Muu maailma

Yhdysvaltalainen juoksijatyttö: ”Biologiset miehet eivät kuulu urheilussa naisten sarjoihin”

Kuvituskuva. Kuva Pexels.

Jo 150 000 allekirjoittanutta tukee yhdysvaltalaisen lukiolaistytön valitusta, jonka avulla hän haluaa säilyttää naisten sarjat urheilussa biologisia naisia varten.

Selina Soule on naisurheilija, jonka täytyy nykyisten sukupuoli-ideologioiden vallitessa kilpailla biologisia miehiä vastaan.

– Kun pojat kilpailevat tyttöjä vastaan, pojat voittavat, koska heillä on luonnollinen etu. Tämä on tieteellisesti todistettu, ja onhan se myös maalaisjärjen mukaista, Soule kertoi kaksi viikkoa takaperin.

Kun biologiset tytöt joutuvat kilpailemaan biologisia poikia vastaan, tyttöjen motivaatio katoaa. Kovasta harjoittelusta huolimatta he eivät välttämättä tule koskaan voittamaan kilpailuja.

Selina Soule jätti asiasta kahden muun urheilijan kanssa valituksen Connecticutin liittovaltiolle, ja Soulen valitusta tukemaan perustettu aloite on saanut jo 150 000 allekirjoitusta. Liittovaltion asetusten mukaan tytöksi julistautuneet pojat saavat nykyään osallistua tyttöjen sarjoihin urheilukilpailuissa.

Nurinkurinen lainsäädäntö Connecticutissa juontaa juurensa vuoteen 1972, jolloin säädettiin asetus, jonka tavoitteena oli taata tytöille samat mahdollisuudet urheilussa kuin pojille. Kukaan ei tuolloin tullut ajatelleeksi, että tulevaisuudessa biologiset pojat voisivat sukupuoli-ideologian turvin kilpailla tyttöinä.

Vastaava tilanne vallitsee myös 19 muussa Yhdysvaltojen liittovaltiossa. Connecticutin liittovaltio tutkii Soulen valitusta.

  • 316
    Shares

Liity kannattajajäseneksi

Uusimmat uutiset