Eurooppa

Feministit hyökkäsivät itävaltalaisen uutisportaalin toimitukseen – syyttivät 13-vuotiaan tytön raiskausmurhasta raportoinutta mediaa rasismista

Kuva Pixabay.

Noin 20 aktivistia Alerta Feminista -feministiryhmästä hyökkäsi keskiviikkona itävaltalaisen oe24-uutisportaalin toimitukseen. Isku oli protesti ”rasistista raportointia” vastaan.

Noin 20 feministiä hyökkäsi keskiviikkona iltapäivällä itävaltalaisen oe24 -uutisportaalin toimitukseen.

Uutisportaalin mukaan aktivistit kuuluivat Alerta Feminista -ryhmään, joka halusi protestoida ”rasistista raportointia” vastaan. Ryhmä oli kokenut rasistisiksi jutut 13-vuotiaan tytön murhasta Wienissä. Tytön murhasivat afgaanisiirtolaiset.

– Sanotte, että naisiin, lesboihin, muunsukupuolisiin, ei-binaarisiin ja trans-ihmisiin kohdistuu seksuaalista väkivaltaa. Me sanomme, että heihin kohdistuva väkivalta on seksistisen yhteiskunnan, kapitalismin ja patriarkaatin julma seuraus, eräässä aktivistien bannerissa lukee.

Oe24:n toimitusjohtaja Niki Fellner kritisoi feministien iskua.

– Tuomitsemme voimakkaasti naamioidun ääriliikkeen väkivaltaisen iskun lehdistön vapautta kohtaan. Emme salli kenenkään … estää kriittistä raportointiamme.

Fellner korosti, että oe24 oli merkittävässä asemassa paljastamassa neljän afgaanin aikaansaamaa 13-vuotiaan kuolemaa ja siihen vaikuttanutta oikeudellista epäonnistumista eikä uutisportaali anna vaientaa itseään.

Lähde Focus, Kansalainen.

Tilaa
Ilmoita
guest
48 Kommenttia
Uusin
Vanhin Äänestetyin
Palautteet
Näytä kaikki kommentit
trackback

what is a dissertation defense like https://dissertations-writing.org/

trackback

need help writing my dissertation https://dissertationwriting-service.com/

trackback

brian christopher slots https://www-slotmachines.com/

trackback

free slots to play https://slot-machine-sale.com/

trackback

free slots to play now https://slotmachinesforum.net/

trackback

viva slots vegas free https://candylandslotmachine.com/

trackback
trackback

free kronos slots for fun https://2-free-slots.com/

trackback

2headlines

Ana

Samanlaisten hyökkäysten kohteeksi joutui myös Munchener Post kirjoittaessaan kriittisesti Adolf Hitlerin toimista. Feminismi tai fasismi. Sama asia.

Meri Kreikan

Tässä vaiheessa kun ”feministit” puolustavat 13v tytön raiskausmurhaajia on tultu aika kauas feminismistä. En usko näiden kantturoiden edes tajuavan koko alkuperäistä aatetta.

pää määrää

Kommenteissa näitä feministejä sanotaan idiooteiksi, tyhmiksi,..
Ei idioottikaan ryhtyisi moiseen.
Feministien äly voi olla korkeakin, mutta aivoissa on niiden muodostuessa syntynyt pahanlaatuinen mutaatio, mikä häiritsee pahasti normaalia elämää.
Mutaatioon ei ole lääkitystä ja kun niitä on monella, tilanne johtaa tuhoon.
Yleensä mutaation voi havaita, koska, jos on pahanlaatuinen aivomutaatio, niitä on myös ulkonäössä esimerkiksi tehden kasvot epäsymmetrisiksi. Biologinen totuus on, että suvun jatkotoimissa on kauan pidetty tärkeänä kauneutta, jolla mutaatioiden periytymistä pyritään välttämään. Tämäkin luonnollinen ilmiö on nykyään tuomittua.

John Quiman

Kun katsoo tilastoja ja näkee ”turvapaikanhakijoiden” raiskaavan todella monin kerroin enemmän kuin kanta-asukkaat, niin on sitä raiskausaaltoa vaikea olla yhdistämättä nimenomaan ”turvapaikanhakijoihin”.

seksistisen yhteiskunnan, kapitalismin ja patriarkaatin julma seuraus”

Nuo elementit ovat sitten ns. ”turvapaikanhakijoiden” joukossa parikymmentä kertaa voimakkaammat, mutta sitä ei saa kertoa. Näiden ”feministien” mielestä kanta-asukkaat eivät saa osata varoa joukkoa, joka on monin verroin suurempi riski kuin kanta-asukkaat, niin raikauksissa, ryöstelyissä ja muissakin rikoksissa.

Eikä ”feministiä” kiinnosta kanta-asukasnaisten turvallisuus pätkääkään. Huutavat suu vaahdossa pohjimmiltaan kulttuurimarxistisia iskulauseitaan ja haluavat lisää tuholaisia aiheuttamaan kaaosta Eurooppaan.

Ilmari

Miksei tätä ryhmää pysäytetty aseellisesti?

Ilkka Forsten

Jakamattomat ihmisoikeudet tukki piipun.

Ani

Tuli ainakin selväksi, etteivät ”feministit” ole naisten oikeuksien puolella. Pimeydellä, pahuudella, oikedentajuttomuudella ja moraalittomuudella ei ole mitään rajaa.

Horace Smith

Yksi adjektiivi jäi puuttumaan, nimittäin äärimmäinen tyhmyys/yksinkertaisuus. Tämmöistä se on, kun asialla ovat 101% idiootit.

Prozac

”Viides kolonna” se entisen turhautuneen taidemaalarin syntymämaassa riehuu.

Särmääjä

Suomessa tollanen lehdistönvapaus on torjuttu sillä että kaikki lehdet on liberaaleja ja suvaitsevaisia.

Sari Saarela

Voi herran pieksut näitä idiootteja.

Epäselviä

Tiedä sitten olisivatko nämä ”feministit” olleet suopeita tälle afgaanille? Olisivat halunneet olla osa #Mullekans liikehdintää mutta ilmeisesti uutisointi antoi pahan leiman unelmien prinssiin.
No, nyt voinee antaa sile jaksuhaleja ja halata siitä sodan traumat pois. Ja leipoa pullaa.

Meri Kreikan

Mä en usko näiden nähneen sotaa edes telkkaris. Täydellisiä turhimuksia. Mutta osoittavat hyvin näiden ihmisten menttaalin. Ihmishenki ei merkkaa mitään. Pitäisköhän meidän eurooppalaisten alkaa käyttäytymään heitä kohtaan samalla lailla? Nousisko arvostus?

murre iisakki riepunen

Meillä media ei syyllisty noi moukkamaiseen erheeseen, on annettu komennot, jotta mainitaan, mies Oulun seudulta, Espoossa asusteleva jne, näin vältytään toimitukseen säntääviltä kiinhkoilijoilta. Yle, sekä valtamedia nöyrästi tätä ohjetta noudattaa.

Lataamo

Näköjään muissakin maissa on näitä mieleltään järkkyneitä. Jännä vaan, että yleensä nämä sairastapaukset yleensä ryhmittyvät enemmän sufemakko akselistolle.

Vai ei saisi enää uutisoidakkaan, kun se on rasismia, doh!

Viimeksi muokattu 1 vuosi sitten by Lataamo
Ilkka Mänttäri

Aika pitkälle se analyysi pitää paikkansa että äärivasemmisto eli lähes kaikki vasemmisto on nykyään kanavoitunut näihin pirstaloituneisiin pikkuliikkeisiin. Siellä on vielä sen verran alkeellista ajattelutapaa että syy-seuraussuhteita ei osata käsittää. Kun vielä pääsee vähän riehumaan niin tulee tunne että on jotakin tehnyt. Ei ymmärtää että ajattelukin voi johtaa positiivisiin tuloksiin, jopa useammin.

John Quiman

Kulttuurimarxistisen ajatuksen mukaan on hyvä, jos on paljon pieniä ryhmiä, jotka syttyvät johonkin hurmosajatukseen, mutta eivät ymmärrä kokonaisuutta, jonka osallisia ovat. Siinä on helpompaa kiihkoilla ja sekoittaa ihmisiä ideologisilla höpinöillä, kun ei käsitä olevansa osa tuhoisaa politiikkaa.

Erno

Ei Afgaaneja Eurooppaan. Olivat raiskanneet Leonien 13 v Itävallassa ja syöttäneet huumeita, ja tyttö kuoli 11 ekstaasipilleriin joita afgaanit hänelle syöttivät. Aletta feminista on umphölmö aktivistiporukka.

Viimeksi muokattu 1 vuosi sitten by Erno
Öyhötys

Samanlaisia öyhöttäjiä, kuin nämä ilmastoöyhöttäjät elokapinassa. Nämä taas näkevät rasisimin joka paikassa ja varmaan äärioikeiston.

pöh

Ihan vaa ajatuksena, pitäsköhän noi paikalliset vihreet sulkea johkin pehmeeseen huoneeseen..

Ilkka Forsten

Mieluiten pyöreään, sillä muuten ne kusee nurkkiin.

Kata

😀

erkkielukka

Tosi syvään pyöreeseenkaivoon, vesi pehmentää pääntakomista seinään.

timo

Matka feminismistä islamiin tulee olemaan mielenkiintoinen. Etenkin näille femakoille.Länsimaissa feminismi johtaa automaattisesti islamisaatioon tiettyjen mekanismien kautta. Kuten olemme jo huomanneet.

Sampo Maa

Itävaltalaiset naiset puolustamassa pikkutytön murhaa? Nämä ovat niitä kaikkein uskomattomimpia uutisia. Ei löydy ymmärrystä, ei…

Seppo-Sisko

Näitä femakkojen tempauksia lukiessa herää kaksi ajatusta.

Ensimmäinen ajatus on se, että onko femakoksi tulemisen edellytyksenä loogisen ajattelun puute vai vain tyhmyys.

Toinen ajatus juontuu siitä häpeämättömästä femakkojen innosta, jolla nämä osoittavat avoimesti loogisen ajattelunsa puutteellisuuden tai tyhmyytensä. Pitäisikö femakoita sääliä? Pitäisikö heidän vuoksi tuntea myötähäpeää?

Näiden synteesinä syntyy selittämätön epäuskoisuuden tunne femakkojen ajatusmaailmasta tai sen puutteesta.

Nykyiset femakot ovat lahjakkaasti tuhonneet alkuperäisen feminismin.

Viimeksi muokattu 1 vuosi sitten by Seppo-Sisko
Anonyymi

Kannatta lukea Suomen Uutisista artikkeli uhrautumisesta; selittää aika hyvin näiden hörhöjen ajatusmaailmaa. Feministithän esiintyvät aina uhreina, yleensä sortaa länsimaiset setämiehet, mutta islamin uljaat ja avarakatseiset uroot sen sijaan eivät saa osakseen pienintäkään arvostelua, vaikka heidän naisia alistava kulttuurinsa on keskiajalta.

Seppo-Sisko

Luin kyseisen 6.7.2021 klo 16:57 julkaistun artikkelin, joka perustuu julkaisuun The Evolutionary Advantages of Playing Victim.

Täyttä asiaa. Suosittelen.

Irmeli

Hyvä etteivät anna periksi. Totuus täytyy sanoa/kirjoittaa niinkuin se on ja etnisyys tuoda aina esille. Femakkojen eläimelliset lemmikit ne raiskaa ja murhaa ja femakot sen kun hurraa…Täysin mielenterveysvammaisia nämä femakot, niin tuolla kuin täälläkin.

Kata

Näillä on ollut ankea lapsuus tai liian pieni pipo.Tai vauvoina”kovaa kiikutettuja”kuten äitini tapasi sanoa koheltajista.
Miettikää että nämä raivoaa lapsen raa’an kuoleman uutisoinnista…ei siis siitä lapsen kuolemasta…mitä taliaivoja patriarkaalisine kliseineen.Todellakin,menkööt Afganistaniin!Ristikkohuput ja sininen on säkki!
Miten tämä hulluus päättyykään…

Ilkka Forsten

Ruudinsavun hälvettyä..

John Quiman

😀 😀 😀

Ilkka Forsten

Kommunistit on joka paikassa yhtä kahjoja. Tämä EI tule päättymään onnellisesti sanokaa minun sanoneen. Kaikki on kuin toisintoa 1920 luvulta jolloin taidemaalarin ideat alkoivat saada kannatusta yhä enemmän js silloinkin syy oli kommunisteissa.

Ei sillä että jotenkin kokisin revanssin tarpeettomaksi, mutta seuraukset voivat olla joillekin kovin katkeria nieltäväksi.

Kaino-Vieno Huttunen

Feministien olisi hyvä miettiä, millä tavalla ns. patriarkaalinen valta on ilmentynyt Itävallassa. Eroaako se ja kenties miten afganistanilaisesta patriarkaatista. Itävaltalaisisältä piti ennenvanhaan pyytää lupa, jos halusi illalla ulos tai festivaaleille ja hyväksyttää poikakaverit ja ehkä tyttökaveritkin, joiden kanssa vietti aikaa. Ehkä itävaltalaisisä puuttui ammatinvalintaan tai harrastuksiin, jos nämä katsottiin yhteiskuntaluokasta poikkeaviksi. Ja kyllä itävaltalaisisää komppasi usein äitikin, vaikka äidit yleensä ovat olleet pehmeämpiä ja sallivampia. Itävaltalaiseen tai muutenkaan länsimaiseen patriarkaalisuuteen tai matriarkaalisuuteen eivät ole kuuluneet perinteisesti lastenraiskaukset tai kunniamurhat vaan kotiarestit ja viikkorahan jäädytykset tai poppikoneen/autonavainten takavarikoinnit.

Lähinnä tuli mieleen, että femakot lähetti asialle joku monikulttuurisuustaho ja tarkoituksena oli vaientas totuus, jottei maahanmuuttovastaisuus lisäänny.

Ilkka Forsten

Ryhmä jota ei kukaan kohta siedä, eikä ne osaa vieläkään lopettaa ajoissa.

juha II

Matkalippu – siis menolippu – Afganistaniin 13-vuotiaan tytön hirviömäisestä raiskaus-murhaan syyllistyneiden ihmisjätteiden kanssa! ”Siellä se patriarkkaalinen (taleban) valta on”!!!

Anonyymi

Hirvittää jo etukäteen kun USA poistaa joukkonsa Afganistanista. Millainen mahtaa olla turvapaikanhakijoiden vyöry Eurooppaan jos/kun rajat aukeaa? Yhä useampi viisas EU:n reunavaltio virittelee piikkilankaa rajoilleen. Eipä taida yrittäjät olla allahin soturin saappaan alla olevia naisia lapsineen, vaan nuoret miehet sieltä taas tulee leveämmän leivän perään ja sotaa pakoon.

Ilkka Mänttäri

Aika moneen paikkaan mihin on menty ei alunperinkään olisi pitänyt mennä. Miksi muiden pitää mennä näithin jonkinlaista järjestystä turvaamaan ei se ole kuitenkaan kuin väliaikaista ja sitten taas palataan siihen miten he haluavat elää, tapella. Jätän nyt tästä asiasta pois noita luonnollisia selityksiä kuten öljy ja muut luonnonvarat.

John Quiman

Etenkin noissa islamilaisissa maissa ja paljolti myös Afrikassa saa sitä järjestystä yrittää pitää vuosikymmeniä, eikä se takaa mitään kumminkaan.

Suurvaltapolitiikka on luultavasti keskeisin syy. Kävihän Afganistanissa Neuvostoliittokin hakkaamassa päätä palmupuihin. Noiden ”auttamaan” menemisiä perustellaan joillakin puheilla, jotka kuulostavat ihmisten mielestä jaloilta.