Eurooppa Maahanmuutto

Viisivuotias afgaanipoika hukkui Balkanilla perheen ylittäessä laittomasti rajajokea

Una-joki. Kuva Julian Nyča / Wikimedia Commons / CC BY-SA 3.0

Paikallisen tiedustelukeskuksen saatavilla olevien tietojen mukaan Afganistanista peräisin oleva lapsi kuoli, kun perhe yritti ylittää Bosnian ja Kroatian Una-rajajokea.

Ikävä tapaus sattui, kun nelilapsinen afgaaniperhe yritti laittomasti ylittää rajan Bosniasta Kroatiaan, jolloin lapsi katosi Una-rajajokeen.

Tapahtumasta ilmoitti poliisille paikallinen asukas, kertoo USKInfo.ba.

Paikalle saapuivat Bosanski Novin poliisin, palokunnan ja terveyskeskuksen henkilöstöä. Paikalliset asukkaat osallistuivat veneillä etsintään.

Lapsi löydettiin noin neljänkymmenen minuutin kuluttua, ja epäonnistuneen elvytysyrityksen jälkeen hänet kuljetettiin Bosanski Novin terveyskeskuksen ruumishuoneeseen.

Tilaa
Ilmoita
guest

33 Kommenttia
Uusin
Vanhin Äänestetyin
Palautteet
Näytä kaikki kommentit
marko

Mitä vetoa että ensiviikolla tämäkin laitetaan tavallisten suomalaiarasistien syyksi.

Sari Saarela

Eiköhän tämäkin saada tuota pikaa väännettyä karmean Euroopan syyksi….

Seppo-Sisko

Jaahans, taas kerran vanhempien vastuu unohtuu, kun rasistinen rajajoki sai saaliin.

Miksi muuten ihmisten, jotka eivät kykene elättämään itseään, pitää lisääntyä rottien tapaan?

Ilkka Forsten

Äly ei riitä kertomaan, ettei äly riitä kertomaan mitä pitäisi kertoa. Kertolasku siis, jota ei älytä kertoa oikein 1×1 ei ole kaksi vaan 3. ( Zuleiman, Abdul ja Abdul II potkuhousuissa. )

Ilkka Forsten

Mutta lapsen vanhemmat ei tehneet siis mitään asian eteen, yhy hyyyy tämäkin olisi vältetty ellei rakenteellinen rasismi toisi vettä virtaavaan jokeen, ja jokikin on rasisti kun virtaa juuri siinä vaikka voisi olla kuivillaan.

Alunperin nelilapsinen perhe, nyttemmin tilapäisesti kolmilapsinen, on pikapuolin jossain Saksassa ja pääluku muuntuu muotoon neljäkymmenhenkinen perhe.

Saisikohan sen joen virtaumaa vähän lisättyä, se toimii paljon paremmin kuin suomen rajavartiosto Torniossa ?

Sami

Jos rajavalvonnan annettaisiin toimia, ei tätäkään olisi tapahtunut, vaan tuokin perhe olisi täysilukuisena nyt omaa kotimaataan rakentamassa ja kehittämässä

marjatta

Asiahan on niin että laittomasti lähtivät ylittämään jokea. Miksi rajaviranomaiset eivät estä laittomia ylityksiä. Syyllisiä ovat lapsenkuolemaan he, että vanhemmat, jotka laittoivat lapsensa tähän hengenvaaralliseen tilanteeseen.Lisää rajoille vartiointia.

Ilkka Forsten

Kaccamaja on aika tavalla loppuun kehitetty tekele, ei siitä mitään sen viisaampaa tule.

Kaino-Vieno Huttunen

Eihän tuota tiedä, vaikka vanhemmat olisivat työntäneet itse veteen lapsensa säälipisteiden toivossa. Jos olivat vaikka jäämässä kiinni, niin tapauksen avulla saatiin huomio muualle. Toisaalta afgaaninaisen kaavussa on vaikea uida, jos äiti oli lähimpänä ja isä kauimpana.

Ilkka Forsten

Taattoi oli varmaan jo vastaranalla huutaen rukouskutsua kun muija räpiköi penskojen kanssa joella. Näinhän se muslimien tukkilaisromantiikka pelaa. Kamelin arvoisella ei ole väliä kunhan kvanttifysiikan tohtori selviää kuiville. Ja taas oli allah suurin.

Sami

Useimmissa kehiskulttureissa poikalapsi on toivottu lapsi, mutta tyttölapsi on vain taakka. Tyttölapsi on ruokittava, mutta silti tämä päätyy toisen perheen ilmaiseksi palveliaksi antamatta omalle perheelleen mitään. Kekseliäs kehitysmaalainen voi hankkiutua tyttölapsesta eroon esimirkiksi vaikka jossain rajajoella.

Darwin

Luonto poistaa heikot yksilöt. Olisi kannattanut mennä tietä pitkin rajalle ja koittaa päästä maahan viralliseti esim. työ- tai opiskeluviisumilla.

Ilkka Forsten

Toistaiseksi kukaan niistä ei ole hukkunut työviisumeihin, Täta mina kovasti ihmeitelä…

juha II

Suomessa on hukkunut ainakin yksi poika tänä kesänä. Onko vm. meidän syytämme muutoin kuin esittää surunvalittelut ikävän tapauksen johdosta. Lapset ovat sellaisia eläväisiä, että silmät pitäisi olla niskassakin.

Eli välimeren tapauksesta ovat vastuullisia ihmissalakuljettajat ja nk. ”hyväntekeväisyysjärjestöt”, jotka rahtaavat laivoillaan nk. pakolaisia eurooppaan, joka on maailman mantereista tiheimpään asuttu jo omallakin väellä!

Nk. pakolaiset tuovat mukanaan jo yksistään väkivaltakulttuurinsa mukanaan sinänsä enennen rauhallisiin eurooppalaisiin valtioihin!

Hyi hetero sentään!

Valkoisen sikaa syövän heteromiehen vika, eikä missään nimessä laitonta maahantunkeutumista yrittäneen perheenpään vika.
Jännä muuten tämä hinku tehdä rajarikos, kun tullaan turvallisesta maasta (Bosnia) ja halutaan toiseen turvalliseen maahan.
Vain keltaista ja ruskeaa käymisainetta sisältävä pää puhuu tässä vaiheessa enää mistään turvanhausta.
100% laitonta elintasosiirtolaisuutta, jolle pitäisi laittaa voimakkaampi stoppi.
Loppuisi hukkumiskuolemat myös Välimerelle. Mellillan aitakin kannattaisi sähköistää.

Ilkka Forsten

Suomihan sen voisi tehdä niin saisimme maksa sähkönsiirtomaksut sinnekin.

John Quiman

Jälleen kerran vanhemmat rahtaavat lapsensa vaaroihin ja aiheuttavat lapsen menehtymisen. Suvakkeja harmittaa, kun eivät saaneet hienoa valokuvaa propagandatarkoituksiin, ei suinkaan varoittaakseen tunkeilijoita vaaroista, vaan syyttääkseen eurooppalaisia.

Noin kiivaana yrittävät päästä suvakkien lupailemiin tukiaisiin käsiksi.

Ilkka Forsten

-Muukalainen, jos etsit täältä kultaa löydät lyijyä.-
Tombstonen kaupungin rajalla ollut kyltti silloin vanhaan hyvään aikaan.

Sami

Tämän ikävän yksittäistapauksen vuoksi suomalaiset ammattihyysäysjakkukalkkunat jäävät suremaan menetettyä miljoonan euron ammattihyysäyspalkkiotaan. (Veronmaksajat kiittävät ja huokaisevat helpotuksesta).

Rullattu

Ai ikävä tapaus?
Ei tosiaan vaan iloinen tapaus, eurooppa ei kaipaa minkään ikäisiä laittomia terrorsteja eikä niiden alkuja maaperälleen.

Sami

Perhe pakeni euroopasta -bosniasta. Valitettavasti perheen luku ja kirjoitustaidon pää ei osannut lukea karttaa ja vahingossa pakeni väärään suuntaan. 🙁

rauhan salakuljettaja

Tuo on eräs niistä maailmankolkista joista muiden maiden pitää pysyä poissa ja vastaanottaa tulijoita vain hyvin rajoitetusti.
Sotilaallinen läsnäolo jää aina tilapäiseksi ja pysyvä ratkaisu eli nukettaminen on humanitaarisista syistä ja kriisin eskaloitumisen pelossa tietenkin pois laskuista,

Ilkka Forsten

Miinakenttä ei vaadi päivärahoja, eikä ole tilapäinen ratkaisu. Humanitaarisista syistä nekin voidaan tarjoilla sirotemiinoina, jolloin Tavja Halonenkaan ei pääse nillittämään ihmisoikesrikkomuksista. Nehän ei näet ole siinä tapauksessa vain tietylle ryhmälle suunnattu este.

Sami

Bosnia on turvallinen maa.

Ilkka Forsten

Oli vähän heikommassa hapessa vuosina 1992 -95.

p.grandell

kaikki nämä hukkumiset ovat lapsen vanhempien vastuulla, ei kannata hakea sympatiaa muilta, meillä ei ole osaa eikä arpaa, olisivat pysyneet kotonaan, emme ole vastuussa pojan hukkumisesta.

Kata

Näin on!Kuten sen hampaiden uusimista Euroopassa-isukinkin!Lähdetään hulluille tuhansia kilometrejä pitkille matkoille kun ei osata asioita hoitaa kotimaissaan.Minkä kuvan saammekaan heidän ideologiastaan?🤔😦

Viimeksi muokattu 1 vuosi sitten by Katariina Pihl
Horace Smith

”Minkä kuvan saammekaan heidän ideologiastaan?” No, ei siitä voi saada kuin yhdenlaisen kuvan. Mutta jos sitä katselee punavihreiden kakkuloiden läpi, totuus muuttuu joksikin toiseksi totuudeksi.

Ilkka Forsten

Kun sekottaa vihreää punaiseen, syntyy ruskeaa, ja kun vielä lisää vihreää syntyy mustaa. Mikä sattuma eikö vaan ? Toisin sanoen punavihreä on BLM ihan värikartassakin.

Ilkka Forsten

Engineering first class.

Ilkka Mänttäri

Kyllä tuonkin euroopan valtamedia kääntää kansallismielisten syyksi.

Ilkka Forsten

Tsot tsot.. Huumori on EU:sa kiellettyä.

Ilkka Forsten

Ikuna ei ou niin palajo huvittanna ko sillon, ku anoppi hukku ja sitä naarattii vierästä järvestä..