Eurooppa Politiikka

Viktor Orbán: Länsi tuhoutuu, sillä Eurooppaa miehitetään sen edes tajuamatta sitä

Kuva Gergely Botár / Unkarin hallitus
Sunnuntaina 18. helmikuuta Viktor Orbán piti jokavuotisen kansakunnan tilaa käsittelevän puheensa Budapestin linnassa.

Unkarin pääministeri Viktor Orbán puhui Brysselin eliitistä, George Sorosista, siirtolaisuudesta ja V4-maista monien muiden aiheiden lomassa.

Hänen mukaansa vaara uhkaa lännestä, ja jos asiat etenevät kuten tähän saakka, kulttuurimme, identiteettimme ja kansakuntamme tuntemassamme muodossa katoavat.

– Länsi tuhoutuu, sillä Eurooppaa miehitetään sen edes tajuamatta sitä.

Tilanne on se, että vaara uhkaa meitä lännestä. Tämä vaara tulee Brysselin, Berliinin ja Pariisin poliitikkojen taholta. He haluavat, että omaksumme heidän politiikkansa – politiikan, mikä teki heistä maahanmuuttomaita ja mitkä ovat avanneet tien kristillisen kulttuurin katoamiselle ja Islamin laajenemiselle. He haluavat myös meidän ottavan vastaan siirtolaisia ja muuttuvan maaksi, jossa on sekaväestö.

Taistelu ei kuitenkaan pääministerin mielestä ole toivotonta.

Meidän tulee selkeästi ja suoraan todeta, että emme näe taisteluamme toivottomana. Itse asiassa näemme sen niin, että seisomme voiton partaalla. Visegrád-ryhmän maat ovat horjumattomia. Ortodoksinen maailma seisoo yhtenäisenä, ja näyttää siltä, että Kroatia on tullut järkiinsä. Itävalta on muuttanut kurssinsa patriotismin ja kristillisyyden suuntaan. Baijerissa henkinen ja poliittinen vastarinta on vallannut alaa CSU:n johtamana.

Sama koskee hänen mukaansa taistelua yhdysvaltalaista arvoliberaalia ja globalistia George Sorosia vastaan.

Ymmärrämme nyt, että Soros ei käy taistelua yksinomaan meitä, vaan myös Britanniaa, presidentti Trumpia ja Israelia vastaan. Kaikkialla aihe on sama: pakottaminen maahanmuuttoon ja sen hyväksymiseen. Mutta he eivät onnistu. Emme ole yksin, ja taistelemme yhdessä Brysselin ja YK:n esittelemää Sorosin suunnitelmaa vastaan. Ja jos meillä on tarpeeksi liittolaisia – ja me voimme saada tarpeeksi liittolaisia – olen varma, että lopulta onnistumme.

Unkarin pääministeri Viktor Orbán julisti, että oma kansakunta on kaikkein tärkein.

Unkari ensin.

Lue koko puhe englanniksi käännettynä Visegrád Post:sta

Korjattu 23.2 klo 8:31

  • 7.5K
    Shares

Liity kannattajajäseneksi

Uusimmat uutiset