Muu maailma

Yhdysvalloissa kaksi joukkoampumista viikonlopun aikana – Ohiossa 9 ihmistä tappanut mies paljastui äärivasemmistolaiseksi

Kuva D. Williams / Flickr / public domain.

Yhdysvalloissa sattui viime viikonlopun aikana kaksi joukkoampumista. Mediassa liikkuneiden tietojen mukaan El Pason ampuja oli valkoisen ylivallan kannattaja. On käynyt ilmi, että Ohion ampuja puolestaan oli vasemmistoanarkisti.

Lauantaiaamuna El Pasossa Teksasissa mies avasi tulen Walmart-kauppakeskuksen alueella tappaen 20 ja haavoittaen 26 ihmistä. Ampujaa on kuvailtu mediassa valkoisen ylivallan kannattajaksi.

Ohiossa mies hyökkäsi sunnuntaiaamuna kiväärillä aseistautuneena Daytonin Ned Peppers -baariin ja avasi tulen. Tulituksessa kuoli 9 ja haavoittui 27 ihmistä. Poliisi sai lopulta miehen ammuttua.

Heavy.com -uutissivuston mukaan Ohion ammuskelija, Connor Betts, maalasi itsestään vasemmistoanarkistin kuvan.

– Tahdon sosialismia, enkä odota, että idiootit lopulta ymmärtävät sen, hän kirjoitti erässä twiitissään.

Miehen Twitter-tili paljastaa hänen olleen saatananpalvoja, vasemmistoanarkisti ja hän on toivonut demokraattien senaattoria Elizabet Warrenia presidentiksi.

Betts on ollut erittäin tyytymätön vuoden 2016 presidentinvaalien tulokseen, jolloin Donald Trumpista tuli Yhdysvaltojen presidentti.

Connor Betts oli 24-vuotias ja kotoisin Bellbrookista Ohiosta. Ampumisen aikana hän käytti kokomustaa vaatetusta. Puoluekannaltaan mies oli demokraatti.

  • 750
    Shares

Liity kannattajajäseneksi

Uusimmat uutiset