Eurooppa Kulttuuri

Wieniläinen opettaja puhuu suunsa puhtaaksi radikaalista islamista

Kuvituskuva. Kuva Pixabay.
Wieniläisen opettajan mukaan uskonto on vallannut koulut. Hänenkin luokassaan ylistettiin vuonna 2015 islamilaista Charlie Hebdo -terrori-iskua.

Susanne Wiesingerin tänään ilmestyvä kirja ”Kulttuurisota luokkahuoneessa” (Kulturkampf im Klassenzimmer) on herättänyt kiivaan keskustelun jo ennen ilmestymistään. Susanne kertoo kirjassaan kokemuksiaan Itävallan kouluissa erityisesti vuoden 2015 Charlie Hebdo-iskun jälkeiseltä ajalta. Iskua ylistettiin hänenkin luokassaan.

Wiesinger nostaa esiin muun muassa sen, kuinka islam on siirtynyt dominoimaan käytöstä ja kaikkea muuta.

– Islam on tärkein asia heidän elämässään, sanoo Wiesinger näkemistään oppilaista.

– Uskonto on vallannut meidän koulumme. He eivät halua olla missään tekemisissä kulttuurimme kanssa. Tämä meni jo niin pitkälle, että he vihasivat meitä ja halusivat yhä useammin myös taistella meitä vastaan. Esimerkiksi he ottivat Charlie Hebdo -terroristit, joita he ihailivat, kertoo Wiesinger.

Politiikka vastaa avunhuutoon?

– Salainen islamisaatio Wienin kaupungin kouluissa ei ole enää hiljainen ja salainen. Se on lyönyt rumpuja ja soittanut trumpettia edetessään. Kaupungin punavihreä hallitus ei edelleenkään halua nähdä ongelmaa ja sulkee silmänsä. Nyt olisi korkein aika ottaa tämä hätähuuto tosissaan ja alkaa toimimaan, sanoo kansallismielisen FPÖ-puolueen kaupunginhallituksen jäsen Maximilian Krauss.

Lähde: OE24

  • 427
    Shares