Eurooppa Maahanmuutto

Wienissä osa naisista käyttää päähuivia välttyäkseen muslimimiesten seksuaaliselta häiriköinniltä

Kuva Pixabay.

Entinen parlamenttiedustaja kertoi itävaltalaisen OE24-kanavan TV-ohjelmassa, että jotkut itävaltalaiset naiset ja tytöt pukeutuvat päähuiviin jotta eivät joutuisi muslimimiesten seksuaalisen häirinnän kohteeksi.

Lääkäri Marcus Franz, entinen konservatiivisen Itävallan kansanpuolueen (ÖVP) parlamenttiedustaja sai aikaan kohun sanottuaan OE24 -kanavan TV-ohjelmassa, että wieniläiset naiset ovat alkaneet käyttämään islamilaista päähuivia välttääkseen muslimimiesten seksuaalisen häiriköinnin kadulla.

– Jutelkaa naisten kanssa kadulla, jutelkaa lasten kanssa, jutelkaa nuorten tyttöjen kanssa. Itse tunnen isiä, jotka antavat ongelmallisilla alueilla asuville tyttärilleen päähuivin, kun nämä palaavat kotiin. He tekevät näin, jotta tyttäriä ei tunnistettaisi itävaltalaisiksi, Franz sanoi.

Franzin mukaan itävaltalaiset naiset joutuvat jatkuvasti kärsimään muslimimimiesten mikroaggressioista ja seksistisistä ehdotteluista Wienin kaduilla. Tällaista tapahtuu erityisesti siirtolaisvaltaisilla alueilla.

Entinen parlamenttiedustaja sanoi, että häiriköinti kohdistuu eritoten eurooppalaisiin naisiin, joilla ei ole islamilaista päähuivia, ja siksi naiset ja tytöt pelkäävät.

Hän sanoi myös, että aiemmin tulleiden ja maahan sopeutuneiden sekä vasta tulleiden siirtolaisten käyttäytymisessä on havaittavissa eroavaisuutta.

Tilaa
Ilmoita
guest
0 Kommenttia
Palautteet
Näytä kaikki kommentit