Eurooppa Rikos

Laittomasti maassa ollut kurdi murhasi naisen ja paloitteli seitsemään osaan Iso-Britanniassa

Kuva Ethan Wilkinson / Pexels / CC0

Turkin, Kreikan, Saksan ja Ranskan läpi ennen Iso-Britanniaan saapumistaan matkannut laiton siirtolainen on tuomittu Lorraine Coxin paloittelumurhasta Exeterissä Devonissa.

Maahan saapuessaan nimekseen Christopher Mayer ilmoittanut Irakin kurdi Azam Mangori todettiin syylliseksi 32-vuotiaan Lorraine Coxin murhaan kebab-kaupan yläpuolella olevassa asunnossaan. Kurdi säilytti ruumista asunnossa viikon ennen kuin pilkkoi sen seitsemään kappaleeseen jotka hän sitten hautasi metsään.

Syyttäjät kuvasivat paloittelua ”raajojen siistinä ja ammattimaisena amputaationa” ja totesivat, että Mangori oli perehtynyt aiheeseen ennen tappamista.

24-vuotias siirtolainen, joka otti SIM-kortin uhrin puhelimesta ja kaappasi hänen Facebook-tilinsä näytelläkseen naista, myönsi hautarauhan rikkomisen mutta kiisti murhan väittäen, että Cox oli kuollut huumausaineeseen.

Asianajajat pitivät näitä ja muita Mangorin väitteitä valeina, koska Coxin jäänteistä ei löytynyt huumeita.

Coxin perhe sanoi lausunnossaan, että he toivovat ja rukoilevat, ettei ”kenenkään toisen naisen tarvitse käydä läpi mitä kaunis tyttömme joutui kärsimään tai yhdenkään perheen joutua kärsimään brutaalista, ahdistavasta kokemuksesta, joka meitä on kohdannut”.

Oikeudenkäynnin aikana Brexit-puolueen johtaja Nigel Farage huomautti, että Lorraine Coxin murha on saanut melko vähän palstatilaa valtamediassa. Hän myös totesi, että tapaus ei ole herättänyt feministien mielenkiintoa.

Farage arveli tämän johtuvan siitä, että Mangori oli kielteisen päätöksen saanut turvapaikanhakija, jonka viranomaiset olivat aiemmin pidättäneet Birminghamissa mutta jota ei otettu säilöön eikä karkotettu, minkä vuoksi hän kykeni työskentelemään laittomasti tupakkakaupassa Exeterissä ja lopulta tappamaan.

Kurdi tuomitaan rikoksistaan ​​lähiviikkoina

Lähde Breitbart.

Tilaa
Ilmoita
guest
0 Kommenttia
Palautteet
Näytä kaikki kommentit