Eurooppa Maahanmuutto

Lähes 700 000 maahanmuuttajaa elää sosiaalituilla Ruotsissa

Kuva Shutterstock.

Noin puolet Ruotsissa oleilevista maahanmuuttajista elää sosiaalituilla koska ei elätä itseään työllä. Seikka käy ilmi Ruotsin moderaattien integraatiokomission julkaisemasta raportista.

Raportissa todetaan, että vuonna 2019 noin 675 000 maahanmuuttajaa ansaitsi alle omavaraisuustason ja joutui elämään sosiaalitukien varassa. Määrä on puolet Ruotsin maahanmuuttajaväestöstä. Omavaraisuuden rajaksi Ruotsissa määritellään  186 000 Ruotsin kruunun eli 18 400 euron ansiotulot vuodessa.

Raportissa mainitaan myös Ruotsin yrittäjyysfoorumin toinen tutkimus, joka paljasti, että vuosina 1990-2016 maahanmuuttajien työllistyminen kesti keskimäärin neljästä viiteen vuotta. Puolet maahanmuuttajista käytti yli kymmenen vuotta työn löytämiseen.

Erityisen heikosti tilastoissa sijoittuvat somalit. Raportin mukaan työikäiset somalit ylsivät keskimäärin vain 100 kruunun eli vajaan 10 euron työtuloihin kuukaudessa vuonna 2019. Syyrialaisten palkkatulot vuonna 2019 olivat vajaat 4000 Ruotsin kruunua kuukaudessa.

Yli puolet naisista, jotka ovat tulleet Ruotsiin Somaliasta tai Libanonista viimeisten yhdeksän vuoden aikana, ansaitsi nolla Ruotsin kruunua kuukaudessa vuonna 2019.

Raportin sisältämät tilastot vastaavat aikaisempia tutkimuksia, jotka ovat paljastaneet maahanmuuttajien työttömyysasteen paljon korkeammaksi kuin syntyperäisten ruotsalaisten.

Lähde Breitbart.

Tilaa
Ilmoita
guest
2 Kommenttia
Uusin
Vanhin Äänestetyin
Palautteet
Näytä kaikki kommentit
Atte Paskari

En ihannoi väkivaltaa mutta Hitler oli pitkälti oikeassa politiikassaan. Kesti vuosisatoja että muslimit häädettiin Euroopasta. Nyt on muutamassa vuosikymmenessä kylvetty eurooppalaisen rodun ja perinnön tuho. Muslimit ovat vallanneet koko mantereen eikä pelkkää nurkkaa. Lisääntyvät ja syrjäyttävät lopulta alkuperäisväestön kuten koraanissa opetetaan. No itsehän olemme heidät hyväksyneet osaksi yhteisömme.
Kaipaan Aatua! Jospa olisi voittanut sodan ei olisi puhettakaan muslimiväestön räjähdysmäisestä kasvusta rakkaassa Euroopassamme. Muslimit pysykööt hiekoillaan

Historia toistaa itseään

Ehdottomasti samaa mieltä! Jokainen, joka on vähänkin perehtynyt Euroopan historiaan ymmärtää tämän, jos haluaa. Aatun ja NSDAP:n ideana oli nimen omaan kansallisen hyvinvoinnin, talouden ja itsetunnon kohottaminen sekä Saksan nostaminen sosialistien, marxilaisten ja bolševiikkien kurimuksesta 1. maailmansodan ja Versaillesin rauhansopimuksen nöyryytyksistä ja sanelupolitiikasta. Lisäksi vierasperäiset maahanmuuttajat olivat syrjäyttämässä Saksalaisen kantaväestön, erityisesti keskiluokan. Sosialistit saaneet , eivätkä edes yrittäneet saada taloutta kasvuun vaan päinvastoin. Tämä oli myös kansan yleinen mielipide jo ennen Aatua. Vierasperäiset maahantunkeutujat kun eivät suostuneet lähtemään hyvällä, eivätkä muut maat heitä huolineet, niin sitten pahalla. Nyt EU:n sosialistit (pääasiassa Saksa) ovat sanelemassa taas, mitä itsenäisten valtioiden pitää tehdä.

Uusimmat uutiset

Kansalaisen verkkokauppa