Kotimaa Politiikka

Virolainen Etnofutur-konferenssi tänä vuonna verkossa

Virolaisen kansalliskonservatiivisen EKRE-puolueen Sinine Äratus -nuorisojärjestön kansainvälinen Etnofutur-konferenssi järjestetään tänä vuonna koronarajoitusten vuoksi poikkeuksellisesti verkkotapahtumana.

Viron itsenäisyyspäivän aattona 23. helmikuuta tilaisuudessa puhuu useita kansalliskonservatiivisia ja uuden oikeiston puhujia Euroopasta ja Pohjois-Amerikasta, heidän joukossaan kaksi suomalaista.

Kansallismielisen ja etnofuturistisen kulttuurikollektiivi Suunnan johtohahmo Toni Jalonen sekä uusmaalaisten kansallismielisten nuorten aktivistien järjestön Uudenmaan akselin puheenjohtaja Pyry-Lii Soinio puhuvat tiistaina suorana lähetettävässä Etnofutur V -verkkotapahtumassa.

etnofutur_jalonen
Etnofutur_UA

Tilaisuudessa on tänä vuonna yhteensä kymmenen puhujaa, joiden joukossa ovat myös puolalainen entinen europarlamentaarikko, nykyinen kansanedustaja ja oikeistolaisen kansalliskonservatiivisen Wolność-puolueen puheenjohtaja Janusz Korwin-Mikke, sekä ukrainalaisen Kansalliset joukot -puolueen kansainvälisten asioiden sihteeri Olena Semenyaka.

Sinine Äratus järjestää Etnofutur-konferenssin jo viidettä kertaa. Verkkotilaisuus julkaistaan järjestäjän Facebook-sivulla ja YouTube-kanavalla. Tapahtumaa seuraavana päivänä on Viron itsenäisyyspäivä ja silloin Sinine Äratus on perinteisesti järjestänyt soihtukulkueen Tallinnassa.

Jalonen oli Etnofutur-tapahtumassa puhujana myös vuoden 2020 helmikuussa. Puhe herätti laajaa huomiota ja synnytti Suomessa aatteellista keskustelua yli puoluerajojen.

Tilaa
Ilmoita
guest
11 Kommenttia
Uusin
Vanhin Äänestetyin
Palautteet
Näytä kaikki kommentit
trackback

writing a dissertation proposal masters https://mydissertationwritinghelp.com/

trackback

best dissertation writing service review https://help-with-dissertations.com/

trackback

sim slots free games https://slotmachinegameinfo.com/

trackback

nms exocraft slots https://411slotmachine.com/

trackback
trackback

aristocrat slots free play https://beat-slot-machines.com/

trackback

vegas slots casino https://slot-machine-sale.com/

trackback

vegas grand slots https://pennyslotmachines.org/

trackback

dancing drums free slots https://candylandslotmachine.com/

trackback

big fish slots https://2-free-slots.com/

trackback

1landward