Eurooppa Maahanmuutto

Muslimi islamilaisten asusteiden vastustajalle: ”Muuta pois Ruotsista”

Kuvituskuva. Kuva Pixabay.

Ne, joita häiritsee katsella pikkutyttöjä päähuiviin pukeutuneina, voivat poistua Ruotsista. Tätä mieltä on Skurupissa Ruotsissa islamilaisia asusteita puolustava maahanmuuttaja Naouel Aissaoui.

SVT:n ohjelmassa keskusteltiin Skurupissa voimaan astuneesta päähuivikiellosta. Kielto koskee koululaisia sekä kunnan esi- ja alakoulujen henkilöstöä.

Paikallispoliitikko, moderaattien Loubna Stensåker Göransson puolusti kieltoa, kun taas kunnassa opettajana työskentelevä Naouel Aissaoui vastusti sitä. Molemmat naiset ovat Nyheter Idag -lehden mukaan muslimeja ja maahanmuuttajia.

– Tunnen itseni varmaksi ja vahvaksi uskossani, jonka mukaan on vain yksi jumala, joka on suurempi kuin Skurupin kunta ja tämä päätös, Aissaoui totesi.

Stensåker Göransson puolestaan uskoo, että uskonto ”on jotain muuta kuin vaatteet”, jotka islamin tapauksessa toimivat naisten alistamisen ja pikkutyttöjen seksuaalistamisen välineinä.

– Tuntuu kummalta, että hän on maahanmuuttaja ja muslimi, nainen. Hänen pitäisi ymmärtää meitä paremmin, ja kunnioittaa, moitti Aissaoui provosoituneena Stensåker Göranssonia.

Kun Stensåker Göransson sanoi, että häntä häiritsee nähdä pikkutyttö huivissa, ilmapiiri kiristyi selvästi.

– Muuta pois, jos se häiritsee sinua. Muuta pois Skurupista tai Ruotsista. Tämä on myös minun maani, Aissaoui vastasi.

Stensåker Göransson muistutti tässä vaiheessa Aissaouia, että tulijoiden tulee sopeutua vallitsevaan kulttuuriin.

– Et voi tulla sekulaariin, tasa-arvoiseen maahan ja elää keskiaikaisten arvojen mukaisesti.

Tilaa
Ilmoita
guest
0 Kommenttia
Palautteet
Näytä kaikki kommentit

Uusimmat uutiset

Kansalaisen verkkokauppa