Muu maailma

Viimeisten 30 päivän aikana on tapahtunut 113 islamilaista terrori-iskua

Pariisin Bataclanin terrori-iskun muistotilaisuus 2015. Kuva Takver / Flickr

Maailmalla on tapahtunut viimeisten 30 päivän aikana 113 islamilaista terrori-iskua, joissa on menehtynyt 813 ja vammautunut 818 ihmistä.

Ekofasistiksi julistautunut entinen kommunisti ja anarkisti murhasi kylmäverisesti 50 muslimia Christchurchissa Uudessa-Seelannissa.

Media on kaikkialla maailmassa kertonut järkyttävästä tapauksesta sen ansaitsemin suurin otsikoin. Mikä medialta on kuitenkin jäänyt kertomatta, on viimeisen kuukauden aikana tapahtuneet 113 islamilaista terrori-iskua kaikkialla maailmassa.

The Religion of Peace -sivusto on listannut kaikki Yhdysvaltoihin kohdistuneen 9/11 -terrori-iskun jälkeen tapahtuneet islamilaiset terrori-iskut, joita on sivuston mukaan tähän päivään mennessä kaikkiaan 34 731. Uhrien lukumäärä lasketaan sadoissa tuhansissa.

Viimeisen kuukauden aikana tapahtuneet 113 islamilaista terrori-iskua  on suoritettu 20 maassa, ja niissä on menehtynyt 813 ja vammautunut 818 ihmistä.

The Religion of Peace -sivusto ottaa tilastoihinsa mukaan kansainvälisestä mediasta tapaukset, joiden voidaan riittävällä varmuudella katsoa johtuvan uskonnollisista syistä. Islamin tulee liittyä tapauksiin, mutta sen ei tarvitse olla ainoa syy.

Liity kannattajajäseneksi

Uusimmat uutiset

Kansalaisen verkkokauppa