Eurooppa Rikos

Wienin puukottaja tuli maahan pakolaisena vuonna 2015

Kuva Pixabay
Itävallan joukkopuukotus on selvinnyt.

Itävallan Wienissä tapahtunut joukkopuukotus, jossa neljä ihmistä loukkaantui vakavasti, on selvinnyt. Afganistanilainen Jafar S. (23) on pidätetty ja hän on tunnustanut tekonsa. Tekijä kertoi motiivikseen ”aggressiot”.

Tekijä iski juuri kiinalaisesta ravintolasta ulos tulleen perheen kimppuun veitsellä. Perheen isä, 67-vuotias hammaslääkäri, on edelleenkin kriittisessä tilassa. Perheen äidin (56) ja pariskunnan tyttären (17) tila ei ole enää hengenvaarallinen, mutta molemmat ovat edelleenkin sairaalahoidossa.

Noin 30 minuuttia ensimmäisen iskun jälkeen tekijä ilmestyi erääseen pikaruokaravintolaan, jossa uhriksi joutui 20-vuotias tsetseeni, joka on edelleenkin kriittisessä tilassa.

Tekijä tuli maahan pakolaisena vuonna 2015

Tekijä saapui Itävaltaan suuren pakolaisaallon mukana vuonna 2015. Tekijä tuli poliisille tutuksi pian saapumisensa jälkeen useista huumausaine- ja väkivaltarikoksista. Hän oli perunut turvapaikkahakemuksensa ja eli Wienissä ”maan alla” laittomasti. 23-vuotias tekijä tunnusti molemmat teot poliisille. Syyksi hän ilmoitti ”huonon ja aggressiivisen ilmapiirin”.

Lähde: Kronen Zeitung 1 / 2

Tilaa
Ilmoita
guest
0 Kommenttia
Palautteet
Näytä kaikki kommentit

Uusimmat uutiset

Kansalaisen verkkokauppa