveliputuksen keskellä on propagandaa, josta ei löydä hakemallakaan mitään humanismia. Tiedätkö että muuan Itävaltalainen taidemaalarikin teki sitä samaa. Hänkin otti lapsia syliinsä, ja leikki kunnollista Isähahmoa vaikka samaan aikaan oli tekemässä koko kansalle källit, eli viemässä sotaan ja tarjoamaan uhrauksista puuristiä. Isä aurinkoinen oli samoilla linjoilla, mutta senhän sinä kyllä tiedätkin koska pelaat samaan koriin kommunistien kanssa.

Fää on fiimeinen faisto, fintamaamme yftykää, fillä huomisfäifän kanfat on kanfat kefkenään. Fiuuuuuuuuu ….puf puf puf…Ja nyt röökille ” vihreä” nortti tekee aina hyvää vihreälle sielulle, Vedäkin oikein kunnon henkoset, koko körssi yhdellä imaisulla ja puhalla renkaita nenän kautta. Puf puf puf.. Sinähän tupakoit, miten kehtaatkin. Meillä on ilmastohätätila ja sinä lisäät häkää ja muita haitta-aineita ilmakehään etkä takuullla aja sähköpyörällä.

Lehmä

Onks toi se jonka mielestä insesti, pedofilia ja eläimiinsekaantuminen piti laillistaa myös?

Toi tamma on täysin mielenvikainen

On. Ja ajatuksista ja ulkonäöstä päätellen on itsekin saatu alulle moisilla keinoilla.

Ilkka Forsten

On, mutta samaa julisti Silvia Modig.

John Quiman

Partisaanissa oli video, jossa yksi noista vihervassuista kehui katselevansa lap*ipor*ovideoita. Taustalla porukka nauroi ja tyyppi puhui aivan kuin se olisi niissä piireissä ihan tavallinen juttu.

Kata

Oikein rimppakinttuluihureita koko jengi!Siis sairaita pentuja ja *piip*aikuinen!Ei taatusti ollu töihin menoa maanantaiaamuna…

Anonyymi

Vihreillä on paljon yhteistä muslimien kanssa ja muslimitkin olivat hyvää pataa sen yhden kansallissosialistin kanssa. Mein Kampf on tietääkseni vieläkin erittäin suosittu opus muslimien keskuudessa.

Ilkka Forsten

Heillä on niitä kirjahyllyssä lukemattomia.

Ilkka Forsten

Niinhän se onkin.

Ilkka Mänttäri

No tuollainen vähän analyyttisempi ajatus, ehkä. Voinhan olla väärässä mutta halusin tämän laittaa. Anteeksi aiheesta poikkeaminen. No tässä aihetta. Aika harvoin tuokaan poliitikko asiaa puhuu.Ei enempää tilaa hänelle. Joskus ajattelen myös sitä että onhan se jotenkin mielenkiintoista katsella jotakin elokuvaa jossa mafioso ostaa ravintolassa kaviaaria joka on painonsa arvoista kullassa, nykyään. Muistan 70-luvulla kun matkailin venäjällä, ei kukaan pitänyt kaviaaria niin suuressa arvossa, vaimoni joka on muutaman vuoden minua vanhempi kertoi että se oli aikoinaan jotakin mitä alkohosoituneet söivät purkeista koska se auttoi, suolaista ja aika paljon hivenaineita. Olen kyllä tuotakin nähnyt. Ehkä jokin metsämarja on tulevaisuudessa tuossa tilanteessa, en tiedä. Naapuriin tuli tytär tapaamaan äitiään joka jo oli vanha ja oli kilon purkki kaviaaria mukana. No tytär asui mustanmeren lähellä.Olen kiitollinen tuostakin ajasta koska minulla ei koskaan olisi nykyään varaa edes maistaa kyseistä herkkua, en tosin oikein silloin ymmärtänyt että se olisi jotenkin lux-hyvää.Siinä mielessä kyllä että maku oli kuin tiivistettyä kalaa. No hitaana hämäläisenä vähän kartan kaikkia tiivistyksiä, paitsi verbaalisella puolella.

John Quiman

Kaviaari, siis se sammenmäti, on huikean kallista. Monen kalan mädistä saa kyllä tehdyksi herkullista mätitahnaa. Smetanaa tai vastaavaa, vähän hienoksi hakattua sipulia ja suolaa, muistaakseni. On herkullista.

Ilkka Mänttäri

Kyllä näin on mutta ainoaksi oikeaksi kaviaariksi on kuitenkin noiden vanhojen aikojen takia kai juuri jäänyt sammenmäti. Siihen on kuitenkin aika harvalla varaa. Kyllä muistakin kaloista varsin maukasta ”korviketta” saa, eikä sekään ole aina kovin halpaa.

Ilkka Forsten

Reseptini on vielä yksinkertaisempi.

1) Otetaan Vihtavuoren 12 kaliiberinen haulikonpatruuna. ( Hinta noin 0.35 senttiä.)
2) Avataan hylsy.
3) Kolistetaan kaikki 2-2.5 mm haulit kulhoon.
4) Jätetään haulikuppi pois.
5) Lisätään smetanaa, ja sipulia samaan kulhoon suolan lisäksi.
6) Otetaan kunnon kännit, ja syödään tarjottu annos mieluummin pureskelematta.
7) Vältetään seuraavana aamuna liian holtitonta ” ilmanvaihtoa ” WC tiloissa, ja pyritään suuntaamaan puhallus keskelle astiaa. Näin vältymme rikkomasta astian pintaa sen sivuilta. Pohjankin kanssa on syytä noudattaa varovaisuutta, jolloin suositus on ettei yli 9 m/s tuulta anneta kuin pieninä turahduksina. Lattialämitteisessä tilassa on varottava vahingoittamasta ympäristöä, kuten myöskin seinien mahdollista kaakelointia.

Onnea matkaa ja, Bon Apetit.

Kata

😀 Voi mahoton!

Kata

 ”Hidas byrokratia ei saa tulla perheiden pelastamisen tielle”, Kari sanoo.

Hidas byrokratia seisottaa suomalaisia ruokajonoissa ja asuntojonoissa sanoi sitten Hesan päälliköt mitä haluaa niin asunnottomia pottunokkia on!
Myös julkinen terveydenhuolto on ajettu alas.Ei pikku eläkkeellä yksityiselle mennä!Joten vanhukset vain odottavat jotta kutsu käy….lautturin luo.
Tämä Emmaljung voisi pitää suunsa edes joskus kiinni!Tuota tekopyhää jargonia ei kukaan muu sulata kuin nämä viherelomaassamakaajat.

Ilkka Forsten

Siis kutka ??

Kata

Kutkaa on liikkeellä…. 😀

Ilkka Forsten

Kutka niin sanoo ?

Kata

Katka ja Kutka kertoi… 😀

John Quiman

Katkaravut tiedänkin, mutta kutkaravut oli ihan uusi juttu.

Kata

😀

Minuhe Kerettiläinen

Joo, mäkään en ole kutkaravuista kuullut. Varmaan hyviä… 🙂

Ilkka Forsten

Oikeasti minä pidän katkaravuista, mutta kaverini ei syö niitä. Hän väittää että ne maistuvat kuse****ta.. Olen vähemmän tullut maistelleeksi sitä hänen mainitsemaansa ainetta, joten en pysty sanomaan onko vertaus osuva.

Viimeksi muokattu 10 kuukautta sitten by Ilkka Forsten
Ilkka Forsten

Kutkuttava ajatus kerta kaikkiaan.

Kata

Juu on se! 😀

Juukeli

Painuis ny nuo vihreät ääliöt helevetin kuuseen

Ilkka Forsten

Hyvä valinta, kuusi on vihreä.

Kuusikko

Hallituksemme on myös siellä metsässä kuusikossa, löysivät sieltä pohjattoman kirstunkin. Näin ainakin kuvittelevat. Eli viisikko on kuusikossa.

Ilkka Forsten

Uutinen sanomalehdestä poimittuna. ” Auto törmäsi puuhun, kuusi kuoli.”

Ilkka Mänttäri

Paitsi vihreillä. Se on metsäpalon punainen.

Ilkka Forsten

Ja punapuun kylkeen kun mökkinsä laittaa niin siinä se ilonpäivä koittaa. Vaikka elämän myrskyt meitä ” tuutittaa ”, niin vapaus sen varmasti voittaaaaa.

Näin lauloi muistaakseni Hiski Salomaa ?

John Quiman

Asiasta toiseen:
http://islam-radio.net/finish/power/rosenthal.htm

Mielenkiintoinen haastattelu vuodelta 1976. Katsaus verhojen taa.

Kata

Ohoh tämä täytyy lukea ehkä vielä pari kertaa….hurjaa.

Kaino-Vieno Huttunen

Eihän se humanitäärinen suojelu laissa ole, mutta mitä muuta se käytännössä on, jos niiden mieltä ei edes saa pahoittaa käyttämällä tiettyjä sanoja tai pitämällä uskonnollinen aamunavaus.

Ilkka Forsten

Nyt siitä on tullut uskonnollinen aamunaus.

John Quiman

60-luvulla oli vielä jonkinlainen aamuhartaushetki koulussa, jossa olin, mutta se lakkasi olemasta 60-luvun lopussa. Vieläkö niitä on jossain?

Ei silloin kukaan edes puhunut jostain joidenkin loukkaantumisista tai joulu- ja kevätjuhlien lauluista.

Viimeksi muokattu 10 kuukautta sitten by John Quiman
Ilkka Forsten

Minunkin koulunkäyntini varhaisvuosiin kuului se aamulla suoritettu aamuhartaus. En muista olisiko opettaja koskaan edes kysynyt onko joukossa ateisteja tai jotain muuta uskontokuntaa mikä saattaa loukkaantua.

Pitkälle on tultu niistä päivistä, sillä nyt suvivirren laulaminen loukkaa koko islamilaista maailmaa, mutta se ei loukkaa jos ahmed haluaa joikata oman suuransa ohi tooran ja julistaa fatwan opettajalle koska tämä ei käytä huntua mokoma kerettiläinen.

markku korhonen

Jos tyhmyys voisi nostaa ilmaan, Emma olisi jo toisessa aurinkokunnassa, olen siitä aika varma.

John Quiman

Jos ei jos-sanaa olisi olemassa, Emmakin lentäisi. Saattaa pian omasta mielestään lentääkin, koska suvakit uskovat, että kun sanoja määrittelee uudestaan ja kieltää, muutuu todellisuus.

Jouni S.

Tämä Emma on tehnyt ikiliikkujaan verrattavan keksinnön, kaikki läpsyt vaan otettava tänne, eikä raha ole mikään ongelma, kun se tulee valtion kassasta!
Toisaalta, vihreät ovat esittämässä lisää veroja suomalaisten maksettavaksi ja elämää vaikeuttamaan, eli myöntävät, että rahanreikiä kyllä on. Liikkuminen, asuminen ja niistä väksinkin syntyvät päästöt pitäisi saada entistäkin kalliimmaksi. Ja nimenomaan täällä pohjoisilla leveysasteilla, jossa ovat asumisen ja elämisen edellytys. Mutta yhtään ei heitä haittaa, jos tänne tuodaan Afganistanista väkeä ja samalla sen tänne tuodun porukan hiilijalanjälki kasvaa ainakin kymmenkertaiseksi lähtömaahan verrattuna; kaikkien muiden mukana seuraavien oheisongelmien lisäksi.
Toisaalta k.o. henkilölle voisi kyllä hyvin myöntää Nobellin rauhanpalkinnon, hän on taatusti ollut tosi kaukana sieltä, missä ruuti keksittiin.

Oleskelulupa

Se voi olla peruste oleskeluluvalle, mutta turvapaikkapäätökselle se ei saa olla. Oleskelulupa ei pidä sisällään ylläpitoa. Oleskella saa omalla kustannuksellaan, mutta veronmaksajien ei tarvitse osallistua kuluihin millään tavalla.

Anonyymi

Miten oleskellaan omalla kustannuksella, jos ei olla missään töissä? Ja jos vaikka ollaankin, palkka on niin pieni, että tarvitaan tulonsiirtoja. Jos ei tämä ole humanitaarista, niin mikä sitten?

Tuodaan kehitysmaa tänne

Vihreillä on kiire järjestää suomeen mahdollisimman paljon ongelmia. Muut komppaavat paitsi ps. Luulenpa, että tämä lakiesitys on pian eduskunnassa. Ja läpi menee, että heilahtaa.

John Quiman

Niillä on nykyään kamala kiire. Yrittävät ehtiä hutiloimaan mahdollisimman paljon. Mahtavatko ounastella, että heidän ideologialleen ja touhuilleen tulee pian loppu, elleivät voi tuhota kaikkea sitä ennen ja sitten saamaan diktatuurinsa.

Anonyymi

Ainoa syy tällaiseen käytökseen on se, että kuvitellaan saatavan näistä tulijoista uusia äänestäjiä, jotka sitten mahdollistavat the unelman, rauhan ja rakkauden yhteiskunnan, lähes taivaan laskeutumisen maan päälle. Ei ole tainnut tulla mieleen, että se unelma saattaakin olla islamilainen kalifaatti?

Mirkku

Mitähän Emma mahtaisi sanoa sinä päivänä, kun (=jos) suomalaiset ykskaks saisivatkin tarpeekseen ja aloittaisivat katastrofaaliset mellakat ja peijaiset? Ihan kättä pidemmän kanssa.
Mitäpä tuota kyselemään, tuotakaan. Kaikki olisi kuitenkin meidän syytämme, eihän nyt Emma tai kaltaisensa voi millään ymmärtää ajatusta, että me emme muka jaksaisi enää ja Emman ja kaltaistensa tahdon mukaan eläminen on lopultakin tullut tiensä päähän.
Emma hyvä: älä herätä nukkuvaa karhua. Tuskinpa sinä sen enempää kuin kaltaisesikaan haluavat nähdä toisintoa vuoden -18 tapahtumista.

Ilkka Forsten

Mihin vie emman tie, ah sorakuoppa vastaa. Nyt kun tänne vihdoit saavut, voitkin poistaa kaikki kaavut, astu reunaan kaivannon katso kohti luojaa, sillä tämä paikka on vailla mitään suojaa. Se mikä tuolla odottaa, poistaa kaiken harmaan, tapa millä teemme sen takaa homman varman. Näin siis päättyy yksi tie, hiekkaa päälle paljon lie. Mitään ei jää näkymään kukaan ei käy kysymään. Näinkö toimi oikeus näinkö toimii kansa. Kyllä kuuluu vastaus heidän puoleltansa.

Hajaantukaa, tällä ei ole mitään nähtävää….

John Quiman

Taidat kuvailla tapahtumaa, jossa rahvas vapautetaan veronmaksusta. Kaikkein varakkaimmilla se on hoidettu toisin.

Ilkka Forsten

Mihin ne on haudattu ?

John Quiman

Kaikkein varakkaimpia ei veron maksusta vapauttamiseksi haudata, mutta he hautaavat rahansa veroparatiisien kätköihin, jotta olisivat vapautettuja veronmaksusta.

Pitäisi varmaan lähteä aarteenetsintään sinne veroparatiisiin, tiedä vaikka löytäisi niitä haudattuja aarteita. Olisiko jollakulla sellaista aarrekarttaa?

Viimeksi muokattu 10 kuukautta sitten by John Quiman
Irmeli

Täys sekopää toikin eukko. Pilaavat kotimaani islamisteilla, jotka eivät tänne sopeudu ja rikokset sen kun lisääntyy ja turvattomuus kantasuomalaisilla lisääntyy. Kohta on kun Ruotsi ei uskalla iltaisin ulos mennä, kun ulkomaalaiset rikolliset kansoittaa kadut. Ulkomaalaiset klaanit määrää ja uhkailee. Vankilat notkuu matuja ja osa juoksee (ketään ei kiinniotettu) vapaana. Sitäkö toikin mielipoli tänne haluaa. Meillä on aivottomien bimbojen hallitus. Me ei olla vastuussa islamistien elämästä, eikä meidän tarvi/pidä elättää koko maailmaa. Afgaani nuoret johtaa Ruotsissa raiskaustilastoja…

John Quiman

Ja sitten niitä pitäisi ”auttaa” ottamalla niitä lisää Eurooppaan. Auttaako suvakki ”hädänalaista”, joka asuu hänen kodissaan, raiskaa hänen lapsensa ja syö hänen laskuunsa ja myy hänen irtaimistonsa voidakseen juoksennella diskoissa?

Ehkä, mutta sitten tyhmyys on jo mennyt yli äyräiden. Jos on vähänkin terve, ei tee niin ainakaan enää sen jälkeen, kun älyää, että hänen lapsensa kärsivät ja elämä menee turvattomaksi kaikin puolin.

Mutta hän tekee sen omalle maalleen, omalle kansalleen uskoen olevansa hyvä ihminen.

Tassos

Tarkoittaako arvoisa edustaja Kari että Suomen on perustettava erityiset afgaanien suojelujoukot,jotka tulisivat toimimaan Suomen rajojen ulkopuolella.
Edustaja Kari mainitsee kirjoituksessaan että Suomen on tarjottava turvaa afgaaneille niin Suomessa kuin Suomen rajojen ulkopuolella ?

Tassos

Ja eipä aikaakaan kun Suomi olisi taas nuhdeltavana EU:ssa humanitäärisen suojelun laiminlyönnistä ja vamman tuottamisesta afgaanin saatua tikun esinahkaansa laiturilla tapahtuneen raiskauksen yhteydessä. Sisäministeri esittäisi televisiossa julkisen anteeksipyynnön minkä itkultaan saisi soperrettua. Koko Suomi häpeäisi !

Ilkka Forsten

Afgaanien Shützstafeln, Lyhennetään yllättäen ASS kun ” originaali ” oli LSSAH.

setä Taikaseinä

Tuo Emma on kyllä aika tunteeton, koskapa hän käskee hentoa Suomi-neitoa hyppäämään veteen pelastamaan 120-kiloista hukkuvaa klaanipäällikköä.

Juha

Eikös Finnair voisi auttaa ylioppilas Pekkaa ja hakea kaikki talipaanipaviaanit Suomeen? Onhan tänne näitä terroristeja aiemminkin charter-lennoilla tuotu. Kyllä veronmaksaja jaksaa maksaa..

Kaitsu

Emma Kari on palautettava Afrikkaan, mieluiten jo huomenna.

Hyvä ehdotus

Pääsis samanlaistensa pariin.

Rullattu

Harvahammas akka kuuluisi sukuineen linnaa sillä kaikki nuo on syyllistyneet rikoksiin jo vuosia, silti akka pomppii hallituksessa päättämässä suomen kansan asioista.

Ilkka Forsten

Sen Isä onkin jo siellä. Veropetos tai jotain….

John Quiman

Viittatko hienovaraisesti perheenyhdistämisen tarpeeseen?

Ilkka Forsten

En hienovaraisesti vaan raskaammalla kädellä.

juu

Suomen on tarjottava turvaa afgaaneille kaikkialla, niin Suomessa kuin Suomen ulkopuolellakin.”

Eikä ole, on afgaanien oma asia laittaa maansa asiat kuntoon.
Sinne on syydetty tuhansia miljardeja, ja 40 miljoonaista kansaa ei kiinnosta puolustaa omaa maataan 60 000-70 000 roskajoukkoa vastaan.
Ei varmaan kiinnosta osittain siksi, koska tietävät että nyt on elämänsä tsänssi päästä länsimaihin ilmaisen elämän perässä.

p.grandell

oikeessa oot, ei meidän pikku homppelimaan ole tarvis olla mikään maailman sosiaalitoimisto, heillä oma kulttuuri, ovat tapelleet ja murhanneet toisiaan jo 4000 vuotta, turha tänne velkaseen maahan niitä roudata harvojen veronmaksajien niskaan, jos emma nyt hoitaisi ensin omat ihmiset, hurstin ruokajono oli 2,5km eikä valtio antanut centtiäkää, mutta jokin vimma heittää miljardi toiselle puolelle maailmaa ja roudate tänne, emma, olet ihan pihalla, kyllä sen ymmärtää kun katsoo mikä on puolueesi, ziisus sentään, veronmaksajilta ei kysytä mitään, viherpiiperöt roudaa rupusakkia meidän elätettäväksi,häpeisit emma edes,

John Quiman

Emma on ilmeisesti siinä käsityksessä, että afgaani ei selviä omillaan. Suomalaiset ovat hänen mielestään hallitsijarotu, jonka holhoamana afgaani voi tehdä yksinkertaisia asioita, mutta ei luoda mitään omaperäistä.

Kata

https://www.instagram.com/p/CS7Fxv_jWy1/?utm_source=ig_web_copy_link
Näin ne omiaan kohtelee…tämä on siis aika karseaa…eli mites tuo integraatio sitten?

Ilkka Mänttäri

Siinä ilmeisesti vihreä kansanedustaja opettaa suomen kansan jäsentä olemaan ilmastoaktiivinen. Ainakin toistaiseksi oppi on mennyt perille.

Kata

Saa nähä onko toritapahtumia tässäkin muodossa tulevaisuudessa(ei niin kaukana?).
Miehet siinä seuraa mielenkiinnolla..kiesus sentään!Olikohan rouva puhunut vieraalle miehelle..

Ilkka Forsten

Öhöm…. Niinhän me olemmekin, hallitsijarotu.

Kansalaisen verkkokauppa