Eurooppa Politiikka

The Who-yhtyeen Roger Daltrey: Brexit on oikea asia tälle maalle

Roger Daltrey. Kuva Wikimedia Commons
Englantilaisen legendaarisen rock-yhtyeen perustaja ja laulaja Roger Daltrey ilmaisi tukensa Britannian itsenäistymiselle Euroopan unionista.

UK ilmoitti tänään virallisesti Brysseliin jättävänsä Euroopan unionin, ja brittiläinen rock-tähti ilmaisi tukensa Brexitille, koska ”suurin osa tämän maan ihmisistä koki, että heidän ääntään ei kuultu.”

”Me poistumme ja kun pöly laskeutuu, tullaan huomaamaan, että tämä on maallemme oikea asia, se on varma,” Daltrey kertoi.

”En ole Eurooppa-vastainen, mutta olen sitä vastaan, että meitä hallitaan Euroopasta,” Daltrey selitti ja jatkoi: ”Minulle kyseessä ei ole maahanmuuttoon liittyvät asiat. Kyse on paljoin suuremmasta. Suurin osa tämän maan ihmisistä kokee, että heidän ääntään ei kuulla. Olisi ollut mukava tehdä sopimus Euroopan kanssa, mutta he eivät halunneet sopia, vaan lähettivät Cameronin takaisin tyhjin toimin.”

”Olen surullinen koska äänestimme niin kuin äänestimme, mutta meidän täytyy mennä nyt sen mukaisesti. Tämä maa tulee selviämään aina, en kanna siitä huolta. Matkalla tulee olemaan kuoppia, mutta me odotimmekin sitä. Islannilla oli myös tiellään kuoppia kun maa meni konkurssiin, mutta eipä ole kuoppia nyt.”

Daltrey ilmaisi toukokuussa tukensa Brexitille ja sanoi, että Euroopan unioni on ”perustettu rikollisjoukkion toimesta”, on epädemokraattinen ja ”erittäin toimimaton”.

Hän kommentoi Yhdysvaltojen politiikkaa ja presidentinvaalia sanoen uskovansa, että ”kuollut koirakin olisi päihittänyt” demokraattien ehdokkaan Hillary Clintonin.

Yhdysvaltain presidentin Donald Trumpia Daltrey  kommentoi: ”Hän tarvitsee hiustenleikkuun, ja kuten äitini tapasi sanoa, ’pese se …tanan turpavärkki.’


Breitbart

  • 120
    Shares

Liity kannattajajäseneksi

Uusimmat uutiset