Muu maailma

Yhdysvaltojen armeija nimitti diversiteettiupseerin – ”Ei ihme että emme juurikaan saavuta enää voittoja”

Kuva US Army.

Yhdysvaltain armeija sai aikaan sarkastisten kommenttien ryöpyn sen jälkeen, kun armeijan Twitter-viestissä oli ylistetty pyrkimyksiä lisätä joukkojen monimuotoisuutta.

– Ekstremismi voi hajottaa yhtenäiset joukkueet. Eversti Timothy Holman on armeijan johtava diversiteettiupseeri ja hänen tavoitteensa on selvä: hän tekee kaikkensa auttaakseen avaamaan tuleville armeijan johtajille tien ja tekemään joukosta yhtä monimuotoisen kuin puolustamansa kansakunta, armeija twiittasi.

Useiden sosiaalisen median käyttäjien mielestä armeija keskittää liikaa ponnistelujaan diversiteettiin eikä tarpeeksi sotien voittamiseen.

– Ei ihme, että emme juurikaan saavuta enää voittoja, sanoi kirjailija Austin Ruse.

– Antakaapas kaavio, jossa verrataan diversiteettifetissin nousua armeijan voittoihin vuodesta 2000 alkaen, vastasi Townhallin vanhempi kolumnisti Kurt Schlichter ja muistutti, että armeija ei ole voittanut taisteluita sitten Aavikkomyrskyn.

Armeija myönsi pian tunaroineensa. Tarkoitus oli ollut puhua merijalkaväen naisten puolesta.

– Olemme vain ihmisiä ja munasimme. He [naiset] ovat tärkeä osa joukkoamme, ja heidän tulee tietää se. Korjaamme tulta ja varmistamme jatkossa twiiteissämme äärimmäisen ammattitaidon.

Lähde Washington Examiner.

Tilaa
Ilmoita
guest
0 Kommenttia
Palautteet
Näytä kaikki kommentit

Kansalaisen verkkokauppa