Muu maailma

Viimeisten 30 päivän aikana on tapahtunut 113 islamilaista terrori-iskua

Pariisin Bataclanin terrori-iskun muistotilaisuus 2015. Kuva Takver / Flickr

Maailmalla on tapahtunut viimeisten 30 päivän aikana 113 islamilaista terrori-iskua, joissa on menehtynyt 813 ja vammautunut 818 ihmistä.

Ekofasistiksi julistautunut entinen kommunisti ja anarkisti murhasi kylmäverisesti 50 muslimia Christchurchissa Uudessa-Seelannissa.

Media on kaikkialla maailmassa kertonut järkyttävästä tapauksesta sen ansaitsemin suurin otsikoin. Mikä medialta on kuitenkin jäänyt kertomatta, on viimeisen kuukauden aikana tapahtuneet 113 islamilaista terrori-iskua kaikkialla maailmassa.

The Religion of Peace -sivusto on listannut kaikki Yhdysvaltoihin kohdistuneen 9/11 -terrori-iskun jälkeen tapahtuneet islamilaiset terrori-iskut, joita on sivuston mukaan tähän päivään mennessä kaikkiaan 34 731. Uhrien lukumäärä lasketaan sadoissa tuhansissa.

Viimeisen kuukauden aikana tapahtuneet 113 islamilaista terrori-iskua  on suoritettu 20 maassa, ja niissä on menehtynyt 813 ja vammautunut 818 ihmistä.

The Religion of Peace -sivusto ottaa tilastoihinsa mukaan kansainvälisestä mediasta tapaukset, joiden voidaan riittävällä varmuudella katsoa johtuvan uskonnollisista syistä. Islamin tulee liittyä tapauksiin, mutta sen ei tarvitse olla ainoa syy.

  • 7.1K
    Shares

Liity kannattajajäseneksi