Kotimaa Politiikka

Europarlamentaarikko Hakkarainen: ”EU-eliitti paapoo äärivasemmistoa ja islamisteja”

Teuvo Hakkarainen. Kuva Santeri Viinamäki / Wikimedia Commons / CC BY-SA 4.0

Europarlamentaarikko Hakkarainen kysyy, miksi vain oikeiston teot tuomitaan, vaikka tilastot kertovat väkivaltaisen äärivasemmiston ja islamistien olevan ylivoimaisesti suurin turvallisuusuhka Euroopassa.

Euroopan parlamentin jäsen Teuvo Hakkarainen (ps.) kritisoi Euroopan parlamentin yksisilmäistä suhtautumista ääriliikkeisiin maanantai-iltana Strasbourgissa pidetyssä täysistuntuntokeskustelussa. Hakkarainen ihmetteli, miksi monet hänen kollegoistaan tuomitsevat vain oikeiston teot, vaikka tilastot kertovat väkivaltaisen äärivasemmiston ja islamistien olevan ylivoimaisesti suurin turvallisuusuhka Euroopassa.

− Eikö EU kestä totuutta? arvuutteli Hakkarainen syitä Euroopan parlamentin jäsenten haluttomuudelle suhtautua ääriliikkeiden uhkaan objektiivisesti.

Euroopan parlamentissa kansallismielistä Identiteetti ja demokratia -ryhmää edustava Hakkarainen totesi maahanmuuton luoneen tilanteen, jossa juutalaiset ovat joutuneet vainon kohteeksi. Hänen mukaansa juutalaisten vainoajat tulevatkin aivan muualta kuin mitä EU-eliitti ja valtamedia kansalle pyrkivät vakuuttelemaan.

− EU-eliitti paapoo äärivasemmistoa ja islamisteja, jotka ovat juutalaisten suurimpia vainoajia. Olemme vaarallisella tiellä, jos väkivaltainen äärivasemmisto ja islamistit pyhitetään arvostelun ja tuomitsemisen ulkopuolelle, varoitti Hakkarainen.

Tilaa
Ilmoita
guest
0 Kommenttia
Palautteet
Näytä kaikki kommentit