Eurooppa Maahanmuutto

YK suunnitteli eurooppalaisten korvaamisen pakolaisilla

LE Eithne avustaa Välimerellä Euroopaan pyrkiviä EU:n Triton-operaatiossa 28.6.2015. Kuva: Irlannin puolustusvoimat

YK:n asiakirja vuodelta 2000 paljastaa suunnitelman edistää massamaahanmuuttoa

Viimeisen kolmen vuoden aikana pääasiassa Afrikasta ja Lähi-idästä on virrannut miljoonia maahanmuuttajia Eurooppaan. Maailman johtajat selittävät tämän johtuvan sotien synnyttämästä ”pakolaiskriisistä”.

Kuitenkin YK:n vuonna 2000 laatima ja WND:n uudelleen löytämä asiakirja paljastaa, että YK on jo edistänyt ”korvaavaa maahanmuuttoa” Eurooppaan avoimia rajoja ajavien kansalaisjärjestöjen ja ”edistyksellisten” poliitikkojen tuella.

”Korvaava maahanmuutto: Onko se ratkaisu väestön pienenemiseen ja ikääntymiseen?” (Replacement Migration: Is It a Solution to Declining and Aging Populations?) –asiakirja kertoo kaikkialla Euroopassa jyrkästi laskevista syntyvyysluvuista ja nimeää sille ratkaisun: massamaahanmuutto.

Tämä 17 vuotta vanha asiakirja väitti massamaahanmuuton olevan välttämätöntä kehittyneiden maiden ikääntyvän väestön korvaamiseksi. Siinä pääteltiin, että ilman kehitysmaista saapuvaa maahanmuuttoa talous tulisi kärsimään työvoimapulasta ja verotulojen laskusta.

”Siksi väestötilastollisten muuttujien perusteella vain kansainvälinen muuttoliike voisi olla keskeinen ratkaisu väestön vähenemiseen ja ikääntymiseen lyhyellä ja keskipitkällä aikavälillä”, raportissa pääteltiin.

Raportti nostaa korvaavan maahanmuuton kohteiksi erityisesti Yhdysvallat, Saksan, Iso-Britannian, Ranskan, Italian, Japanin, Etelä-Korean ja Venäjän. Se ei ole mikään mitätön tutkimus, joka on kirjoittamisensa jälkeen unohdettu, vaan se on YK:n, Yhdysvaltojen kauppakamarin ja avoimien rajojen puolestapuhujien ajaman siirtolaisohjelman peruskivi.

”Tutkimuksen luonnoksen julkaisemisen jälkeen YK:n väestöosasto (UNPD) järjesti 16.-18.10.2000 YK:n päämajassa New Yorkissa asiantuntijaryhmäkokouksen ’Toimista väestön ikääntymistä ja vähenemistä vastaan’”, raportti toteaa.
”Korvaava maahanmuutto oli yksi mahdollisista toimista, joita harkittiin.”

YK:n asiakirjojen mukaan kokoukseen osallistui joukko viranomais- ja kansalaisjärjestöjä sekä yksityishenkilöitä. Siellä esitettiin lukuisia toimintaehdotuksia ”korvaavan maahanmuuton” edistämiseksi.

Osallistujiin kuului Kansainvälinen siirtolaisjärjestö (IOM), massamaahanmuuton ”väistämättömäksi” ja ”välttämättömäksi” äskettäin julistanut YK-ryhmä; YK:n väestörahasto (UNFPA), ”perhesuunnitteluun” ja ehkäisyvälineiden levittämiseen omistautunut ryhmä ja Yhdysvaltojen väestörekisteri.

Kutsuttuja asiantuntijoita olivat muun muassa Kalifornian Irvinen yliopiston sosiologi Judith Treas ja Alfred P. Sloanin säätiön entinen varapääjohtaja Michael Teitelbaum.
Molempien asiantuntijoiden mukaan maahanmuuton merkittävä kasvu ei hyödyttäisi Yhdysvaltoja, vaikka Treas totesi, että uusista amerikkalaista maahanmuuttajia on jo viidennes.

”Maahanmuuttajat eivät estä väestön ikääntymistä pitkällä aikavälillä, paitsi erittäin epätodennäköisessä tapauksessa, jossa vuotuinen maahanmuutto kasvaisi kymmenkertaiseksi”, Treas sanoi.
Toisaalta Euroopan kohdalla monet asiantuntijat kannattivat ”korvaavaa maahanmuuttoa”.

Kokenut poliittinen kommentaattori ja entinen Valkoisen talon neuvonantaja Patrick Buchanan kertoi WND:lle, että YK ”lähti tukemaan Euroopan ja Amerikan alkuperäisväestöä kehitysmaalaisilla korvaavaa massamaahanmuuttoa, mikä on yllätyksettömän johdonmukaista sen länsivastaisen ideologian kanssa”.

”Jonkun aikaa perustamisensa jälkeen YK:ta alkoivat hallita edustajat, diplomaatit ja henkilöstö, joiden toiminnan perustana oli lännen historiallinen syyllisyys rikoksiin ihmiskuntaa vastaan ja että oikeudenmukaisuus vaati lännen laittomasti hankkiman vaurauden loputonta siirtämistä sortamilleen kehitysmaille”, totesi Buchanan, joka oli Yhdysvaltain presidenttien Richard Nixonin, Gerald Fordin ja Ronald Reaganin korkea neuvonantaja sekä entinen presidenttiehdokas.

”YK:n intellektuellipiireissä länsimaihin kohdistuva kauna, kateus ja vihamielisyys kumpuavat usein länsimaista itsestään – niitä on vastustettava kuin tautia, jotta länsi pysyisi suurena sivilisaationa jota se on ollut”, hän sanoi WND:lle.
Entinen suurlähettiläs Alan Keyes kertoi WND:lle pitävänsä ”korvaavaa maahanmuuttoa” ”ratkaisevana olemassaoloa uhkaavana” juonena.

”Hallitusmuotomme vuoksi holtiton maahanmuuttopolitiikka todella pahentaa hyökkäystä kansamme täysivaltaista toimielintä vastaan, jonka Yhdysvaltain perustuslaki valtuuttaa siinä säädetyn hallinnon yläpuolelle sekä hallinnon säätäneen perustuslain yläpuolelle”, hän sanoi.

Keskiviikkona 19.7.2017 Minnesotassa kuvernöörivaalikeskustelun pääpuhuja edustajainhuoneen entinen republikaanijäsen Michele Bachmann muun muassa varoitti, että maahanmuutto islamilaisista maista on erittäin merkittävä uhka länsimaiselle sivilisaatiolle.

Meidän oltava tietoisia siitä mutta ei pelätä sitä”, Bachmann sanoi St. Paul Pioneer Pressin mukaan.
”Minnesotassa olen huomannut, että liian monet ihmiset pelkäävät, että heitä kutsutaan rasisteiksi, kiihottajiksi, islamfoobisiksi – Minä en pelkää, sillä meidän on voitava puhua rehellisesti Minnesotan ongelmista.”

Bachmannin mukaan USA:n pitäisi ”nopeuttaa karkotuksia maihin, joiden ihmiset eivät halua vannoa uskollisuutta Yhdysvalloille” ja lopettaa maahanmuutto muslimimaista ja estää ”rinnakkaisten yhteiskuntien syntymisen yhteiskuntaamme”.
Kymmenen vuotta sitten, kun Euroopan väestökehityksellinen kriisi ei ollut yhtä ilmeinen kuin nykyään, WND käsitteli Varsovan kansainvälistä konferenssia, joka varoitti tulevasta ”demografisesta talvesta”, joka aiheuttaa uhan Euroopan olemassaololle, koska ”normiperheen” hylkääminen johtaa syntyvyyden jyrkkään laskuun. Seurauksena entisistä siirtomaista tuodaan miljoonia työntekijöitä, jotka torjuvat länsimaiset arvot ja kieltäytyvät sulautumasta.

Miesvaltainen maahanmuutto

Pew Research Center -tutkimuslaitoksen mukaan ennätykselliset yli 1,3 miljoonaa maahanmuuttajaa haki pakolaisasemaa Euroopasta vuonna 2015.

Vuonna 2015 Euroopasta turvapaikkaa hakeneista arviolta 75 prosenttia oli nuoria miehiä, joista monet olivat vailla sanottavaa koulutusta. Gambialaisista turvapaikanhakijoista 97 prosenttia oli miehiä, pakistanilaisista 95 prosenttia, afgaaneista 80 prosenttia, irakilaisista 75 prosenttia ja syyrialaista 71 prosenttia.

Saksan maahanmuutto-, pakolais- ja kotouttamisasioista vastaava Aydan Özoğuz kertoi Financial Timesille, että vain 25 prosenttia viime aikoina Saksaan tulleista maahanmuuttajista löytäisi työpaikan seuraavien viiden vuoden aikana.

”Ensimmäisistä Saksaan saapuneista syyrialaispakolaisista monet olivat lääkäreitä ja insinöörejä, mutta heidän jälkeensä tuli huomattavasti enemmän kouluttamattomia”, Özoğuz sanoi.

Vuonna 2015 Ruotsin hallitus vastaanotti 163 000 turvapaikanhakijaa, joista vuotta myöhemmin vain 500 oli löytänyt jonkinlaista työtä The Local -verkkomedian mukaan.

Maahanmuuttajat aiheuttivat Ruotsin hallitukselle miljoonien eurojen sosiaali- ja asumistukikustannukset.

Viime vuosina Alankomaihin saapuneista Syyrian ja Eritrean turvapaikanhakijoista 90 prosenttia on jäänyt sosiaalitukien varaan.

Lähes kukaan ei ollut työllistynyt 18 kuukauden maassa olon jälkeen, kertoi hollantilaismedia Wakker Nederland.
Lisäksi ns. turvapaikanhakijoista suuri osa ei ole vainoa tai sotaa pakenevia, vaan talouspakolaisia, jotka haluavat tulla Eurooppaan hyötyäkseen taloudellisesti.

YK:n raportin mukaan vuonna 2016 Välimeren kautta Italiaan tulleista maahanmuuttajista vain 2,65 prosenttia katsottiin pakolaisiksi. 181 436 maahanmuuttajasta vain 4 808 sai turvapaikan Italiasta.
Sama YK-raportti toteaa, että 90 334 Eurooppaan maahan muuttanutta ei edes hakenut turvapaikkaa, vaan he siirtyivät suoraan pimeille markkinoille.

Monet EU-virkamiehet eivät enää kiistä tätä tosiasiaa, ja eräs virkamies väitti viime kuussa: ”Useimmissa tapauksissa kuten keskisen Välimeren reitin tapauksessa, puhumme yksinkertaisen selkeästi taloudellisista maahanmuuttajista”.

Eurooppa-neuvoston puheenjohtaja Donald Tusk yhtyy arvioon, jonka mukaan nykyiset toimet laitonta maahanmuuttoa vastaan ovat ”riittämättömiä”.

Jotkut eurooppalaiset poliitikot vaativat laittoman maahanmuuton tiukkaa torjuntaa, syyttäen massamaahanmuutosta kansalaisjärjestöjä sekä sen rikoskumppania Euroopan Unionia.

”Ei voida puhua maahanmuutosta, vaan Brysselistä käsin suunnitellusta, rahoitetusta ja järjestetystä invaasiosta, johon Italian hallitus on osallistunut”, totesi italialaisen Pohjoisen liitto -puolueen johtaja Matteo Salvini toukokuussa.

Muuttoliike ”väistämätön”

EU:n lisäksi YK on ollut merkittävä kannattaja Eurooppaan suuntautuvan maahanmuuton kannattaja.
YK:n yleiskokouksen vuonna 2016 hyväksymä New Yorkin julistus pakolaisten ja siirtolaisten oikeuksista osoittaa YK:n tarjoavan jatkuvaa tukea siirtolaisille. Siinä määrätään ”tuomitsemaan jyrkästi pakolaisiin ja maahanmuuttajiin kohdistuva muukalaisvihamielisyys sekä tuetaan maailmanlaajuista kampanjaa sen vastustamiseksi” ja ”vahvistamaan maahanmuuttajien myönteistä panosta taloudelliseen ja sosiaaliseen kehitykseen vastaanottajamaissaan”.

YK:n näkemykset muuttoliikkeestä esitellään tarkemmin maahanmuuttajille palveluja tarjoavan YK-organisaation, Kansainvälisen siirtolaisjärjestön (IOM) videossa.
Syyskuussa julkaistu YK:n propagandavideo julistaa: ”Maahanmuutto on VÄISTÄMÄTÖNTÄ. Maahanmuutto on VÄLTTÄMÄTÖNTÄ. Muuttoliike on TOIVOTTAVAA.”

Katso massamaahanmuuttoa ”välttämättömäksi” mainostava YK-video:

Jotkut uskovat, että YK:n ja kansalaisjärjestöjen toimet johtavat siihen, mitä ranskalaiskirjailija Renaud Camus kutsuu ”Suureksi väestönvaihdoksi” (Grand Remplacement) , jossa vain muutamien sukupolvien aikana paikannimet pysyvät samoina, mutta ihmiset arvoineen vaihtuvat.

Strasbourgin katolinen arkkipiispa Luc Ravel totesi äskettäin ranskalaisjulkaisu Valeurs Actuellesissä, että Ranskassa on menossa tällainen väestövaihdos, viitaten muslimimaahanmuuttajien virtaan ja heidän kantaranskalaisiin verrattuna korkeaan syntyvyyteen.

”Muslimiuskoiset tietävät hyvin korkean syntyvyytensä, niin että he nykyisin kutsuvat sitä … Suureksi väestönvaihdoksi. He puhuvat hyvin tyynellä ja erittäin myönteisellä tavalla sanoen ”jonain päivänä tämä kaikki on meidän ”, sanoi Ravel.

Ravel ja muut oikeistoon kuuluvat kriitikot antavat lisätodisteita järjestetystä ”Suuresta väestönvaihdosta”. Vasemmistomedialla ja vasemmistopoliitikoilla on taipumus halveksia lastenhankintaa ja edistää aborttia, mutta samanaikaisesti he katsovat maahanmuuton tarpeelliseksi syntyvyyden nostamiseksi, mikä ilmenee seuraavista kuvakaappauksista.”Suuri väestönvaihto” nähdään kuitenkin myönteisenä monille Euroopan vasemmistopuolueille, joista monet ovat olleet äänekkäästi tukeneet maahanmuuttajia ja kosiskelleet heitä säännöllisesti poliittisilla esityksillään.
Esimerkiksi Saksassa 63,7 prosenttia sosiaalidemokraattien ja 65 prosenttia vihreiden äänestäjistä kannattavat äänioikeuden antamista asukkaille, joilla ei ole EU:n kansalaisuutta.

Saksan hallituksen maahanmuuttoa käsittelevän komission asiantuntijoiden kirjoittama maahanmuuttopoliittinen asiakirja tuli samanlaiseen lopputulokseen julistaen, että maahanmuuttajien olisi voitava äänestää paikallisvaaleissa.
Saksan siirtolaisasioista vastaava komissaari Özoğuz uskoo myös, että kansalaisuuden edellyttämää maassa asumisen kestoa olisi lyhennettävä.

Kuitenkin eurooppalaiset torjuvat ylivoimaisesti nykytasoisen muuttoliikkeen.
Pewin tutkimuksen mukaan 94 prosenttia kreikkalaisista, 88 prosenttia ruotsalaisista, 70 prosenttia brititista ja 67 prosenttia saksalaisista ilmoitti olevansa tyytymättömiä EU:n toimintaan pakolaiskriisissä.

Ennustukset ”Demografisesta talvesta”

4. perhekongressiin vuonna 2007 osallistui 3300 lainsäätäjää ja aktivistia 75 maasta. Tilaisuudessa Puolan varapresidentti Roman Giertych varoitti tulevasta ”demografisesta talvesta”.

Paluu avioliitto- ja perhekeskeisyyteen on ainoa keino välttää sivilisaatiota kohtaava onnettomuus, hän julisti perheen ”Puolan, Euroopan ja koko maailman toivoksi”.

”Ilman perhettä ei ole kansaa, ei mannerta, ei sivilisaatiota, ei mitään”, hän sanoi.

Vain kahdeksan kuukautta ennen kongressia Mark Steyn kirjassaan “America Alone: The End of the World as We Know It” varoitti, että eurooppalaisen perheen kutistumisen myötä yksi historian nopeimmista väestökehityksestä on jo tekemässä käsitykset perinteisestä eurooppalaisesta kulttuurista vanhentuneiksi.

Hän ennusti, että Eurooppa ”tulee muuttumaan puoli-islamilaiseksi poliittis-kulttuuriselta luonteeltaan yhden sukupolven aikana”.

Tarvittaisiin vähintään 2,1 lasta naista kohti, jotta kansakunta säilyttäisi kokonsa. Aikoinaan suurista perheistään tunnettujen maiden, Kreikan ja Espanjan, syntyvyysluvut naista kohden ovat 1,3 ja 1,4. Muslimien määrä Italiassa on kasvanut vuodesta 1970 lähtien noin 2000:sta nykyiseen 2 miljoonaan.

Syyskuussa 2006 Steyn kirjoitti, että vuoteen 2050 mennessä 60 prosentilla italialaisista ei ole yhtään veljeä, sisarta, serkkua, tätiä tai setää.

”Italialainen suurperhe, jossa isä kaataa viiniä ja äiti tarjoilee pastaa isovanhempien, veljien ja sisarien lapsien ympäröimään suureen pöytään, on lakannut olemasta kuin sukupuuttoon kuolleet dinosaurukset”, hän kirjoitti.
Italia on tällä hetkellä maahanmuuttajien portti Eurooppaan ja yli 180 000 maahanmuuttajaa saapui Italiaan vuonna 2016.

Euroopan Unionin edustaja Constantinos Fotakis totesi, että ”korvaava maahanmuutto” olisi hyödyllinen koko EU:lle: ”Tietoisuus kasvaa, että viimeisten 25 vuoden rajoittava maahanmuuttopolitiikka ei ole enää relevantti EU:n taloudellisessa ja demografisessa nykytilanteessa. Jotkut eurooppalaiset päättäjät ajattelevat, että nyt on sopiva hetki tarkastella EU:n pitkän aikavälin tarpeita kokonaisuutena, jotta voimme arvioida kuinka pitkälle ne voidaan tyydyttää nykyisillä voimavaroilla ja jotta voimme määritellä politiikan, jolla kehitysmaalaiset pääsevät maahan täyttämään tunnistetut vajeet.”

Ranskalaisvirkamies Georges P. Tapinos ilmaisi tukensa massamaahanmuutolle humanitaarisilla perusteilla. Mielenkiintoista on, että äskettäinen ”pakolaisten” valtavaa aaltoa perusteltiin lähes pelkästään humanitaarisin syin.

Aiemmin tässä kuussa Varsovan Krasinskin aukiolla pitämässään puheessaan presidentti Trump viittasi väestörakenteen heikkenemiseen. Hän väitti, että lännen selviytyminen ei lopulta ole niinkään armeijaa ja taloutta vaan ”vahvoja perheitä ja vahvoja arvoja”.

”Aikamme perustavanlaatuinen kysymys on se, onko lännessä tahtoa selviytyä. Onko meillä luottamusta arvoihimme puolustaaksemme niitä mihin hintaan tahansa?”, Trump kysyi.

”Kunnioitammeko riittävästi kansalaisiamme turvataksemme rajamme? Onko meillä tahtoa ja rohkeutta säilyttää sivilisaatiomme kohdatessamme ne, jotka turmelevat ja tuhoavat sitä? ”

Trump korosti sitten: ”Meillä voi olla voimakkain talous ja tappavimmat aseet missä tahansa maapallolla, mutta jos meillä ei ole vahvoja perheitä ja vahvoja arvoja, niin me olemme heikkoja ja emmekä selviydy.”

Liam Clancy / WND 21.7.2017

Tilaa
Ilmoita
guest
0 Kommenttia
Palautteet
Näytä kaikki kommentit