Muu maailma

Yhdysvaltalaisen TV-verkon työntekijä halusi viedä republikaanien lapset uudelleenkasvatusleireille

Michael Beller.

Vaikka Biden voittaisikin, republikaanien lapset eivät olisi turvassa. Turvallisuusvirasto joka tapauksessa vie lapset ja kuljettaa uudelleenkasvatusleireille. Näin kertoi yhdysvaltalaisen TV-verkon lakikonsultti videolla.

Public Broadcasting Service (PBS) on yhdysvaltalainen julkisen palvelun televisioverkko. Michael Beller, PBS:n lakikonsultti, nousi vastikään otsikoihin toivottuaan videolla Trumpin kannattajien kuolemaa ja näiden lähettämistä kommunistisista diktatuureista tuttuun ”uudelleenkasvatukseen”. Beller aikoi itsekin osallistua väkivaltaisuuksiin, jos Biden häviäisi vaalit.

2-minuuttisella videolla Beller iloitsee koronan leviämisestä ”punaisissa” [republikaanit] osavaltioissa, sillä asukkaat ”eivät uskalla tulla ulos äänestämään Trumpia” ja ”monet heistä ovat sairaita ja kuolevat”.

Beller kertoi videolla uskovansa, että Trumpin kannattajat kasvattavat lapsistaan suvaitsemattomia, kauheita ihmisiä. Siksi heidät pitää lähettää uudelleenkasvatusleireille eli ”valaistusleireille”, kuten mies videossaan kertoo.

Vaikka Biden voittaisikin, republikaanien lapset eivät olisi turvassa. Bellerin mukaan turvallisuusvirasto joka tapauksessa vie lapset ja kuljettaa uudelleenkasvatusleireille.

Beller vertasi Trumpia Hitleriin ja vannoi menevänsä Valkoiseen taloon heittelemään Molotovin cocktaileja [polttopulloja], jos Biden häviäisi.

– Amerikkalaiset ovat niin v..un tyhmiä … On hyvä asua alueella, missä ihmiset ovat koulutettuja ja tiedostavia, Beller lisäsi viitaten ”kehä kolmosen” sisäpuolella asuviin.

Pian videon tultua julkisuuteen PBS:n ja Bellerin tiet erkanivat.

– Tämä henkilö ei enää työskentele PBS:lle, televisioyhtiö kertoi tiedotteessaan.

Lähteet The National Pulse, Law and Crime.

Tilaa
Ilmoita
guest
0 Kommenttia
Palautteet
Näytä kaikki kommentit

Uusimmat uutiset

Kansalaisen verkkokauppa