Kotimaa Politiikka

Virolainen Etnofutur-konferenssi tänä vuonna verkossa

Virolaisen kansalliskonservatiivisen EKRE-puolueen Sinine Äratus -nuorisojärjestön kansainvälinen Etnofutur-konferenssi järjestetään tänä vuonna koronarajoitusten vuoksi poikkeuksellisesti verkkotapahtumana.

Viron itsenäisyyspäivän aattona 23. helmikuuta tilaisuudessa puhuu useita kansalliskonservatiivisia ja uuden oikeiston puhujia Euroopasta ja Pohjois-Amerikasta, heidän joukossaan kaksi suomalaista.

Kansallismielisen ja etnofuturistisen kulttuurikollektiivi Suunnan johtohahmo Toni Jalonen sekä uusmaalaisten kansallismielisten nuorten aktivistien järjestön Uudenmaan akselin puheenjohtaja Pyry-Lii Soinio puhuvat tiistaina suorana lähetettävässä Etnofutur V -verkkotapahtumassa.

etnofutur_jalonen
Etnofutur_UA

Tilaisuudessa on tänä vuonna yhteensä kymmenen puhujaa, joiden joukossa ovat myös puolalainen entinen europarlamentaarikko, nykyinen kansanedustaja ja oikeistolaisen kansalliskonservatiivisen Wolność-puolueen puheenjohtaja Janusz Korwin-Mikke, sekä ukrainalaisen Kansalliset joukot -puolueen kansainvälisten asioiden sihteeri Olena Semenyaka.

Sinine Äratus järjestää Etnofutur-konferenssin jo viidettä kertaa. Verkkotilaisuus julkaistaan järjestäjän Facebook-sivulla ja YouTube-kanavalla. Tapahtumaa seuraavana päivänä on Viron itsenäisyyspäivä ja silloin Sinine Äratus on perinteisesti järjestänyt soihtukulkueen Tallinnassa.

Jalonen oli Etnofutur-tapahtumassa puhujana myös vuoden 2020 helmikuussa. Puhe herätti laajaa huomiota ja synnytti Suomessa aatteellista keskustelua yli puoluerajojen.

Tilaa
Ilmoita
guest
0 Kommenttia
Palautteet
Näytä kaikki kommentit

Liity kannattajajäseneksi

Uusimmat uutiset

Kansalaisen verkkokauppa