Eurooppa Maahanmuutto

Laittomien siirtolaisten kanaalin ylitykset Iso-Britanniaan uuteen ennätykseen

UK chanel kanaali siirtolaiset migrants
Laittomia siirtolaisia Englannin kanaalissa. Kuvakaappaus Nigel Faragen videolta.

Kun Ison-Britannian parlamentin jäsenet harkitsevat laitonta maahanmuuttoa koskevaa lakiehdotusta, Ison-Britannian sisäasiainministeriö ilmoitti juuri 430 maahanmuuttajan ylittäneen kanaalin yhden päivän aikana 19. heinäkuuta.

Ainakin 430 maahanmuuttajaa ylitti kanaalin 19. heinäkuuta Ranskasta saarivaltioon. Uusi päiväennätys tuli samaan aikaan kun parlamentti kaavailee vahvistavansa Britannian turvapaikkajärjestelmää.

Edellinen päivittäinen ennätys saavutettiin syyskuussa 2020. Tuolloin saarivaltioon saapui 416 laitonta siirtolaista.

Iso-Britannian sisäministeriö tutkii vaihtoehtoja saarivaltiosta turvapaikan haluavien säilyttämiseksi Tanskan mallin mukaisesti vastaanottokeskuksissa esimerkiksi Afrikassa.

Lähteet TV Libertes, Kansalainen.

Tilaa
Ilmoita
guest

32 Kommenttia
Uusin
Vanhin Äänestetyin
Palautteet
Näytä kaikki kommentit
Ilkka Forsten

Eikös olekin outoa että väärin ymmärretty taidemaalari joutui perumaan miljoona-armeijansa kanssa operaatio Seelöwen. ( maihin-nousu Englantiin ) mutta 430 moniosaajaa pääsee vaivatta perille ja sille taputetaan kuin suurellekin voitolle ?

Viimeksi muokattu 1 vuosi sitten by Ilkka Forsten
John Quiman

Ihan hyvä, että useampi suunnittelee sijoittavansa turvapaikanruinaajat Afrikkaan. Kunpa niin tekisivät myös ne eteläiset maat, joiden kautta pyritään maleksimaan Eurooppaan.

Kun joku tulee vaikkapa Italiaan, se otetaan kiinni ja laitetaan rikollisena putkaan. Jos se ei pyydä turvapaikkaa, se palautetaan kun palautus onnistuu ja odottelu tapahtuu vankilassa. Jos se pyytää turvapaikkaa, se pakataan Afrikkaan menevään lentokoneeseen.

Ei kauan kestä, kun ”turvapaikkaa tarvitsevien” määrä tippuu nollaan.

Viimeksi muokattu 1 vuosi sitten by John Quiman
Anonyymi

Että ihan harkitaan laittoman maahanmuuton estäminen!!! Nyt pitäisi toimia eikä vetkutella yhtään enää kun EU:kaan ei ole enää kimpussa natkuttamassa ihmisoikeuksista ja asettamassa ehtoja!

Asko

Lontoossa puukot heiluvat kun haittamaahanmuuttajat kokevat olevansa sodassa vastaanottavan maan kanssa. Nämä partalapset eivät hyväksy seksuaalivähemmistöjä, eri uskontoja, eivätkä he voi ottaa naisilta vastaan käskyjä. Saattavat käydä alkoholia juovan ihmisen kimppuun. Nämä ihmiset ovat yksiselitteisen haitallisia.

Ilkka Mänttäri

Tämän täytyy loppua. Ei ole oikein että eurooppaan muuttaa jatkuvasti ihmisiä jotka halveksivat meitä. Heidän uskontoaan ei saa halveksia. Nyt kaikista filosofisista näkemykisistä huolimatta on vain yksi ratkaisu. Islam ei kuulu eurooppaan. Jotkut historiassa ovat tulleet samaan johtopäätökseen, olisiko heiltä jotakin opittavaa. Tehkää omat yhtkeisönne selaisiksi kuin haluatte mutta älkää tulko vaatimaan sitä meiltä. Älkää myöskään vaaatiko kehitysapua kun teitä on niin kovasti ”riistetty” Muutos tapahtuu.Te itse riistätte. Vuosien saatossa, no puhun aika pitkästä ajasta, islam on muisto vain. Edistynyt maailma menee omia teitään.

Sami

80% Suomalaisista äänestäjistä äänestää lisää kehitysmaalaisia Suomeen elätettäväksi, ja vain 20% äänestää suomen kehitysmaalaistamista vastaan.

Ilkka Mänttäri

En oikein usko tuohon.Tässä menee vähän sekaisin SDP:n ym. puolueiden uskolliset äänestäjät jotka äänestävät ”omaa” puoluetta kuten aina ovat äänestäneet, ja ne, jotka asettuisivat äänestämään toisin jos kysymys esitettäisiin toisin. Suurin osa ihmisiä ei vielä ymmärrä tämän kehityksen tulosta. No pienemmästäkin ymmärryksen puutteesta on sotia syttynyt.

Lars

SDP:ssä on muutama hyvä kansanedustaja, Eveliina Heinäluoma vastustaa tarveharkinnan poistoa työperäisestä maahanmuutosta. Tuo tarveharkinta tosin on myös ongelmallinen, koska TE-toimisto voisi harkita juuri tämän lukutaidottoman pahanmakuista pizzaa tekevän pizzanpaistajan kohdalla, että häntä juuri tarvitaan Suomeen. Varsin kriittisesti täytyy suhtautua tarveharkinta -kokonaisuuteen, koska varmaan aika helposti haitallisille ihmisille myönteinen TE-toimiston osaratkaisu tulee.

Ilkka Mänttäri

Kyllä suhtautuisin aika varovasti vihervasemmistoon, luen myös kokoomuksen siihen.Eveliina Heinäluomakin on varmaan imenyt SDP:n agendan jo äidinmaidossa. Itsekin SDP:n alueella ja siihen suuntautuneessa kodissa kasvaneena tiedän tuon. Itselläkin kesti aika kauan irtautua takaisin todellisuuteen. Todellisuus 60-luvulla oli toki toinen. Aliarvioida ei saa valtamedian osuutta. Itsellenikin tuli HS monta vuotta, no ei tule enää. Olipahan aika kallista oppia.

Kata

Kyllä näin.Eveliina Heinäluoma on perinyt vanhemmiltaan itsestään selvän edustajan/politiikon roolin ja sen mukaisesti hän elää.Tuskin ilman ”nimeään” olisi missään esillä.
Ja kyllä kokoomus on myös vihervasemmistoa tänä päivänä.Näin ovat ajat muuttuneet ja ei yhtään parempaan suuntaan.Huolestuttavaa kautta läntisen maailman.
Yhtään maksettua lehteä ei tule enää..lopetin ET-lehdenkin koska erästä vasuripolitiikkoa oikein kansikuvin ylistettiin.Sillä sekunnilla peruutus…pysyköön asiassa!

Anonyymi

Kokoomuksen nettilehden palstalla käydään nykyään ala-arvoista keskustelua ja todistaa vain puolueen muuttunutta linjaa ja lehden lukijakuntaa. Iltalehdessä on eräs ärsyttävä nimimerkki, joka tyrkkää joka ikiseen asiaan tuplana kommentin perussuomalaisista, vaikka juttu koskisi lupiinin hävittämistä tai lehmien laitumelle laskemista. Lehden ohjeissa kielletään puhumaan muusta kuin jutun aiheesta, mutta se ei koske tätä vakiokommentoijaa; liekö toimittaja IL:n palveluksessa?

Kata

Saman huomannut ja samoin tuuminut!On varmaan koska saa jatkaa pashan kirjoittelua.

Ilkka Forsten

Who is that person ?

Kata

Well her/his/them/they or so-on sex but Wolf Cape is one of them… 😀

Ilkka Mänttäri

Tiedän mihin viittaat mutta kun tuo englanninkieleni on jotenkin vaillinainen. Mikään ei korvaa sitä että elää maassa edes jonkun kuukauden. Niin myös venäjänkieleni on kai jonkinlaisen elämisen tulos, tosin otin Venäjän Suomeen avioliiton kautta. Myös minä pidän tarinoista. Tässä yksi tositarina: Joskus 70-luvulla mentiin saksaan. Fin-Jet oli aika kova sana. Sitten alettiin ajaa saksan läpi, koska päämäärä oli Italia. Aika vaikea olla perillä asioista.Aina ajattelin että olisi kiva puhua monia kieliä. Kummallinen juttu sattui. Gnut Mölller sattui samaan laivaan. Aina ihaillut häntä hänen kielitaitonsa takia. Missasin elämäni parhaimman jutun vähän jutella. Ei kovin paljoa laivalla näkynyt. Nuori kuitenkin vähän pitää etäisyyttä. Kuitenkin morjestettiin kun se siihen aikaan oli aika harvinaista. Baanalla kun Suomalaiset autot ei niin yleisiä olleet heiluteltiin että hyvää matkaa. Nykyään on kai aika harvinaista puhua pariakymmentä kieltä.Voihan Hutisalo siihen kyetä. Tässä on tarina joka on tosi. Olihan se kiva jakaa.

Ilkka Forsten

Minulta sujuu Ruåtsin kieli oikein hyvin.
Smör mamma, julsex kommer tillbaka = Voi äiti, joulukuusi palaa.

Ilkka Mänttäri

Olet aina ollut realisti. Pysy sillä linjalla. Vitsi ehkä vähän vanha mutta ajatus oikea.

Ilkka Forsten

Ooooh, LGBTQ +-BLM.

Anonyymi

Ei pidä ottaa maahan sellaisia tulijoita, joiden leipää joudutaan jatkamaan sosiaalituilla, vaan suomalaisille pitäisi maksaa sellainen palkka, jolla tulee toimeen. Uudet kerrostalokompleksit jokaisessa isommassa kaupungissa jäisivät rakentamatta, sijoittajat ja ulkomaalaiset rakentajat nuolemaan näppejään. Väestönlisäyksessä itsessään ei ole mitään järkeä ja tulevaisuudessa työtä riittää yhä pienemmälle joukolle ja ne työt tulevat olemaan valovuosien päässä siitä mihin kehitysmaista tulevilla on edellytyksiä.

Ilkka Forsten

Erään sodan aloitti Sarajevossa ammuttu yksi laukaus joka nitisti muuan Ferdinand nimisen uivelon. Sittemmin euroopassa on ammuttu paljon enemmän ja yhä äänestään islamia jopa suomen eduskuntaan.

Anonyymi

Ei pidä paikkaansa.

Anonyymi

Äänestysprosentti kuntavaaleissa oli vähän yli 50, joten siitäkään ei voi tehdä mitään johtopäätöksiä. Veikkaan, että ne, jotka eivät esim. nykyhallituksen toimia hyväksy, jättivät kokonaan äänestämättä, koska alkaa yhä usemmasta tuntua siltä, ettei sillä kuitenkaan ole mitään vaikutusta. Tämän ovat poliitikkojen takinkäännöt ja lehmäkaupat aikaansaaneet sekä EU-sidonnaisuus; sieltähän ne ohjeet ja direktiivit tulevat!

Ilkka Mänttäri

Ja sen ovat mahdollistaneet omat poliitikkomme. Missään ei sanota että EU:n lainsäädäntö voisi kävellä Suomen perustuslain yli. Meillä vaan poliitikot ovat näin sopineet, eli rikkovat lakia.

Ilkka Forsten

Tutkimus tehty YLE:n toimesta kehäkolmosen sisäpuolella.

Anonyymi

Islam ei ole pelkkä uskonto, vaan myös yhteiskuntajärjestys ja laki, joka pohjaa Koraaniin. Maallista lakia ei ole. Minkä takia ylipäänsä muslimimaihin lännessä sovelletaan YK:n Ihmisoikeuksien julistusta, kun muslimimaat eivät sitä ole allekirjoittaneet eli hyväksyneet?

Kata

Erittäin hyvä kysymys!

Ilkka Forsten

Voi kiitos.. Olet aina niin uskollinen.

Kata

Niihämmieoon… 😀

Ilkka Forsten

Muslimimaat kieltäytyivät allekirjoittamasta YK:n sopimusta. He keksivät oman Kairon sopimuksen, jota ei puolestaan ole ratifioitu lännessä. Nyt herääkin kysymys, kuinka on mahdollista että kairon sopimuksessa määritellyt asiat julistetaan EU alueella päteviksi, ja niitä tulkitaan YK:n asiakirjojen pohjalta ?

Ilkka Mänttäri

Logiikka on kummallinen asia, etenkin sen puute.

Kata

”Weil wir das können”..terkuin Änzelä.

Ilkka Forsten

” käännös ”. Veljeni on könsikäs.