Muu maailma

Yhdysvaltalaiset hukkuvat sukupuolten kaaokseen – nyt kansa kaipaa Donald Trumpia takaisin

Donald Trump. Kuva Gage Skidmore / Flickr / CC BY-SA 2.0

Sukupuolten määrä Yhdysvalloissa kasvaa tasaista vauhtia. Monet kansalaiset eivät pysy enää mukana sukupuolten kaaoksessa, ja monet amerikkalaiset kaipaavat Donald Trumpia takaisin.

Nyt jopa edistyneillä yhdysvaltalaisilla on ongelmia pysyä ajan tasalla. Vielä muutama vuosi sitten LGBTQ-kirjaimia pidettiin riittävinä – ne kattavat ”lesbo, homo, biseksuaali, trans ja queer”. Mutta nyt sukupulia ja niitä kuvaavia kirjaimia tulee jatkuvana virtana lisää.

Ne, jotka todella ovat pysytelleet ajan tasalla sukupuolten sekamelskassa tietävät, että täysin poliittisesti korrekti ilmaisu tällä hetkellä on LGBTQQIP2SAA. Aiempaan kirjoon ”lyhenne” lisää myös kokeilevat, interseksuaalit, panseksuaalit, kaksihenkiset (ihmiset, jotka identifioivat itsensä henkisesti mieheksi ja naiseksi), androgyynit ja aseksuaalit.

Yhdysvallat muuttuvat poliittisesti korrektiksi muutenkin kuin vain sukupuolia tarkoittavilta ”lyhenteiltä”. Disney Worldin huvipuistoissa tervehdys ennen iltaista näytöstä ei ole enää ”Tervetuloa hyvät naiset ja herrat, pojat ja tytöt”, vaan tervetulleeksi toivotetaan ”kaiken ikäiset unelmoijat”. Vuoden alussa Disney poisti myös joitain kohtauksia suositusta karusellimatkastaan ​​”Jungle Cruise”, jotta alkuperäiskansoja ei vahingossa loukattaisi.

Amerikkalaiset yliopistot näyttävät olevan syrjinnän suhteen varovaisempia kuin koskaan aiemmin. Ensisijaisten sukupuolipronominien sarakkeet ovat olleet yleisiä opiskelijakurssiluetteloissa jo vuosien ajan, ja professorit kysyvät jokaiselta opiskelijalta seminaarin alkaessa, millaisia sukupuolipronomineja tulisi käyttää.

Lisäksi useimmissa korkeakouluissa on säännöllisiä kursseja, jotka selittävät, miksi voidaan pitää syrjivänä kysyä opiskelijoilta heidän alkuperäänsä. Suvaitsevaisuus muita uskontoja kohtaan on myös tärkeä aihe jatkokursseilla. Pakollisten kurssien osallistujat läpäisevät loppukokeen vain, jos he pystyvät selittämään, miksi suvaitseminen on välttämätöntä, jos esimerkiksi muslimimies ei halua kätellä naispuolista pomoaan tai kollegaansa.

Pew Research Centerin mielipidetutkimuksen mukaan poliittisen korrektiuden suhteen USA on huomattavasti korkeammalla tasolla kuin Saksan ja Ranskan väestö. Esimerkiksi ”hyvää joulua” -toivotuksia Yhdysvaltojen demokraatit ovat jo vuosien ajan pitäneet syrjivinä. Pitäisi ottaa huomioon kaikki uskonnot.

Ei siis mikään ihme, että Fox News juhli Donald Trumpia ”presidenttinä, joka tuo joulun takaisin”. Vaikka monet Yhdysvaltain demokraatit kannattavat poliittista korrektiutta, republikaanien enemmistö vastustaa kiihkeästi tätä suuntausta.

NPR / PBS News Hour -kanavan mielipidemittaus voidaankin tulkita varoitukseksi demokraateille – vain noin 30 prosenttia väestöstä haluaisi enemmän poliittista korrektiutta kielenkäytössä, ja 56 prosenttia kaikista Yhdysvaltain miespuolisista äänestäjistä sanoi voineensa ilmaista itseään vapaammin Trumpin toimikaudella.

Lisäksi suurin osa valkoisista amerikkalaisista, latinalaisamerikkalaisista, yli 30-vuotiaista äänestäjistä sekä lähiöiden ja maaseudun asukkaista vastustaa voimakkaasti poliittista korrektiutta.

Lähde Focus.

Tilaa
Ilmoita
guest
49 Kommenttia
Uusin
Vanhin Äänestetyin
Palautteet
Näytä kaikki kommentit
Blig Bling

Olenko mustekala, jos koen olevani lonkeroseksuaali?

John Quiman

Et ole mustekala, jos olet lonkeroseksuaali. Olet silloin henkilö, joka uskoo housuissaan olevan tavanomaisen sijaan jotain, mikä muistuttaa vappuviukaa. Siellä on kuitenkin se tavanomainen yksilonkeroinen ja ammuspussit.

Ilkka Forsten

Vaikea sanoa, mutta jos koet olevasi limainen ja vaikeasti käsiteltävä, olet joko räkä oven-nupissa, tai ameeba jolla on kyky ajatella omintakaisesti. Koska lyhenteiden maailma on loputon, lisäämme sovinnolla Kaiken jo keksityn perään kirjaimet LONKAMERÄK +-.

John Quiman

Poliittisen korrektiuden vaatimus on erittäin vahvasti demokratian vastainen. Hupaisaa on, että nämä ajattelun ja sananvapauden kieltäjät väittävät suojelevansa demokratiaa. Eivät he suojele kuin oman ideologiansa diktaturiaa. Sananvapaus hyvin laajassa ja syvässä mielessä on ehdoton edellytys demokratian olemassaololle.

John Quiman

Listasta puuttuu kokonaan monoseksuaalisuus. Monoseksuaalinen kiihottuu omasta kuvastaan, joten esim. vessassa käymisen yhteydessä on erityisen rattoisaa, jos löytyy peili. Monoseksuaaliset haluavat vessojen pönttökoppeihin peilejä, jotta voisivat nauttia seksuaalisuudestaan vapaasti myös julkisissa vessoissa, toki suljetun oven takana. Pienet kiljahteluthan eivät haittaa muita vessavieraita. Esim. baareissa on paljon muille seksuaalisille suuntautumisille tarjolla seuraa, mutta monoseksuaaliset kärsivät aina seuran puutteesta, jos ei ole peilejä tarjolla. Vain yksityinen peilikuvan rakastelu pönttökopeissa antaa täysin tasa-arvoisen tunteen muiden kanssa. Peili julkisella puolella on tietysti ihan kiva, mutta aina, kun yrittää peilikuvansa kanssa vähän vaikka hienovaraisestikin touhuta, alkaa häirintä esim. räkänaurulla tai vahdit tulevat heittämään ulos.

Kylläpä on huteralla pohjalla tuo seksuaalisuuskirjaimisto, kun vielä puuttuu M listasta.

Kata

😀 Mie ensin luulin että niinku monoja niinku silleen…hyvä pointti tuo täyttyy ilmoittaa noille aakkosporukoille!

Ilkka Forsten

Siihen on kehittetty myöskin yksinkertainen monotesti.
1) Jos narina kuuluu vasemmasta monosta, se pitää vaihtaa oikeaan jalkaan.
2) Mikäli narina kuuluu oikeasta monosta, se pitää vaihtaa vasempaan jalkaan.
3) Jos narina kuuluu monojen välisestä keskipisteestä, teillä on ilmavaivoja.
Tällöin tulee mittauttaa ainakin männän ylä ja alapaine, ja muuttaa ruokavalio kauemmas hernekeitosta. Tattaripuuro, sekä vähälaktoosinen maito on suositeltavaa, ja jos ei tattareita, kelpaa riisiryynitkin korvaavaksi tekijäksi. Keitosta tulee nauttia lämpimänä kaksi litraa janoon ja vasta sitten aloittaa ruokaileminen.
Ihminen joka ei osaa iloita elämästä, on ymmärtänyt sen jotenkin väärin.
-Kiinalainen viisaus-

Kata

Nonii nyt lounaskaffit pyrskähti näyttöön 😀 😀

Ilkka Forsten

lopeta kahvin juonti, siirry energiajuomiin.

Kata

Ei ei kaffista en luovu koskaan!Ja juuripa luin että kaffi estää koronaa,näin tällä kertaa!Neljä isoa mukia päivässä pitää koronan poissa kimpusta! 😀

John Quiman

Onko sinulla näköhavainto korona-hyökkäyksestä? Tuli vaan mieleen, kun Gretakin näkee niin hiilidioksidin ja viruksetkin.

John Quiman

Kahvi on parempi asia kuin energiajuomat, jotka ovat vähemmän terveellistä sorttia. Kahvi on jopa terveellistä sopivan paljon, muttei liikaa nautittuna.

Hullut sotkee joka asian

Kuvaavaa on myös noiden sekopäiden määrittelyssä se, että homous, lesbous yms. ovat seksuaalisia suuntautumisia eivätkä mitään sukupuolia.

Anonyymi

Suomessa ja muuallakin Euroopassa yritetään kieltää määrätynlainen poliittinen suuntautuminen ja media tekee siinä enemmän kuin oman osansa. Silti närkästyä ei saa, vaan täytyy Halla-ahon lailla tyynesti niellä kaikki solvaukset. Tosin taisi hänelläkin tulla mitta täyteen.

Särmääjä

Toivottavasti saisivat vielä vaaliväärennykset kumottua ja nykyisen liittovaltion vilpillisen hallinnon poistettua. Nythän Trump on jo alkanu taas esiintymään presidentillisesti kansalle kun tilanne sitä alkaa jo väkisin vaatimaan.

John Quiman

Kansa on sen verran jakaantunut, että nyt on kaksi presidenttiäkin.

Vielä tulee lisää

Tuosta puuttuvat vielä pedofiilit, negrofiilit ja ”animal lovers”. Nekin halauaisivat mukaan kirjainyhdistelmiin mutta vielä niitä ei oikein hyväksytä. Jopa nämä oudot pitävät niitä liian outoina.

pöh

Ei sillä että olisi mitään homoja ym vastaan, , mutta tämä on sairasta

176-167

Nykyinen läntinen maailma on kuin satiirinen animaatio, mutta totta.

Kaksi

Kaksi niitä on edelleen, eli nainen ja mies. Väittäkööt mitä haluavat. Asia on näin

. .ilman kolmatta

Sekasikiöt vois olla kolmas. Ja siihen noi kahjut just kuuluu.

John Quiman

Ne eivät olekaan sukupuolia, vaan johdotusvikaisia vailla yhteyttä omaan sukupuoleensa. Kun joku kutsuu ”väärällä” persoonapronominilla, tulostaa heidän prosessorinsa piippejä ja huutelee virhe virhe. Siinä sitten tulee se mielen pahoittamisen tunne, joka tosiasiassa perustuu vain systeemivirheeseen, ei sanottuun.

Ilkka Forsten

Mutta jos olet mukana luvussa on oikea vastaus kolme.

176-167

Tämä koko homma tulee ihan 100% varmasti kaatumaan tämän sukupuoliminkähelvetin niskaan jossain vaiheessa! Eihän tämä voi enää mennä kuin vitsistä.

” Vuoden alussa Disney poisti myös joitain kohtauksia suositusta karusellimatkastaan ​​”Jungle Cruise”, jotta alkuperäiskansoja ei vahingossa loukattaisi.”.

Öh? Viidakko??!! Miten se jotain etnistä omimista muka edes voi olla??!!

Menee miten menee, mutta joskus jotkut näistä viherpunapaviaaneistakin alkaa ymmärtämään kupletin todellisuuden juonen.
Kahtiajakaminen on jo tapahtunut, mutta kansojen sadoiksi osiksi jakaminen tulee näyttämään globalismin voiman. NWO! Orjuus.

Viimeksi muokattu 1 vuosi sitten by 176-167
John Quiman

Jo se, että vaaditaan uskomaan sekopäisiin ideologioihin, jotta olisi yhteiskuntakelpoinen, on ihmisten alistamista eli orjuuttamista. Tässä tapauksessa pitää hyväksyä järjettömyys totuutena, aivan kuten piti Neuvostoliitossakin, vaikka se järjetön totuus olikin toisenlainen. Periaatteessa sama juttu. Matka kulkee kohti Pohjois-Korean mallia, jossa virallista totuutta ei saa kyseenalaistaa ilman vakavia seurauksia.

Ilkka Forsten

Neuvostoliitossa koettiin perustavaa laatua oleva probleema. Joku ehdotti duuman istunnossa että lähetetään kuuhun miehetty lento, ja mukaan paljon työvoimaa sekä lapioita. Tehtävänä olisi muuttaa kuun maahan näkyvä puoli siten että se muistuttaisi Stalinin kasvokuvaa, jolloin päästäisiin sanomaan että Isä aurinkoinen valvoo lapsiaan myöskin yöaikaan.
Se mistä ei kuitenkaan päästy yksimielisyyteen, liittyi siihen oliko ehdotus vakavasti otettava esitys vai pelkkä vitsi, jolla haluttiin näyttää kansalle kuinka tolkuton systeemi lopulta on.
Villi arvaukseni on että kyseessä oli jälkimmäinen vaihtoehto, mutta sitäkään ei sanottu ääneen, sillä samalla olisi todistettu kuinka kahjoja päätelmiä kehitellään hetkellä kun henkilökultin palvonta ylittää järjen rajat.

Sampo Maa

Omituista. Homma on vedetty niin totaalisen överiksi, ettei siinä ole enää mitään mieltä. Ei tuollainen mitenkään voi kestää. Ihmisiä on tässä maailmassa kaikenlaisia, kaikista ei tarvitse tykätä mutta kaikista saa tykätä, se on niin yksinkertaista loppujen lopuksi. Oman kokemukseni mukaan ihmiset puhuvat alkuperästään mielellään, kunhan vain tilanne on suotuisa kiireettömälle keskustelulle, ei siinä rasismi ole kenellekään tullut mieleen. Tämän ajan rasismi tuntuu tekemällä tehdyltä, väkisin väännetyltä. Ja nämä sukupuolivähemmistöt sitten. No. Niiden edustajathan ovat vapaita tutustumaan toisiinsa. Että mikä tässä nyt sitten on se ongelma. Minulle kaikki näyttää varsin vapaalta. Ihmiset saavat olla mitä ovat ja tehdä mitä haluavat. Silti juuri nyt pidetään mekkalaa suvaitsevuudesta. Mitä tässä nyt vielä pitäisi suvaita. Jos et riko lakia, niin sittenhän kaikki on kunnossa eikä kukaan syrji ja sorra.

John Quiman

Pyrkivät siihen, että ko. vähemmistöillä on oikeuksia ja sinulla on velvollisuus uskoa heidän käsityksiinsä.

Minä

Tässä testataan ihmisten huumorintajua😜

Seppo-Sisko

Jos sukupuolia on useita, niin olisi kiva tietää miksi kirurgit eivät ”korjaile” sukupuolia kuitenkaan kuin vain miesten tai naisten (vain osin toimiviksi) sukupuoliksi.

Onko kirurgit vain niin pirun tumpeloita, että eivät osaa ”korjailla” sukupuolia muiksi kerrotuiksi sukupuoliksi?

Luulisi, että niinkin edistyneessä valtiossa kuin Yhdysvallat, tämäkin epäselvyys olisi jo poistettu.

Eunukkien lahko on kyllä nostamassa päätään…

https://www.is.fi/hyvaolo/art-2000008089587.html?utm_medium=social&utm_content=android.is.fi&utm_source=whatsapp&utm_campaign=whatsapp-share

Viimeksi muokattu 1 vuosi sitten by Seppo-Sisko
Kaino-Vieno Huttunen

Tätä lukiessani mietin vain yhtä asiaa, miten hirveän määrän tilaisuuksia pahoittaa mieleni olen elämässäni menettänyt, kun en ole ymmärtänyt niihin piilotettuja loukkauksia. Jo koulussa tytöt ja pojat jaettiin omiin ryhmiinsä ja liikuntatunnilla oma tyttöjen pukuhuone tuntui turvalliselta tai välitunnilla tyttöjen vessa. Toisaalta enää 80-luvulla maallakaan kukaan ei muutamaa poikkeusta lukuun ottamatta huomauttanut, jos käytti poikien puseroa. Toisaalta unisex ja bändipaidat olivat suurinta muotia.

Minusta suuremmissa linjoissa, kollektiivien ja massojen tasolla toimintaa helpottaa, kun käytetään yläkäsitteitä, pojat ja tytöt. Määritelmän perusteena on se, minkä synnytyslääkäri toteaa lapsen haarovälissä. Se muutama prosentti, jolla on molemmat voisi itse valita, kummassa kategoriassa kokee olonsa helpommaksi. Uskoisin, että tämä jopa auttaa itsetunnon ja – tuntemuksen kehittymisessä, mikäli muille lapsille opetetaan, ettei saa kiusata.

Yksilötasolla taas jokainen voi vapaassa länsimaisessa yhteiskunnassa elää oman näköistä elämää. Useinhan valitsemme lähipiiriinkin sellaiset ihmiset, jotka hyväksyvät meidät juuri sellaisina kuin olemme. Minusta vaatimus, jossa koko yhteiskunta polvistuu jonkun erityispiirteiden edessä on yksilöiden ja marginaalien tyranniaa.

Ilkka Forsten

Paraniko maailma kun Biden pääsi valtaan, ja tuliko jostain järkevämpää tai toimivampaa ?

John Quiman

Paranihan se, sanoo yltiösuvakki kehitellessään väitöskirjaa sukupuolista. Tavoitteena on sata pari sukupuolta löytää ja tulla tohtoriksi erityisalueena sukusekokakomultipuolisuus.

Hannele Korpela

Usein siinä käy niin, että sitten kun mätkähtää turvalleen maahan, tajuaa kavunneensa puuhun perse edellä.

juha II

Hulluinhuone, jolla on maailman korkealentoisin ja esikuvallisin perustuslaki, joka ”sanoo” jotain eikä ole vain ”vessapaperia”!
Jokainen normaali ihminen kaipaa aikaa 50-vuotta sitten, jolloin maailma oli kaksijakoinen niin sukupuolten kuin myös suurvaltojen osalta ydinaseineen, joita oli aivan normaalia ja tunnustettua pelätä.
Trump voitti vaalit!!!

Ilmari

Trump hävisi vaalit. Miten on mahdollista että joku ei vieläkään tiedä tätä

John Quiman

Ilmari vaan odottelee aikansa, niin saa tietää, että vaaleja ei voittanut rehellisesti Piteeni.

Miten on mahdollista, että jotkut eivät sitä vieläkään tiedä?

Viimeksi muokattu 1 vuosi sitten by John Quiman
Kata

https://www.youtube.com/watch?v=sY_sBC569Mg Kun on tuollaiset ”johtajat” maassa niin kuka sitä maata siis johtaakaan!
Tämä on valitettavasti totta USAssa,Nykissä ollut jo kauan kymmeniä suojeltuja sukupuolia…mutta mistä ne muunnokset pissaa ei ole selvinnyt.Ihmiskunta on sairaampi kuin koskaan?Moraalia ei ole enää.
Miljoonat ihmiset siis ajattelee joka aamu mitä sukupuolta olisi tänään ja ahdistuvat jos ei löydy sopivaa?
TikTok maailma.
Kyllä,Trumpia kaivataan ihan oikeasti.Jopa Chicagossa….Lightfoot tärisee kun häntä arvostellaan kun on lesbo ja musta…just.

Viimeksi muokattu 1 vuosi sitten by Katariina Pihl
Ilkka Forsten

koko jutun ideahan on tuhota moraali kansoilta, jolloin niistä tulee helpommin hallittavia. Sama koskee nationalismin systemaattista kieltämistä. Jos ei ole mitään ryhmää johon koet olevasi sidoksissa, tai jonka tekemiset on vaikuttaneet myöskin tulevaisuuteen, olet pelkkä ajelehtiva huuhaa mitä vedetään nenästä ja pakotetaan omimaan asenteita jotka ei ole millään tavalla luonnollisia.

Tämä ei ole vahingossa syntynyt tilanne, tämä on tietoisesti synnytetty kaaos minkä kuvitellaan johtavan siihen ettei omilla aivoillaan ajattelevia ihmisiä enää olisi, eivätkä he kokisi mitään omakseen jolloin ” sosialisoiminen ” luonnistuu kuin itsestään. Vai mitä pitää ajatella siitä että somaliakka huutaa räkä poskella Helsingissä, teemme mitä haluamme, me rakensimme helsingin…

Näin hajotetaan yhteiskunnan tulipilarit ja riistetään ihmisiltä oikeus tunteeseen että me olemme yhtenäinen kansa joka rakensi oman hyvinvointinsa. Somalit ei ole tehneet mitään tämän maan eteen, joten heillä pitäisi olla kaikkein vähiten oikeutta huutaa yhtään mitään. Sama koskee Lähi – Idän tulokkaita. Vasemmistoliiton nuorisoryhmää johtaa somali, joka on esittänyt että meillä ei saa olla oikeutta omaan valtioon ja että mannerheimin patsas on tuhottava, koska se ei edusta musta väestön-osaa ja on merkitykseltään kolonialistinen ???? Siis mitä ?

Mitä mustaa väestönosaa patsaan pitäisi esittää ja miksi, sillä tässä maassa ei ollut yhtään mustaihoista jullikkaa niinä vuosina kun mannerheim toimi armeijan ylipäällikönä, ja mihin viitataan patsaan kolonialistisella taustalla, kun olimme vuoteen 1917 saakka aina kahden suurvallan alamaisia. ( Ruotsi / Venäjä. ) Somalit ilmeistyivät katukuvaan vasta yhdeksänkymmenluvun alussa, ja heti nähtiin mikä on osaamisen ja sivistyksen taso. Ensimäiset VOK:t olivat vielä harvassa mutta poliisilla oli sinne asiaa tämän tästä. Tätä EI OLLUT ennen mainittua vuosikymmentä, mutta sen jälkeen on sikailut lisääntyneet räjähdysmäisesti. Hollitupalaiset ovat muuttaneet salin hollituvaksi, aivan kuten Kari Suomalainen sanoi.

Nyt yritetään saman aikaan synnyttää jotain ihmeellistä valtiomuotoa mikä pitää sisällään keksittyjä ongelmia ja keksittyjä alistus-suhteita, joita korostetaan sanomalla ettei ihmisoikeudet toteudu tulijoidenkaan kohdalla. Kantaväestöön kuuluva henkilö on tätä nykyä se halveksituin ja vähiten apua saava taho, vaikka poliitikot ovatkin olevinaan kansan puolella ja edustamassa omiaan. Miettikää mikä tästä seuraa, ja kun se tapahtuu älkää ihmetelkö. On nimittäin olemassa vielä sekin ryhmä joka ei kumarra tätä tyhjänpäiväistä jolinaa, eikä ala kynnysmatoksi vaikka EU:n valtakunnanbukkerista sanottaisiin että nyt olemme yhtä suurta perhettä. Minä synnyin itsenäiseen suomeen, ja pidän siitä kiinni että tämä maa on vielä itsenäinen sekä määräysvaltainen oman kohtalonsa suhteen. Sitä ei muuta aavikon prinssit eikä saharan sultaanit sen peremmin kuin heitä hyysäävät vihersosialistitkaan.

Jos mekkoon pukeutuva anarkomarko haluaa oikeasti kaaosta, hän saa sen, mutta kannattaisi muistaa että silloin ei ole enää virkavaltaa jota huutaa apuun kun kipu sattuu omalle kohdalle. Ja me emme siiinä vaiheessa enää pidä häntä omaan kansaan kuluvana, joten kukahan siinä rientää apuun, kun imaamit kehottaakin omiaan nakkaamaan einarin permantoon kyselemättä onko jakamattomat ihmisoikeudet kohdallaan ?

Kata

Kiitos,täyttä asiaa,näin on kuin kirjoitit.

John Quiman

Täyttä asiaa Forstenilta. Forstenista presidentti!

Tuo kansallisuustunteen hävittäminen perustellaan mm. vaikka millä väitöksillä, että johtaa sotiin.

Kansallistunne on yhteenkuuluvuutta ja keskinäistä yhteensopivuutta. Siinä on merkittävimpänä sideaineena kieli ja sen ajatustavat.

Kun menee töihin jonnekin painotetaan kullekin, miten pitää kaikkien puhaltaa yhteen hiileen ja pyritään saamaan työntekijöille yhteenkuuluvuuden tunne sekä keskinäinen yhteensopivuus, jotta homma toimisi ja menestyttäisiin. Tämä on varsin vanha tapa luoda toimivia ryhmiä.

Huonosti toimii ryhmä, jossa osalliset eivät ymmärrä toisiaan ja ajatusmaailmat poikkeavat toisistaan kuin yö ja päivä. Kun mikään ei toimi, eikä toisiinsa voi luottaa, ei synny toimivaa ryhmää. Jos sen ryhmän koossa pitämiseksi pitää vielä teeskennellä, että kaikki ovat hyviä ja läheisiä, perustuu koko ryhmä kunkin itsepetokseen.

Näin on myös Suomen kohdalla, vaikka valtiona mittakaava on isompi. Toimivuus syntyy kansallismielisyydestä, siis yhteenkuuluvuuden tunteesta, jota kansallismielisyys on, eikä se ole mitään muuta. Kun on yhteinen kieli, tutut ajatustavat, keskinäinen luottamus jne., syntyy toimiva kansa. Suomalaiset kykenivät monien koettelemusten kautta luomaan kansakunnan, joka nousi köyhyydestä vaurauteen. Tämä oli mahdollista juuri kansallismielisyyden vuoksi. Tehtiin työtä kansakunnan kehittämiseksi sekä kehitettiin osaamista ja tietotaitoa. Tekeminen oli helppoa, koska ihmiset olivat nykyiseen nähden realisteja ja rehellisiä.

Tämä menestyksen avain eli yhteenkuuluvuuden tunne halutaan hajottaa, koska yhtenäinen kansa, joka muodostuu itsenäisistä ihmisistä, ei taivu kulttuurimarxistiseen ideologiaan ja diktaturiaan, nimitettiin sitä sitten vaikka suvaitsevaisuudeksi.

Siksipä ns. suvaitsevaiset suvaitsemattomat hinkuavat kieltää sananvapauden, muutella sanojen merkityksiä ja muutenkin sotkea kansakunnan jäsenten mielet, jotta yksilöt murtuisivat ja lopulta yhteenkuuluvaisuuden tunne murtuisi. Sitten on laumoittain yksilöitä, joita on helppo johdatella minne vaan harhaan ja umpiharhaan siten, että eivät koskaan löydä sieltä pois. Tämä johdattelija on sitten diktaattori, olipa se sitten henkilön tai puolueen tai puolueliiton johdattelemista.

Kansa on myös taistellut itsenäisyytensä säilyttääkseen. Kova hint aon maksettu siitä, että nämä ns. suvaitsevaiset suvaitsemattomat fasistit pääsisivät tuhoamaan kaiken.

Kaipa vielä ennen tuhoa, syttyy järjen lamppu ja kansa nousee vastarintaan tarpeellisella voimalla ja suvaitsevaisina esiintyvät fasistit saavat kyytiä kaikkialta, missä voivat vaikuttaa yhtään mihinkään. Suuri osa niistä ansaitsisi elinikäisen tuomion. Vähintään saisivat elinikäisen halveksunnan kansakunnan silmissä ja historiankirjoissa.

Viimeksi muokattu 1 vuosi sitten by John Quiman
Kata

Joo äänestän kyllä Forstenia pressaksi ja kyllä meillä tarvitaan myös Vice joten John siihen hommaan tai jompikumpi PM!Jotain rotia tänne pitää saada ja suht äkkiä!

Ilkka Forsten

Asetun ehdolle vasta kuolemani jälkeen, näin vältän fb bannit ja pätökseni voidaan nähdä mennessä muodossa, jolloin konteksti olevan ja oletetun välillä on häilyvä.
Tämä on sitä paitsi nykysuuntaus poliitikoilla, eli pyritään häilyväisyyteen niin ei ole vastuuta mistään.
Muuan Väyrystä lainatakseni. Minä en ole koskaan sanonut että olen aina oikeassa, olen sanonut etten ole koskaan väärässä.

John Quiman

Sijoitut siis pressan linnan eteen mausoleumiin, kuten Lenin Kremlin juurelle olemaan maan johtava ajatus?

Jos eivät ajat muutu, ei sekään suojele fb-banneilta.

Viimeksi muokattu 1 vuosi sitten by John Quiman
Kata

Kyllä sekin käy päinsä koska kuolleena voi myös äänestää kuten USA:ssa todettiin ja äänet hyväksyttiin joten JOS ollaan myös toisella puolella niin äänestetään!Lautturi kyllä kuskaa äänestyskopille… 😀

John Quiman

Jos tekee kattavan sukututkimuksen saanee sitten kaikien esi-isien äänet käyttöönsä?

Anonyymi

Taidatkos asian paremmin sanoa, täysi kymppi! Kiitos!

Ilkka Mänttäri

Joku sanoi aikoinaan että presidenttipari on kuin kansakunnan isä ja äiti. Kun heillä on asiaa heitä kuunnellaan. Biden on kuin kansakunnan isoisä ja kun häntä kuuntelee ihmettee uskaltaako häntä jättää saksien kanssa yksin samaan huoneeseen, ja tuollaisella kaverilla on oikeus ydinaseiden laukaisukoodeihin. Toivottavasti ei kuitenkaan yksin.

John Quiman

😀

Viimeksi muokattu 1 vuosi sitten by John Quiman