Kulttuuri Muu maailma Politiikka

Yhdysvallat: ”Väite, että leikkaukset tai hormonihoidot ehkäisevät transsukupuolisten nuorten itsemurhia, on täysin perusteeton”

Kuvakaappaus: Youtube / Mark Walsh / Tennessee, USA.

Yhdysvalloissa Tennesseen osavaltiossa harkitaan lakiehdotusta, jolla estetään leikkaukset ja murrosiän estolääkitykset alaikäisille.

Terveystoimikunnan julkisessa kuulemisessa on mukana konservatiivinen youtubettaja Matt Walsh, joka on ollut asian eturintamassa dokumenttielokuvastaan ”Mikä on nainen?” lähtien.

Matt Walshin kuuleminen kokonaisuudessaan videolla.

Republikaanien parlamentaarikko:

”Vain yksi nopea kysymys. Kuulimme viime viikolla ja vielä tänäänkin uutisissa, että on elämänmyönteistä äänestää tätä lakiesitystä vastaan. Itsemurhat ovat yleisiä. Ja itsemurhat ovat vaikuttaneet perheeseeni, joten olen herkkä sille, kun kuulen tällaisen väitteen. Olen lukenut joitakin kirjoituksiasi. Voisitteko kertoa mielenterveystilastoista ja itsemurhataipumuksista transsukupuolisten ihmisten osalta, jotka ovat vaihtaneet sukupuolta tai jotka eivät ole?”

Matt Walsh:

”Toki. Väite, että kemiallisten kastraatiolääkkeiden käyttö, leikkaukset tai hormonaaliset toimenpiteet estäisivät itsemurhat tai että niillä olisi myönteisiä vaikutuksia jälkikäteen, on täysin perusteeton. Tämän tueksi ei ole olemassa uskottavia pitkäaikaisia tutkimuksia, ja yksi syy tähän on se, että tällaisia tutkimuksia ei voi mitenkään olla olemassa, koska emme ole koskaan historiassa tehneet tätä tässä mittakaavassa. Tämä nykyinen lapsista saatu ”sadonkorjuu” koostuu siis todellisuudessa koekaniineista. Se on kokeiluluonteinen. Kokeilemme sitä heihin nähdäksemme, toimiiko se.”

”Nyt he ovat tosiaan yrittäneet muutaman kerran tehdä tutkimuksia. Mielenkiintoista on se, että World Professional Association for Transgender Health (WPATH), joka on radikaali trans-myönteinen äärivasemmistolainen järjestö, yritti todistaa hormonien ja murrosiän estolääkitysten vähentäneen itsemurhien määrää trans-ihmisten keskuudessa. Vaikka heidän tutkimuksessaan ei onnistuttu osoittamaan, että näin olisi tapahtunut. He eivät voineet luoda tätä yhteyttä, koska se ei ole mahdollista.”

”Toinen asia, jonka haluan mainita, on se, että trans-ihmisten määrä on kasvanut räjähdysmäisesti viime vuosina. Puhumme eksponentiaalisesta kasvusta, 10-20-kertaistunut. Ja transsukupuolisten puolelta puolestaan kerrotaan, että ”kyse ei ole sosiaalisesta leviämisestä, trans-ihmisiä on aina ollut paljon. Ennen he eivät vain eläneet ympäristössä, joka olisi antanut heille mahdollisuuden puolustaa itseään”. Ja nyt he voivat ensimmäistä kertaa tulla esiin.”

”Mutta jos näin olisi, jos näitä miljoonia trans-ihmisiä olisi aina ollut, ja jos olisi myös totta, että ilman hyväksyntää he tappaisivat itsensä, niin silloin meidän pitäisi pystyä katsomaan historiaa taaksepäin ja löytää tämä uskomaton jatkuva lapsiin kohdistuva epidemia, jossa lapset mystisesti tappavat itsensä, koska heitä ei hyväksytä trans-ihmisiksi. Ja me näemme, että näin ei tapahtunut. Nuorten itsemurhien määrä on myös kasvanut eksponentiaalisesti trans-ihmisten tunnustamisen myötä. Transsukupuolisuuden vahvistaminen aiheuttaa siis itsemurhia, ei päinvastoin.”

”Viimeinen asia, jonka haluan todeta, on se, että itsemurhien määrä trans-ihmisten keskuudessa on kaikkien aikojen korkeimmalla tasolla. Kaikkien tilastotietojen mukaan se on edelleen korkealla tasolla, jopa leikkausten jälkeen. Luotettavimpien saatavilla olevien tietojen mukaan trans-ihmisten itsemurhat ovat suurimmillaan muutamia vuosia leikkauksen jälkeen.”

 

Lähde: FDS

40 Kommenttia
Uusin
Vanhin Äänestetyin
Palautteet
Näytä kaikki kommentit
juha II

Asia on TASAN päinvastoin!!!

Varsinkin LGBTQ+ -liikkeen ja ”liberaali”-kommunistien kouluissa ja jopa päiväkodeissa tunkemalla tungettu lähtökohtaisesti ”sinut itsensä kanssa” oleville nuorille ja lapsille sukupuolenvaihto propaganda. On SOTARIKOKSEEN ja Kansallissosialistisen Saksan tekemiin rikoksiin IHMISYYTTÄ VASTAAN verratavaa toimintaa.

Tuo selkeä RAAKA ja kaikkia ihmisoikeusia pilkkanaan pitävä SUOLESTUS johtaa valtaviin määriin nuorten ITSEMURHIIN, mutta valtamedia ja LGBTQ+ -liike VAIKENEE ja erityisesti VAIENTAA kaikki negatiiviset seuraamukset mitä tuo MIELETTÖMYYS tuo tullessaan. Edellinen on selvää kommunismia ja politiikkaa, jossa kaikki agendaa vastaan käyvä jälkiseuraamukset KIELLETÄÄN, VAIENNETAAN ja MUSTAMAALATAAN ne onnettomat vanhemmat, jotka ovat lapsensa tuolle HULLUUDEN alttarille menettäneet. Ja kauniiksi lopuksi kyse onn SUURISTA rahoista, joita yksityissairaalat KÄÄRIVÄT liukuhihnalla tehtävistä leikkauksista, välittämättä ”taitojensa” seuraamuksista IHMISELLE. Se, että nuori menee lähimmän junaradan varteen ja laittaa päänsä junaraiteelle. EI haittaa tipan tippaa ”Frankestainin hirviön” insinjöörejä eikä muitakaan lobbareita vaan tuollaiset tragediat ”katoavat kuin pieru saharaan”, mutta WOKE tutkimus ”mies pierulla naisten alistamisesta” tehty ”tutkimus” on KISSAN KOKOISILLA kirjaimilla etusivulla ja valtamedia TUUTTAA ”uutista” SUURENA uutisena!!!

”SE mitä AIKUISET tekevät elimistölleen on TASAN heidän OMA asiansa, mutta LAPSET pitää jättää rauhaan!!!”
EDELLINEN oli RÖMEÄ ÄÄNISEN transu miehen oma vastaus parransänki naamalla maalattune naamoineen kun toimittaja (vaihtoehto) kysyi HÄISKÄN mielipidettä asiasta. Ympärillä oli kokonainen LAUMA ”sekalaista seurakuntaa”!!! MIEHELLÄ oli niin paljon JÄRKEÄ päässään, että RESPECTIN ansaisee!!! Monet vanhemmatkin ovat HULLUMPIA, koska eivät omaa vanhemmuuteen VAADITTAVAA taitoa ja ymmärrystä.

realisti

Kaikki Setasekoilut ja transmölinöinnit ne vasta nuorten päätä sekottaa ja se johtaa masennuksiin sekä itsemurhiin.

Anomaster

Vähemmän setailuja, vähemmän uhreja.

Kristiina

Ovat myös kääntäneet koko sukupuolikäsitteen suunnan takaisin jonnekin 50 luvulle tai kauemmas, sen sijaan että ihminen hyväksyttäisiin yksilönä ja persoonana, vaikka sitten miehenä joka tykkää pinkistä ja ehkä mielellään pitäisi vähän koreampia vaatteita runsailla pitseillä ja korkokenkien kanssa – niin kuin miehekkäille miehille oli täysin sopivaa joskus muutama sata vuotta sitten (korkokengät taisivat tulla ensin miesten käyttöön kun sopivat ratsastukseen) – niin nyt hänelle kerrotaan että hän ei ole sitten mies, vaan itse asiassa nainen, joten hormonihoitoon siitä. Ja niille poikatytöille ja hiukka maskuliinisemmille naisille että pitäisi sinunkin kyllä nyt vaihtaa sitä sukupuolta kun et olekaan naispuolinen vaan selvästi poika/mies.
Eikös se olisi parempi että pidettäisiin se sukupuoli – mitä ei käytännössä pysty todellakaan muuttamaan kuin kosmeettisesti, geenit kun ovat mitä ovat – ja yritettäisiin vähän vain laajentaa sitä mitä miesten tai naisten sopii tehdä? Tosin kyllä sekin saisi pysyä tiukasti rajoitettuna siihen mihin kyvyt antavat myöden, ainakin kun jostain pukeutumismuodista siirrytään vaikka töihin, varsinkin fyysistä suorittamista vaativiin sellaisiin. Jos nainen haluaa vaikka palomieheksi niin ainoa mahdollisuus saisi kyllä olla jos kyseinen nainen täyttää täsmälleen samat fyysiset vaatimukset kuin mitä miehiltä on hommaan vaadittu.

Juke

Muutama sata vuotta sitten aatelismies pukeutui tosiaan senaikaisen muodin mukaan pitsiin ja sukkahousuihin ja puuteroi nenänsä. Se oli mahdollista, koska aatelismiehet oli joutilaita. Tavallinen kansa pukeutui ryysyihin, naiset hamerepaleeseen ja mies paikattuihin housuihin, housuihin siksi, että ne olivat käytännöllisemmät maataloustöissä. Korkokengätkin olisi ollut siinä haitoiksi toisn kuin joutilaille aatelismiehille, jotka sipsutteli tanssiaisista tanssiaisiin. Tästä voisi johtaa sellaisen ajatuksen, että jospa nykyaikana on liikaa joutilaita jotka pystyy tekemään pukeutumisesta ja sukupuoliroolista itselleen elämäntarkoituksen.

ike

😊

Omostelu näköjään tyhmentää ruotsalaisia...

”Lääninhallitukselta selkeä linjaus: Maahanmuuttajien korkea työttömyys johtuu rakenteellisesta rasismista Ruotsissa.” 🤦🏻‍♂️

Siitäkö se johtuukin? No niin, nytpähän sekin selvisi. Nyt kun ruotsalaiset tietää syyn ja seurauksen, niin asiahan korjautuu käänteisellä syrjinnällä.

Anomaster

Poliitikot ovat valehdelleet tuota samaa jo kolmisen vuosikymmentä, joten eipä tulos ihmetytä. Toinen suosittu selitys on lähisuunnittelu. Jos kerran syyt on tiedetty jo ikiajat, kumma, että vieläkään ei ole keksitty mitään toimivaa.

Ainoa toimiva olisi lopettaa ilmainen loisiminen ja antaa kunkin selviytyä omillaan.

Ainakin loppuisi sellainen maahanmuutto.

😂

Viimeksi muokattu 9 kuukautta sitten by Galina Manttari
juu

Ilman mitään tutkimuksia uskaltasin väittää että nuorten pään sekottaminen transuilulla, sukupuoli sekoilulla, rasismi syyllistämisellä, turhalla ilmastopaniikin luomisella ja kaikella muulla hullulla mitä vasemmisto lapsille ja nuorille tyrkyttää, lisää mielenterveysongelmia ja itsemurhia.

Peku

Vasemmisto? Onhan siinä kokoomus ja kepukin mukana, ainoastaan kristillisdemokraatit varmasti ja persut varauksella ei kannata sitä sairsta tyrkyttämistä, joka on kätketty suvaitsevaisuuden kaapuun.

juu

Lähinnä nyt tarkoitin USA:ta, josta sitten pienellä viiveellä aina kaikki leviää tänne Suomeenkin.
USA:ssa kuitenkin kaikki hulluus on vielä aika paljon meitä edellä.

Jone

Niinpä, sehän tässä on kaikkein kauheinta, kun hulluutta kannatetaan ja edistetään yksimielisesti yli puoluerajojen. Koronapiikeilläkö ne sai kansan päät pehmitettyä?

Jäitä hattuun

Kuten Laura Huhtasaari taannoin totesi: Kokoomus on nykyisin vasemmistopuolue!

Huhtasaari perusteli tämän varsin loogisesti viittaamalla kokoomuksen nykyiseen politiikkaan, joka ajaa juuri näitä vihervasemmiston ideologisia hankkeita, kuten maahanmuuton lisääminen, ilmastovouhotus, trans-vouhotus, koronavouhotus, kasvisruokapäivät kouluihin, EU-tukipakettien hyväksyminen kustannuksista piittaamatta jne.

Eetu

Eduskuntahan säätää uusia lakeja joiden tarkoituksen pitäisi olla parantaa ihmisten elämää. Translain suhteen taisi tulla vuosisadan emämunaus.

Ilkka Forsten

Mitä muuta saattoi odottaa hallitukselta joka on itsessään vuosisadan munaus ?

Eka Kettunen

Mielenterveysongelmat saattavat kestää vain hetken, mutta leikkelyn seuraukset koko loppuelämän.

Timppa

Jokaisella on jossain vaiheessa elämäää mielenterveysongelmia, isompia tai pienempiä. Niistä ei kannata nostaa liian isoa numeroa, ettei ne ala määrittää koko olemassaoloa. Siksi karatan aina mielenterveyspalveluja, koska minut auttamisen sijasta vedetään yhä syvemmälle suohon, esim tyrkyttämällä mielialalääkkeitä.

Hema

Valitettavasti mielialalääkityshoidoista hyötyy lähinnä lääkeyhtiöt. Samaa voidaan sanoa trans-tyrkytyksestä. Nykypäivän liberaalivasemmisto on vain liian tyhmää tajutakseen ristiriitaisuudet aiheissa joista vaahtoavat. Lääkitystä tarjoavat tahot ovat mielestäni puoskareita, mutta aitoa (keskustelevaa-) terapiaa tarjoavia tahoja onneksi yhä on.

Tiku

Jos ihmisen elämäntilanne on lumpikujassa, on esim. konkurssi, avioero, työttömyys, sairaus ja alkoholi, niin eipä se paljon puhumalla parane, siinäkin voittaa vain terapiaa tuottava yritys.

Juke

Minä en ole kannattanut rahan tuhlaamista translakeihin, pallopääliikennemerkkeihin, hyödyttömiin koronarokotteisiin, huumeenkäyttäjien ilmaisiin käyttöhuoneisiin, ruiskuihin ja ns. ”korvaushoitoihin,” enkä sitä, että täysin suomalaiseen elämänmuotoon sopeutumattomia ihmisiä rahdataan tänne KELA:n eläteiksi.yms. yms.Kuitenkin minä joudun loppupeleissä tämän kaiken p***an maksumieheksi. Miten se voi mennä näin, tiedän etten ole ainoa.

Ilkka Forsten

Kantaväestöä toiseuttava politiikka, siinä vastaus kysymykseesi.

Aivovaurio

Ihan naurettavaa. Pöllyissä näköjään taas ovat. Huumeethan aiheuttavat psykooseja ja vaurioittavat aivoja pysyvästi.

Juke

Jos joku haluaa muuttaa synnynnäistä biologista sukupuoli-identiteettiään, niin se on mielenterveysongelma jonka käypähoito ei ole hormoonihoidot ja sukupuolen vaihtoleikkaus vaan mielisairaala.

Yksi monista

Juuri samoilla linjoilla. Tällainen keskustelu on pelkkää ajan hukkaa. Se ei johta mihinkään eikä sillä ole mitään merkitystä koska kyse on mielenterveys ongelmista.

Ennemminkin pitäisi keskittyä siihen, miksi mielenterveysongelmia on niin pajon. Johtuuko se esim. ruuantuotannossa käytetyistä hormooneista? Kenties käytetyistä kasvimyrkyistä? Vaiko abortoitujen sikiöiden elimistä jotka jauhetaan ja syötetään ruokien ja juomien joukossa ihmisille? Coca-Colahan on yksi monista joka käyttää juomissaan noita abortoituja sikiöitä.

Piikkilampaat

Kaikki muu on kyllä asiaa, mutta nyt meni kyllä suoraan houreiksi alkaa satuilemaan sikiöiden jauhatuksesta ihmisten ruokatarvikkeisiin.

Juke

No niin, mutta ei se ole ihan kaukaa haettu. Kyllä urheilumaailmassakin, nimenomaan voimalajeissa, käytetään ihmisestä talteen otettua kasvuhormonia. Kuka tietää varmasti mitä kaikkea muuta käytetään?

Piikkilampaat

Tämä kuolleiden ”sikiöiden” käyttö missä tahansa muodossa on suoraan erillaisten uskontojen keksimä väite että abortit saataisiin kielettyä kokonaan. Uskontojen sanoma kun on ”täyttäkää maa”, sairaita jokainen pääkopistaan.

Ilkka Forsten

Nyt vedit kyllä tuohon loppuun niin kirkkaan foliohatun, että en ole vastaavaan ihan heti törmännyt. Coca Cola on alunperin keksitty jo 1800 luvun puolella, siis aikana kun abortitkin oli ihan eri tasolla kuin nyt. Mihin siinä juomassa tarvittaisiin jotain jauhettuja ihmisen elimiä ?

Yksi monista

Sitä käytetään pieniä määriä maun lisäämiseen jolloin ihmiselle muodostuu mielikuva ”hyvästä mausta”. Tämä on yleisesti ruokateollisuuden käyttämä kikka saada ihmiset syömään tiettyjä ruokia.

Asiasta on paljo dokumentteja ja salakuvattuja videoita joissa isojen ruoka- ja abortikinikoiden johtajat keskustelevat asioista ja soviat toimituksista kirjalisestikkin.

Jos ei muuten jaksa kaiella niin katsokaa Janet Ossebaardin videot. Sielä ne on koottuna yhteen jaksoon. Ei tarvitse etsiä todisteita vuosikausia kunten minä tein.

Ei se ole foliohattuteoria, se on samanlainen salaliitto kuin koronarokotteet ja vuonna 2025 tuleva seuraava pandemia, yhdessä lääkkeiden toimitusvaikeuksien kanssa. Paljon on Suomessakin ihmisiä jotka elävät lääkkeiden voimalla. Ja kun jotain lääkettä ei saakkaan tai vaihtoehtona on Ratiofarm, niin elimistö lähtee sellaiselle laukalle viroitusoireista että se ei kestä vaan ihminen kuolee. Tämäkin on salaliitto mutta ei foliohattua. Tarkkasti etukäteen sunniteltua.

Olen odottanit jakosa 27, vaikka voihan olla että Janet on tehnyt itsemurhan…

Juke

On se totta, että teollisesti valmistettuihin mauttomiin elintarvikkeisiin lisätään makua voimistavia ja parantavia lisäaineita, mutta että sikiöitä? Nykymeno on kuitenkin mennyt niin hulluksi, etten sulje kokonaan pois sellaistakaan vaihtoehtoa.

Ike

Olen minäkin kuullut tästä, mutten muista tarkasti mistä elintarvikkeesta oli kyse ja mitä siihen tarkkaan ottaen lisättiin. Kuitenkin se lisäaine joka korosti haluttua makua kuullosti vastenmieliseltä, olisiko ollut hevosenpa***a. Sitä pantiin siis kuitenkin äärimmäisen pieni annos.

Ilkka Forsten

Somaleiden ruokaan sitä on nähtävästi laitettu suurempikin annos, haju viittaa siihen suuntaan.

ike

CapsLock tekee kummia !!!???. Ei minulla. Voisiko tämä kummallisuus nyt yrittää jotakin muuta tai minun on pakko löytää joku muu nimimerkki. No vaalit tulossa ???

Viimeksi muokattu 9 kuukautta sitten by Ilkka Manttari
ike

Tämä nimimerkki ei ole ike.

ike

???????????????????????????

Toinen Ike

Anteeksi Ike, mutta minäkin olen Ike, en tullut ajatelleeksi että se on varattu, sori vielä.

Veikko

Sen verran hurjia väittämiä että täytyy perehtyä tähän rauhassa ajan kanssa. ”mitä voidaan varmuudella tietää?” on lähtöperiaate.

Yksi monista

Hyvä, juuri näin. Jos yksikin havahtuu niin asia kannatti tuoda esille. Vaikka olen sitä jo kohta viitisen vuotta toitottanut.

Arvatkaapa kuinka paljon kuraa on tullut niskaan kun kertoo tosiasioita elävästä elämästä. Ihmiset ovat jossain psykoosissa. Ne kieltävät totuuden.

Kuka muuten tietää koska ensimmäisen kerran yritettiin Roun-Upin (glyfosaatti) täyskieltoa koko EU-alueelle? Se oli vuonna 1998. Ja silti suomalaiset maanvijelijät käyttävät sitä yhä samalla kun puhuvt ”puhtaasta ruuasta Suomesta”.

Uusimmat uutiset

Kansalaisen verkkokauppa