Eurooppa Rikos

Myöhäiskesän ilta muuttui ruotsalaisnaiselle painajaiseksi – maahanmuuttajat raiskasivat kahdesti puolen tunnin aikana

Kuva Wikimedia Commons.

Marokkolainen maahanmuuttaja raiskasi naisen ulkoilmaravintolan lähistöllä, maahanmuuttajan kavereiden nauraessa. Nainen pakeni, mutta hänet raiskattin uudelleen. Vaikka tapaus on kuin kauhuelokuvasta, se on tapahtunut aivan oikeasti uudessa jännittävässä Ruotsissa.

Syyskuun 10. vuonna 2017 floristi Emma käveli aamuyöllä Järnvägsgatania pitkin Helsingborgin keskustassa. Hänellä oli vaikeuksia saada unta, joten hän oli päättänyt kävellä hieman. Pian tapahtui jotain, mikä aiheuttaa hänelle unettomia öitä koko loppuelämän ajan.

Maahanmuuttajat yrittivät ostaa seksiä ja raiskasivat kahdesti

Kolme maahanmuuttajaa tuli juttelemaan Emmalle ja yritti ostaa häneltä seksiä. Yhtäkkiä yksi maahanmuuttajista otti Emmasta lujan otteen ja raiskasi hänet toisten nauraessa vieressä.

Raiskauksen jälkeen yksi maahanmuuttajista sanoi auttavansa Emmaa, mutta auttamisen sijaan raiskasikin hänet erään rakennuksen kellarikerrokseen vievässä portaikossa.

Tapauksesta on saatu tuomiolle yksi henkilö. Ensimmäisestä raiskauksesta toukokuussa tuomittu mies on 1998 syntynyt marokkolainen Yassin Fares.

Helsingborgin käräjäoikeus tuomitsi miehen yhden vuoden kahdeksan kuukauden vankeusrangaistukseen. Lisäksi miehelle tuomittiin maahantulokielto vuoteen 2029 saakka. Mies joutuu myös korvaamaan uhrilleen 115 000 Ruotsin kruunua.

Jo aiemmin väkivaltarikoksesta tuomittu marokkolainen oleskeli Ruotsissa laittomasti, sillä hänet oli jo päätetty karkottaa maasta.

  • 1K
    Shares