Eurooppa Rikos

16-vuotias kritisoi islamia, sai 100 000 uhkausta – 11 tuomittiin

Mila. Kuvakaappaus Twitter.

Ranskalainen teini-ikäinen Mila herätti runsaasti huomiota julkaistuaan kriittisiä viestejä islamista. Tämä johti siihen, että tyttö uhattiin tappaa ja raiskata. Nyt 11 ihmistä on tuomittu uhkauksista.

Pakistanissa, Afganistanissa, Iranissa, Nigeriassa ja Somaliassa – maissa, joista Ranska on vastaanottanut runsain määrin maahanmuuttajia – jumalanpilkasta voidaan rangaista jopa kuolemalla. Ranskassa näin ei voi tehdä, ja monien Ranskassa oleilevista yli viidestä miljoonasta muslimista on sitä kovin vaikea hyväksyä.

Mila oli 16-vuotias, kun hän kritisoi islamia TikTokissa ja Instagramissa. Livelähetyksen aikana eräs mies aloitti häiriköinnin: ”Olet kaunis, olet kuuma, minkä ikäinen olet?”.

Tyttö ilmoitti katsojille asianmukaisesti olevansa lesbo ja että ”mustat ja arabit” eivät ole hänen tyyppiään.

Sitten hän sanoi katsoen kameraan lauseet, jotka johtivat hillittömään vihaan ja uhkauksiin: ”Koraani on vihan uskonto, siinä on vain viha. Islam on paskaa, uskontonne on paskaa”, hän sanoi ja kuvaili, mitä tekisi heidän ”jumalalleen”.

Tätä seurasi raivostuneiden muslimien viha tappo- ja raiskausuhkauksineen.

Lopulta Mila joutui menemään maan alle ja muuttamaan salaiseen osoitteeseen. Nykyään poliisi suojaa häntä ympäri vuorokauden ja hän joutuu opiskelemaan verkossa, sillä hänen turvallisuuttaan ei voida taata koulussa.

Milalle lähetettiin yli 100 000 uhkausviestiä, mutta vain muutama lähettäjä voitiin tunnistaa ja asettaa syytteeseen.

Loppujen lopuksi 11 syytettyä sai tuomion. Rangaistukset ovat ehdollisia 4-6 kuukauden vankeusrangaistuksia ja sakkoja.

Mila joutuu luultavasti asumaan salaisessa osoitteessa poliisin suojaamana vuosien ajan. Ruotsissa taiteilija Lars Vilks on edelleen poliisin suojauksessa melkein 15 vuotta sen jälkeen, kun häntä vastaan vuonna 2007 ​​julistettiin fatwa islaminuskoisten profeetta Muhammadin pilkkaamisesta.

Lähteet Dagen, Kansalainen.

Tilaa
Ilmoita
guest

29 Kommenttia
Uusin
Vanhin Äänestetyin
Palautteet
Näytä kaikki kommentit
Lukija

Onko tämä nyt asiallinen uutinen? Huonotapainen pikkutyttö pilkkaa ihmisiä ja sitten pelkää, kun joku hermostuu. hyvät tavat kunniaan.

Ilkka Mänttäri

Hakeudu hoitoon.

JuuJuu

Jos kritisoit erästä rauhaan mediassa restauroitua uskomussuuntaa, niin olet kaikessa hyvän puolella.

Uutiset lasten groomauksesta, raiskauksita, väkivaltaisista ryöstöistä saati poliisien väkivaltaiseen vastustamiseen eivät liikauta oikeassa olevaa sisä(vesimeloni)ministeriämme.

Hän – HÄN edelleen on samaa mieltä, että lisää ja kansa hurraa äänestysuurnilla vähälahjaisilla äo-koostumuksellaan, että antamalla äänensä sdp:lle vastustaisivat vihreitä.

Lopputulema kuitenkin on samaa p….. vain eri käärinpapereissa.

Kaikille kuitenkin toivon hyvää ja mukavaa kesää!

Miettikää asioita hyvät ihmiset =)

eetee

Miksi tämä tyttö ole pääministerimme.

Hölmölästä terveisiä

Niin. Tai miksi tämä ei ole ykkös uutinen esim YLE? Ykkös uutinen oli aikoinaan jonkun huumehörhön kuolema. Jonka aiheutti itse. Ja marssit. Niin YLE. Missä olette?

Ilkka Forsten

Marin ei halua luopua valtikasta edes vaalituloksen selvittyä, siksi.

Anonyymi77

Ja käytöksellään he osoittivat tytön olevan oikeassa. Siis noin joka viideskymmenes ranskan muslimi lähetti uhkauksen 16-vuotiaalle tytölle. En ole ollut erityisen kiinnostunut politiikasta, järjestötoiminnasta tai mielenosoituksista, pariin kansalaisaloitteeseen olen joskus tainnut sutaista nimeni. Mutta nyt on valitettavasti aika jolloin tavan kansalaisten on tartuttava viimeiseen mahdollisuuten estää tätä maata hukkumasta samaan sontavelliin joka lainehtii jo kaikkialla Euroopassa. En ole vielä täysin selvillä mikä olisi itselle toimivin tapa vaikuttaa asioihin mutta ideoita löytyy jo ja jokaisen joka haluaa säilyttää tuntemamme Suomen kannattaa vakavasti alkaa miettiä samaa. Aikaa ei ole paljon, velli roiskahtelee jo tännekin.

Hölmölästä terveisiä

Niin. Kun paska on lentänyt tuulettimeen. Huvittava esimerkki Turun tapaukset. Onhan näistä kirjoitettu tai puhuttu. Mutta kun vastassa on ns tuulimyllyt. Eli valtamedia joita palkitaan tulospalkkioilla tai valtion tuilla. Eli sitä kirjoitat minkä me maksamme. Journalistiikan opiskelijoista noin 80% on vihervasemmistoa. Poliisikin komppaa agendaa, mitä sisäministeri uhoaa. Voisi kirjoittaa vaikka kuinka pitkän tekstin pelkästään tälläisen tavallisen kaduntallaajan näkökulmasta. Että tässä maassa on nykyään ihme meininkiä.

Meri Kreikan

Nykyinen agenda on se että Islamia täytyy sietää, ikävä kyllä. Mutta uskoisin että hyvinkin nopeasti voi agenda kääntyä. Sen verran helposti manipuloitavissa olevia ovat ihmiset, kuten näemme….

Ilkka Mänttäri

Vähän sivusta mutta pakko laittaa kun alkoi ottaa niin päähän. Luulin että Oras Tynkkynen olisi jo menneen talven lumia mutta putkahti esiin aamu-tv:n ilmastoaiheissa brysselistä. Vanhempi tutlija ?????. Ei kai lähde hillotolpalta millään ilveellä. Ilveilee kyllä meidän rahoillamme.

Kata

Joo yksi turhakkeiden turhake vai että rysselin kaalia nyt puree(imee)… 🙁
https://www.city.fi/ilmiot/oras+tynkkynen/1246 sry pakko liittää tämä ettei mua nyt yksin ota päähän…voi luoja mikä DJMuna….. 😀 yäk.

Kaino-Vieno Huttunen

Kulttuurisen rikastumisen asemesta Eurooppa on hyvää vauhtia joutumassa islaminuskoisten panttivangiksi. Islamilainen kulttuuri poikkeaa jyrkäsi tavoiltaan ja säännöiltään eurooppalaisesta ja on sitä kohtaan jopa vihamielinen. Samalla islam ei salli minkäänlaisia myönnytyksiä muille kulttuurille kuin korkeintaan tilapäisesti muslimien ollessa vähemmistönä.
Se ei salli kriittistä lähestymistapaa omia dogmeja kohtaan tai uudistumista. Islam käy hybridisotaa Euroopassa, tätä harva tunnistaa, koska sotilaat ovat samalla siviilejä ja aseistetut iskut ovat toistaiseksi harvassa tai suhteellisen pienienergisiä. Mutta ne tulevat kyllä tihenemään.

Sampo Maa

Ranskalaisilla on taipumus ”yllättyä” muslimien kiivaudesta. Miten se voi olla mahdollista, en tiedä. Muslimien jyrkät näkemykset olivat kyllä erittäin hyvin ranskalaisten tiedossa jo ennen kuin Ranskaan ryhdyttiin haalimaan massoittain muslimeja. Nyt sitten taivastellaan jokaista ”yksittäistapausta” ja pohditaan mikä on mennyt pieleen. Ei mikään ole mennyt pieleen. Islam on mitä on eikä se siitä muuksi muutu. Juuri muuttumattomuudessa on islamin voima. Muslimit eivät koskaan tule sietämään uskontonsa arvostelua. Jos joku ranskalainen muuta kuvittelee, ei kyllä sitten ymmärrä islamin luonteesta yhtään mitään.

Hölmölästä terveisiä

Juu. On jotenkin unohdettu, kun eräässä Pariisiin ravintolassa rynkyt lauloi. Mikä muuttui sen jälkeen? Ei yhtään mikään.

Kata

Nimenomaan..ei Bataclan,ei Nizza,ei Manschester,metrohirveys Lontoossa 7.7.2005, ei ,mikään ei muuta mitään!
Meilläkin yhä vaietaan Turusta elokuu 2018…saa nähdä ilkkuuko pelleporukat taas kattiloinen muistojuhlaa.

Ilkka Forsten

Jostain syystä tuli mieleeni että Ranskalaiset olivat hyvin innostuneita itävaltalaisen korpraalin ajatuksista, ja edesauttoivat hänen koneistoaan toimimaan. Eikö nyt olisi taas aika hypätä siihen junaan joka pyrkii ” ulostamaan ” islamin euroopasta, sillä tilanne on jotakuinkin sama, vain etnisyys on toinen.

Mila

Rauhan uskonnon ohjeet ovat tappaminen, raiskaaminen ja pohjaton naisviha, ja jos harras muslimi nama pyhat teot suorittaa, han paasee taivaaseen raiskamaan neitsyita.

Ilkka Mänttäri

No jos ei muuta paperia ole niin on kai aika kovaa edes siihen…

John Quiman

Niin, sillä pyyhkien voi ilmaista mieltään, vaikka se vähän huonoa on pyyhkäisyyn.

Kun katsomme sen lukijoiden ajattelua ja toimintaa, saamme sellaisen mielikuvan, että Koraani kyllä näkyy pehmentävän pään, vaikka sen paperi onkin vähän kovanlaista.

Ilkka Mänttäri

Tarvitaanko enää muuta siihen että muslimit täytyy karkoittaa omiin maihinsa. Selityksiä on jo kuultu tarpeeksi.

EU is from HELL

Mielestäni oikeustuomio on puhdasta rasismia ja siihen varmasti tulee puuttumaan myös EU:n ihmisoikeustuomioistuin.

Eurooppalaisella sukupolvia paikalla asuneella ei ole MITÄÄN oikeuksia saati mitään TURVAA niiden tulijoiden osalta, joita päättäjämme eivät SEULO.
Tulijoita ei seulota, kuten Australiassa. SEKASORTO ON SIIS TILATTUA!

Sami

Sosialististen eurostotasavaltojen liitossa kantaväestöllä ei ole ihmisoikeuksia, niinkuin ei ollut Neuvostoliitossakaan. Neuvostoliitto siirsi miljoonia muslimeita valkoisten slaavien alueille, ja muslimi sai ryöstää, raiskata ja tappaa valkoisen slaavin rangaistuksetta. Sosialististen eurostotasavaltojen liitossa laki ei suojele ideologisesti vääräoppisia kulttuurimarxismin vastustajia.

Irmeli

Tähän pitäisi puuttua. Tähän ettei islam ole joku suojeltu uskonto, muihin verrattuna. Jos länsimaihin änkeevät, niin on kestettävä arvostelua, siinä missä muutkin uskonnot joutuvat ottamaan kritiikkiä vastaan. En ymmärrä että yhdelle väkivaltaiselle uskonnolle annetaan koko ajan liekaa päättää mitä heistä ja uskonnostaan saa puhua. He eivät ole minkään arvostelun yläpuolella. Päinvastoin heidän kulttuuriinsa/uskontonsa länsimaiseen nähden on hirveä. Tapoihin pitäsi puuttua karkeella kädellä. Monet naiset/työt saavat sen tuntea, ettei heillä ole edes vapaissa länsimaissa mitään ihmisoikeuksia, uskonnon ja kulttuurin määrittäessä miesten kautta koko elämän.Tossakin se nähdään, ranskalaistyttöä pitää suojella ettei islamistit pääse vahigoittamaan, tyttöä joka on omassa kotimaassaan, nämä ovat vieraita ihmisiä muista maista. Eivät ole ranskalaisia, käytöskin sen jo osoittaa, tai sen käytöksen ja sivistyksen puute. Näköjään riippumatta kuinka monennessa polvessa maassa asustavat, tavat ei muutu.

Sami

Heimokulttuuriset ovat vielä toistaiseksi aika hissukseen, mutta heidän siivellään keppihevosella suupielet vaahdossa ratsastavat punikit ovat kuin lauma vesikauhuisia ikenet verissäpäin irvistäviä hyeenoita suomalaisten kimpussa.

juha II

Rohkea tyttö! Joka oli aivan oikeassa sanoessaan sen, mitä hän sanoi ja kätti sananvapauttaan sekä eritysesti OMAA JÄRKEÄÄN!!!

Sen todistaa  yli 100 000 uhkausviestiä!!!

Kata

”Nykyään poliisi suojaa häntä ympäri vuorokauden ja hän joutuu opiskelemaan verkossa, sillä hänen turvallisuuttaan ei voida taata koulussa.”
Niin myös Mona Walter,luultavasti myös Ayaan Hirsi Ali ja moni muu joka on uskaltanut kertoa totuuden tuosta ideologiasta.
Uskomatonta että silti tuo punavihertulkkusakki yhä puolustaa noita.On se käsittämätöntä kun he aina arvostelevat meidän ”patriarkaalisuutta”.Niin epäloogista on heidän mussutuksensa vaikka täytyyhän heidän tietää että puhuvat pashaa….siis eivät tiedä?Auta armias…piuhoissa on pahasti vikaa.

Prozac

Ehdotan tälle tytölle patsasta. Ja mieluusti jonkun moskeijan lähistölle.

Ilkka Forsten

BLM tulee kumartamaan sitä syvään ja hartaasti, näin otaksun..

Kata

Mutta salama tuhosi georgen seinämaalauksen,siis tämän uuden messiaan.Oliko Yläkerrasta viesti?