Eurooppa Rikos

Nainen halusi auttaa irakilaista integroitumaan – mies raiskasi neljästi

Kuva Pixabay.

Landskronalainen nainen päätti hyvää hyvyyttään alkaa hengailemaan irakilaismiehen kanssa, jotta tämä saisi Ruotsin kansalaisuuden. Kun nainen meni vierailulle irakilaisen asuntoon, mies raiskasi naisen neljä kertaa neljän tunnin aikana. Oikeudenkäyntiä odottaessaan mies matkusti Saksaan ja haki sieltä turvapaikkaa.

– Hei, periaatteessa minua on raiskattu neljä tuntia, nainen sanoi soittaessaan hätäkeskukseen elokuussa 2018.

Nainen oli tutustunut 37-vuotiaaseen irakilaismieheen, joka oleili Ruotsissa vaikka hänen turvapaikkahakemuksensa oli hylätty. Mies selitti haluavansa oppia ruotsia ja saada ruotsalaisia ystäviä.

Nainen kertoi irakilaiselle, että hänellä on poikakaveri, mutta he voivat olla ystäviä. Lopulta nainen suostui käymään irakilaismiehen asunnossa. Naisen mielestä irakilaismies oli toisenlainen kuin muut arabit: hän ei ollut äänekäs ja käyttäytyi rauhallisesti.

Tuttavat olivat varoittaneet naista, että hän saattaa tulla raiskatuksi. Nainen menikin irakilaisen asunnolle varasuunnitelma mielessään: jos irakilainen yrittäisi raiskata, hän juoksisi ovesta ulos.

Suunnitelma ei kuitenkaan toiminut. Kun nainen sanoi haluavansa lähteä kotiin, irakilaismies raahasi hänet sänkyyn. Nainen raiskattiin neljästi neljän tunnin aikana.

Raiskauksen uhri on menettänyt luottamuksensa toisiin ihmisiin ja tuntee olonsa tukalaksi kuullessaan vieraskielistä puhetta.

Irakilaismies pidätettiin välittömästi tapahtumien jälkeen mutta päästettiin vapaalle jalalle huolimatta siitä, että hän oli Ruotsissa laittomasti. Mies matkustikin Saksaan ja haki sieltä turvapaikkaa. Majapaikkaa mies piti kölniläisessä vastaanottokeskuksessa.

Ruotsin oikeuslaitos on nyt tuominnut irakilaismiehen yhden vuoden kahdeksan kuukauden vankeusrangaistukseen.

Irakilaismies on saapunut Ruotsiin vuonna 2015 hakemaan turvapaikkaa. Kielteisen turvapaikkapäätöksen ja karkotuspäätöksen Irakiin mies sai Ruotsista vuonna 2018. Hän on väittänyt paenneensa Irakista, koska ”klaani oli uhkaillut” häntä.

Miehelle on annettu vuonna 2019 yhden vuoden maahantulokielto Ruotsiin, koska hän on oleskellut maassa laittomasti.

Lähde Fria Tider.

  • 1.1K
    Shares

Liity kannattajajäseneksi

Uusimmat uutiset