Muu maailma

WHO-tutkija: Ensimmäinen Covid-19 -virukseen sairastunut saattoi sittenkin olla kiinalaisen laboratorion työntekijä

Wuhanin virologiainstituutti. Kuva Ureem2805 / CC BY-SA 4.0

Maailman terveysjärjestön (WHO) johtava tutkija myönsi, että koronapandemia luultavasti sai alkunsa Covid-19 -viruksesta, jonka Wuhanin virologian instituutin työntekijä sai lepakosta.

WHO-tiimi julkaisi vastikään kiistanalaisen raportin, jonka mukaan koronapandemian alkuperä on luonnollinen ja että laboratoriovuoto on ”erittäin epätodennäköinen”.

Tiimin johtava tutkija Peter Embarek kuitenkin myönsi Tanskan TV2 -televisiokanavalla, että ”työntekijä, joka sai tartunnan kentällä ottamalla näytteitä”, kuuluu todennäköisen hypoteesin piiriin.

– Tässä virus hyppää suoraan lepakosta ihmiseen, hän tarkensi selitystä ja jatkoi, että ”siinä tapauksessa se olisi sitten laboratoriotyöntekijä satunnaisen kyläläisen tai muun henkilön sijaan, joka on säännöllisesti yhteydessä lepakoihin. Joten se on itse asiassa todennäköinen vaihtoehto.”

Muutettu otsikkoa 15.8 klo 20:55

Tilaa
Ilmoita
guest
10 Kommenttia
Uusin
Vanhin Äänestetyin
Palautteet
Näytä kaikki kommentit
Mutkat-suoriksi

Olipa onni että sattumalta tarttui lepakosta juuri virologian instituutin työntekijään, niin saivat rokotteenkin 2 päivässä kehitettyä, kun normaalisti siinä menee noin 7 vuotta.

Agentti 2030

Länsimaat kaivavat omaa hautaansa lopettamalla omaa tuotantoa ja siirtämällä sitä Kiinaan.
Jäljelle jää vain jonkinlaista kokoonpanoteollisuutta joka halvaantuu kun ei saada niitä Kiinassa tehtyjä ”komponentteja” jos terroristit alkavat häiritä konttikuljetuksia.
Ennen sellaiset komponentit tehtiin täällä Suomessakin.

juu

Kusetustahan toi taas on.
Ei ollut mikään lepakosta siirtynyt virus, vaan siellä labrassa muokattu virus, se on vaikea sanoa levisikö tahallaan vai vahingossa?
Mutta kyllä kaikki mitä maailmassa tapahtuu viittaa että oisi ihan tahallaan levitetty.
Mutta ei ollut vain Kiina syypää, vaan myös USA:n tämänhetkinen hallitus.
Fauci ja kumppanit on säätänyt siellä pitkään, samoin Gates Soros jne..

Ilkka Mänttäri

Olin aikoinani samaa mieltä kanssasi. Täytyisiköhän nyt myöntää että olen ollut väärässä. Geenitutkijoita on muuallakin maailmassa. Siis geeneihin jää aina jälki jos niitä on keinotekoisesti manipuloitu. Niin on minulle kerottu. Kun sitten perustelin että on näitä ja näitä lääkäreitä jotka ovat erimieltä sanottiin että ehkä pitäisi olla vähän enemmän ymmärrystä kuin rivilääkärillä näistä asioista .On kai turha sanoa että olen aika pihalla.

Kaino-Vieno Huttunen

Koska kaikki on mahdollista, uskomme myös, että sikotauti-, tuhkatokko- ja vihurirokkovirus voivat yhdistyä tuberkuloosibakteerin kanssa, loikata lepakkoon ja siitä wuhanilaiseen laboratoriotyöntekijään. Ovathan irakilaiset, marokkolaiset, somalit, kongolaiset, sudanilaiset, libyalaiset, pakistanilaiset ja bangladeshilaisetkin paossa Syyrian sotaa ja Iranissa koko ikänsä asuneet afgaanit hakeneet turvapaikkaa Euroopasta Afganistanin tilanteen vuoksi.

Viimeksi muokattu 5 kuukautta sitten by Kaino-Vieno Huttunen
No shit Sherlock!?

WHO, YK ym. vanhat järjestöt alussa tarkoittivat hyvää, mutta nykyään ne edustavat vain puhdasta rappiota. Vai mitä mieltä olet fifa:sta ja kansainvälisestå olympiakomiteasta – reilu peli 🤔

Voi voi voi

Niimpä. Tässäkin on taas yksi ”voivoittelu”-uutinen jonka tyhmät suomalaiset lukevat totena. Nykyään ei missään kerrota mikä johtui jostain tai mitä tapahtuu. Kaikkea ”voi” tapahtua ja kaikki ”voi” johtua jostakin.
Olisi kiva jos arvuuttelut lopetettaisiin ja kerrottaisiin se mitä tiedetään faktaksi. Mutta koskas se näiltä globalistien organisaatioilta onnistuisi. Olisi kiva jos jatkossa toimitus lihavoisi kaikki sanat jotka luovat epämääräisen tulkinnan näille artikkeleille. Silloin ihmiset ehkä ymmärtäisivät että artikkeli VOI sisältää faktoja.
Voivottelu on perinteisesti ollut vanhojen mummojen yksinoikeus.

Kata

Elä sie nyt höpötä mie en voivottele kyllä sitä tekee nuoremmat ja monesti vihervasemmistosta… Ne ne vasta voivotteleekin jos on puhuttu heidän mussukoistaan vähän realistiseen sävyyn! 😀

Ilkka Forsten

Se onkin siis ” loikkari ”. Ilmankos kaikki EU:sa antaa sille turvapaikan.

John Quiman

Tosin tuo selitys on yritys piilottaa sitä, että se oli laboratorion tuote. Laskettu vapaaksi vahingossa tai tahallaan. Monet virusten tutkijat ovat sanoneet, että ei ole luonnosta, on laboratoriossa muunneltu virus.

Viimeksi muokattu 5 kuukautta sitten by John Quiman