Eurooppa Politiikka

Viktor Orbán: Unkari on 21. vuosisadan voittaja

Viktor Orbán. Kuva Unkarin hallitus.
Viktor Orbán: – On kehittymässä historiallinen tilanne, jossa Unkari ei taistele pelkästään itsensä vaan myös kristityn Euroopan puolesta.

Unkarin pääministerin Viktor Orbánin mukaan maa oli häviäjä 20. vuosisadalla mutta tulee olemaan voittaja 21. vuosisadalla.

– Vuonna 2019 tulee olemaan vaaleja, mutta me katsomme vuoteen 2030 saakka. Olemme uuden ajan alussa, ja olen vakuuttunut, että emme ole pelkästään saattaneet alkuun nousujohteista kehitystä, vaan tulemme myös saavuttamaan tavoitteemme, pääministeri sanoi.

Viimeaikaisista hallituksen vastaisista opposition järjestämistä mielenosoituksista hän sanoi, että ne ovat osa demokratiaa, mutta sama ei koske väkivaltaa, tuhoa ja vandalismia. Hallitus työskentelee työn, perheiden ja turvallisuuden puolesta, mutta oppositio vastustaa sitä.

Euroopan tilanteesta hän totesi, että Länsi-Euroopan suuret maat ”suorittavat kokeita” kehittelemällä sekaväestöä ja kuvittelemalla, että kristitty Eurooppa tulee muuttaa kristittyjen ja muslimien Euroopaksi. Keski-Euroopan maat eivät kuitenkaan ole lähteneet näihin kokeiluihin mukaan, sillä niiden näkemys on, että niihin sisältyy valtava riski.

– Emme halua, että maitamme asuttaa sekaväestö, ja siksi suojaamme rajojamme ja vastustamme siirtolaisuutta. Jokainen voi todeta, että Länsi ei kunnioita tätä päätöstämme, pääministeri huomautti ja jatkoi: – He käyttävät Unkarin oppositiota työkaluna. Euroopan parlamenttivaalit tulevat olemaan kulmakivi tässä taistelussa, sillä siihen osallistuvat poliittiset voimat, jotka pyrkivät suojelemaan kristittyä Eurooppaa ja ne, jotka tukevat siirtolaisuutta.

– On kehittymässä historiallinen tilanne, jossa Unkari ei taistele pelkästään itsensä vaan myös kristityn Euroopan puolesta, Unkarin pääministeri Viktor Orbán painotti.

Unkarin hallitus

  • 718
    Shares

Liity kannattajajäseneksi

Uusimmat uutiset