Kulttuuri Muu maailma Politiikka

Yhdysvaltain presidentti Biden: ”Julmat ja ennakkoluuloiset vanhemmat vastustavat lapsensa transsukupuolisuutta”

Yhdysvaltain presidentti Joe Biden, 2020. Kuva: Wikimedia Commons / (CC BY-SA 2.0) / Gage Skidmore from Surprise, AZ, United States of America.

”Amerikkalaiset, jotka suojelevat lapsia transsukupuolisuudelta ja peruuttamattomilta leikkauksilta, ovat hysteerisiä, ennakkoluuloisia, julmia terroristeja”, vastasi presidentti Joe Biden valmiiksi käsikirjoitetulla vastauksella Valkoisen talon tilaisuudessa esitettyyn kysymykseen.

Biden lupasi Valkoisen talon puhujakorokkeelta, että hän tulee puolustamaan uusia oikeuksia usein ristiriitaista väestöryhmää edustaville monimuotoisille ”LGBT-ihmisille”.

”Taistelumme ei ole vielä läheskään ohi, koska meillä on joitakin hysteerikkoja ja ennakkoluuloisia ihmisiä, jotka ovat mukana kaikessa siinä, mitä näette tapahtuvan ympäri maata. Pelkoon vetoaminen on täysin perusteeton vetoomus. Inhottavaa.” Biden sanoi.

”On väärin, että äärioikeistolaiset (republikaanien) virkamiehet ajavat vihamielisiä lakiesityksiä, jotka kohdistuvat transsukupuolisiin lapsiin, pelottelevat perheitä ja kriminalisoivat lääkäreitä”. Nämä ovat MEIDÄN lapsiamme. Nämä ovat meidän lähimmäisiämme. Se on julmaa ja sydämetöntä.”

Tunteisiin vetoava tuenilmaisu kuvastaa demokraattien tarvetta houkutella nuoret edistysmieliset äänestäjänsä äänestyskoppiin vuonna 2024 laskevien palkkojen, nousevien vuokrien ja laajenevan yhteiskunnallisen kaaoksen keskellä. Niinpä Bidenin valmiiksi kirjoitettu lausunto tarjosi edistysmielisille ilmapiiriä nostattavaa roolia vuodelle 2024 ”pelastamalla uhriksi joutuneet ”trans-lapset” äärioikeiston vihalta.”

”Mikään nimittely ei hiljennä vanhempia, jotka ovat huolissaan lapsensa elämään kohdistuvista kielteisistä vaikutuksista”, vastasi Asra Nomani, kirjailija ja aktivisti Fairfaxin piirikunnasta. Hän jatkoi:

”Isoisä Joe Biden on unohtanut, mitä tarkoittaa olla isä ja kasvattaa nelivuotiasta. Hän on unohtanut, että lapsi ei osaa edes sitoa kengännauhojaan. Mutta nyt he joutuvat kouluissa kohtaamaan sellaisia käsitteitä kuin ”binäärinen”, ”transsukupuolinen”, ”queer-teoria”. ”panseksuaalisuus” ja ”intersukupuolisuus”, ja olen kirjaimellisesti kääntänyt sivuja koulukirjoissa, joita opetetaan Amerikan nuorimmille ja haavoittuvimmille kansalaisille.”

Mielipidetutkimukset osoittavat, että amerikkalaiset vastustavat yhä enemmän transsukupuolisuusideologiaa, jonka mukaan hallituksen pitäisi auttaa nuoria ihmisiä ratkaisemaan henkilökohtaisia ja sosiaalisia ongelmiaan muuttamalla heidän väitettyä sukupuoltaan.

Osavaltioiden republikaanipuolueen lainsäätäjät ovat säätäneet lakeja suojellakseen amerikkalaisia tältä ideologialta, mutta monet nuoret ovat joutuneet houkuttelevan, hallituksen edistämän transsukupuolisten sukupuolenvaihdos-ideologian uhriksi:

LGBTQ-ideologian vahingoittamista nuorista olisi kehittynyt tasapainoisia aikuisia

Monet transsukupuolisuuden vahingoittamat nuoret olisivat normaaleissa olosuhteissa kehittyneet tasapainoisiksi nuoriksi aikuisiksi.

Ideologia on myös aiheuttanut valtavaa vahinkoa monille onnettomille, yksinäisille ja vähemmän viehättäville ihmisille, jotka muuten olisivat käyttäneet energiansa henkilökohtaisen elämänsä sekä perhe-elämänsä parantamiseen:

Väite esitettiin kolme päivää sen jälkeen, kun itseään transsukupuoliseksi kutsuva henkilö, Michael Aaron Horwitz, saapui oikeuteen vastaamaan murhasyytteisiin isänsä, Abbey Horwitzin, puukotuksesta.

”Bidenin tuki transsukupuolisuudelle on uhka demokraattien monikulttuuriselle poliittiselle perustalle. Biden leikkii nyt tulella intersektionaalisen verkoston kanssa, joka valitsi hänet”, Nomani sanoi.

Uhka tuntuu henkilökohtaisimmin, kun vanhemmat tunnistavat transsukupuolisuuden evankelioimisen valtion ylläpitämissä K-12-kouluissa. Esimerkiksi viime viikolla armenialaiset maahanmuuttajat Kaliforniassa ja muslimimuuttajat Marylandissa osoittivat mieltään koulujen ulkopuolella ja tämä johti kiivaisiin tappeluihin. Demokraatit leimasivat ne nopeasti ”väkivallaksi transsukupuolisia lapsia kohtaan”.

Biden oli kuitenkin innokas tukemaan ”trans-vihaa” koskevia väitteitään ja sanoi:

”LGBTQ-ihmisiin kohdistuva väkivalta ja viharikokset ovat lisääntymässä… LGBTQ-amerikkalaiset, erityisesti lapset, teitä rakastetaan, teitä kuunnellaan, ja tämä hallinto tukee teitä.”

”Olemme tosissamme – emme hellitä sekuntiakaan varmistaaksemme, että heitä suojellaan”, hän lisäsi.

Biden ei maininnut sanallakaan vasemmiston väkivaltaa monia transsukupuolisuutta vastustavia tavallisia amerikkalaisia kohtaan:

Lähde: Breitbart

10 Kommenttia
Uusin
Vanhin Äänestetyin
Palautteet
Näytä kaikki kommentit
Ilkka Forsten

Voisiko noin viisas mies itse kokeilla sukupuolenvaihdosta, eihän se ole ongelma eikä mikään kun on jo valmiiksi käsikirjoituskin millä sen pystyy perustelemaan.

Marko Kyllönen

Ja kaikkien kannattaisi tutustua ”rooman valyakunnan nousu ja tuho”
Historialla on tapana toistaa itseään.
Varsinkin kun siitä historiata ei opita, vaan tehdään samat virheet uudestaan ja uudestaan.

S. “seant” A

Ruotsissa on menty niin pitkälle, jos naisia, joila on vaikka kohtu kutsutaan johonkin, niin ei voi käyttää nainen sanaa, ettei transuja loukata. Kuten ”I västra götalandsregionen erbjuds alla med livmoderhals födda 1999 gratiS HPV-vaccination och samtidig självprovtagning för HPV under 2023. Det gäller även de som redan är vaccinerade mot hpv vaccinet som nu används ger ett bredare skydd” eli nainen sana on korvattu ”kohdunkaulalla syntyneille” Varsinkin Ruotsissa, jossa on paljon maahanmuuttaja naisia eivät ymmärrä välttämättä keitä ”självprovtagning” kulutuksella haetaan testeihin.

Marko Kyllönen

Median mädännäisyydestä kertoo parhaiten se, että Bidenien touhuista ei kirjoiteta sanallakaan.
Katsokaapa sen Hunter Bidenin läppärin tietoja ja kuvia.
Siis saman läppärin jota väittivät ennen vaaleja ”venäjän disinformaatioksi”, jonka nyt on FBI tunnustanut että valehtelivat ja salasivat asian vaikuttaakseen vaaleihin.
https://nypost.com/2023/06/08/hunter-biden-surrounded-by-nude-women-drugs-and-family-new-laptop-photos/

Ilkka Manttari

Tuollaisia lausuntoja sitten tulee ihmiseltä jonka puheet joku toinen kirjoitta ja joka kaikesta päätellen ei itse edes osaa lukea.
Näistä mielenterveystapauksista yritetään väkisin vääntää yhteiskuntaan sopivia malli -ihmisiä. Johtuukohan vedestä vai ruokaan lisätyistä lisäaineista 😊. En tiedä. Jotakin on pahasti pielessä suuressa kuvassa.

Viimeksi muokattu 3 kuukautta sitten by Ilkka Manttari
Marko Kyllönen

Biden on sairas vanha äijä.
Se on vasemmiston sankari, sama Biden joka aikanaan vaati lakiteitse ettei mustaihoiset lapset saa päästä samaan kouluun valkoisten kanssa.

John Quiman

Biden on mies(?), joka on kosketellut lapsiaan epäsopivin tavoin. Hänen tyttärensä kertoi isän ottaneen lapsi-ikäisen tyttärensä suihkuun lääpittäväksi jne. Tiedä mitä kaikkea epätervettä on harrastanut lasten kanssa kotona ja muualla.

Bidenilla ei ole oikein ruuvit kohdillaan näissä asioissa itsellään, joten ei ihme, että yrittää saada omia sekoilujaan hyväksyttäviksi ja normaaliena pidettäviksi.

Viimeksi muokattu 3 kuukautta sitten by John Quiman
Marko Kyllönen

ilmeisesti pedofiliakin periytyy?
Joe Bidenistä sukulaistyttö kertoi kuinka vanha Joe änkesi aina suihkuun alaikäisen tytön kanssa.
Hunterista puolestaan kuvat kertoo enemmän kuin sanat, siellä se poseeraa viiden seksuaalisesti puetun pikkutytön kanssa.
Tiedättekö miksi se kirjoitti kirjan huumeiden käytöstään? Koska sillä sai sääliä ja haudattua muut asiat.

Toni Lajos

Myös meillä näiden transujen puolesta puhujien joukkio kasvaa, valtamedian myötävaikutuksella, päivittäinen ihannointi asialla, eipä ihme, että lapsiparat ovat päät pyörällä jopa kauhuissaan tästä vellovasta ihanuudesta.
Uutisointi asiaan liittyvistä ikävistä puolista vaietaan visusti, valtamedia hehkuttaa sitä onnea ja iki-ihanuutta joka trans-olentoa odottaa. Huimasti nousseet itsetuhoisuus luvut piilotetaan, vuosia kestävät korjailut sairaaloissa, elinikäinen kallis ja kivulias lääkitys, eikä unohtaa sovi ympäristön suhtautumista tähän hulluuteen, pilkkahuutojen kaikuessa ja nimittelyyn on transun vaan totuttava.

John Quiman

Lapsille on hyvin hämmentävää tilanne, jossa väitetään, että syntyessä ollut sukupuoli ei olekaan välttämättä hänen sukupuolensa. Siis väitetään pokkana, että todellisuus ei olekaan todellisuutta. Vähemmälläkin voi lapsen mielen saada sekaisin ja epävarmaksi.

Ehkä se on taktiikkakin, että sekoitetaan lapset niin, että osa saadaan sekoamaan ja haluamaan sukupuolen vaihdosta, jota luvataan, mutta ei voida koskaan toteuttaa. Lapsille valehdellaan täysin vastuuttomasti, että sukupuolen voi vaihtaa. Sitähän ei voi vaihtaa. Pojasta ei voi tehdä tyttöä, eikä tytöstä poikaa, mutta molempien sukupuoliset ominaisuudet voidaan tärvellä peruuttamattomasti.

Uusimmat uutiset

Kansalaisen verkkokauppa